Alçalan Burç 2

İkizler ve Yay Zıtlık Uyumu

İkizler oldukça mantıklı hareket eden zeki kişilerdir. Yay ise çocukça düşünür ve istediği şeye hemen ulaşmak ister. Bu yüzden zararlı çıkabilirler. Her ikiside öğrenmeye açık araştırmacı bir yapıya sahiptirler. İkizler öğrendiklerini kendine saklarken yay tecrübe edinir ve bilgiyi paylaşır. Her iki burcunda birbirinden faydalanacak yanları vardır. Yay farklı ortamları sever. İkizler ise ait olduğu benimsediği yerlerde olmak ister. Biri gözlemleri ile konuşurken diğeri ise yaşadıklarını uzun uzadıya anlatmak ister. Her ikisi de konuşmayı severler. İkizler kararsız kaldığı anda yayın onu teşvik etmesi ile harekete geçer. Yay ise daha mantıklı davranarak karlı çıkmayı ikizlerden öğrenecektir.

Yengeç ve Oğlak Zıtlık Uyumu

Hassas, duygusal ve sulu göz bir Yengeç, hisleri geri plana atmış, başarı odaklı neredeyse duygusuz bir burçtan çok şey öğrenecektir. Oğlak da aynı şekilde yengeç burcundan birçok şey öğrenecektir. Oğlak burcu oldukça hırslıdır. Kariyeri için her şeyi yapar. Yengeç ona esneklik getirecektir. Kalbinin sesini dinlemesini söyleyecektir. Oğlak ise yengece daha akılcı olması gerektiğini gerçeklerle yüzleşmesini söyleyecektir. Yengeç Oğlak etkisine girdiğinde maddi bir kaygı içine girer. Burada nerede durması gerektiğini bilmelidir. Oğlak ise yengeç etkisinde işinde taktir edilmek ister. Hatta kendini kaptırırsa işini geri plana bile atar. Bu yüzden ortasını bulması gerekir. Her ikiside birbirinden çok şey öğrenerek hayatı mutlu kılabilir.

Aslan ve Kova Zıtlık Uyumu

Aslan kendinden emin tavırlı hayattan zevk alan bir burçtur. Kova ise başarılı ve zeki bir burçtur. Aslan içten içe kovanın asi haline özenir. Koca bazen kendine çok güvenir. Onun kendinden ve bilgisinden emin olan tavrı bazen onu yalnızlaştırır. Aslan sosyal bir kişiliktir. O daima çevresinde olan kişilerle hoş vakit geçirmeyi amaçlar. Kovanın aslandan öğrenmesi gereken özelliği yuva sevgisi ve bağlılıktır. Bir Aslan ise kovadan bireyselliği ve bilgiye açık olmayı öğrenmesi gerekir. Burada unutulmaması gereken her iki burçta kendinden tamamiyle uzaklaşmamasıdır.

Başak ve Balık Zıtlık Uyumu

Başak burcu oldukça mantıklı hareket eder. Onun hayatında pratiklik esastır. Bir Balık ise hayal kurmadan asla yaşayamaz. Duygularını belli eder. Başaklar duygusuz görünürler. Eğer zıttı olandan evcimen olma ve hisleri ön plana çıkarmayı öğrenirse aile hayatında mutluluğu yakalayacaktır. Balık ise zıt burcundan somut şeyler öğrenir. Hayal dünyasındaki şeyleri hayata geçirmeyi öğrenir. Böylelikle zorluklar karşında daha kararlı durur. Ama her iki burçta kendini unutmamalıdır.