Haftalık Burç Yorumları- 27 Kasım Haftası

haftalik-burc-yorumlari-27-kasim-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-27-kasim-haftasi

27 Kasım- 3 Aralık haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

27 Kasım – 3 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında kendi potansiyelimizin farkına varıp ilerlemek istediğimiz konularda kararlı adımlar atabiliriz. Çözülmesini istediğimiz konulara odaklanabiliriz. Salı günü isteklerimizi yerine getirmek için son derece tutkulu bir şekilde harekete geçebiliriz. Büyük hedeflerimizi gerçekleştirmek adına oldukça kararlı hırslı ve atılgan olabiliriz. Sorumluluk aldığımız konularda oldukça cesur olabiliriz. Rekabet içeren durumlardan kendimize inanarak son derece başarılı çıkabiliriz.

Güneşin yay burcuna geçmesi ile iyimser yay burçlarının doğum günü başlamış olacak. İyi ki doğdunuz Zodyak ‘ın umut dolu çocukları ..

Güneş’in yay burcuna geçmesi ile daha neşeli iyimser umut dolu ve felsefi olabiliriz. Maceraya çok daha açık,  yabancı kültürlere daha fazla ilgili olabiliriz. Uzak mesafe işlerimiz odak noktamız olabilir. İstek duyduğumuz konularda zaman zaman fanatikleşip aşırılık göstermemeye dikkat etmeliyiz bu dönemde abartılı davranışlar sergilemeye meyilli olabiliriz. Hayata bu dönemde daha geniş bir persfektiften bakabilir inandığımız şeyler doğrultusunda harekete geçebiliriz.

Perşembe günü otoriter figürlerle ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Kaygı endişe duygumuz fazlaca ön planda olabilir. Kendimizi kısıtlanmış engellenmiş hissedebiliriz. Mars’ın Yay burcuna geçmesi ile aşırı risk almaya meyilli olabiliriz. Harekete geçmek istediğimiz konularda düşünmeden fanatikleşebiliriz. Spora başlamak için oldukça uygun zamanlarda olacağız. Bu dönemde cesaretin dozunu iyi ayarlamamız gerekir kibirli davranışlar sergilememeye özen göstermeliyiz.

Hafta sonu isteklerimiz doğrultusunda harekete geçmek zor olabilir. Öfkeli kısıtlanmış ve fazlaca hırslı olabiliriz. Bu etkide sakin olmak gerekir. İstediğimiz konularda ısrarcı olmak daha fazla başarısızlık yaşatabilir. Ters giden durumlarda şartlarımızı zorlamamalıyız.

27 Kasım – 3 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta iletişim yetenekleriniz çok güçlü olacak. Doğru kelimeleri doğru zamanda kullanabilecek, çevrenizdeki kişilerle çok daha kolay iletişim kurabileceksiniz. Teknoloji gerektiren iletişim kanallarında ise daha dikkatli olmanız ve doğru kişiye doğru şeyleri ilettiğinizden emin olmanız gerekebilir. Elektronik iletişimlerle ilgili biraz sabra ihtiyacınız olabilir.

Kariyer hayatınızla ilgili bu hafta daha çok konuşacak, kendinize yeni çevre edinmeye daha çok çaba göstereceksiniz. Belki işinizle ilgili yetkili bir kişiyle ufak bir tartışma da yaşayabilirsiniz. Hedefleriniz ve istekleriniz konusunda net davranmalı ve kararlı adımlar atmalısınız. Yakın zamanda kariyerinizle ilgili yeni kapılar önünüzde açılmaya başlayabilir.

Para konuları ile ilgili özellikle yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bu hafta yeni kararlar alabilir, yeni yatırımlara adım atabilirsiniz. Ancak vereceğiniz kararlarda özellikle hafta başındaki günlerde aceleci davranmamalı, dürtüsel hareket etmemelisiniz. Elinize geçeceğini tahmin ettiğiniz tutar beklentilerinizi karşılayamayabilir.

Aşk hayatınızda özellikle hafta başındaki günlerde şansınız yanınızda olacak. Partnerinizle keyifli zaman geçirebilir, yalnızsanız ilginizi çekecek kişilerle tanışıp flörte başlayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru biraz daha kendinize dönecek ve kendinizle ilgileneceksiniz. Aşk hayatınızda mevcut olan ufak tefek sorunlar müdahale etmeniz gerekmeden kendiliğinden çözümlenecek.

