Venüs Balık Burcuna Geçiyor

Bu hafta içinde Venüs Balık burcuna geçecek ve hepimizi etkisi altına alacak. Peki, Venüs’ün balık burcuna geçmesi ne anlama geliyor.

Venüs’ün Balık burcuna geçmesi hepimizin aşk, sevgi, rahatlama ve tutku arayışına gireceğimizi ifade ediyor.

Balık burcunun oldukça soğuk ve içe dönük bir burç olması ne yazık ki işimizi kolaylaştırmayacak çünkü kendimizi kolayca ifade edemeyeceğiz. Hepimiz aynı konulara farklı yerlerden bakacağız.

Bu süreçte canımızı acıtan ve bizi rahatsız eden tüm ilişkilerden kurtulmamızda ve rahatlamaya çalışmamızda yarar var. Kimseyi yargılamamalı ve sınırlarımızı korumaya devam etmeliyiz. Ama bu dönemde hepimiz kötü alışkanlıklara meyilli olacak ve kaçıp kurtulmak gibi bir arzu hissedeceğiz.

Genel anlamda Venüs’ün Balık burcuna geçmesi önümüze daha fazla seçenek çıkacağı ve duygularımızı anlayacağımız anlamına geliyor ama bu süreçte kendimize karşı nazik olmalıyız. Hayallerimiz bizim düşmanımız değildir, unutmayın.

Bu geçişi daha iyi anlamak için Venüs ve Balık enerjilerine de yakından bakabiliriz:

Venüs ya da diğer adıyla Afrodit, çekicilik, tutku, istek ve sonsuz aşk tanrıçasıdır. İnsanlığın ilk çağlarında Venüs, gençliği, dişiliği ve güzelliği simgelerdi. Venüs duyguları, aşk hayatını, şehveti yönetir. Efsanevi dişi gezegen Venüs aynı zamanda güzelliği, modayı, güzel sanatları temsil eder ve hayatımızı güzel şeylerle doldurur. Müzik dinlemek, lezzetli yemekler yemek, baş döndüren bir parfüm koklamak, muhteşem bir sergi gezmek ya da sevgilinizi baştan çıkartmak için fırsatlar yaratır. 

Balık burcu hırslı, tuttuğunu koparan, çekici, sempatik ve iyi huylu tavırlarıyla dikkati çeker. Duygusal ve romantiktir. Evcimen ve evine bağlı bir yapısı vardır. Kendini evinde huzurlu ve rahat hisseder.


Balık burcunun sezgileri kuvvetlidir. Güzel olan her şeyi sever ve rahatına fazlasıyla düşkündür. Toplum içinde dikkati çekmek ister ve kendiyle gurur duyar. İnce ruhludur ve sanata düşkündür.

Kıskanç bir yapısı vardır ve her konuda en iyi olmak ister. İstediği her şeye ulaşmak ister ve bunun için elinden gelen çabayı gösterir. Toplum içinde neşeli ve hareketli tavırlarıyla dikkati çeker. Giyime ve kuşama , bakımlı olmaya önem verir.


Balık burcu çekici ve hoş mizacıyla beğenilen bir insan tipi çizer. Güzel ve zariftir. Aşka önem verir ve duygusal anlamda derin hislere sahiptir. Daima hayalindeki aşka ulaşmak ister. Sevip, sevildiğine inandığı taktirde sadık ve tutkulu bir aşık olacaktır. Aşk onun için her şeydir. İlişkisinde fazlasıyla fedakardır.

Önümüzdeki günlerde hepimiz bu enerjileri hissedecek ve buna göre davranacağız.