Yengeç Erkeği İçin Hediye Seçimi

22 Haziran – 22 Temmuz döneminde doğanlar yengeç burcu olarak karşımıza çıkıyor. Duygusal, evine bağlı, aile hayatından keyif alan, enerjik, anlık duygusal geçişleri olan, melankolik yengeç burçlarının doğum günlerini kutlamaya başladık bile. Madem doğum günleri geldi, hassas yengeçleri hediyesiz bırakmak olmaz. Yengeç erkeği için alınabilecek hediyelere ilişkin bilgi vereceğiz. Öncelikle hatırlayın, muhakkak hatırlayın, hatta mümkünse ilk hatırlayan, ilk kutlayan olmanızı öneririz. Yengeçler böyle şeylere takılırlar. Düşünüldüğünü bilmeyi sever yengeçler. Onlar için yapacağınız her hamle, bir mutluluk buketi olarak ilişkinize geri dönecektir.

Yengeç erkeği değerli hissetmeli. Ona özel yapacağınız her hamle özel hissetmesini sağlamak için yeterli. Öyle çok kocaman, abartılı şeyler beklediğini sanmayın. Sevdiği yemekleri hazırlayabilir, bir şişe şarap açabilir ve güzel bir film izleyebilirsiniz. El emeğini hem sever hem de saygı duyar. Ona bir bileklik yapsanız mutlu olmayı bilir. Sofistike zevkleri de vardır. Güzel bir tablo, bir plak ve plak çalar, evi için bir ses sistemi de yengeç erkeğini son derece mutlu edecek hediyeler arasındadır. Saat, cüzdan gibi klasikleşmiş hediyeler tercih ediyorsanız, içerisine minik bir şiir ya da duygularınızı içeren bir yazı eklemeyi atlamamalısınız. Cüzdan alacaklara küçük bir tavsiye bir fotoğrafınızı küçülterek cüzdana koyabilirsiniz. Böylece aşkınızı da daima yanında taşıyacaktır.

Yengeç erkekleri yapıları gereği hayıflanmayı ve kendilerinden bahsetmeyi severler. Alacağınız hediyeye dair size yön verecek çok sayıda detayı konuşmaları içinde yansıtmıştır. Dolayısıyla bir yengeç erkeğini mutlu edecek, ihtiyacı olan hediyeyi de muhakkak onun ağzından duymuş olmalısınız. Yok ben duymadım diyorsanız; bizden size küçük bir tavsiye, yengeci can kulağıyla dinleyin, yoksa böyle duymadım, bilmiyorum, hiç haberim yok duyarsızlığı ile işiniz oldukça zor. Eğer alınacak hiçbir şey bulamıyorsanız fotoğraflarınızdan bir albüm yapabilirsiniz. Yeryüzünün en yumuşak kalpli ve hassas erkeği düşünerek hazırladığınız tüm hediyelere saygısını sınırsızca yansıtacaktır. Biraz da ruhunu okşadınız mı, ufak tefek aşk notları ile kalbini bir kez daha fethettiniz mi sizden alası yok. Unutmayın, bu adam değerli hissetmek ister, başka da bir şeyi kafasına takmaz. Ona değerli oldu  ğunu hissettirin gerisi kolay.