Haftalık Burç Yorumları- 25 Aralık Haftası

haftalik-burc-yorumlari-25-aralik-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-25-aralik-haftasi

25 Aralık- 31 Aralık haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

25 Aralık – 31 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Yılın son haftasında yengeç burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile son derece önemli tamamlanmalar yaşıyor olacağız. Pazartesi günü ilerlemek istediğimiz yolda harekete geçerken oldukça şanslı etkiler alacağız. Yönümüzü hiç olmadığı kadar net belirleyeceğiz. Salı günü aşk hayatımızda ve finansal konularda oldukça olumlu etkiler alacağız. Maneviyatımız son derece güçlü olacak ancak yine de gerçeklikten uzaklaşmamaya dikkat etmeliyiz.

Yengeç burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile ailevi konularımız ön planda olacak. Uzun süredir aile içinde yaşamak istediğimiz ve çözmek istediğimiz konularda artık sonuç elde ediyor sorunlarımızı çözüyor olacağız. Dolunayın etkisi ile fazlaca geçmişe çekilebiliriz. Duygusal güven ihtiyacımız hiç olmadığı kadar artabilir. Dolunayın etkisinde yaşayacağımız olaylar uzun vadede hayatımıza etki edecek nitelikte olacak. Ayrıca aşk hayatımızda huzur bulacağız. Dolunayın etkisinde fikirlerimiz hayal ettiğimiz konular bizim istediğimiz yönde ilerlemese de istediğimiz sonuçları her halikarda alacağız.

Dolunay sonrasında Mars ve Neptün arasındaki destekleyici açı fikirlerimizi düşüncelerimizi hayata geçirmek anlamında bizi destekleyecek. Cuma günü ise harekete geçtiğimiz konularda hata yapıp yapmadığımızı sorgulayabiliriz. Odaklanma sorunları yaşayabiliriz ayrıca bağışıklık sistemimize enfeksiyonel hastalıklara dikkat etmeliyiz.

Hafta sonu duygusal hayatımızla ilgili önemli ve güzel kararlar alabiliriz. Venüs ‘ün Yay burcuna geçmesiyle sevgi konularında oldukça iyimser ve töleranslı olacağımız zamanlar başlayacak. Duygularımız son derece derin olacak fakat fanatikleşmemeye özen göstermeliyiz. Aşk hayatımızda inançlarımız doğrultusunda hareket edeceğiz. Sevdiklerimizle uzak mesafe yolculuklara çıkmak kültürel seyahatler yapmak isteyeceğimiz zamanlarda maceraya oldukça açık olacağız.

25 Aralık – 31 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta işinizle ilgili hiçbir şey sizi yavaşlatamayacak. Size verilen bütün görevlerin üstesinden gelebilir, her ayrıntıyı detaylı şekilde inceleyip hatasız biçimde işinizi tamamlayabilirsiniz. Her şeyi kolaylıkla yapabildiğiniz ve engel tanımayacağınız bir hafta geçireceksiniz.

Finansal konularla ilgili özellikle ailenizi veya mülkünüzü ilgilendiren konularda olumlu etkiler alacaksınız. Ailenizle anlaşmazlık yaşadığınız bir mülk ile ilgili konu varsa alacağınız haber sizin için olumlu ancak diğer kişiler için rahatsız edici olabilir. Finansal konularda şansınız son derece açık olacak. 

Hafta boyunca inandığınız şeyler ya da güvendiğiniz insanlarla ilgili şüpheleriniz tetiklenebilir. Her şeyi çok fazla düşünüyor olmanız sizi gereksiz şüpheye itebilir. Çevrenizde gerçekten güvenebileceğiniz insanları ayırmalı, buna göre daha sağlam ilişkiler kurmalısınız. Negatif etki aldığınız kişileri hayatınızdan uzaklaştırmaya karar verebilirsiniz.

Hafta sonundan itibaren önümüzdeki dönemde ilişkilerinizle ilgili ruh halinize göre davranmaya başlayacaksınız. Duygusalsınız duygusal ilişkileri kendinize çekebilirsiniz, şüpheci iseniz şüpheli tavırlarda bulunan kişilere kendinize çekebilirsiniz. O yüzden geçmişte yaşadığınız şeylerden alabileceğiniz dersleri tekrar göz önüne almalı, kendinizi isteklerinize göre odaklamalısınız. Eğer yalnızsanız seyahat ya da eğitimle ilgili bir yerde yeni bir kişiyle tanışabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta arkadaşlarınız ve ailenizle fazlasıyla uyumlu enerjiler içerisinde olacaksınız. Karşınızdaki kişilerden fazlasıyla ilgi görebilir, yardıma ihtiyacınızın olduğu durumlar için onlardan destek alabilirsiniz. Herkesin size gülümsediği ve iyi davranışlarda bulunduğu bir hafta geçireceksiniz.

