Haftalık Burç Yorumları- 12 Aralık Haftası

haftalik-burc-yorumlari-12-aralik-haftasi

12 Aralık-18 Aralık haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

12 Aralık- 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında yaşanacak olan Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı kendi sorumluluklarımızı üstlenmek ve gerçekçi planlar yapmak adına bizleri desteklerken hayatımızda yer alan otorite figürleri ile olan ilişkilerimiz de de olumlu bir akış getirecektir.

İlişkilerimizde ise hafta başında ciddiyetimiz ön planda olurken boş vaatlere boş sözlere çok da kulak asmayacağız. Aşk hayatımızda somut net adımlar atmak isterken bu koşulların karşılanamadığı durumlarda yalnız kalmaktan korkmayacağız.

Hafta ortasında yaşanacak olan Güneş Neptün karesi algımızı biraz dağıtabilir. Kafa karışıklarımız içinde son noktaya gelirken kandırıldığımızı ya da aldatıldığımızı düşündünüz konularda hayatımızdaki belirsiz koşullarda önemli yüzleşmeler yaşamamıza neden olabilir.

Hafta sonu yaşanacak olan Merkür Uranüs üçgeni alacağımız sürpriz haberler yaşayacağımız ani gelişmeler ile motivasyonumuzu yerine getirebilir. Hesapta olmayan gelişmeler anlaşmalar sözleşmeler ve konuşmalar tanışmalar hayatımızda yeni bir sayfa açmamıza neden olabilir.

12 Aralık – 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta hayattan istedikleriniz ve hayattan beklentileriniz sizin için biraz daha netleşmeye başlayacak. Hem ikili ilişkilerinizde hem kariyer hayatınızda daha net ve güçlü kararlar almaya başlayacaksınız. Hafta başında mutlu olmak için neye ihtiyacınız olduğunu daha net fark edebilirsiniz. 

İlişkisi olmayan koç burçları bu hafta yeni bir birlikteliğe adım atabilir. İlişkisi olan ve ilişkisinde uzun süredir problem yaşayan koç burçlarının ise ilişkide ki problemleri daha görünür hale gelebilir.  Hafta sonuna doğru ruh haliniz biraz inişli çıkışlı olabilir. Adım atmanız gereken her konuda biraz isteksiz olabilirsiniz. Hafta sonu ilişkilerinizle ilgili önemli yüzleşmeler yaşayabilir gideceğiniz yol ile ilgili net kararlar alabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,bu hafta hayatınızdaki her konuda biraz daha geri planda kalmak isteyebilirsiniz. Haftanın ilk günleri uzak bağlantılı işleriniz eğitim hayatınız ticari konularınız gündeminiz olabilir önemli kişilerle uzun süredir yapmak istediğiniz konuşmaları yapabilirsiniz. Hukuksal ya da eğitimle ilgili konularınız varsa önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Parasal konularda ise uzun süredir üzerinde durduğunuz çaba harcadığınız konularda netleşmeler yaşayabilirsiniz. Fakat finansal konularda duygusal adımlar atmamaya özen göstermelisiniz. Girdiğiniz ortamlarda yeni tanıştığınız kişilere karşı ise ekstra dikkatli olmalısınız hemen güvenmemelisiniz. Hafta sonuna doğru çözümlenmesi gereken konularda aşırı detaycı davranmanız bazı bütünsel noktaları gözden kaçırmanıza neden olabilir

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında sosyal çevreniz arkadaşlıklarınız ön planda olabilir yakın çevrenizle bir takım planlar yapabilirsiniz ama yoğun temponuz nedeni ile bu planlardan bazılarını hayata geçiremeyebilirsiniz. Üzerinizde isteksizlik olabilir enerjinizi hafta ortasına doğru biraz düşük hissedebilirsiniz. 

Hafta ortasına doğru uzun süredir parasal konularda sorun yaşıyorsanız bu konulara çözüm bulabilirsiniz. Parasal konularda önemli insanlardan fikir alabilirsiniz neler yapabileceğinizi planlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ilişkilerinize dair beklentileriniz artabilir sevdiğiniz insanı biraz zorlayabilirsiniz. İlişkilerinizde baskıcı tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz. Hafta sonu her konuda biraz kafanıza buyruk hareket etmek isteyebilirsiniz. Her konuda birileriyle ortak bir şeyler yapmak size keyif vermeyebilir. Özgürlük ihtiyacınız artabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında iş hayatınız ön planda olurken kariyer hayatınızdaki koşullarda kendi bildiğinizi yapmak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ortaklaşa hareket etmeniz gereken koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. 

