Haftalık Burç Yorumları- 18 Nisan Haftası

Haftalık Burç Yorumları- 18 Nisan Haftası
Haftalık Burç Yorumları- 18 Nisan Haftası

18 Nisan -24 Nisan haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

18 Nisan -24 Nisan Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında yaşanacak olan Merkür Uranüs kavuşumu yaratıcı fikirler geliştirmemizi sağlarken sürpriz gelişmeleri hayatımıza getirebilir. Salı günü otorite figürlerinden baskıcı tavırlar görebiliriz kariyer hayatımızda yapacağımız önemli konuşmaları başka bir zamana ertelememiz uygun olacaktır. Özellikle otorite figürleri ile olan iletişimimizde fikirlerimizi kabul ettirmeye çalışırken karşımızdaki kişilerden manipüle edici tavırlar görebiliri. 

Hafta ortasında Güneşin Boğa burcuna geçmesiyle her türlü konuda değişime kapalı olmak isteyeceğimiz konfor alanımızın bozulmasından hoşlanmayacağımız zamanlarda olacağız. Hayatımızdaki süreçlerde sağlamlık beklentimiz ön planda olacaktır. Hafta sonuna doğru her konuda daha fazla sorumluluk almamızı gerektiren koşullar oluşurken yaratıcı fikirlerimiz çevremizdeki kişilerden kabul görebilir. Hafta sonu yaşanacak olan Merkür Satürn karesi uzun vadeli planlar yapacağımız bir etki yaratabilir.

18 Nisan -24 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta finansal konularla ilgili beklenmedik gelişmeler, ani şanslar ve son dakika aksilikleri gibi sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hafta ortasında  günü Güneş Boğa burcuna geçiyor. Bu haftadan itibaren artık hedefleriniz, planlarınız yaşamın somut yanlarına dönecek. İş ve ilişkilerinizde kendi çıkarlarınızı daha fazla gözetmek isteyebilir, finansal konularda daha başarılı olmak isteyebilirsiniz. 

Perşembe günü  beklenmedik borçlar ve ödemeler karşınıza gelirken, aynı süreç içinde yeni kazanç fırsatları da yakalayabilirsiniz. Para yönetiminizde akılcı davranmalı, anlık kararlarla büyük risklere girmemelisiniz. Aşk ilişkilerinizde hafta boyunca hızlı gelişmeler, yeni başlangıçlar ve güçlü duygular ön planda olacaktır. Duygularınızı açığa vurabilir, bir teklif sunabilir, ilişkilerinizde daha güçlü duygu ve tutkularla hareket edebilirsiniz. Yaşama dair isteklerinizde daha hırslı ve arzulu olacağınız bir süreç başlıyor. Cuma gününden itibaren yaşamınızın farklı alanlarında bitiş ve başlangıç kararları almaya doğru gideceksiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında sosyal çevrenizle olan iletişiminiz hız kazanacak. Arkadaş çevrenizde yaşayacağınız ani gelişmeler planlarınızın değişmesine neden olabilir.  Hafta ortasında doğum günü döneminizin başlamasıyla hayatınızda da sizin zamanınızın başladığını açık ve net bir şekilde göreceksiniz.  Bu haftadan itibaren şans ve fırsatlar yaklaşık bir ay boyunca sizden yana olacak. Hayatınızın her alanında bitiş ve başlangıçlar artık size, sizin iradenize bağlı olacaktır. Aile ilişkileriniz ön planda olacak. Aileniz ve evliliğinizle ilgili bazı gerilimler, bazı insanlarla mesafeleşme kararı almanıza neden olabilir. 

Haftanın geri kalanında başlayan ilişkiler daha yüksek tutkularla fakat daha hızlı girilebilecek, hızlı düşebilecek ilişkiler olabilir. Sakin ilerlemek, adım adım gitmek süreci doğru yönetmenize yardımcı olacaktır. İç dünyanızda ve zihninizde yaşadığınız ikilemler son buluyor. Hafta sonunda hayatın sürprizlerine açık olun. Kendi kalıplarınızı kıracak ve kendiniz için bir ilki gerçekleştireceksiniz. Sorumluluk almanızı gerektirecek olan bu süreçte kalıcı fikirler oluşturabileceksiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta yaşamınızın her alanında beklenmeyeni bekleme zamanındasınız. Öngörüleriniz ve planlarınız aniden değişebilir. Pazartesi günü yaşamınızda beklenmedik gelişmelere hazır olun. Kontrolünüz dışında karşınıza gelen fırsatlar, teklifler olurken; aynı zaman diliminde beklenmedik sorunlarla da karşılaşabilirsiniz. Bu dönemi verimli geçirmenin yolu akışta kalmak, karşınıza gelen durumlara göre harekete geçmektir. Hayatı yönetmeye çalışmak bugünleri daha zorlu geçirmenize neden olabilir. Kabul içinde olmak, iç huzuru çalıştırmak ise yaşamdan daha fazla destek almanıza vesile olur.