İş hayatınızla ilgili bu hafta seyahatler kısa geziler söz konusu olabilir. Konsantrasyonunuz son derece yüksek olacak, yapacağınız planlamalarda da başarılı olacaksınız. Özellikle yurt dışı ile ilgili konularda sizin için olumlu olacak güzel haberler alabilirsiniz.

Hafta boyunca son derece sosyal bir şekilde zaman geçireceksiniz. Yakınlarınızla birçok etkinliğe katılabilirsiniz ve asla sıkılmayacağınız hareketli bir hafta geçireceksiniz. Özellikle ilgi alanınız içerisinde ise sanatla ilgili bir şeyler yapmanız ya da bunlarla ilgilenen kişilerle tanışmanız söz konusu olabilir.

Aşk hayatınızda ilişkinizde ya da ilginizi çeken kişiyle bağlantınızı derinleştirme ihtiyacınız artabilir. Ayrıca ilişkinizle ilgili geleceğe yönelik planlarınızı tekrar gözden geçirebilir, daha ciddi ve daha somut hedefler koyabilirsiniz. Aşk konusunda şanslı olacağınız ve istediklerinizi alabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Eğer yalnızsanız kısa süre içerisinde evliliğe dönüşebilecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta harika bağlantılar kuracaksınız. Sosyal konumunuzla ilgili arkadaş çevreniz içerisinde zirvede olabilirsiniz ya da sosyal medya platformlarında çok öne çıkacak paylaşımlar yapabilirsiniz. Fazlasıyla çok iltifat alacak ve dikkat çekeceksiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz kişiler sizinle iletişime geçmeye çalışabilir.

Kariyer hayatınızla ilgili bu hafta yaşayabileceğiniz ufak tefek yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Herhangi bir sorun yaşamamak için konuşmalarınızda ve taleplerinizde net olmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca işiniz eğer sayılarla ya da para konuları ile ilgili ise bu konularda özellikle hafta başındaki günlerde hatalı hesaplamalar yapabilirsiniz. Yakın iş arkadaşlarınızdan destek almanız yararınıza olacak.

Finansal konularla ilgili bu hafta şansınız yanınızda olacak. Aklınızdan geçen istekleriniz tahmin etmediğiniz hızlılıkta gerçekleşebilir ve elinize tahmin etmediğiniz miktarda para geçebilir. Ancak hesap konularında başarılı olduğunuz bir hafta olmadığı için paranızla ilgili hesaplama işlerinizi bir sonraki haftaya ertelemenizde yarar var.

Aşk hayatınızda ilişkilerinizde çok daha yakın olacak ve paylaşımlarınızı artıracaksınız. Daha fazla ortak faaliyet yapabilir, birlikte daha çok zaman geçirebilir, birlikte bir şeyler almaya karar verebilirsiniz. Partnerinizle bağlarınız fazlasıyla derinleşecek. Eğer ilişkinizde zor bir dönemden geçiyorsanız bu hafta çözüm bulabilirsiniz. Yalnızsanız özellikle pazar günü yeni bir aşka açık olacaksınız.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta hayatınızdaki sizi destekleyen insanlar sayesinde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Hem size desteklerini gösterecekler hem de siz onların hayatında olduğunuz için sizi ödüllendirecekler. Hafta boyunca fazlasıyla iltifat ve sevgi içerisinde olacaksınız. Huzurunuz ve mutluluğunuz yüksek olacak.

İşinizle ilgili konularda yoğun bir dönemden geçiyor olabilirsiniz ve kendinizi bir yarış içerisinde hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki her şey hızlı ilerlediğinde kendinizi geride kalmış hissetseniz de aslında temponuz çok iyi ve siz de bu koşturmadan keyif alıyorsunuz. Yakın zamanda bu çalışmalarınızın karşılığını alacağınız için odaklanarak çalışmaktan vazgeçmemelisiniz.

Finansal konularla ilgili özellikle hafta sonuna doğru yanlış kararlar vermeniz söz konusu olabilir. O yüzden parayla ilgili vereceğiniz kararlar ya da yapacağınız harcamalar varsa bunları hafta başında halletmeniz sizin yararınıza olacaktır. Hafta sonunuzu kendiniz ve eviniz için bir şeyler yaparak geçirebilirsiniz.