Hafta ortasına doğru duygusal hayatınıza dair sorunları çözmek için partnerinizle önemli konuşmalar yaparken her konuda ortak noktada buluşabilirsiniz. Ayrıca eşinizin ailesi çevresi ve iş koşulları ile ilgili gündemleriniz olabilir. Sevgilinizin hayatına destek olmanız gereken koşullar oluşabilir. Hafta sonuna doğru ise yakın çevrenizdeki bazı kişilerin çelişkili davranışları sizleri rahatsız edebilir. Bir şeylerin iç yüzünü algılamakta zorlanırken çevrenizdeki kişilere şüpheyle yaklaşmanız söz konusu olabilir.  Hafta sonu ise ani seyahat planlarınız devrede olabilir. Uzak yolculuklar söz konusu olurken uzaktan beklediğiniz haberler gelebilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında kariyer hayatınızda sizleri heyecanlandıracak önemli haberler alabilirsiniz. İş hayatınızda daha önceden yapmış olduğunuz önemli konuşmalar varsa bunların sonuçlarını alabilirsiniz.  İş çevrenizdeki kişilerle iletişiminiz artabilir çalışma ortamınızda günlük rutinlerinizde daha istikrarlı ve kararlı hareket edebilirsiniz. Uzun süredir spora ya da diyete başlamak istiyorsanız yaşamınıza yeni bir düzen getirmek istiyorsanız harekete geçebilirsiniz. 

Çocuklarınız ve aşk hayatınızla ilgili konularda gergin bir gündeminiz olabilir. Duygusal hayatınızda önemli bir sorunu çözüme kavuşturmak durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonuna doğru sıkıntı ve problemleri çok rahat bir şekilde ele alabilirsiniz, özür dilemeniz gereken insanlar varsa onlardan özür dileyebilirsiniz yada bazı kişiler sizden özür dileyebilir. Bazı konularda ne kadar haklı olduğunuzu fark edebilirsiniz. Hafta sonu sosyal çevrenizdeki bazı kişilerin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalırken onların hayatlarındaki değişimler gündeminiz olabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında sizleri geliştirecek ve iyileştirecek konu ve olaylara odaklanabilirsiniz. İş hayatınızda yapmanız gerekenleri planlarken ailenizle kariyeriniz arasında kalabilirsiniz. Ev içinde oturtmanız gereken düzenler için fazlaca efor sarf edebilirsiniz. Aile bireylerine istek ve beklentilerinizi anlatırken umduğunuz desteği görememek sizleri huzursuz edebilir. 

Hafta sonuna doğru eski aşklar eski konuşmalar eski konular yeniden gündeminiz olabilir. İlişkilerinizdeki beklentilerinizi fazlaca sorgulayabilirsiniz. Duygusal hayatınızdaki kişinin sizi ne kadar beslediğini sorgulayabilirsiniz. Aşk hayatınıza dair önemli kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu yeni insanlarla tanışıp yeni ortamlara girebilirsiniz. Yeni edindiğiniz sosyal çevrenizden kalıcı bir aşka yelken açabilirsiniz. Duygusal hayatınızdaki beklentileriniz form değiştirirken ilişkilerinizde daha fazla netlik isteyebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında oldukça cesur olacaksınız, her konuda başına buyruk hareket etmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde de aynı şekilde fazlaca özgür olabilirsiniz ya da partnerinizin aşırı özgür tavırlarına tanık olabilirsiniz. Hafta ortasına doğru aile büyüklerinizle bir araya gelerek hayatınızla ilgili aldığınız kararlarda onların desteğini isteyebilirsiniz. 

Ev emlak taşınma kira konuları devrede olurken acele karar vermemelisiniz. Hafta sonuna doğru eğitim hayatınız kariyer hayatınız sosyal medyada yaptığınız işler ön plana çıkabilir. Geleceğinize dair önemli kararlar alırken her konuda adım adım planlı ilerlemek isteyebilirsiniz. Hafta sonu alacağınız haberler nedeni ile duygusal inişler çıkışlar yaşayabilirsiniz. Duygusal yaralanmalara açık bir etkide olurken yalnız kalma isteğiniz artabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında kendinizi koşuşturma içinde bulabilirsiniz yetiştirmeniz gereken fazlaca konu ve olay devrede olabilir. Pazarlama tanıtım satış gibi işleriniz varsa bu alanlarda önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Daha önceden planlanmış projeleriniz varsa bunların organizasyonları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 