İkizler burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile bu zamana kadar ortaya attığınız fikirlerin doğru olmadığını fark edebilir düşünce yapınızı değiştirebilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde bazı iletişim sorunları yaşamanız söz konusu olabilir. Kardeş kuzen ve akrabalarınızın bu zamana kadar görmediğiniz yüzü ile tanışabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta finansal fırsatlar açısından şanslı günler geçireceksiniz. Kendinizi daha rahat hissedebilecek hayatınızdaki refah durumunuzu daha yukarıya çıkarabileceksiniz. Özellikle alacak, verecek, mülk satışı ya da kredi onayı gibi beklediğiniz bir işiniz varsa bunlar istediğiniz gibi olumlu şekilde tamamlanacak. Para söz konusu olduğunda şansınız yanınızda ve kararlarınız doğru olacak.

Kariyer hayatınızda bu hafta son derece meşgul ama çok da mutlu olacaksınız. Özellikle yurt dışı ile alakalı bir iş yapıyorsanız ani seyahatler söz konusu olabilir. Belki bir eğitim ya da kursa başlamanız gündeme gelebilir. İşinizdeki başarınız size gelir artışı da sağlayacak.

Hafta boyunca aileniz ve arkadaşlarınızla birçok plan yapabilirsiniz. Ancak bu hafta alacağınız etkilerle buluşma konularında birtakım aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Siz ya da birlikte zaman geçirmek istediğiniz kişiler bir şeyleri yanlış anlayabilir, yapacağınız işleriniz gecikebilir ya da yanlış yerlere gidebilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız özellikle arkadaşlarınızla sosyalleştiğiniz ortamlarda karşılaşacağınız bir kişi kalbinizin daha hızlı atmasına sebep olabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle planlarınızı gerçekleştirmek için tahmininizden daha fazla para harcamanız gerekebilir. Kendinizi biraz maddi sıkıntı içerisine sokabilirsiniz. İkizler Burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile kaynaklarınızla ilgili konularda yeniden planlama yapabilirsiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi ve öz değerinizi sorgulayabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta aşk hayatınız mükemmel geçecek. Partnerinizle son derece uyumlu olacak, birbirinizin desteğini tam olarak alabileceksiniz. Eğer yalnızsanız bu hafta içerisinde bir ilk buluşma, tanışma ya da sohbet için mükemmel zamanda olacaksınız. Hafta sonuna doğru tahmin bile etmediğiniz şekilde kendinizi bir ilişkiye başlamış bulabilirsiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili özellikle iş arkadaşlarınız içerisinde sizden bir şeyler saklandığını fark edebilir, bir mücadele içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Sizden gizlendiğini düşündüğünüz şeyleri kendiliğinden fark edebilecek ve yaşanabilecek terslikleri kendinize çevirebileceksiniz. Hafta ortasındaki günlerde evrak işleri arasında kendinizi kaybolmuş bulabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili beklediğiniz haberler varsa ya da bir yerden gelmesi beklenen bir para varsa bu hafta bununla ilgili olumlu haberler alacaksınız. Banka işleriniz ya da resmi kurumlardan onay beklenen yatırımlarınız bu hafta sizin istediğiniz şekilde sonuçlanarak size rahat bir nefes aldırabilir. 

Hafta boyunca ortaklık, ilişkiler ile ilgili konularda yaşadığınız ufak tefek sorunların çözümlendiği, kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız o şekilde davranabileceğiniz bir zaman yaşayacaksınız. Kendinizde olumlu yönde bir değişim yaşayacak ve size iyi gelmeyen kişileri hayatınızdan uzaklaştırmaya karar verebileceksiniz. Burcunuzda yaşanacak dolunayın etkisi ile geleceğinizle ilgili önemli kararlar alabileceksiniz ancak bu kararları alırken kendinizi duygularınızla mantığınız arasında kalmış hissedebilirsiniz. Fiziksel görüntünüzde değişim yapmak bu dönemde size iyi gelecek.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta özellikle iş ve eğitim ile ilgili konularda iletişim açısından beceriniz çok yüksek olacak. Yoğun bir dönem içerisinde olmanız dikkatinizin dağılmasına sebep olsa da kendinizi akışa bırakabilir, yapmanız gerekenleri doğal olarak gerçekleştirip her şeyi yoluna koyabilirsiniz. Hafta içerisinde özellikle iş arkadaşlarınızdan yardım alabileceğiniz konular gündeme gelebilir.

