Haftalık Burç Yorumları- 20 Kasım Haftası

haftalik-burc-yorumlari-20-kasim-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-20-kasim-haftasi

20 Kasım- 26 Kasım haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

20 Kasım – 26 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında kendi potansiyelimizin farkına varıp ilerlemek istediğimiz konularda kararlı adımlar atabiliriz. Çözülmesini istediğimiz konulara odaklanabiliriz. Salı günü isteklerimizi yerine getirmek için son derece tutkulu bir şekilde harekete geçebiliriz. Büyük hedeflerimizi gerçekleştirmek adına oldukça kararlı hırslı ve atılgan olabiliriz. Sorumluluk aldığımız konularda oldukça cesur olabiliriz. Rekabet içeren durumlardan kendimize inanarak son derece başarılı çıkabiliriz.

Güneşin yay burcuna geçmesi ile iyimser yay burçlarının doğum günü başlamış olacak. İyi ki doğdunuz Zodyak ‘ın umut dolu çocukları ..

Güneş’in yay burcuna geçmesi ile daha neşeli iyimser umut dolu ve felsefi olabiliriz. Maceraya çok daha açık,  yabancı kültürlere daha fazla ilgili olabiliriz. Uzak mesafe işlerimiz odak noktamız olabilir. İstek duyduğumuz konularda zaman zaman fanatikleşip aşırılık göstermemeye dikkat etmeliyiz bu dönemde abartılı davranışlar sergilemeye meyilli olabiliriz. Hayata bu dönemde daha geniş bir persfektiften bakabilir inandığımız şeyler doğrultusunda harekete geçebiliriz.

Perşembe günü otoriter figürlerle ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Kaygı endişe duygumuz fazlaca ön planda olabilir. Kendimizi kısıtlanmış engellenmiş hissedebiliriz. Mars’ın Yay burcuna geçmesi ile aşırı risk almaya meyilli olabiliriz. Harekete geçmek istediğimiz konularda düşünmeden fanatikleşebiliriz. Spora başlamak için oldukça uygun zamanlarda olacağız. Bu dönemde cesaretin dozunu iyi ayarlamamız gerekir kibirli davranışlar sergilememeye özen göstermeliyiz.

Hafta sonu isteklerimiz doğrultusunda harekete geçmek zor olabilir. Öfkeli kısıtlanmış ve fazlaca hırslı olabiliriz. Bu etkide sakin olmak gerekir. İstediğimiz konularda ısrarcı olmak daha fazla başarısızlık yaşatabilir. Ters giden durumlarda şartlarımızı zorlamamalıyız.

20 Kasım – 26 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta çok fazla göz önünde olacaksınız. Özellikle sosyal statünüz güçlenecek, belki kariyer hayatınızda ya da arkadaşlarınız arasında itibarınızın yükseleceği ve yıldızınızın parlayacağı bir hafta yaşayacaksınız. Buna bağlı olarak uzun mesafeli bir yolculuğa çıkmak da gündeminizde olabilir.

Kariyer hayatınızla ilgili kendinizi bir güç savaşı içerisinde bulabilirsiniz. Sizin sorumluluğunuz olmayan işlerle uğraşmak zorunda kalabilir ve üstlenmeniz gerekenden daha fazla sorumluluk altına girebilirsiniz. Ancak iletişim konularındaki becerinizle bu yükün ve aldığınız sorumluluğun altından kalkabileceksiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta kendinizi motive hissedebileceğiniz ve gelirlerinizin artma şansı olan bir zamanda olacaksınız. Özellikle işinizle ilgili sevineceğiniz, gelirinizin sürpriz olarak artacağı, belki daha üst pozisyonda çalışma şansı bulabileceğiniz güzel haberler almanız söz konusu olabilir.

Aşk hayatınızda mevcut ilişkinizde bazen dengeyi kuramadığınızı hissediyor olabilirsiniz. Özgürlüğünüzün kısıtlandığını hissettiğiniz, kendinizden daha çok vermek zorunda kaldığınız zamanlar yaşayabilirsiniz. Bu şekilde bir sorununuz varsa bunların artık gün yüzüne çıktığı, çözümü için de bir şeyler yapmaya başlayacağınız bir döneme giriş yapacaksınız.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta eğitimle ilgili konularınız ön planda olacak. Okul ve iş hayatınızdaki eğitimler ya da kurslar gibi konularda son derece başarılı olacak, bu zamana kadar çalıştığınız şeylerin karşılığını artık alabileceksiniz. Bununla ilgili size bir yakınınızın yardımı da dokunabilir.

