2016 Yaz Sokak Modası Trendleri

Sokak modası, modanın en güzel, ne rahat hali… İnsanın kendine yakışanı giymesi ifadesinin sokağa dökülmesi adeta. Bu modada kimse şunu giy, bunu giyme demiyor. Aksine kendi trendimizi, kendi modamızı stilimiz ile yansıtıyoruz. Ne kadar da muhteşem değil mi? Kızlar sıkı durun, saçlarınızı yaptırmanıza, makyaj yapmanıza ve topuklu giymenize de gerek yok desek; ne dersiniz? Heyecan verici değil mi? Üstelik kendi halimizde en çarpıcı görüntüleri yansıtma olanağına da sahibiz. Sokak modası, doğal ve güzel bir görüntü kattığı gibi konfordan da ödün vermememiz adına yanımızda. 2016 yazının sokak modası trendlerine beraber bir göz atalım. Sokaklar bize biz olmayı yeniden öğretiyor; haydi bizimle beraber sokağa çıkın.

Şorttan vazgeçemeyenler, bu kombin sizin için…

Bir body, bir şort ve bir kalça gömleği, saçları da  savuralım. Tamam hazırız. Şortumu giydim çıkıyorum stili, bu yaz sokaklarda en sık gördüklerimiz arasında yerini alıyor.

Penye elbisem olmazsa olmazım. Sıcak yaz aylarında penye bir elbiseden daha rahat ne olabilir ki! Ne giyeceğime karar veremiyorumcular, yapmayın, bir penye elbiseniz vardır elbet; bugün o elbisenin günü. Hemen giyin çıkıyoruz, sokaklar bizi bekliyor!

Bir ince kot, bir omzu düşük bluz, saçlar kendi halinde ya da minik bir topuz, vitrin de bakarım, kahvemi de yudumlarım stili. Sokakların en trend kızları, bu rahat ve çekici stili sizin için seçtik. 5 dakikaya hazır olursunuz diye düşünüyoruz.

Kot tutkunları, sizi de unutmadık. Yırtık kotumuzu giyiyoruz üzerine de salaş, keten bir gömlek ile sizden rahatı yok. Sokakların salaş güzelleri, saçları da dağınık bıraktınız mı olay yarattınız demektir.

Maxi elbise sevdalıları, siz de sokakların aranan kanısınız. Dümdüz, sade çizginizle doğallığınızı yansıtyor, fresh bir hava katıyorsunuz. Bu yaz yine sokaklarda beraberiz.

Bir yaz klasiğidir kot elbise. Bu yıl da sokakların mavisi kot elbiselerle tamamlanıyor. Spor, şık ve rahat olmanın en kolay yollarından biri; kot elbise… Her giyene de yakışıyor, gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir stil.

Şapka ile sıradan bir kombini muazzam sıfatına kavuşturmanız da mümkün.

Kızlar görüyorsunuz ki her halimiz ile güzel ve özeliz, üstelik sokakların birbirinden farklı renkleriyiz. Haydi hazırlanın dışarı çıkıyoruz.