Finansal konularla ilgili özellikle hafta ortasındaki günlerde kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz özellikle ev içerisinde, aileniz ya da eşinizle finansal konular hakkında konuşma yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gelecek planlarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir ve belki de çok istediğiniz bir şeyden şu an için vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz.

Hafta boyunca dikkatiniz ev hayatınızda ve günlük rutinlerinizde olacak. Bu hafta çok daha organize davranabilir, yapmak istediğiniz şeyleri çok hızlı şekilde tamamlayabilirsiniz. Ayrıca sezgilerinizin de arttığı bu dönemde fazlasıyla karmaşık rüyalar görebilir, size bir mesaj olabileceğini düşündüğünüz olaylar yaşayabilirsiniz. Karşınıza çıkan bu işaretler size bazı konularda yol gösterici olabilir.

Aşk hayatınızda partnerinizle ortak olarak sahip olduğunuz bir şey hakkında ufak çatışmalar yaşayabilirsiniz. Anlayışlı tavrınızla çıkabilecek bu çatışmaları çözümleyebilir, iletişim becerinizle ilişkinizi daha sağlam ilerletebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde evlilik ile ilgili konular da gündeminize gelebilir. Eğer yalnızsanız flört ettiğiniz kişilere fazla kıskanç davranmamanız yeni bir ilişki kurabilmeniz için önemli olabilir. İkizler Burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmalısınız. İç dünyanızda önemli farkındalıklar elde edebilirsiniz. Kendinizle hesaplaştığınız durumlar yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta hedeflerinize odaklanıyorsunuz. Finansal konularla ilgili yatırım, kredi, borç gibi maddi durumunuzla ilgili konular varsa daha planlı gitmeniz ve geleceğe göre hareket etmeniz gereken dönemde olacaksınız. Aklınızda çok farklı şeyler istiyor olsanız da bunları gerçekleştiremediğinizde kendinize yüklenmemeli, ileride karşınıza çok daha güzel fırsatlar çıkacağını daha çok maddi kazanım yapabileceğinizi aklınızdan çıkarmamalısınız.

İş hayatınızla ilgili para kazanma konularında şanssız olsanız da işinize odaklanmayı ve daha sıkı çalışmayı görev edineceksiniz. Bu hafta biraz daha tutumlu olduğunuz ve biraz daha fazla çalışmak durumunda kalabileceğiniz zamanlar geçireceksiniz.

Hafta başından itibaren arkadaşlarınızla ve ailenizle birlikte zaman geçirmek enerjinizi yükseltecektir. Eş çocuklar ile ilgili konularda yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz, o yüzden duygusal durumunuzu daha kontrol altında tutmalı, sözlerinize dikkat ederek konuşmalısınız. Bu şekilde davranmanız sorunlarınızı çok daha çabuk çözümleyebilir.

Aşk hayatınızda partnerinizle mükemmel bir uyum içerisinde olacağınız bu haftada birlikte ortak hedeflerinize daha sağlam adımlarla ilerliyor olacaksınız. Eğer yalnızsanız yeni birileriyle tanışmak için ortam yaratmalı ya da belli bir kişi varsa onunla buluşmaya çıkmalısınız.  İkizler burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile gelecek ile ilgili hedeflerinizi yeniden gözden geçireceksiniz. Sosyal çevrenizde olan bazı arkadaşlarınızın gerçek yüzü ile karşılaşabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta iş hayatınızda başarı yanınızda olacak. Etkileşime girdiğiniz kişilerle ve iş arkadaşlarınızla iletişiminiz kuvvetli olacak, anlayışlı ve olumlu tavrınız işlerinizde sizi ön plana çıkartacak. Eğer işinizde değişiklik yapma düşünceniz varsa bu hafta bu değişiklik için adım atmanız uygun olacaktır.

Bu hafta maddi konularla ilgili nakit akışınıza biraz daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeli, gereksiz olabilecek harcamalardan uzak durmaya çalışmalısınız. Belki de gelecekle ilgili hedeflerinizi tekrar gözden geçirebilir, kendinizi daha çok zorlayacak yeni hedefler önünüze koyabilirsiniz.