İş hayatınızda özellikle yurt dışı ile ilgili işleriniz ve yapılacak anlaşmalarınız varsa bunlarla ilgili olumlu etkiler alacaksınız. Fazla yoğun çalışmanız ve aldığınız sorumluluklar sağlığınızı etkileyebileceği için kendinize zaman ayırmayı da unutmamalısınız. Canınızı sıkacak olaylar yaşamamak için iş arkadaşlarınızla ilgili yaşayabileceğiniz problemlere bu hafta biraz daha dikkat etmenizde fayda var.

Hafta başında özellikle parasal konularla ilgili satın alma, imza atma ya da karar verme gibi konulara odaklanmamanız yararınıza olacaktır, hafta ortasından itibaren daha olumlu etkilerle birlikte bu işlerinize zaman ayırabilir ve karar verebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde borç ya da ödünç olarak bir şeyler vermemeye dikkat etmelisiniz, geri alma şansınız olmayabilir.

Aşk hayatınızda kontrolün sizde olması için ısrarlı tavrınız partnerinize biraz bunaltıcı gelebilir. İlişkinizde dengeyi kurabilmek için partnerinizle daha doğru iletişim kurmaya çalışmalısınız. Partnerinize fazla bireysel davranmamalı, daha anlayışlı tavırda yaklaşmalı ve karşınızdaki kişinin isteklerine karşı daha duyarlı davranmalısınız.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta parasal konularla ilgili önünüze birçok fırsat çıkabilir. Belki mevcutta olan bir borcunuzdan kurtulma fırsatı yakalayabilir ya da yatırımlarınızı önemli ölçüde arttırabilirsiniz. Gelirlerinizle ve geleceğinizle ilgili konularda kendinizi  çok kararlı ve güçlü hissedeceksiniz. Yakın zamanda kişisel refahınızın üst düzeye çıkması söz konusu olabilir.

İş hayatınızda özellikle hafta başında çalışma arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Hafta ortasından sonra daha sakin ve anlayışlı durumda olacağınız için problemlerinizi bu şekilde çözebilir ve işlerinizi daha sağlıklı şekilde yürütebilirsiniz.

Hafta boyunca yakınlarınızla ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmek, kısa seyahatlere çıkmak ya da ortak bir şeyler yapmak için fazlasıyla istekli olacaksınız. Ortaklık konularındaki yüksek enerjinizle çevrenizdeki kişilerle ortak vereceğiniz kararlar ya da yapmak istediğiniz işler olumlu şekilde sonuçlanabilir.

Aşk hayatınızda partnerinizle ortak karar verebileceğiniz konulara bu hafta itibariyle odaklanabilirsiniz. Ancak hafta ortasında aşk hayatınızla ilgili ufak tefek olumsuz gelişmelerle karşılaşma ihtimaliniz olabilir. Bu sebeple bu hafta partnerinize daha fazla zaman ayırabilir ve ikinizin de enerjinizi yüksek tutmak için daha fazla birlikte zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta iş hayatınızla ilgili önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Önünüze çıkacak bu fırsatlar konfor alanınızın dışına çıkmak anlamına gelse de sizin için ve geleceğiniz için önemli bir adım olabilir. Kendinizi rahatlatmak için karşınıza çıkacak bu fırsatı kabul etmeden önce daha fazla araştırma yapabilirsiniz.

Özellikle hafta sonunda kendinizi savurgan bir tavır içerisinde hissedebilirsiniz. Bu sebeple para harcadığınız şeylerde ya da satın almak istediğiniz şeylerde gerçekten işinize yarayıp yaramayacağına, boşa para harcayıp harcamadığınıza doğru karar vermeniz gerekecektir. Ayrıca önümüzdeki dönemde işinizle ilgili gelirlerinizin artması söz konusu olabilir.

Hafta boyunca aileniz ve arkadaşlarınızla fazlasıyla meşgul olacaksınız. Günlük aktivitelerinizde, hafta boyunca yapacağınız şeylerde her zaman sevdiklerinizle birlikte olmanız gerekebilir. Çok fazla sosyal olmanız sağlığınızı biraz ihmal etmenize sebep olabilir. O yüzden kendinizle de ilgilenmeyi unutmamalısınız.

