2016 Gelinlik Modelleri

Mükemmel bir gün olarak geçmesini istediğiniz düğün gününüzde bütün gözlerin sizin üzerinizde olmasını istiyorsanız harika bir gelinlik modeli seçmelisiniz. Hele bir de düğün tarihiniz 2016 yılındaysa 2016 gelinlik modelleri koleksiyonlarına göz gezdirmeden gelinlik almayın. Her bedene ve her zevke uygun gelinlik tasarımlarının sunulduğu 2016 yılı, gelin adayları için zarafetin baş döndürücü esintilerini sunuyor. Zevklerinize yumuşak bir seçenek sunacak olan gelinlik modelleri 2016 tasarımlarında danteller ve taşlar en göze çarpan ayrıntılardan. Sizde 2016 gelinliklerinde neler var merak ettiyseniz başlayalım mı?

Dantellerle Dolu Bir Gelinliğe Hazır Mısınız?

2016 yılı zarafet yılı dedik. Zarafet yılının gözdesi ise dantelli gelinlik modelleri. Eğer evlenmeyi düşünüyorsanız ve modası geçmeyecek bir gelinlik istiyorsanız tercihinizi mutlaka dantellerden yana kullanın. Hem zarif hem sade hem de şık görünmenizi sağlayacak bu modellerde eteklerin uçuş uçuş tüllerle bezendiği ve üst kısımların dantellerle taçlandırıldığı modeller vazgeçilmez. Özellikle denizkızı modellerde ve kabarık modellerde şıklığı ön plana çıkaran danteller gösterişli seçenekler olduğu için saçlarınızı gösterişli değil düz bir modelde tercih etmelisiniz. Straplez ya da askılı modellerde danteller fazla değilse takılarınızı mücevherlerden seçebilirsiniz.

Sade Modeller Revaçta!

2016 gelinlik modelleri sadelik ve gösteriş arasında gidip gelen tasarımlar sunuyor. Ancak sade yanı ağır basan modelleri daha sık göreceğimiz bu sezonda saten ve tüllerden gelen zarif havayı göreceğiz. Etek kısımlarının sade üst kısımların hareketli olduğu modellerin yanı sıra sadece tüllerin hareketlendirilmesiyle etek kısımlarda aşkın baş döndürücülüğünü göreceğimiz modellerde mevcut. Farklı bir gelinlik düşünüyorsanız baştan sona sade diyebileceğimiz tek kumaştan üretilmiş tasarımları da deneyebilirsiniz. Sade bir gelinlik modeli tercih ettiyseniz saçlarınızda gösterişli bir model tercih edebilir, inci ya da taşlı takı setleri kullanabilirsiniz.

Drape Modası Geri Döndü!

Gelinlik modelleri 2016 koleksiyonunda en göze çarpan ayrıntılardan biri de drapeli modeller oluyor. Eğer vücut hatlarınız minyonsa ya da orantısız bir vücuda sahipseniz drapeli modellerden şaşmayın. Göğüs kısmınız küçükse göğüs kısımları drapeli bir modelle istediğiniz orantıyı yakalayabilirsiniz. Kalça kısmınız dar ve göğüs kısmınız genişse kalça kısmı drapeli bir model kullanabilirsiniz.

Uzun Kollu Gelinlikler Harika!

2016 yılının en güzel ve en çekici gelinlik modelleri kesinlikle uzun kollu modeller. Geniş kayık bir yaka ve uzun kollu bir seçenek ile zarafeti doruklarda yaşayacağınız gibi dantellerin sunduğu şıklığı da bir arada yakalayabilirsiniz. Ayrıca atletik bir vücudunuz varsa uzun kollu gelinlik modelleri sizi daha kadınsı gösterecektir. Romantik bir gelin olmak istiyorsanız ve baharda düğün yapacaksanız yarım kollu ve düşük omuzlu modellerden de tercih edebilirsiniz.

Kemerler Renk Katıyor!

Son dönemlerde hazırlanan gelinlik modelleri genellikle ufak detayların bulunduğu ancak görünüş itibariyle sade diyebileceğimiz tasarımlardan oluşuyor. Minik detaylardan biri olan kemerler ise taşlı ya da saten olabildiği gibi minik bir broş şeklinde de olabiliyor. Bel bölgesinde olan kemerler daha zayıf görünmeyi sağladığı gibi belin aşağısında basene yakın yerlerde olan kemeler ise basenlerin daha ufak görünmesini sağlıyor. Eğer göğüsleriniz küçükse göğsün hemen altında kemer olan modellerde tercih edebilirsiniz.

Transparan Rüzgârı Out Retro, Vintage, Hippi İn!

Geçtiğimiz sene gelinlik modellerinde yoğun bir transparan rüzgarı esmişti ancak transparan tasarımların yerini bu sene eskiye dönüşü simgeleyen akımlar aldı. Bunların başında ise Retro, Hippi ve Vintage tarzları yer alıyor. 2016 gelinlik modelleri içerisinde hippi modasına uygun püsküllü, uzun modeller sıkça tercih ediliyor. Dantellerin sadeliğini kullanan ve midi boylarda olan Vintage gelinlikler ise dudak uçuklatacak kadar güzel. Biraz farklılık olsun gelinlik modelleri 2016 koleksiyonunda sıra dışı bir parça deneyim diyorsanız sırt dekolteli ve dantel işlemeli üst kısmı bol alta doğru darlaşan bir Retro deneyebilirsiniz.