Sağlıkla ilgili konularda hızlı gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bir süredir sağlık sorunlarıyla meşgul oluyorsanız bu hafta sizin için şifayı çalıştıracak. Hafta içerisinde gizli saklı işlerden uzak durun. Kiminle neyi paylaştığınıza dikkat edin, sırlarınızı herkese açmayın. Eşya ve para kayıplarına karşı daha titiz ve özenli olun. Cuma’dan itibaren ani seyahat ve yolculuklar gündeme gelebilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta geleceğe yönelik yeni kararlar alacak, hayallerinizi hayata geçirme fırsatları yakalayacaksınız. Çarşamba günü Güneş Boğa burcuna geçecek. Bu haftadan itibaren sosyal çevreniz, arkadaşlar ve dahil olduğunuz grup ve ortamlar daha çok gündemde olmaya başlayacak. Bu dönem sizlere sosyal çevrede ani değişimleri getirecektir. Bazı arkadaşlar ve ortamlardan aniden soğuyabilir ve mesafeli bir tavır alabilirsiniz. Kime güveneceğinizi, kimin gerçek dost ve güvenilir kişiler olduğuna karar vereceksiniz. Samimiyetini gördüğünüz insanlarla ilişkileriniz güçlenebilir. Dostlarınıza daha fazla verici olabilir, sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Fakat güven ve samimiyet duygusunda zedelenme yaşanan ilişkilerde ipler kopabilir. 

Haftanın geri kalanı içerisinde hayatınıza yeni insanlar girecek, yeni ortamlara dahil olacaksınız. Yaşamınızdan birilerinin çıkması, hayatınızda bir yer açılmasını sağlayacağı için yenilerin gelmesi daha hızlı olacaktır. Cuma gününden itibaren Kariyer yolunuzda önemli gelişmeler gündeme geliyor olacak. Otorite figürleriyle yapacağınız konuşmalar kariyer hayatınızda sorumluluk almanıza neden olsa da uzun dönemde iş hayatınızda başarılı bir sürecin temellerini atıyor olacaksınız.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta yaşamınızın farklı alanlarında kritik bir değişim, önemli bir gündem karşınıza gelebilir. Hafta başından itibaren yaşamınızda hem maddi hem manevi bir güçlenme sürecine gireceksiniz. Kendinizi daha sağlıklı, daha güçlü, daha başarılı hissetmeye başlayacaksınız. Özgüveninizin artması, hayatınızda radikal kararlar alma konusunda sizi daha hevesli kılacak. Bu enerjilerle kariyer yolunuzda önemli bir değişim başlayacaktır. Yükselen bu enerjiler ile yakın ilişkilerinizde ve iş hayatında yöneticilerinizle ilişkilerinizde gerilim ve agresyona karşı dikkatli olmalı, egosal tavırlardan kaçınmalısınız. Aniden parlayarak vereceğiniz tepkiler sonrasında pişmanlık getirebilir. Öz sevgi ve özgüven duygusuyla yaşamda yol aldığınız takdirde, negatif deneyimlerden sıyrılabilirsiniz. Haftanın geri kalanı boyunca parayı ve maddi bolluğu kendinize çekeceksiniz. Finansal konularda daha cesur ve hırslı olacaksınız. Cumadan itibaren işaretçi rüyalar görebilirsiniz. Hafta sonu her türlü konuda kalıcı fikirler ve planlar oluşturmak isteyeceksiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta hayallerinizin, idealleriniz peşinden gideceksiniz. İş, eğitim veya özel hayatınızla ilgili güçlü istekler ve dualarda bulunduğunuz bir konuda yaşam size fırsat tanıyabilir. Dualarınız ve dilekleriniz önünüze gelebilir. İlahi adalet, yasal haklar ve davalarla ilgili süreçler gündeme gelebilir. Çarşamba günü Güneş Boğa burcuna geçiyor. 