Aşk hayatınızda özellikle yalnızsanız yeni tanıştığınız bir kişiye karşı tahmininizden çok daha yoğun bir duygusallık hissedebilirsiniz. Sizin için de şaşırtıcı olacak bu hisler ciddi bir ilişkinin temelini atmanıza sebep olabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa hafta boyunca olumlu etkiler alacak, kendinizi rahat ve huzurlu hissedeceksiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta işinizle ilgili biraz yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri son dakikada yetiştirebileceğiniz yoğun bir çalışma içerisine girmek durumunda kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın da desteğini göreceğiniz bu haftada normalden daha uzun saatler çalışmak durumunda kalabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili özellikle ailenizden gelecek bir gelir, miras ya da buna benzer bir şeyiniz varsa bunlarla ilgili biraz problem yaşayabilirsiniz. Belki karşınızdaki kişiler sizin isteklerinizi net anlamayabilir ya da yapmak istediğiniz satışla ilgili ufak pürüzler yaşanabilir. Yapmanız gereken sakin kalıp sabırlı davranmak olmalıdır.

Ailenizle ilgili konularda çevrenizde bir güç savaşı yaşanabilir, aile üyelerinizden birisi bazı konularda kontrolü fazla ele alabilir. Yaşanacak probleme de sizin müdahale etmeniz gerekebilir. Bu hafta alacağınız etkilerle aile ve ev konuları ile ilgili sizin müdahale etmeniz konular gündeme gelebilir. Sahip olacağınız enerji ile bunların altından rahatlıkla kalkabileceksiniz.

Aşk hayatınızda ilişkinizdeki tutkunun artması, yaşam enerjinizin etrafınızdaki kişilere yansıması, mutlu olacağınız günler geçirmenize sebep olacaktır. Eğer yalnızsanız artan enerjinizle tanışacağınız birden fazla kişinin ilgisini çekebilir ve bu kişiler arasında siz de kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta işinizle ilgili iletişim konularında çok başarılı olacaksınız. Sizin için ifade gücünüzün arttığı, doğru iletişim kurabildiğiniz ve fikirlerinizi anlatabildiğiniz bir hafta olacak. O yüzden eşinizle ilgili etkili kişiler ya da otorite sahibi kişilerle yapacağınız konuşmalar varsa bu hafta bunlar için adım atabilirsiniz. Bunun sonucunda da güzel haber ve gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili kendinizi risk almaya daha hazır hissedeceğiniz bu haftada her şeyi doğru kontrol ettiğinizden emin olarak ilerlemeniz daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca hafta ortasından itibaren elinizden tahmin etmediğiniz bir miktar para çıkması gerekebilir. O yüzden cesur adımlar atmadan önce her şeyden emin olmalısınız.

Ev hayatınızla ilgili istediklerinize ulaşmakta son derece kararlı olacağınız bu hafta bir mülk satın almaya karar verebilir, evinizde köklü bir değişiklik yapmaya gidebilir, yeni bir düzen kurmaya karar verebilirsiniz. Bunu yaparken size karşı çıkacak aile üyelerinizle ufak çatışmalara girmeniz söz konusu olabilir.

Aşk hayatınızla ilgili partnerinizle yaşayacağınız ufak tartışmalar sebebiyle kendinizi biraz daha izole ettiğiniz, kendinizle baş başa kalmayı tercih edeceğiniz günler geçirebilirsiniz. Daha dengede kaldığınız, daha anlayışlı davrandığınız zaman enerjinizi doğru şekilde partnerinize hissettirebilirsiniz. Özellikle hafta sonuna doğru ilişkinizde daha doğru iletişim kurabileceksiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta özellikle ailenizle ilgili konularda çok hareketli ve aktif günler geçireceksiniz. Çevrenizdeki kişilerin size ihtiyacı olabilir, sizden birçok şey talep edebilirler. Bunlar can sıkıcı konular olmayacaktır. Aileniz ve yakın çevreniz sizin de dahil olacağınız tatil planı yapabilirler ya da sevinçli gelişmeler için sizden tavsiyeler isteyebilirler. Çevrenizdeki kişilere yardımcı olmanız size de kendinizi iyi hissettirecek.

