Terazi Burcunda Yeni Ay

28 Eylül’de Terazi Burcunda 5 derecelik bir Yeni Ay gerçekleşecek. Peki, bu Yeni Ay bizi nasıl etkileyecek?

Yeni Ay dönemi her zaman olduğu gibi yeni başlangıçları, uyumu ve dengeyi de beraberinde getirecek. Sorun yaşanan her türlü konuda bu sorunların aşılmasını sağlayacak bir süreç başlayacak diyebiliriz.

Tabi ki Yeni Ay döneminin Terazi burcunda olması bize Terazi burcunun enerjisini yansıtacak. Bu da daha sakin, uyumlu ama ne istediğini bilen insanlara dönüşmemiz konusunda bize yardım edecek. Huzurlu olmak ve güvende hissetmek isteyeceğiz. Fazla harcama yapmasak da istediklerimizi alacak ve daha dengeli bir sürece gireceğiz.

Terazi burcunda Yeni Ay’ın etkisiyle aynı zamanda daha sabırlı olmaya da başlıyoruz. Kıyafetlerimize ve dış görünüşümüze biraz daha özen gösterebiliriz. Sağlıklı yaşamaya başlamak için dengeli beslenebilir ve spor yapabiliriz. Güzelleşmek için belli operasyonlar yapmak istiyorsanız bunun için doğru bir zaman.

Bu dönemde geçmişte haksızlığa uğradığınız bir konu varsa bu süreç içerisinde tekrar gündeme gelebilir. Eskisi kadar canınızı sıkmayacak çünkü bu sefer hakkınızı güzel bir şekilde arayabileceksiniz. Aynı zamanda yaratıcılığını artacağı için farklı alanda üretim yapmaya başlayabilirsiniz. Hayatın hangi alanında olursa olsun bu dönem hepimiz için verimli geçecek.

Yeni Ay dilek dilemek, yeni bir sayfa açmak ve hayatımızda istediğimiz değişiklikleri yapmak için oldukça uygun bir süreçtir bu yüzden bu Yeni Ay döneminde istediklerimizin olması ve kendimizi çok daha iyi hissedebilmemiz için bazı şeyler yapabiliriz.

Öncelikle eğer bu tür şeylere inanmıyorsanız bile sadece bir iki dakikanızı ayırıp nefesinize odaklanabilir ve yapmak istediklerinizi düşünebilirsiniz. Sonrasında elinize kağıt kalem alıp bu isteklerinizi yazmanız ve bu istekleri gerçekleştirmek için bir plan yapmanız da size iyi gelecektir. Bunun sizi rahatlatacağından emin olabilirsiniz.

Eğer bu tür uygulamaların gerçekten işe yarayacağına inanıyorsanız ve bu konuda bir şeyler yapmak istiyorsanız yanınıza kağıt kalem alıp etrafınıza mumlar yaktıktan sonra güzel bir meditasyon müziği açın. Ayrıca kibrite de ihtiyacınız olacak. Öncelikle bir süre yine nefesinize odaklanıp isteklerinizi düşünün. Sonra bunları kağıda yazın ve yakın.

Rahatlamak ve daha iyi hissetmek için bu tür şeyler yapsanız da yapmasanız da Yeni Ay tüm isteklerinizi gerçekleştirmek ve sizi yeniden dengeye sokmak için çalışacak. Bunu unutmayın ve buna göre davranın…