2015- 2016 Çanta Modelleri Rüzgâr Gibi Esiyor!

Ayakkabılar, elbiseler, saç modelleri şu bu derken olmazsa olmazlardan olan çantalarda moda dünyasında yerini almaya başladı. Hele ki 2016 çanta modelleri birbirinden farklı modelleri ile vitrinlerde boy göstermeye başladı. Her marka bayanların zevklerine hitap eden şıkır şıkır tasarımlarını koleksiyonlarına ekledi ve alıcılarını bekliyor. Peki, çanta modelleri 2016 yılında bizlere neler sunuyor? Bayanlar hangi çantalarla daha şık görünecek?

Altın Sarısı Çantalar Bu Sene Trend

Çanta trendleri arasında en dikkat çeken parçalar altın sarısı modeller oluyor. Rengi ile çekiciliğini ve ihtişamını gözler önüne seren bu çantalar parlak ve iddialı görünmeyi sağlıyor. Göz kamaştırıcı görünmek isteyen bayanlar eğer sade kıyafetler seçmişlerse altın sarısı çanta modelleri ile daha farklı görünebilirler.

Çantalar Elde Değil Belde!

Her sene boy boy çantalar görmeye alışmıştık. Kimi kola asılıyor kimi elde taşınıyor derken şimdilerin modası bele asılan çantalar. Sizi bir kuşak gibi sarıp sarmalayacak olan bu modeller gaspçılara karşı da kadınların tercih edebileceği kadar işlevsel. Ayrıca kıyafetlerin üzerinde yeni bir anlam kazanan bu çantalar aksesuar kullanmadan edemeyenlerinde gözdesi olacak.

Bcket Bucket Çantalar Çok Moda!

Geçtiğimiz sezonu yansıtan çanta modellerinden biri de bucket çantalar. Farklı tasarımı ve feminen duruşu ile elinizde daha da şık duracak bu modellerin her rengini her tasarımını bulmak mümkün. Kıyafetlerle uyumu da gözlerden kaçmayan bu çantaları mutlaka sade kıyafetlerle kombinleyin.

Clutch Çantalar Büyük ve Gösterişli!

Minicik kulpları ile elde taşınan clutch çantalar kibar ancak maskülen görünmek isteyenler için farklı seçenekler sunuyor. Püsküllü, süet, deri gibi kumaşlardan üretilmelerinin yanında dikdörtgen, kare ve yuvarlak şekillerde üretilen bu çantaları bu sene mutlaka deneyin.

Bir Çanta Yetmez Diyorsanız…

Eskiden çantalar sadece bir tane olurdu ve her şey bu çantanın içerisine yerleştirilirdi. Ancak daha işlevsel olan ve eşyalarınızı kolaylıkla bulmanızı sağlayacak olan takım çantalar boy boy çantanın bir araya gelmesi ile ikili ve üçlü tasarımlar sunuyor. Aradığını bulamayanlar için ideal.

Grafik Desenler Revaçta

Artık kendinden desenli çantalar ya da geometrik desenli çantalar değil grafik desenler moda. Çünkü grafik desenlerin üzerinde bir resim çerçevesi, bir trafik levhası ya da farklı hayatları yansıtan amblemler görmek mümkün. Tarzını konuşturmak isteyenler bu çantaları seçebilirler.

Hayvan Derisi Çantalar Zengin Gösteriyor!

Yılan derisi, timsah derisi ya da leopar desenli çantaların devri hiçbir zaman kapanmıyor. Her zaman görmeye alıştığımız bu modeller 2016 çanta trendleri arasında da kendini göstermeye devam ediyor. Zenginlik alameti sayılan bu modeller her kadının dolabında olabilecek parçalardan.

Soğuktan Üşüyen Ellere Kürklü Çantalar!

Eliniz soğuktan üşüyorsa hemen kendinize kürklü bir çanta alın. Çünkü bu çantalar ele alındığında sadece görüntüsüyle bile içinizi ısıtacak kadar şık duruyor. Sonbahar-kış çanta trendleri arasında kullanabileceğiniz bu ürünü tercih ederken kahverengi ve siyahın gücünden yararlanın.

Kutular Çanta Oldu!

Kutu şeklinde olan çantalar giderek beğeni topluyor. Her sene görmeye alıştığımız bu modeller 2016 yılında büyük sükse yapıyor. Hele bir de bavul şeklindeki kutu çantalar olursa daha çekici bir hal alabilirsiniz.

Kocaman Postacı Çantalar Trend!

Postacı çantalar bu senede moda vitrinlerinde yerini alıyor. Çok eşyası olanlar ve boyu uzun olanlar için ideal olan bu çantaları kısa boylular kullandıklarında daha da kısa görünebilirler.

SONY DSC

Sırt Çantaları İle Genç Kalın!

Okul yıllarından kalma bir çanta modeli olan sırt çantaları artık moda dünyasının da nabzını tutmaya devam ediyor. Elinizde çanta taşımaktan sıkıldıysanız bu modelleri tercih edebilirsiniz.

Kıyafetin Bir Parçası Olan Çantalar!

Kıyafetlerinizle aynı kumaşa sahip olan çantalar sizleri her zaman şık göstermez ama bu sene şıklığınıza şıklık katacak. Çünkü tasarımcılar her zamankinden daha orijinal modeller üretiyor. Farklı olmak isteyenler kullanabilir.

Zincirleri Çıkarın!

Zincir kulplu çantaların verdiği o asi ve cesur havayı yaşamak isterseniz kalın zincirler tercih edebileceğiniz gibi ince zincirli çantalar kullanarak da daha zarif görünebilirsiniz. 2016 çanta modelleri ile şıklığınızı tamamlamak istiyorsanız seçimlerinizde şimdiden kolay gelsin.