Aşk hayatınızda ilişkiniz için olumlu enerjiler alacaksınız. Belki önceden anlaşamadığınız bir konu ile ilgili artık aynı fikirde olduğunuzu fark edebilir ve sorunsuz bir şekilde bir arada olabilirsiniz. Eğer yalnızsanız bu hafta uzun vadeli bir ilişki ile ilgili isteklerinize tam uyan birisiyle tanışabilirsiniz. Bu kişiyle tanışacağınız ortam sağlıkla ya da sporla ilgili bir aktivite yaptığınız yer olabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta parasal konularla ilgili durumunuzu daha ileriye taşıyabileceksiniz. Eğer bir yerden beklediğiniz bir para veya ya da para ile ilgili beklediğiniz bir onay varsa bu hafta beklediğiniz olumlu haberi alabilirsiniz. İstediğiniz miktar size tam da zamanında ulaşacak.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta fazlasıyla sosyal zaman geçireceksiniz. İşinizle ilgili yemeklere çıkmanız gerekebilir, belki kısa gezilere katılmak durumunda kalabilirsiniz. Özellikle haftanın başlangıcındaki günlerde kafanızı kaşımaya bile vaktiniz olmayabilir. Ancak bu koşuşturma ve değişiklik size her anlamda iyi gelecek.

Hafta boyunca evinizle ilgili ve günlük rutinlerinizle ilgili yapmanız gereken çok fazla şey varmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak odaklanıp konsantre olursanız sorunları çözebilir, yarım işlerinizin hepsini tamamlayabilirsiniz. Ayrıca dolunay etkisiyle birlikte genel olarak sezgileriniz güçlü olacak ve size vereceğiniz kararlarda rehberlik edecek.

Aşk hayatınızla ilgili bu hafta itibariyle önümüzdeki dönemde kalbinizi paylaşmaya daha da açık olacaksınız. Eğer yalnızsanız sizin için özel birisiyle tanışma şansınız çok yüksek olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle net iletişim içerisinde olup ilişkinizi derinleştirebilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta problem çözme konusunda harikalar yaratacaksınız. Özellikle işinizle ilgili konularda yaratıcılığınız ve kendinizi ifade etme gücünüz çok yüksek olacak. Bu da size iş hayatınızda üstün performans yetenekleri getirecek. Yeni projelere başlayabilir, parlak fikirlerinizi öne sürebileceğiniz yeni fırsatlar bulabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili özellikle ailenize ait mülklerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Alacağınız haberler ne kadar size heyecanlandırsa da bu mülk ile ilgili her şeyi detaylıca öğrenmeden karar vermemeniz ve ertelemeniz sizin için daha iyi olacaktır. Bütün detaylara hakim olduktan sonra adım atmalısınız.

Hafta boyunca ve önümüzdeki bir süre boyunca da ev hayatınızda sevgi ve huzur dolu günler geçireceksiniz. Sevdiğiniz insanları evinizde toplayabilir, aile üyelerinizle daha yakın ilişkiler kurabilir ve bazı konularda birlikte hareket etmeye karar verebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bağlantı kurma konusunda çok daha istekli olacaksınız ve kendinizi ifade etme isteğiniz de fazlasıyla yüksek olacak.

Aşk hayatınızda bu hafta sizi son derece romantik bir hafta bekliyor. Baş başa kalabileceğiniz bir yerlere kısa süreliğine kaçabilir, gelecekle ilgili düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Eğer yalnızsanız bir süredir dikkatinizi çeken ya da flört ettiğiniz kişiyle artık ciddi bir ilişkiye başlamanın kararını verebilirsiniz. Güzel bir hediye almanız da söz konusu olabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta hayatınıza refah ve denge gelecek. Finansal konularla ilgili şansınızın yanınızda olması ile birlikte kendinizi çok daha rahatlık içinde ve bolluk içerisinde bulabilirsiniz. Finansal konularla ilgili hayatınızı artık bir denge gelecek ve bunu uzun süre koruyabileceksiniz.

Odaklandığınız her konuda istediğiniz sonuca ulaşma ihtiyacınız kariyer hayatınızda bu hafta kendisini gösterecek. Herkesin dikkatini çekecek fikirlere sahip olabilir, kendinizi doğru şekilde ifade ederek başarı kazanabilirsiniz. Hafta başında biraz daha dinlenme modunda olabilirsiniz ancak haftanın diğer günlerinde yoğun bir profesyonel çalışma içerisine gireceksiniz.