Hafta ortasından itibaren plan dışı seyahat programları karşınıza gelebilir. Eğitim hayatınızda beklenmedik gelişmeler ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bazı Başak burçları bu dönemde istifa kararı alabilir. Kendi işinizi kurmak ve bireysel ilerlemek için planlar içine girebilirsiniz. Sınav ve mülakatlar sonuçlanabilir. Önünüzü daha net görebilirsiniz. Bu hafta yaşam size farklı alanlarda önemli mesajlar ve işaretler verecektir. Pozitif veya negatif her deneyimde size ne anlatıldığını anlamaya çalışın. Akışla ve karşınıza gelen olaylarla mücadele halinde olmayın. Ruh ve beden sağlığı adına yeni destekler ve tedaviler almak isteyebilir ve yeni kişilere danışabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta ilişkilerde alma-verme dengeleri, ortak çıkarlar ve finansal paylaşımlar gündeme gelebilir. Hafta başından itibaren finansal konular ön planda olmaya başlayacak. Aylık kazancınızı arttırmak adına ek işler alabilir, mesai ücretleri, tazminat ve nafaka gibi aylık kazanç dışında ek gelirlerle ilgili yasal haklarınızı kullanabilirsiniz. Eşinizin finansal durumunda beklenmedik gelişmeler, sürpriz durumlar olabilir. 

Haftanın geri kalanı boyunca eşiniz, partneriniz ve ortaklarınız finansal adımlarında daha temkinli olmalısınız. Hafta içerisinde kendinizden beklemediğiniz bir cesaret ve ısrar gösterebilir; bir süredir adım atmakta çekindiğiniz veya oyalandığınız konularda harekete geçebilirsiniz. İnsanların negatif enerjilerinden etkilenerek hareket alanınızı kısıtlamayın. Krediler ve ödemeler konusunda destekler görebilirsiniz. Hafta sonu estetik müdahaleler ve operasyonlar  araştırma ve ödeme yoluyla gündeminizde olabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başından itibaren her türlü ilişki ve ortaklık ön planda olacak. Hayatınızdaki insanlara daha fazla odaklanacak, insanları daha çok gözlemleyecek ve onların tavırlarına göre yaklaşacaksınız. Samimiyet eksikliğini hissettiğiniz ilişkilerde mesafeleşmeye gidebilirsiniz. Süregelen ilişkinizde aşk ve tutkunun yokluğu sizi ilişkiden uzaklaştırabilir. Bugünlerde ilişkinizi güçlendirmek için zihinsel ve fiziksel her türlü paylaşımı arttırmalısınız. Biz olma hali ilişki ve ortaklıkların güçlenmesini sağlar. 

Hafta içerisindeki güçlü enerjilerle kimin dost, kimin düşman olduğunu daha açık göreceksiniz. Bu hafta tanıştığınız kişiler, ilişkilerinizde ve yaşamınızda size bir ilki yaşatabilir. Bir süredir beklenti içinde olduğunuz kişiden bugünlerde net ve açık bir tavır görebilir, teklif alabilirsiniz. Cuma gününden itibaren ilişkilerinizde geleceğine yönelik adımlar gündeme gelebilir. İş veya eğitimde yurtdışı bağlantılı adımlar atabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta yoğun bir tempo içinde olacaksınız. Koşturmaca içinde olurken, emek ve çaba haftanın anahtarı olacak. Çarşamba günü Güneş Boğa burcuna geçecek. Hafta ortasından itibaren iş hayatınıza daha fazla odaklanacak, hayatınızdaki sorunları çözmek ve çalışma koşullarını iyileştirmek adına mücadele edeceksiniz. Haftanın geri kalanında iş ve özel hayatın gerektirdiği sorumluluklar ön planda olacağı için özünüzdeki maceracı ve özgürlükçü yanınızla zaman zaman sıkılgan ve keyifsiz olabilirsiniz.