İş hayatınızla ilgili bu hafta fazlasıyla çalışkan olduğunuz, beyin gücünüzün arttığı ve başarılı olduğunuz bir hafta geçireceksiniz. Yapmanız gereken konuşmalarda aktarmanız gerekenleri doğru şekilde aktarabilecek ve işinizle ilgili hak ettiğiniz istediğiniz ayrıcalıklara sahip olabileceksiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta çoğu şeyin daha çok düzeldiği, bir süredir devam eden bir sorununuz varsa bunu artık çözebildiğiniz bir dönemde olacaksınız. Belki bir süredir finansal konularda büyük sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Yaşayacağınız olumlu gelişmelerle artık bu konuyu çözmek için adım atabileceksiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız özellikle hafta başındaki günlerde doğru kişi karşınıza çıkabilir. Yeni tanışacağınız bu kişiyle saatler boyunca sohbet edebilir ve ciddi bir ilişkinin temellerini atabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa kendinizi artık daha ön plana aldığınız şekilde ilişkinizi yaşamaya başlayabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta işinizle ilgili konularda sorumluluğu üzerinize alacaksınız. Özellikle iletişim ve evrak işleri ile ilgili hızlı davranacak, çözmeniz gereken konuları rahatça çözebilecek, fazlasıyla ilerleme kaydedeceksiniz. Bu sebeple iş arkadaşlarınızla ya da üstlerinizle konuşmanız gereken konular ve çözülmesi gereken sorunlar varsa bu hafta bunlar için adım atabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili önünüze birçok para kazanma fırsatı çıkabileceği bir döneme giriyorsunuz. Kazanma gücünüz artacak ve inisiyatifinizi kullanarak gelirlerinizi yükseltebileceksiniz. Önümüzdeki dönem itibariyle bolluk içerisinde olacaksınız özellikle finansal konularla ilgili güzel gelişmeler yaşayacak, güzel haberler alacaksınız.

Hafta boyunca sezgilerinize rahatlıkla güvenebilirsiniz. Vermeniz gereken kararlarda doğal olarak doğru kararları verebilecek ve olayları istediğiniz şekilde yönlendirebileceksiniz. Bu sebeple sezgilerinize güvenip kontrolü biraz bırakmaya çalışabilirsiniz.

Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler yaşayacağınız bu haftada yalnızsanız hızlı şekilde yakınlaşacağınız birisiyle tanışabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa da genel olarak ilişkiniz hayattan keyif almanızı kolaylaştıracak ve sizi huzurlu hissettirecek şekilde ilerleyecek.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta manevi konulara kendinizi daha çok bağlı hissedeceksiniz. İç dünyanız sizin için daha ön planda olacak. Kendinizi iyileştirmek için manevi konularla daha fazla ilgilenmeye başlayabilir, bunun için çalışmalar yapabilirsiniz. Ayrıca güçlü sezgilerinizle hayal ettiğiniz şeyleri kendinize çekebiliyor olacaksınız.

Kariyer hayatınızla ilgili hafta başında işinizde dikkatiniz dağılmış gibi hissedebilirsiniz. Hiçbir şey yapmamanıza rağmen kendinizi bunalmış ve sıkılmış hissedebilirsiniz. Hafta başında yaşayacağınız bu etki sonrasında dikkatinizi dağıtan şeyler ortadan kaybolacak ve kendinizi daha odaklanmış şekilde çalışırken bulabileceksiniz.

Finansal konularla ilgili önümüzdeki dönemde son derece şanslı olacaksınız. İşinizle ilgili maddi konularda satışla ilgili rekor kırabilir ya da büyük bir prim kazanabilirsiniz. Para konularında artık önemli bir dönüm noktasına geçiş yapacak, şu anda elde edeceğiniz başarılarla uzun süre işlerinizi yürütebileceksiniz.

Aşk hayatınızda geleceğinizle ilgili olumlu düşünceler içerisinde olduğunuz ve partnerinizle yeni kararlar alacağınız bir haftada olacaksınız. Bir süredir ne için uğraştıysanız ya da ne için bazı şeylere katlanmak durumunda kaldıysanız artık bunların meyvesini toparlayabilir, ilişkinizi çok daha güzel bir şekilde yaşamaya başlayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız sizin için çok değerli olabilecek bir kişiyle tanışmanız çok yakın zamanda söz konusu olabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta finansal anlamda daha yüksek standartlara ulaşabilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili konularda daha fazla güç kazanabileceğiniz ve gelirlerinizin artabileceği bir dönemde olacaksınız. Finansal konularla ilgili ayrıca ailenizden de fazlasıyla destek görebileceksiniz.

Kariyerinizle ilgili güçlü bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz. Size bir teklifle gelebilirler ya da size hiç tahmin etmediğiniz bir kapı açabilirler. Önümüzdeki dönemde bu yardım sayesinde işinizde hayal ettiğiniz başarıyı yakalayabileceksiniz. Tek dikkat etmeniz gereken çevrenizde olan biten olayların hepsini kişisel algılamamaya çalışmanızdır.