Özellikle hafta başında aile meseleleri ile ilgili birtakım çatışmalar yaşayabilirsiniz. Başkalarının fikirlerini çok fazla dinlemek zorunda kalmak sizi artık biraz sıkabilir, o yüzden kendi görüşlerinizi ve isteklerinizi ön plana almaya karar verebilirsiniz. Canınızı sıkan bu durumlardan uzaklaşmak için kendinizi evinizi ya da ofisinizi temizlerken ve düzenlerken bulabilirsiniz.

Aşk hayatınızda özellikle yalnızsanız size hayran olan yeni bir kişiyle tanışmanız an meselesi olabilir. Bu kişi beklentilerinizi tam olarak karşılamayan bir kişi olsa da egonuzu yükseltmesi nedeniyle  hayatınızda uzun süreli yer alabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa sağlıklı iletişim kuruyor olmanız aranızdaki bütün anlaşmazlıkları rahatlıkla çözmenizi sağlayacaktır. İkizler burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile kariyer hayatınızda otorite figürleri ile sorunlar yaşıyorsanız çözümleme fırsatı elde edebilirsiniz. Kariyer hedeflerinizde önemli değişimler yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili konularda iletişiminiz mükemmel olacak. İş ortaklarınız ya da üst düzey kişilerle görüşmelerde bulunabilir, karşı taraftaki kişiyi rahatlıkla istediğiniz şeylere ikna edebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren ara sıra dalgın olabileceğiniz için yaptığınız işleri iki kere kontrol etmeniz yararınıza olacaktır. Bu şekilde davranırsanız işinizde birçok başarı yakalayabileceğiniz bir haftada olacaksınız.

Finansal konularla ilgili önünüze çıkan fırsatlarda her şeyin olması gerektiği gibi olduğundan emin olmalısınız. Para konularında yapmanız gereken tüm işleri ve vermeniz gereken kararları detaylı şekilde kontrol etmeli, özellikle resmi evrakları birkaç kez gözden geçirmelisiniz.

Hafta boyunca günlük rutinleriniz biraz planlarınız dışına çıkabilir. Kendinizi akışa bırakmanız her şeyi yoluna koymayı bir kenara bırakmanız sizin yararınıza olacaktır. Sezgilerinizin çok güçlü olacağı bu haftada vereceğiniz kararlarda kendi hislerinize güvenerek hareket edebilirsiniz. Aile konuları ile ilgili iletişiminiz artmaya başlayabilir.

Aşk hayatınızda özellikle hafta sonundaki günlerde partnerinize karşı fazla kontrolcü davranabilirsiniz. Bu tavrınızı es geçebilirseniz partnerinizle güçlü duygular içerisinde ilişkinize devam edebilirsiniz. Eğer yalnızsanız fazlasıyla sahipleneceğiniz ve sizi heyecanlandıran bir kişiyle özellikle Cumartesi günü karşılaşmanız söz konusu olabilir. İkizler burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile uzak mesafe işlerinizde eğitimsel konularda bir takım zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu zamana kadar inandığınız şeyleri yeniden gözden geçirebilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta işinize odaklı olacaksınız. Özellikle hafta başındaki günlerde kendinize güveninizin yükseldiği, kafanızda dolaşan olumsuz düşünceleri geriye itebildiğiniz başarılı bir hafta geçireceksiniz. İş hayatınızda size güvenen, birlikte hareket edebileceğiniz kişilerle etrafınızın çevrili olması size daha çok başarı kazandıracak.

Finansal konularla ilgili bu hafta beklenmedik bir kazanç elde edebilirsiniz. Ticaretle uğraşıyorsanız başarılı bir satıştan ya da işiniz de ki performansınız sebebiyle  , belki de ailenizden gelen bir hediye olarak gelecek bir paraya sahip olabilirsiniz.. Maddi durumunuzun iyiye gitmesi ve elinizin rahatlaması size bu hafta neşe kazandıracak.

Hafta boyunca psikolojik açıdan kendinizi daha rahat hissettiğiniz, kişilerle daha rahat iletişim kurabildiğiniz, kendinizle ilgili konularda aydınlanma yaşayabileceğiniz günler yaşayacaksınız. Olumlu bir psikoloji içerisinde olmanız yakınlarınızla ve ailenizle daha yapıcı konuşmalar gerçekleştirmenize, ufak tefek pürüzleri başarıyla çözmenize yardımcı olacak.

