Tarot Kişilik Kartı Nasıl Bulunur?

tarot-kisilik-karti-nasil-bulunur
tarot-kisilik-karti-nasil-bulunur

Tarot kişilik kartı nasıl bulunur, kartlar aracılığı ile kendini daha iyi tanımak isteyen kişilerin aklına gelen ilk sorulardan biridir. Fal bakmanın haricinde tarot kartları aracılığı ile kendinizi daha iyi tanımanız mümkün. Gelin, bu kartlar ile ilgili tüm detaylara birlikte bakalım.

Tarot Kişilik Kartı Nasıl Bulunur?

Tarot kişilik kartı bulma merak edilen konuların en başında gelir. Çünkü tarot kişilik kartları bize hem olumlu hem de olumsuz yanlarımızı gösterir. Aydınlık ve karanlık yönlerimizi, karakterimiz üstünde çalışmamız gereken konuları kişilik kartı sayesinde anlamamız mümkündür. Bu kartlar aracılığı ile nasıl bir insan olduğunuza dair ipuçları yakalayabilirsiniz.

Doğum kartı veya ruh kartı olarak da bilinen bu kartlar varoluşumuz ile gelen bir anlam arayışı için bize yardımcı olurlar. Tarot ruh kartları bir hesaplama aracılığı ile bulunur. Öyle ki numerolojide kullanılan hesaplamaya benzer bir yöntem ile bu kartları bulmanız mümkün.

Tarot kişilik kartınızı bulmanız için üç farklı yöntem mevcut. Bunlardan dilediğinizi seçerek tarot ruh kartı bulma konusunda bir yol izleyebilir ve sonuca ulaşabilirsiniz. Öncelikle doğum kartı doğduğunuz ay, gün ve yılın sayıları toplanarak belirlenir. Gelin bu üç farklı yönteme birlikte bakalım.

Doğum Kartı Hesaplamada 1. Yöntem

En basit yöntemlerden birisi budur. Yalnızca doğum tarihinizde bulunan her sayıyı toplamanız gerekir. Örneğin doğum tarihinizin 24 Nisan 1992 olduğunu varsayalım.

İlk olarak tüm sayıları toplayacağız; 2+4+4+1+9+9+2 = 30. Tarot doğum kartı hesaplanırken 21 kart arasından seçim yapılır. Bu sebeple 21 tane kart olduğundan toplamda bulduğunuz sayı 21’den küçük olana kadar tekrar toplamanız gerekmektedir; 3+0=3.

Bu hesaba göre sizin tarot doğum kartınız üçüncü kart yani İmparatoriçedir.

Doğum Kartı Hesaplamada 2. Yöntem

Bu yöntem ile iki farklı kart bulabilirsiniz. Farklı yönlerinizi ve hayat amacınızı daha detaylı inceleyebilmek için dilerseniz hesaplamanızı bu yöntem ile yapabilirsiniz. Bu hesabı yaparken doğum tarihinizi gün, ay, yılın ilk iki rakamı ve son iki rakamı şeklinde dört grup halinde, GG+AA+YY+YY olarak topluyorsunuz. Örneğin doğum tarihinizin 26 Şubat 1982 olduğunu düşünelim.

İlk olarak, 26+2+19+82=129. Bu işlem sonucunda üç basamaklı sayının ilk iki basamağı ve son basamağı toplanıyor, 12+9=21 ve bulduğunuz 21’den küçük sayı sizin ilk kartınızı temsil ediyor. Ardından bu sayının rakamlarını toplayarak elde ettiğiniz sayı ise sizin ikinci kartınızı temsil eder, nu da örneğimize göre; 2+1=3 olarak belirlenir.

İkinci yöntemi kullanarak hesaplandığında ilk kartınız 21 yani Dünya ve ikinci kartınız ise 3 yani Aziz olarak bulunur.

Doğum Kartı Hesaplamada 3. Yöntem

Tercih edilen son yöntem de yine bizlere iki kart sunuyor. Hesaplama sonucunda bulduğumuz kartlar kişilik ve ruh kartı olarak ikiye ayrılır. Bu yönteme göre kişilik kartı yaşam boyunca öğrenmemiz gereken şeyleri temsil eder. Ruh kartları ise temel yaşam amacımızı yansıtır. Ruh kartları temel yaşam amacımızı temsil ediyor.

Kişilik kartı doğum tarihinizi gün, ay ve yıl olarak üç grup halinde toplayarak hesaplanır. Örneğin 7 Nisan 1969 yılında doğduğunuzu düşünelim. O halde ilk olarak üç grubu toplayarak 7+4+1969=1980 sayısını, ardından her bir rakamı toplayarak kişilik sayınız olan 1+8+9+0=18’i bulursunuz. Bu hesaba göre kişilik kartınız 18. kart yani Ay kartıdır.

Kişilik kartınızı temsil eden sayının, yani bu örnekte 18’in, rakamlarını toplayarak elde ettiğiniz sayı ise ruh kartınızı temsil eder. Bu örnekten yola çıkarsak, 1+8=9, ruh kartınız 9 yani Ermiş kartıdır.

Son olarak, yazımızın başında da söylediğimiz gibi tarot kartlarını kendinizi daha iyi tanımak amacıyla da kullanabilirsiniz. Hayat amacınız hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz kartlardan yardım almanız da mümkün. Bahsettiğimiz üç farklı yöntemden dilediğinizi seçerek dünyaya geldiğiniz andan itibaren taşıdığınız karakteristik özelliklerinize yakından bakabilirsiniz.


Tarot Kişilik Kartı Nasıl Bulunur? denince merak edilenlere cevap vermeye çalıştık. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!