Hafta genelinde kendinizi ifade etme konusunda son derece başarılı olacaksınız. Daha çok öne çıktığınız, çevrenizdeki kişilerin dikkatini çektiğiniz ortamlara girebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde yüksek enerjinizle rüyalarınıza ve hissettiklerinize güvenebilirsiniz. Bunlar size doğru mesajlar verebilir.

Aşk hayatınızda daha çok güçlendiğiniz, ilişkinizde daha çok lider olarak davranabildiğiniz bir dönemde olacaksınız. Partnerinize karşı daha anlayışlı davranabilir hem kendi istekleriniz hem onun istekleri için doğru çözümler bulabilirsiniz. Eğer yalnızsanız geçmişteki ilişkilerinizle ilgili bir haber alabilir, bir iletişim kurma çabası görebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta boyunca sezgileriniz çok güçlü olacak. Psişik olarak doğru şeyleri hissedebilecek, öğrenmek istediğiniz bilgilere kolayca ulaşabileceksiniz. Manevi konularla ilgilenmek için son derece uygun bir zamanda olacaksınız. Ayrıca yakınlarınızla ilgili olan konularda sizin için önemli olabilecek sırları öğrenme şansınız da yüksek olacak. Etrafınızdaki konuşmaları dikkatli dinlemelisiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili bu hafta birlikte çalıştığınız kişilerin ya da yöneticilerinizin dikkatini çektiğiniz ve olumlu etkiler aldığınız bir hafta olacak. Hafta ortasından itibaren kendinizi biraz daha yoğun bir çalışma temposu içerisinde bulabilirsiniz. Genel olarak iş hayatınızda güzel gelişmeler yaşadığınız, daha çok güç kazandığınız bir hafta olacak.

Parasal konularla ilgili yapmak istediğiniz şeylerle bunlara para bulmak arasında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Fazla eli açık davranmanız size zarar getirebilir. Bu sebeple sosyal çevrenizde para harcama konularına biraz daha dikkat etmeniz yararınıza olacaktır. Gelecek haftalarda işinizle ilgili olumlu gelişmeler sonucunda gelirlerinizin artması söz konusu olabilir.

Aşk hayatınızla ilgili özellikle hafta sonuna doğru kendinizi çok daha iyi hissettiğiniz, sevdiğiniz kişi ile aranızdaki sorunları çözebildiğiniz olumlu günler yaşayacaksınız. Eğer yalnızsanız son derece sosyal olacağınız bu dönemde sizin için yeni ve heyecan verici birisiyle bir ilk buluşma gerçekleştirebilir ve tahmininizden çok daha fazla etkilenebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta son derece yardımsever olacaksınız. Özellikle yakınlarınızla ilgili sizin desteğinize ihtiyacı olan kişilere yardımcı olabilir, desteğinizle onları yaşadıkları sorunlar içerisinden kurtarabilirsiniz. Ayrıca hayır işleri ile ilgili de bir şeyler yapmak için adım atabilir, örneğin bağış toplama gibi etkinliklere katılabilirsiniz.

İş hayatınızda son derece motive olarak çalışacağınız bu haftada ulaştığınız hedefler ve başardıklarınız size daha fazla enerji verecek. Bu hafta itibariyle daha çok hayallerinin peşinden koşan, neyi başarmak istediğini netleştirmiş bir kişi olarak çalışacaksınız. Belki uzun zamandır ilgilenmediğiniz işleriniz varsa artık bunların farkına varabilir, daha verimli ve başarılı şekilde çalışmaya başlayabilirsiniz.

Parasal konularla ilgili bu hafta beklentilerinizin gerçekleştiği, gelirlerinizin artma olasılığı olduğu bir haftada olacaksınız. İşinizle ilgili beklemediğiniz bir parayı hesabınızda görmeniz söz konusu olabilir. Sürpriz bir satış ya da prim kazanmanız size rahat nefes aldırabilir. 

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa güzel gelişmeler yaşayacağınız ve ilişkinizin ciddileşmesi anlamında adımların atılabileceği bir hafta geçireceksiniz. Partnerinizle çok istediğiniz bir seyahate çıkma şansı bulabilir, aranızdaki bağı da güçlendirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız yakınlarınızın da desteğiyle ve tavsiyesiyle çok ilginizi çekecek birisiyle tanışmanız söz konusu olabilir.


20 Kasım- 26 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!