Aşk hayatınızda son derece romantik zamanlar geçireceğiniz bu haftada güzel düşüncelere hissettiklerinize odaklanmanız yararınıza olacaktır. Eğer kendinizi gerçekliklerin ve sorunların içerisine atarsanız ilişkinizin gidişatında zorlanabilirsiniz. Geçmişi ve geleceği bir tarafa bırakıp anı yaşamaya odaklanmanız hem sizin hem partnerinizin yararına olacaktır.

İkizler burcunda yaşanacak Dolunayın etkisi ile korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Uzun süredir çözümlenemeyen bir alacak verecek meseleniz ile ilgili önemli bir tamamlanma yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta yeni bir şeylere başlamaya hazır olacaksınız. Kariyerinizle ilgili konularda yeteneklerinize uygun bir fırsatla karşılaşmanız söz konusu olabilir. İş hayatınızda artık daha ön plana çıktığınız, çok daha başarılı işler yaptığınız bir döneme gireceksiniz. Bütün gözlerin üzerinizde olduğu ve geleceğiniz için önemli adımlar attığınız günler yaşayacaksınız.

Finansal konularla ilgili daha pratik düşüncelerle daha karlı işler yapacağınız fırsatlar önünüze çıkabilir. Özellikle işinizle ilgili kurduğunuz çevre, tanıştığınız insanlar size güzel finansal fırsatlar verebilir. Hafta boyunca ve önümüzdeki dönemde para ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir ve tahmin etmeyeceğiniz kadar gelirlerinizi artırabilirsiniz.

Hafta boyunca ailenizle olan ilişkilerinizde kendinizi anlaşılmıyor gibi hissedebilirsiniz. Her ne kadar aynı dilden konuşmuyor olsanız da ailenizin yine de sizin yanınızda olduğunu ve size destek olabileceklerini unutmamalısınız. Her şeyi net olarak anlamalarını beklememeniz sizin de kendinizi gereksiz yere yormamanıza yardımcı olacaktır.

Aşk hayatınızda özellikle hafta başından itibaren ilişkinizde güzel bir enerji yakalayabilirsiniz. Ancak yaşanabilecek yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Karşınıza çıkan her sorunu fazla ciddiye almamalı, gerçeklerin detayını öğrenmeye çalışmalısınız.

İkizler burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile eğer yalnızsanız bu hafta itibariyle geçmişten aklınıza takılan her kim varsa bunlarla artık vedalaşmalı ve kendinize yeni bir sayfa açmalısınız. Bunu yapabilirseniz güzel enerjiler sizinle olacak. Dolunay geçmiş ilişkilerinizle alakalı önemli tamamlanmalar yaşatacak.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta iş hayatınızda ihtiyacınız olan yardımı alabileceksiniz. Hafta boyunca fikirlerinizi net olarak paylaşabilecek, kendinizi doğru şekilde ifade edebileceksiniz. Bu haliniz size kariyer hayatınızda yeni başarılar getirebilir ve bunlar sonucunda da yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Hafta sonuna doğru yaşanabilecek bazı pürüzlerin dengenizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Finansal konularla ilgili aklınızda olan yeni bir yatırım, yeni bir alış ya da satış ile ilgili konular varsa bu hafta artık bunlar için adım atabilirsiniz. Hafta ortası günleri yeni bir şeylere başlamak için uygun olacaktır. Önümüzdeki dönemde şu an attığınız adımlar sonucunda gelirlerinizin artması söz konusu olabilir.

Hafta boyunca kendinizi öğrenmeye, eğitimlere, destek almaya çok açık hissedeceksiniz. Neye ihtiyacınız olduğunu ve ne istediğinizi hem çevrenizdekilere hem evrene net olarak anlatabilecek ve bunun karşılığında da tam olarak ihtiyacınız olan şeyleri hem maddi hem de manevi olarak elde edebileceksiniz. O yüzden bu hafta kendinize zaman ayırmanız ve düşüncelerinizi netleştirmeniz yararlı olacaktır.

