Kahve Falında Tavuk Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda tavuk görmek genellikle mutlu haberler ve şifa anlamını taşır. Usta falcılar tarafından yapılan yorumlara göre kuş familyasından bir hayvan olduğu için haber anlamını da taşır. Yani kısaca falda tavuk; mutlu haberlerin geleceği ve fal sahibinin sevineceği anlamına gelir.

Ancak beklenen bu haber kısa sürede gelmeyecektir. Tabi eğer falda sayı veya zaman imgeleri görülüyorsa bunlar değerlendirilerek haberin ne zaman geleceği konusunda yorum yapılabilmektedir.

Falda tavuk görmek ve horoz görmek sık sık karıştırılabilmektedir. Falda horoz görmek genellikle aşk hayatının yakında güzelleşeceği ve maddi sıkıntıların geride bırakılacağını müjdeler. Hayatınızda bir insan yoksa çok mutlu bir ilişkiye başlayacağınıza, eğer hayatınızda biri varsa da sorunsuz mutlu bir birliktelik yürüteceğinize yorumlanır. Tavuk ise güzel haberlerin yolda olduğunu belirtir.

Kahve Falında Tavuk Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda tavuk görmek genel olarak müjdeli haberleri kapsar. Elbette bu müjdeli haberler hayatınızın farklı yönlerine etki edebilir. Gelin şimdide bunlara bir göz atalım.

Sağlık Sorunlarından Kurtulacağınızı Müjdeler

Bu güzel haberlerin içerisinde sağlık sorunlarının da yakın zamanda geride bırakılacağını fal sahibine müjdeler. Fal sahibinin yaşadığı sağlık problemleri ne kadar ciddi olsa da tedavinin başarılı bir şekilde geçeceğini, yakın zamanda eski sağlığına kavuşacağının habercisidir.

Hane İçinin Ferahlayacağını Simgeler 

Bazı fal yorumcularına göre ise falda tavuk görmek, hane içerisinde bir ferahlama yaşanacağının habercisidir. Hane içinde yaşanan maddi, manevi sorunların geride kalacağını işaret eder. Ayrıca fal sahibinin ailesi ile olan ilişkilerinde yaşadığı problemlerin de yakın zamanda çözüm bulacağını ifade eder.

İyi Bir Kariyerin Habercisidir

Kahve tabağında görülen tavuk simgesi çok olumlu bir şekilde yorumlanır. Bu yorum özellikle iş hayatını kapsayacak şekilde yapılır. Fal sahibi, kariyerinde emin adımlarla ilerleyecektir. İş hayatında bir sıkıntısı varsa hızla çözüleceğine işaret eden tavuk simgesi, fal tabağında görüldüğü zaman bol kazanç şeklinde yorumlanır. Bu yükselme ile birlikte aşk ve aile hayatında da sorunsuz bir şekilde, çok güzel günler geçirileceği belirtilir.

Kahve Falında Tavuk Kafası Uyarıcı Olabilir

Kahve falında tavuk kafası görmek, fal baktıran kişiye uyarıcı nitelikte olabilir. Fal bakımında her zaman geçmiş ve gelecekle ilgili olumlu detaylar yer almaz. Bu şekilde fal baktıran kişiye dikkatli olması gereken konularda mesajlar da verilebilir. Kahve falında çıkan tavuk kafası öncelikle sağlık konusunda dikkatli olunması gerektiği şeklinde yorumlanır. Bunun yanı sıra iş yaşamı ve özel hayatta da sıkıntılı günler yaşanabileceğinin habercisidir. Yaşanacak olan bu sıkıntılı günler için endişe edilmemelidir çünkü doğru kararlar ve hızlı hareket edilmesi ile kötü günler geride kalacaktır.

Aşk Çok Yakında Olabilir!

Falda tavuk simgesi görmek, aşk hayatında yaşanacak olan gelişmelerin de habercisidir. Fal sahibinin bir ilişkisi yok ise aşkın çok yakında olduğu şeklinde yorumlanır. Eğer ki fal sahibi zaten bir ilişki içindeyse, yakın zamanda ilişkisinde büyük bir adım atılacağını işaret eder. Ayrıca fal sahibinin ilişki içerisinde olduğu kişi ile yaşadığı problemlerin de çözüleceği şeklinde bir yorum yapılır.

