27 Kasım 2023 İkizler Burcunda Dolunay

27-kasim-2023-ikizler-burcunda-dolunay
27-kasim-2023-ikizler-burcunda-dolunay

27 Kasım‘da gerçekleşecek olan İkizler burcu dolunay, oldukça sert etkiler barındırırken, dikkat etmemiz gereken birçok nokta ön plana çıkıyor. İkizler burcu, astrolojide iletişimi, anlaşmaları, sözleşmeleri, alım satımı, empatiyi, zihni kısa mesafe yolculuklarını ve projeleri temsil eder. Yüzeysel bilgiyi, gölge tarafıyla kurnazlığı ifade eder. Anın haritasında, İkizler burcunun yönetici gezegeni Merkür’ün Neptün’e yapacağı zorlayıcı açı, yukarıda bahsedilen konularda aldanma, kandırılma ve sahtekarlıklara karşı dikkatli olmamız gerektiğini vurguluyor.

Yükselen Kova burcunun yer alması, sosyal çevremizle olan ilişkilerimizde, içinde bulunduğumuz ekip ve gruplarda önemli yüzleşmeler ve tamamlanmalar yaşayacağımızı gösterirken, yükselen yöneticisi Satürn’ün dolunaya yaptığı zorlayıcı açı, özgürlüğümüzün kısıtlanabileceğini işaret ediyor. Özgürleşmek istediğimiz konularda çevremizdeki kişilerin de etkilenebileceği bir dönem olabilir.

Bu zamana kadar aşırıya kaçtığımız konularda, bağımlılıklarımızla ilgili durumlarda silkelenip, mecburen kendimize gelmemiz ve hayatımıza düzen vermeyi düşünmemiz gerekebilir. Ayrıca iletişim gezegeni Merkür’ün düşüşte olduğu Yay burcunda olması, abartılı konuşmalar yapabileceğimizi ve düşüncelerimizde fanatikleşebileceğimizi işaret ediyor. Dolunay esnasında yaşayacağımız konularda dilimizin kemiği olmayabilir ve harekete geçmek istediğimiz konularda fazlasıyla fanatik davranabiliriz.

Hayatımızda uzun süredir sürüncemede kalan anlaşma ve sözleşmeler gibi konularımız varsa, dolunayın etkisiyle sonuçlanabilir. Ancak burada, koşullar ve sonuçlar istediğimiz gibi olmayabilir, mecburen istemediğimiz şartları kabul etmek durumunda kalabiliriz. Duygusal hayatımızda kostik ve karmik ilişkilerle ilgili sonlanmalar yaşanabilir, evliliklerde boşanmalar söz konusu olabilir. Duygusal sorumluluklarımızda daha fazla zorlanabilir ve üzerimize düşen sorumluluğu almamız gerekebilir.

Duygusal Bitişler ve Yeni Başlangıçlar: İlişkilerde Sonlanmalar

Gelecek vaat etmeyen ilişkiler, dolunayın etkisiyle sona erebilir. Eski partnerlerle dolunayın etkisiyle önemli yüzleşmeler yaşanabilir, geçmişle vedalaşma zamanı gelebilir. Dolunayda, bazı kişilerin sahtekarlıklarını öğrenebilir, dedikodulara maruz kalabiliriz. Özellikle yalana dolana kandırılma ve aldatılmalar konusunda dikkatli olmalıyız. Sinirlerimiz gergin, zihnimiz dolu olabilir; bu dolunayda söylediklerimize dikkat etmek önemlidir.

Su elementinin dolunay esnasında eksik olması, duygusal konularda ve empati gerektiren durumlarda alıngan ve pasif agresif davranabileceğimizi gösteriyor. Ekim ayında yaşanan güneş tutulmasının dolunayda tetiklenmesi, Ekim ayındaki konularla ilgili sonuçlanmalar yaşamamıza neden olabilir. Güneş tutulmasının etkisiyle gündemimizdeki konular yeniden öne çıkabilir.

Dolunayın etkisiyle ellerimiz, kollarımız ve akciğerlerimizle ilgili sağlık sorunları yaşayabiliriz. Zehirlenmelere karşı da temkinli olmalıyız. Dolunay esnasında gökyüzünde T Kare açı kalıbının olması, su ve sel baskınlarına, depremlere karşı dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. Dolunaydan en çok etkilenecek burçlar İkizler, Yay, Oğlak ve Kova olacaktır.


27 Kasım 2023 İkizler Burcunda Dolunay ile ilgili merak edilenlere cevap vermeye çalıştık. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!