Aşk hayatınızda uzun süredir karar veremediğiniz bir şey varsa bu hafta daha net kararlar alabilir, ne yapmanız gerektiğini bilerek adım atabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkinizi bir adım öteye taşımaya karar verebilirsiniz. Eğer yalnızsanız çevrenizde aklınızı çelen kişiyle yeni bir ilişkiye adım atmaya karar verebilirsiniz. Dolunayın etkisi ile günlük rutinlerinizde önemli değişimler yapmaya karar verebilirsiniz. Özellikle sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Çalışma arkadaşlarınızın gerçek yüzleri ile karşılaşmanızda söz konusu olabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta finansal konularla ilgili son derece yetenekli olacaksınız. Maddi durumunuzla ilgili gelecek planlarınız fazlasıyla net olacak ve artık harekete geçmek için kendinizi hazır hissedeceksiniz. Bu kararlı tavrınızla hedeflerinize ulaşmanız ve istediğinizi elde etmeniz çok yakın zamanda gerçekleşecektir.

Kariyer hayatınızla ilgili bu hafta iş anlaşmalarında biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir. Gelecekte ne istediğiniz ve hedeflerinizle ilgili net olmanız daha doğru adımlar atmanıza yardımcı olacaktır. İşinizde herhangi bir değişiklik yapmak istiyorsanız artık bunun için adım atmanız gerekebilir. Kariyerinizle ilgili aklınıza takılan konularda arkadaşlarınızdan yakınlarınızdan destek alabilirsiniz.

Hafta boyunca arkadaşlarınız ve ailenizle fazlasıyla zaman geçireceksiniz. Sezgilerinizin de güçlü olduğu bu hafta da geçmişe biraz fazla takılı kalabilirsiniz. Kendinizi gereksiz düşüncelere sokmamak için düşüncelerinizi geçmişte takılı kalmaktan kurtarmalısınız. Bunun için kısa seyahatlere çıkmaya karar verebilir ya da çok istediğiniz bir kurs ya da eğitime başlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda çekiciliğinizin yüksek olduğu bu hafta da karşı cinsin fazlasıyla ilgisini çekeceksiniz. Burada sizin yapmanız gereken karşınızda fazlasıyla çok aday olmasından dolayı seçici olmanız gerektiğidir. Özellikle hafta ortasından sonra daha sağlıklı iletişim kurabileceğiniz için sevgili adaylarınızla ya da partnerinizle zaman geçirmeniz daha sağlıklı olabilir. İkizler burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile riskli yatırımlar konusunda önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Hayattan keyif aldığınız noktalar değişebilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta iletişim becerileriniz son derece yüksek olacak. Kariyerinizle ilgili konularda görüşmeler yapmak, bağlantılar kurmak, size başarı getirecek yeni kapılar açmak için uygun zamanda olacaksınız. Eğer iş arıyorsanız bu hafta başvurular yapmak ve görüşmek için çok uygun olacak. Mevcut işinizde canınızı sıkan bazı konuların aslında öyle olmadığını öğrendiğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili hafta başındaki günlerde biraz zorlanabilirsiniz. O yüzden daha tutumlu olmanız planlarınızı daha çok gözden geçirmeniz gerektiğini unutmamalısınız.. Hafta ortasından itibaren kazançla ilgili enerjileriniz daha yüksek olacak ve daha rahat günler geçirebileceksiniz.

Ailenizle ilgili bir mülk satışı ya da gelecek bir para beklentiniz varsa bu hafta sonuna doğru olumlu şekilde sonuçlanabilir. Ailenizle belki yaşadığınız bir olumsuzluk söz konusuysa bunun da artık çözülmesi hem sizin hem ailenizin yararına olacak şekilde tamamlanması gündeme gelebilir ve bu sizi tahmin ettiğinizden çok daha fazla rahatlatabilir.

Aşk hayatınızda bu hafta geçmişinizle ilgili düşüncelere fazla dalmış hissedebilirsiniz. Belki geçmişte yaşadığınızda fark etmediğiniz olaylarla ilgili şu anda aydınlanma yaşayarak çözemediğiniz konuları anlayıp çözümleyebilirsiniz. Yapmanız gereken geçmişte takılı kalmamak, kendinizi şu anda yaşadığınız ilişkinize odaklamak ve geçmişte yaptığınızı fark ettiğiniz hataları tekrarlamamak olacaktır. İkizler burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile ev emlak konularında yaşadığınız sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Ayrıca nereye ait olduğunuzu anlayacak gelişmeler yaşayarak koparamadığınız bağları koparıp gerçekler  ile yüzleşebilirsiniz.


27 Kasım- 3 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!