Venüs Akrep Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Venüs’ün Akrep burcuna geçişi aslında genel anlamda ilişkiler, manevi değerler ve maddi konuları etkileyecek. Ancak bu etkinin nasıl olacağını anlamak için tabi ki hem Venüs gezegeninin astrolojik özelliklerine hem de Akrep burcunun enerjisine yakından bakacağız.

Venüs gezegeni büyüklük, yoğunluk ve yapı bakımından Dünyaya en çok benzeyen gezegendir. Bu nedenle bizi en çok etkileyen enerjilerden birine sahiptir. Bu noktada Venüs’ün enerjisinin sevgi ve güzellik konuları ile ilgili olduğunu da unutmamalıyız. Astrolojik olarak baktığımızda ise Venüs’ün bizi özellikle yaratıcılık ve güzellik bakımından etkilediğini görüyoruz.

Kısacası Venüs’ün astrolojik olarak hayatımıza girmesi tüm burçların daha yaratıcı, verimli ve başarılı olacağı anlamına geliyor. Bu dönemde aynı zamanda hepimiz daha güzel olmak için sağlıklı beslenmeye ve spora başlayacağız. Sık sık alıverişe çıkıp kendimize yeni bir şeyler alacağız. Bu süreçte fazla para harcamamaya dikkat etmemizde yarar var.

Venüs’ün Akrep burcuna geçiş yapması ise hepimize Akrep özelliklerini kazandıracak. Akrep burcu cazibeli, azimli, hırslı, akıllı ve sezgileri kuvvetli yapısıyla dikkat çeker. Hoş bir mizacı vardır, alçak gönüllü ve yumuşak başlı görünmesine karşın bir o kadar da mağrur ve kibirlidir. Kıskançlık mizacında vardır. Kendisinden üstün olan ya da sahip olamadığı her şeyi kıskanabilir. Dostlukları onun için çok önemlidir. Daima çevresinde nüfuzlu dostları bulunur.

Bu durumda hepimiz önümüzdeki günlerde bizden daha üstün olanı kıskanabiliriz. Bu durumu kendimizi daha başarılı kılmak için kullanırsak bu bizim yararımıza olacaktır ama bu dönemde çok daha hırslı hissedebilir ve bu yüzden yanlış adımlar atabiliriz. Bu konuda çok daha fazla dikkatli olmamız ve kendimizi kontrol etmemiz gerekiyor.

Akrep burcu yalandan nefret eder. Yalan söylenildiğini hissettiği anda o ortamdan uzaklaşmayı tercih eder. Dürüsttür ve dürüstlüğe fazlasıyla önem verir. Akrep burcu herkese ve her şeye karşı şüpheci tavırlar içindedir. Kimseye kolay kolay güvenmez. Maddiyata çok fazla önem verir. Çünkü maddi anlamda edinilen gücün güven verdiğini düşünür. Bu da etrafımızdaki insanlara karşı çok daha mesafeli olacağımız anlamına geliyor. Bu her ne kadar bizi korusa da bazen sevdiklerimizden uzaklaşmamıza neden olabilir.

Venüs’ün Akrep burcuna geçiş yapması bizi daha yaratıcı, verimli, başarılı ve belki de zengin kılacak ama hırslarımızın kurbanı olursak ailemizi, sevdiklerimizi kaybedebiliriz.

Aman Dikkat!