Sınavlar, eğitim ve akademik süreçler, iş ve görev kaynaklı seyahatler, yasal süreçlerde netleşmeler bu dönemde gündeminizde olabilir. Spor, diyet, sağlık gibi konularda daha önce denemediğiniz yol ve yöntemler deneyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru farklı bir rutine dahil olabilir, alışkanlıklarınızı kırabilirsiniz. Haz aldığınız, zararlı besin ve alışkanları bırakmak için oldukça destekleyici bir haftadasınız. Hafta sonu aşk hayatınızda beklenti içerisinde olduğunuz kişi ile önemli konuşmalar yapabilirsiniz duygusal hayatınızda sorumluluk almanızı gerektiren koşullar oluşurken kalıcı planlarınız devreye girebilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta özgüveniniz oldukça artacak. Yaşamdan keyif alacağınız gelişmelerle karşılaşacak, dilek ve isteklerinize ulaşma noktasında daha şanslı olacaksınız. Çarşamba günü Güneş Boğa burcuna geçecek. Hafta ortasından itibaren ayaklarınız yere sağlam basacak. Hayata ve olaylara daha gerçekçi, daha materyalist, daha mantıksal bakmaya başlayacaksınız. Güvendiğiniz insanlarla; güven duyduğunuz ilişkiler içinde olmak sizin için her zamankinden daha önemli olacak. 

Uranüs enerjisinin yoğun olacağı bu dönemde, aşk ilişkilerinde hızlı fakat geçici deneyimler yaayabilirsiniz. Bu sebeple daha sakin adımlar içinde olmalı ve ya hep ya hiç eğiliminden kaçınmalısınız. Kısa süreli ilişkiler bu süreçte zorlanabilir. Uzun vadeli ilişkilerde ortak çaba ve anlayış, gerçek ve sağlam duygular ilişkileri güçlendirebilir. Sevgiliniz, partneriniz, çocuklarınız ve sevdiklerinize sürprizler yapabilirsiniz, bu dönemde sevdiklerinize alacağınız  küçük hediyeler duyguların ve sevginin canlanmasına sebep olacaktır. Hafta sonu her konuyu kontrol ve yönetme çabasında olurken tam tersi kontrolünü kaybedecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Diktatör ve buyurgan tavırlardan kaçınmalısınız.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başından itibaren eviniz, aileniz, yakın ilişkileriniz ve evliliğiniz ön planda olmaya başlayacak. Uranüs enerjisinin güçlü olduğu bu süreçte, özel hayatınızda ani bitiş ve başlangıçlar karşınıza gelebilir. Duygularınız, kararlarınız ve tavırlarınız aniden değişebilir. Yaşamın pek çok alanında iplerin sizin elinizde olacağı, kararı verenin, bitiren ve başlatanın büyük oranda siz olacağınız bir süreç geçireceksiniz. Koşulların çoğu size bağlıyken, bugünlerde pişman olacağınız kararlar almadığınızdan emin olmak için objektif olmaya, akılcı davranmaya özen gösterin. Aile ilişkilerinizde finansal konular gündeme gelebilir. Miras, yatırım, borç alma-verme ve taşınmaz mallarla ilgili konularda hafta içinde ani gelişmeler olabilir. Bu hafta kendinize daha fazla güvenebilirsiniz. Geçmişteki bazı deneyimlerin derinliğini, aile travmalarını, negatif bilinçaltı kodlarını fark etme ve sıyrılma zamanı. Eviniz için harcamalar yapabilir, taşınma arzusu içinde olabilirsiniz. Cuma gününden itibaren yeni bir düzene geçebileceğiniz ve taşınma gündeminizin akış tarafından destekleneceği  bir süreç içinde olacaksınız.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başından itibaren yakın çevrenizle ilgili şaşırtıcı durumlar olabilir. Akrabalar, kardeşler, komşular ve sık görüştüğünüz insanların hayatında beklenmedik gelişmeler olabilir. Yakın çevrenizle ilgili şaşırtıcı şeyler öğrenebilirsiniz. Kısa süreli küslük ve barışma durumları yaşanabilir. Anlık öfke ve duygularla bitiş ve başlangıç kararları alabilirsiniz. Sarf ettiğiniz sözler, tavırlarınız karşınızdakileri daha derinden etkileyebilir. Düşünmeden konuşmamaya, geri dönülmez sözler sarf etmemeye özen gösterin. 

Bu dönemi daha faydalı geçirmek için günlük hayatınıza olumlamaları daha sık olacak şekilde dahil edin. Negatif düşünceler zihninize gelse bile dile getirmeyin. Pozitif düşünerek iyi sürprizleri kendinize çekin. Araç ve teknolojik alet alım-satım konularında destekleyici bir haftada olacaksınız. Haftanın geri kalanında yapacağınız seyahatler daha keyifli geçebilir. Yolculuklarda yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Aklınızdan bir an geçen düşünce ve dilekler, hiç beklemediğiniz anda karşınıza gelebilir. İş ve çalışma ortamınıza yeni insanlar dahil olabilir.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.