Hafta boyunca aile hayatınız ve ev hayatınızla ilgili yapılacaklar listenizi çıkartabilirsiniz. Yarım kalan her ne kadar işiniz varsa bunları birer birer tamamlayabilir ve evinizde ihtiyacınız olan huzuru bu şekilde kazanabilirsiniz. Ev hayatınızda son derece keyifli ve huzurlu olacaksınız.

Aşk hayatınızda kendinizi hiç olmadığınız kadar romantik bulabilirsiniz. Partnerinize sevgi dolu sözcükler söyleyebilir, sözlerinizle onu çok etkileyebilirsiniz. Bu hafta sevdiğiniz kişilere kendinizi çok daha güzel ifade edebilecek ve sevginizi derinleştireceksiniz. Eğer yalnızsanız sosyal medya üzerinden ya da eğitim ile ilgili bir konu sebebiyle size hayran olan ve ilginizi çeken birisiyle tanışabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta yakınlarınızla güzel ilişkiler içerisinde olacaksınız. Aileniz, çocuklar, akrabalar bu hafta daha çok gündeminizde olabilir. Belki rutininizde olan bir iş, çocuklarınızla ya da ailenizle ilgili olan bir iş artık sizin için çok daha eğlenceli ve isteyerek yaptığınız bir şey haline gelebilir. Sorumluluklarınızdan keyif almaya başlayacağınız ve her şeyinden üstesinden gelebileceğiniz bir dönemde olacaksınız.

İşinizle ilgili konularda hafta başında bir iş arkadaşınız için yapacağınız bir iyilik size daha sonrasında çok daha fazlasıyla geri dönebilir. Otorite figürleri bu hafta sizi biraz daha fazla zorlayabilir, zorlu kararlar içerisinde olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru bu etki geçecek ve belki de iş yerinizdeki en şanslı insan olduğunuzu hissedeceksiniz. O yüzden odak noktanızdan ve çalışma hırsınızdan vazgeçmeden devam etmelisiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta alacağınız olumlu enerjilerle birlikte bolluk ve refahı kendinize çekebileceksiniz. Yaptığınız işi sevmeye başlamanız bile hayatınıza para akışını artıracaktır. Yalnızca bu hafta dikkat etmeniz gereken şey finansal konularla ilgili yapacağınız işlemlerde her şeyin doğruluğundan emin olmanız ve birkaç kez kontrol etmenizdir.

Aşk hayatınızda bu hafta fazlasıyla ilgi çekici olabilirsiniz. Eğer yalnızsanız ilgisini çektiğiniz birkaç kişi arasında kararsız kalabilirsiniz. Yüksek enerjiniz karşınızdaki insanların başlarını döndürecek. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa romantik halinizle partnerinizin bütün ilgisini üzerinize çekebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta para ile ilgili çok iyi bir anlaşma yapabilirsiniz. Özellikle büyük tutarda bir alacağınız ya da beklediğiniz bir onay varsa bununla ilgili hem öne çıkacak hem de iyi bir pazarlıkla işlerinizi halledebileceksiniz. Hafta boyunca para ile ilgili şansınız çok açık ve bu konularla ilgili konuşmalarda doğru kelimeleri kullanılabileceksiniz.

İşinizle ilgili konularda özellikle otorite figürleri karşısında biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Onlara karşı yükümlülükleriniz olduğu için kendinizi savunmasız hissederken bulabilirsiniz. Hafta ortasından sonra kendinize olan güveniniz yerine geleceği için yapacağınız konuşmaları bu günlere erteleyebilirsiniz. Hafta ortasından sonra işinizle ilgili ödüllendirici durumlar yaşayabilirsiniz.

Hafta boyunca ailenizle birlikte sık sık bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ailenize daha bağlı, daha sıcak ve yakın duygular içerisinde hissedebilirsiniz. Bu haliniz size ev hayatınızda huzuru sağlayacaktır.

Aşk hayatınızda cuma gününden itibaren ve sonrasında artık kalbinizi açmaya hazır hissedeceksiniz. Size gerçekten değer veren, hak ettiğiniz sevgiyi verebilecek bir kişi yakın zamanda karşınıza çıkabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa daha duygusal olduğunuz bu dönemde partnerinizle daha çok şey paylaşma ihtiyacı içerisine girebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta birçok kişi tarafından destek görecek ve sıcak şekilde karşılanacaksınız. Yakınlarınızla keyifli sohbetler yapabilir, uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınız ya da akrabalarınızla iletişime geçebilirsiniz. Her ne konuda olursa olsun desteğe ihtiyacınız varsa bu desteği yakınlarınızdan göreceksiniz.

