2022 Yılında Yaşanacak Ay ve Güneş Tutulmaları

2022 Yılında Yaşanacak Ay ve Güneş Tutulmaları
2022 Yılında Yaşanacak Ay ve Güneş Tutulmaları

2022 yılında birçok astrolojik olay gerçekleşecek. Bunlar arasından en merak edilenlerden biri de elbette ki 2022 Yılında Yaşanacak Ay ve Güneş Tutulmaları. Güneş ve Ay tutulmalarının bizler üzerinde olumlu olumsuz birçok etkisi bulunmakta. Hem ruhen hem de yaşantımızda birçok olumlu ve olumsuz etkisi olan bu tutulmaların tarihlerini ve detaylarına birlikte göz atalım.

30 Nisan 2022 Güneş Tutulması

30 Nisan tarihinde bir güneş tutulması gerçekleşecek. Söz konusu olan bu tutulma, boğa burcunda meydana gelecek. Bu güneş tutulmasının yöneticisi Venüs olacak. Bu da hayatımızda kalıcı dönüşümler yaşamak adına bizleri destekleyecek bir etki yaratacak.

Söz konusu tutulma ile mental olarak da yeni başlangıçlara hazır hissettiğimiz bir dönem yaşayacağız. Üstelik bu yeni başlangıçlar uzun vadeli bir etki taşıyacak. Hayatınızın girişimini kurabilir, aradığınız işi sonunda keşfedebilirsiniz. Ek olarak, bu dönemde yeni parasal kaynaklar keşfedebilirsiniz. Gerçekten ne istediğinizi keşfederek maddi anlamda cesaretlenerek bir üst noktaya taşınacağınız bir süreç sizi bekliyor.

Bu güneş tutulması, alma verme dengelerine dair yeni adımlar atmanızı sağlayabilir. Bu dinamiklerde kurduğunuz hem maddi hem de özel hayatınızla ilgili romantik ilişkilerin artık size hizmet etmediğini fark ettiğiniz noktada gitmekten çekinmeyeceksiniz. Ayrıca bu zaman zarfında dünyada da ekonomik piyasalarda önemli dönüşümler yaşanabilir.

16 Mayıs Ay Tutulması

Tarihler 16 Mayıs’ı gösterdiğinde ise bir ay tutulması meydana gelecek. Bu ay tutulması akrep burcunda olacak. Söz konusu tutulmanın üzerimizde büyük etkileri, krizleri meydana gelebilir. İlişkilerimizin sınavdan geçtiği bir dönem yaşayabiliriz. Hayata dair farkındalıklarımızda artış yaşanırken büyük yüzleşmeler ile karşı karşıya kalabiliriz.

15 ve 16 Mayıs tarihlerinde kendinizi ruhsal olarak sıkışmış ve derin düşüncelere girmiş bir halde bulabilirsiniz. Ancak tüm bu buhran hali, doğru şeylere baktığınızda zihninizdeki puzzleları birleştirici bir etki sunacak. Düşüncelerinizi olması gereken konulara odaklarsanız bu süreç çok rahat ilerleyecek.

Bakış açınızı değiştirdiğiniz takdirde aradığınız cevapları bulacaksınız. Bu aşamada da umudunuzu kaybetmemek ve size inanan insanlarla birlikte yola devam etmek önem kazanacak. Bu günlerde bazı sırlarla yüzleşebilirsiniz. Kendiliğinden ortaya çıkabilecek bazı durumlar canınızı sıkabilir ve güvenmeniz gereken kişileri yeniden belirleyebilirsiniz.

25 Ekim Güneş Tutulması

25 Ekim tarihinde bir güneş tutulması daha olacak. Söz konusu olan tutulma yine akrep burcunda gerçekleşecek. Meydana gelen güneş tutulması ile birlikte dönüşüm yaşayacağımız bir dönem elde edeceğiz. Ek olarak bu tutulmayla birlikte tutkularımızın peşinden gidecek, önemli fırsatları değerlendireceğiz.

Akrep burcunda meydana gelecek bu tutulma ile, artık yılı nasıl bitirmek istediğimize odaklanacağız. 2023 yılını karşılamaya iki ay gibi kısa bir süre kala, yeni yıla taşımak istemediğimiz bazı durumları, kişileri, duyguları ve özellikleri yapılandırmak isteyebiliriz. Özellikle ruhsal durumunuz için iyileştirici çözümlere başvurabilirsiniz. Spiritüel yönünüzü keşfederek bu yönde hobiler edinebilir ya da terapi almaya başlayabilirsiniz.

Yıl boyunca zihninizde olan ancak bir türlü cesaret edemediğiniz maddi risklere bu süreçte yer vermek isteyebilirsiniz. Pişman olabileceğiniz adımlar atmamak için enine boyuna düşünmeniz ve profesyonellerden fikir almanız en doğrusu olacak.

8 Kasım Ay Tutulması

8 Kasım tarihinde gerçekleşecek olan ay tutulması bu kez de boğa burcunda meydana gelecek. Biraz rahatsız hissedeceğimiz bir dönem yaşatacak olan bu ay tutulması, bizlere yüzleşmeler yaşatacak. Söz konusu yüzleşmeler sebebiyle konfor alanımızdan vazgeçmek durumunda kalabiliriz.

Yılın sonlarına doğru, on birinci ayında meydana gelecek bu ay tutulmasında tamamen çözüm odaklı yaklaşımlarınızla hayatınızdaki pek çok şeyi iyileştirmeye odaklanabilirsiniz. Sadece kendi yaşamınızdaki değil; yüksel iletişim yetenekleriniz sayesinde çevrenizde desteğe ihtiyacı olan kişilere de el uzatabilirsiniz.

Birlikte doğru ve etkili adımlar attığınız insanlarla birlikte yeni plan ve projeler geliştirebilirsiniz. Özellikle de yaratıcılık, düşünce ve sanatsal etkiler taşıyan başlıklarda atabileceğiniz yeni adımlar sizi manevi anlamda güçlendirirken ruhsal olarak da iyileştirebilir.


Sizler için hazırladığımız 2022 Yılında Yaşanacak Ay ve Güneş Tutulmaları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.