27 Aralık 2023 Yengeç Burcunda Dolunay

27-aralik-yengec-burcunda-dolunay
27-aralik-yengec-burcunda-dolunay

27 Aralık‘da gerçekleşecek olan Yengeç burcundaki dolunay, Ekim ayında yaşanan Ay tutulmasını tetikleyerek önemli tamamlanmalara neden olabilir. Ekim ayında başlattığımız konularla ilgili bu dolunay, aile, yuva ve emlak konularını öne çıkaracak. Aile içinde çözülemeyen problemler sonuçlanabilir, duygusal anlamda güvende hissetme isteği artabilir.

Mars’ın yükselen yöneticisi ve Merkür’ün Retro konumu ile Akrep burcunun diğer yöneticisi Plüton’un etkisi, uzun süredir yaşadığımız krizlerde önemli dönüşümlere işaret ediyor. Dolunay, hayatımızdaki gereksiz unsurlardan kurtulmamıza yardımcı olabilir. Bu süreçte cesur kararlar alarak hayatımızı dönüştüreceğiz.

Dolunayın etkisiyle ruhsal gerginlikler yaşanabilir, ancak ne istediğimizi netleştirerek güçlü bir şekilde bir sayfa kapatma kararı alacağız. Satürn’ün olumlu açısı ve dürüstlükle tanınan Famolhaut sabit yıldızı, duygusal konularda dürüst kaldığımızda kadersel ödüller alabileceğimize işaret ediyor.

İletişim, fikirsel ve hukuksal konularda atacağımız adımlar, hayatımızı uzun vadeli olarak dönüştürecektir. Dolunayın etkisiyle, kiminle yola çıkmak istediğimizi belirleyecek, bağlarımızı koparacak ve istediğimizi elde etmek için kararlılıkla hareket edeceğiz.

Bu dolunay, geçmiş mücadelelerimizin sebebini anlama ve kabul etme zamanı olabilir. İçsel olarak netleşerek gelecekteki yolumuzu belirleyeceğimiz bir döneme girebiliriz.


27 Aralık 2023 Yengeç Burcunda Dolunay ile ilgili merak edilenlere cevap vermeye çalıştık. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!