Hafta boyunca işinizle ilgili konularda ekstra enerjiniz olacak. Sorumluluğunuzdan daha fazla görev üstlenebilir, normaldekinden çok koşturma içerisine girebilirsiniz. Enerjiniz yüksek ve konsantrasyonunuz güçlü olacak. O yüzden iş hayatınızda bu hafta hiç olmadığınız kadar başarı elde edebilirsiniz.

Finansal konularla ilgili tahmin etmediğiniz bir yerden bir para gelebilir. Moralinizi çok yükseltecek bu gelirle birlikte kendinizi çok daha güvende hissedeceksiniz. Hafta sonunda yapacağınız planlarınız elinize geçecek bu parayla çok daha eğlenceli bir hale gelebilir.

Aşk hayatınızda önümüzdeki dönemde ilişkinizde sizi engelleyen ne varsa bunu bulup iyileştirebileceksiniz. Geçmiş hakkında biraz fazla düşünmeniz gerekse de kendinizi ifade etmekten sizi ne alıkoyuyorsa bunu bulabilecek ve artık çok da sağlıklı ilişkiler kurabileceksiniz. Mevcut ilişkiniz daha sağlam temellere oturabilir. Yeni tanıştığınız kişilerle de daha sağlıklı iletişim kurup ilişkiye adım atabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta iş hayatınız son derece eğlence içerisinde geçecek. Hazırlandığınız büyük bir etkinlik olabilir ya da bir kutlama planlanıyor olabilir. Bununla ilgili sizin yapacağınız çok fazla iş üzerinizde olacaktır ancak bunu başarılı şekilde halledebileceksiniz. Yapacağınız çalışmalarla iş arkadaşlarınızın takdirini kazanacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta sürpriz bir haber alabilirsiniz. Bir süredir istediğiniz, üzerinde uğraştığınız bir şey artık size kolaylıkla gelecek. Elde edeceğiniz bu kazançla gerçekten istediğiniz bir şeyi alabilir, belki de bir mülk ile ilgili görüşmeler yapabilirsiniz.

Hafta boyunca sosyal alanınızda ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde sizi rahatlatacak günler geçireceksiniz. Yakınlarınızla birçok kez bir araya gelebilir ya da birlikte bazı etkinliklere katılabilirsiniz. Kendinizi artık daha sosyal ve daha çok kendinize zaman ayırır bir şekilde bulacaksınız.

Aşk hayatınızda sosyal hayatınızın çok hareketli olması partnerinizle aranızda bazı küçük anlaşmazlıklar yaşamanıza sebep olabilir. Daha anlayışlı davranmanız küçük sorunları ortadan kaldırabilir. Eğer yalnızsanız sosyal çevrenizden halihazırda tanıdığınız bir kişi size karşı ciddi hisleri olduğunu itiraf edebilir ve sizi fazlasıyla şaşırtabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta işinizle ilgili konularda kolay iletişim kurabilecek ve güçlü iletişim beceriniz sayesinde ödüllendirileceksiniz. Bir süredir üzerinde çalıştığınız zorlu bir iş varsa bu sizi tatmin edecek bir şekilde bu hafta sonlanacak. Artık becerilerinizi daha fazla gösterebilecek ve kariyerinizi daha kolay ilerletebilecek bir döneme girecek ve başarı kazanacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta daha sakin kararlar vermeli, acele etmeden karşınıza çıkan fırsatları detaylı düşünerek harekete geçmelisiniz. Bu hafta finansal konularla ilgili verdiğiniz ani kararlar size tahmin ettiğiniz getiriyi sağlamayabilir, hatta zarara sokabilir. Dikkat etmenizde yarar var.

Hafta boyunca arkadaşlarınızla ilgili onlara destek olabileceğiniz durumlar içerisinde kalabilirsiniz. Size çok güvenen ve desteğinize ihtiyacı olan arkadaşlarınız sizden yardım talep edebilir, siz de hiç zorlanmadan elinizden geleni yapabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde son derece verimli bir dönemde olacaksınız.

Aşk hayatınızda yalnızsanız işinizle bağlantılı bir kişi ile yakınlaşabilirsiniz. Yanıltıcı etkiler altında olabileceğiniz için yeni tanıştığınız kişilerin hislerinden emin olmadan ani kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa dolunay etkisiyle birlikte partnerinize karşı son derece romantik ve sevgi dolu olacaksınız.


25 Aralık- 31 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!