Hafta ortasında kariyer hayatınızda enerjiniz artabilir önemli kontaklar kurabilirsiniz. Kuracağınız bu kontaklar gelecekteki kariyer hayatınızda sizlere fayda sağlayabilir. Hafta sonuna doğru önemli bir para mevzusu gündeminiz olabilir. Gelir gider dengenizi korumaya çalışmak sizi zorlayabilir. Beklediğiniz bir para varsa gecikme yaşayabilirsiniz ya da eski den kalma bir borç önünüze çıkabilir. Hafta sonunda sinirsel gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız çevrenizdeki bazı kişiler sınırlarınızı zorlayabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında duygusal hayatınızla ilgili konularda bazı şeyleri çok daha net fark edebilirsiniz. Yaşadığınız ikilemler seçenekler arasında kaldığınız durumlarda bir yön belirlemek isteyebilirsiniz. Hafta ortasında bazı işleriniz yavaş ilerleyebilir ilişkilerinizde sıkıntı ve problemler yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişi tarafından anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz ya da karşınızdaki kişi sizi anlamakta zorlanabilir. 

Ayrıca sağlığınıza özen göstermelisiniz. Yaşadığınız her türlü gerginlik sizi mental anlamda yorarken fiziksel olarak ta olumsuz etki alabilirsiniz.  Hafta sonuna doğru kariyer hayatınızdaki kazanımlarınız odak noktanız olabilir .Kazançlarınızı arttırmak adına önemli konuşmalar yaparken harekete geçmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu ilişkilerinizde karşı tarafın söylediği bir söz yada yaptığı konuşma sizi olumsuz etkileyebilir. İlişkinizdeki bazı koşulların sizi yıprattığını düşünseniz de karşı tarafı da anlamaya özen göstermelisiniz. 

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında aile bireylerinden alacağınız haberler sizi heyecanlandırırken keyfinizi yerine getirebilir. Aile içinde keyifli paylaşımlarınız artabilir. İş hayatınızda ise çalışma arkadaşlarınızla ortaklaşa hareket etmekten keyif alabilirsiniz. Planlarınız projeleriniz hız kazanırken kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. 

Hafta ortasında zaman zaman yönünüzü kaybetmiş gibi hissederken enerjinizi depolamakta zorlanabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeye özen gösterirken hiç kimsenin sizi aşağı çekmesine izin vermemelisiniz. Her şeye tek başına yetişmeye çalışmak her konuda önemli sorumluluklar üstlenmek sizleri oldukça yorabilir. Kendinize yapmanız gereken işlerle ilgili olarak bir önem sıralaması yapmaya özen gösterirken kendinize fazla yüklenmemelisiniz. Hafta sonuna doğru bazı arkadaşlıklarınızı sorgulayabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki bazı kişileri anlamakta zorlanırken zihinsel olarak kendinizi yormamaya özen göstermelisiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında alacağınız haberler sizleri biraz gerebilir ya da beklediğiniz haberler varsa gecikebilir bu durum üzerinizde gerginlik yaratabilir. İş hayatınızda ise her konuda şartları zorlamaya özen göstermelisiniz kendinize zaman ayırmayı ihmal etmemelisiniz. Hafta ortasına doğru odak noktanız sosyal çevrenizle katılacağınız organizasyonlar olabilir. Katılacağınız ortamlarda liderlik yapmanız söz konusu olabilir. Çevrenizdeki kişilerden önemli destekler alırken her türlü fikrinizde desteklendiğinizi görebilirsiniz. 

Hafta sonuna doğru katılacağınız ortamlarda göstereceğiniz tepkiler biraz sert olabilir egonuzu dengede tutmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca geçmiş konu ve olaylar karşınıza birer birer çıkabilir  organize olmakta, sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızın özel hayatınızla ilgili söylemlerinin etkisinde fazlaca kalabilirsiniz. Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında parasal konularda oldukça cesur ve hızlı kararlar alabilirsiniz. Ayrıca girdiğiniz ortamlarda önemli aktivitelerde bulunmak ya da kendi planlarınızı insanlara aktarmak ve önemli işler için insanlardan söz almak anlamında oldukça şanslı etkiler alabilirsiniz. Hafta ortasında kafanızı kurcalayan zihninizi meşgul eden bir konuda arkadaşlarınızdan önemli destekler alabilirsiniz. Yaşadığınız her türlü sıkıntıyı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak isteyebilirsiniz. 

Hafta sonuna doğru odak noktanız eviniz yuvanız olabilir. Aile içinde yapacağınız konuşmalarda agresif bir tavır sergilememeye özen göstermelisiniz. Hafta sonu uzun zamandır kararsız kaldığınız bir konuda sezgilerinize güvenerek hangi yolda ilerlemeniz gerektiğine karar verebilirsiniz. Ayrıca gelecek hedeflerinizle ilgili konularda çevrenizdeki kişilerden alacağınız haberler sizleri oldukça heyecanlandırabilir.


12 Aralık- 18 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!