Burçlara Göre Aşk Acısı

Hepimizin bir ayrılık hikayesi var ve herkes kendi ayrılık acısına dair bilgi sahibi. Peki ya diğer burçlar ayrılık acısını nasıl yaşıyor? Eski sevgilinizin ayrılık acısını nasıl yaşadığını öğrenmek istiyorsanız; sizi buraya alalım. 12 burcun ayrılık acısına farklı reaksiyonları bulunuyor. Aşk acısını kimler nasıl yaşıyor hep beraber inceleyelim. 

Koç Burcu: Koç burcu ayrılık kararını uzun süre önce almış hatta kendisini ayrılığa hazırlamıştır bile. Siz aşk acısı çekerken, o ayrılığı kabullenmiş ve hayatına devam etmek, sizi geride bırakmak için yeni uğraşlar bulmuştur. Acı eşiği de yüksektir; üzülse bile asla dışa vurmaz.

Boğa Burcu: Öyle derin sever ki ayrılığı kabullenmesi uzun zaman alır. Bir türlü inanamaz ayrılığa, bitti cümlesinin ardından çabası devam eder boğa burcunun. Adeta yıkılır, dünyası kararır. Uzun süre peşini bırakmayabilir, gözyaşlarını saklamaz boğalar.

İkizler Burcu: Eğer aşık olduğu kişiden ayrılıyorsa adeta çirkinleşir ikizler. Sesini yükseltir, ilişkide harcadığı emeği adeta listeler gibi tek tek anlatır; senin için bunları yaptım diye sevgilisinin yüzüne vurmaktan çekinmez, ayrılığı kabullenir ama kendisine yediremez. Planlar yapar, gezer, alışverişe çıkar, unutana kadar eski sevgilisinin pişman olduğunu görmek için yanıp tutuşur, unuttuğunda ise hiç yaşanmamış gibi bitirmiştir ilişkiyi.

Yengeç Burcu: Yengecin ayrılık sürecinde bir görünen yüzü bir de görünmeyen yüzü vardır. Görünen yüzü neşeli ve hareketli olmasına rağmen görünmeyen tarafı adeta kan ağlıyordur. Yengeç burcu için ayrılık, gözyaşı ve anıların yaşatıldığı ayinler niteliğindedir. Yıllarca bir aşkın acısını çekebilecek kadar da derin bir kalbe sahiptir.

Aslan Burcu: Aslan burcu adeta gurur timsalidir. Bir kez ilişkiden vazgeçtiyse bir daha döndürmek oldukça güçtür. Aslan, vazgeçilen tarafsa ayrılığı kabullenişi kolay olacaktır ve tekrar kendisine dönmek isteyen bir eski sevgili görürse onu muhakkak ayrılığa pişman edecek ve hatta süründürecektir. Aslan ayrılık acısını içinde yaşar, kolay da atlatır, birçok kişiden çok daha güçlüdür.

Başak Burcu: Başak burcu son derece sabırlıdır. Öyle kolay kolay ayrılık kararı almaz, buna rağmen ayrılmaya karar verdiyse de kimse onu durduramaz. Sanki hiç iyi anınız olmamış gibi hep kötüleri hatırlar, iyileri anımsamak dahi istemez zihninde perdeler. Başaklar ayrılık sonrası yalnız kalmamaya çalışır sık sık arkadaşları ile bir araya gelirler. Yalnız kaldıklarında sevgilisini hatırlayıp, tek başına dertlenirler. Ayrıldık bitti diyorsa uzaktan izler sevgilisini, acısı uzun sürse de dışarıya yansıtmazlar.

Terazi Burcu: Ayrılığı sancılı yaşayan burçlardandır terazi. Eğer terk edildiyse yalnızlığı hak etmediğini ısrarla söyler kendisine. Yalnızlıkla kavga etmeyi bile başarır. Yalnızken bol bol gözyaşı dökse de sosyal çevresinde keyiflidir ve intikam planları yapıyordur. Ayrıldığı sevgilisine zarar vermek için sert ve kaba konuşmayı da hak bilir.

Akrep Burcu: İçindeki bütün öfkeyi ayrılık vakti kusar akrepler. Sen ile başlayan onlarca cümle duymanız kaçınılmazdır. Sen şöylesin, sen böylesin… Meğer ilişki boyunca sorun yaratan fakat idare edilenmişsiniz de ayrılık anında anlamışsınız. Akrep her ne kadar hırçın davransa da yalnızken ağlamadan duramaz.

Yay Burcu: Yaylar adeta dalga geçer gibi ayrılırlar. Karşınızda gülümseyen ve ayrılık cümleleri kuran bir yayla karşılaşmanız mümkün. Karşısındaki üzülecek, incinecek diye de pek düşünmez. Onun için ilişki bitmişse bitmiştir, ağlamanın sızlanmanın faydası yoktur. Terk edildiğinde de aynı umarsız tavrı göstermekten geri kalmaz. Onunla olmayan biri artık onun için değerli değildir.

Oğlak Burcu: Ayrılıkları sevmez oğlaklar. Terk eden taraf ise kendisini suçlu hisseder, her kelimesini de özenle seçer. Oğlakların geçmişe ve yaşananlara saygısı büyüktür. Bir oğlakla kavgalı ayrılmak çok rastlanan bir durum değildir. Ayrılığın durgunluğunu üzerinde taşır. Ağlayıp, sızlanmaz ama bir süre aşk defterini kapatıp kendisini dinlenmeye alır.

Kova Burcu: Geçmişine bağlıdır kovalar, öyle kolay kolay da kopamazlar. Özgürlüklerinden de ödün vermezler. Ayrılıkta kovayı evde bulmak imkansızdır. Hemen kendini keşfedilmemiş yerlere, tatile, gezmeye verir. Sosyal çevresini kısa sürede değiştirir, geçici bir ortam edinir ve ayrılığa alışana kadar yeni çevrelerde hayatı arar. Ayrılığa alıştığında eski ortamına geri dönse de eski ilişki artık eskide kalmıştır onun için, tatlı bir anı olarak hatırlamayı tercih eder.

Balık Burcu: İçin için erise de sevdiğinin önünde ayrılığı kabul etmiş gibi davranır. Her zaman içinde umut kırıntıları barındırır balık burçları. Geçmişteki sevgilisinden bir adım gördüğünde kafası karışmaya çok müsaittir. Aşk insanıdır. Kalbi sevgi ile dolu değilse elini tutan biri de göremezsiniz. Yalnız kalmayı tercih edecektir.

Ayrılık herkes için acıdır ama her burç için yansıması farklıdır. Asıl olan kaybetmeden önce dolu dolu yaşamak ve sevgilinin kıymetini bilmek. Hala birlikteyseniz zamanı değerli kılmayı ihmal etmeyin.


Sizler için hazırladığımız Burçlara Göre Aşk Acısı yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz.