2016 Plaj Modası

2016 yaz sezonu çok renkli geliyor. Plajlara da rengarenk görüntüler yansıyacak elbette. 2016 plaj modasını yakalamak ve modanın kumsaldaki temsilcisi olmak istiyorsanız; paylaşımlarımıza kulak vermenizi öneririz.

Bu Yıl Plaja Giderken Ne Giyeceğiz?

2016 plaj modası zıt renkler ile gökkuşağı izlenimi yaratılmış bikiniler, mayolar ve mayokiniler ile dikkatleri çekiyor. Çok renkli tasarımların yanı sıra klasik görüntüden ödün vermeyenler için minimalist, sade ve asil çizgiler de bulunuyor. Klasik bikini ve mayo tercihinde bulunanlar için siyahın asaleti bu yıl da son derece revaçta. Tasarım ürünlerin cazibesini yansıtmak isteyenler için ise doğanın etkisini özellikle mayolarda görmek mümkün. Çeşitli hayvan figürleri ile degrade renkleri kullanan tasarımcılar mayo, doğa ve hayvan severleri aynı anda memnun etmeyi başarıyor.

Mayokinilerde abartılı dekolteler yerini dozunda ve toparlayıcı özellikteki estetik dekoltelere bırakıyor. Fazlalıklarını kamufle etmek ve formda bir görüntü sergilemek isteyenler için ise tanikiniler, sıkılaştırıcı ve toparlayıcı mayolar da raflarda yerini alıyor. Ünlü tasarımların plaj kıyafetlerine baktığımızda file elbiseler görmek de mümkün. Pareolar azalıyor ve plaj elbiseleri artıyor. Maxi ve mini boy plaj elbiseleri her kesime hitap edebilecek kadar geniş bir skalaya sahip. Amazon ve hippie çizileri de farklı görünmeyi sevenler tarafından tercih ediliyor. Bu yaz plajlarda farklılık sevenler için monochrome desenler ve tek omuz mayo ve bikiniler de bulunuyor. Etnik desenler, doğa desenleri, farklı tasarımlar, renk konusunda da geniş bir yelpaze ile herkese hitap edecek çizgide mayo, mayokini ve bikinilere rastlamak mümkün.

Konu plaj kıyafetleri ve aksesuarlarına geldiğinde ise plaj elbisesi ve çantalar da sportif şıklık ve sade çizgiler dikkat çekiyor. Bu yaz plajlarda rengarenk, abartıdan uzak bir şıklıkla karşılaşacağız. Plaj modası için mayo, bikini, mayokini renk ve modelinizi belirleyerek trendi yakalayabileceğiniz gibi plaj aksesuarları ile de dikkatleri üzerinize toplayabilir; sade, kaliteli bir şıklığa imza atabilirsiniz. Biz ipuçlarını verdik artık top sizde. Önerilerimizi uygulayarak plaj çantanızı doldurup, sahile doğru yol alabilirsiniz. Deniz, kum ve güneş sizi bekler… Tüm okurlarımıza iyi tatiller dileriz.