Kahve falında tavuk görmek aşk hayatının iyileşmesinin yanı sıra merhametli bir döneme girileceğinin de göstergesidir. İlişkideki yaşanan sert tartışmalarda daha merhametli ve anlayışlı olunması gerektiğini öğütler.

Kahve Falında Tavuk ve Diğer İmgeler

Falda tavuk görmek falcılar olarak olumlu haberler almaya yorumlanır. Ancak bazen falda görülen tavuğun yanında başka şekillerde belirir veya tavuk farklı bir şekilde görülebilir. Uzman falcılar bu durum söz konusu olduğunda yorumlarını özelleştirir. Gelin şimdi de kahve falında tavuk ile birlikte en çok görülen şekillerin yorumlarına bir göz atalım.

Kahve Falında Tavuk ve Civciv Görmek 

Falda tavuk ve civciv görmek genellikle fal sahibinin durumuna göre değişiklik göstererek yorumlanır. Eğer fal sahibi genç ise yakın zamanda annesine olan ihtiyacının artacağı şeklinde yorumlanır. Fal sahibinin çocuğu var ise hayırlı haberler alacağına işaret eder. Aynı zamanda aile ile geçirilen zamanın arttırılması şeklinde de ifade edilmektedir.

Falda Tavuk ve Yengeç Figürü Birlikte Çıkabilir

Falda tavuk ve yengeç figürlerinin birlikte çıkması, fal sahibinin güzel ya da yakışıklı bir kişi ile tanışacağının habercisidir. Falda yengeç görmek genellikle güç ve para anlamı taşırken, tavuk ile birlikte çıktığında güzelliği simgeler. Fal sahibi bekarsa tanışacağı bu güzel ya da yakışıklı kişi ile uzun bir ilişkisi olacaktır. Fal sahibi evli de olabilir. Böyle bir durumda da bu güzel ya da yakışıklı kişinin zekasından faydalanarak iş yapacağı anlamını taşımaktadır.

Kahve Falında Tavuk ve Horoz Yeni Bir Dönemi Simgeler

Tavuk ve horoz figürlerinin aynı anda falda görülmesi yeni bir dönemi simgeler. Çünkü horoz sabah hayvanıdır. Sabahın ilk ışıklarında insanları uyandırması ile bilinen horoz, tavuk ile birlikte görüldüğünde yeni bir başlangıç anlamı taşımaktadır. Fal sahibinin girişmeyi düşündüğü iş ya da hayatında yapmak istediği değişikliklere başlamak için doğru bir zamanda olduğunu ifade eder.

Fincan Dibindeki Tavuk Maddi Sıkıntıları İşaret Eder

Fal sahibinin fincanının dip kısmında görülen tavuk figürü sıkıntılı dönemleri işaret eder. Maddi olarak sıkıntılı bir döneme girileceğinin habercisidir. Bu sebeple fal sahibine yatırım ve birikim yapmasını öğütler. Ancak yine de yanındaki imgelere göre yorumlaması yapılır. Fincan dibindeki tavuk bir tepe üzerinde çıkmışsa, ani kararlar verilerek atılan adımlar konusunda uyarıcı bir etkiye sahiptir.

Kahve Falında Çiğ Tavuk Görmek

Kahve fincanında çiğ tavuk görmek, fal baktıran kişinin ayağına çok büyük fırsatların geleceğini gösterir. Gelecek olan bu fırsatların iyi değerlendirilmezse kişinin başına iş açabileceği şeklinde de yorumlanır. Devlet ile ilgili görülecek bir işiniz varsa bu iş hallolacaktır.

Kahve falında görülen çiğ tavuğun bir başka anlamı da düşman kazanmak olarak belirtilir. Elde edilen bu fırsatların ve kısmetlerin, fal baktıran kişiye aynı zamanda düşman kazandıracağı şeklinde yorumlanır. Fakat fal sahibi, engebeli yollardan geçecek olsa da sonu mutlaka feraha çıkacaktır.

Kahve Falında Pişmiş Tavuk Görmek

Kahve falında görülen pişmiş tavuk olumlu ve olumsuz yönden birçok anlama gelmektedir. Fincanınızda görülen pişmiş tavuk simgesi, aile büyüklerinden kalan bir miras veya gayrimenkule işaret eder. Bununla birlikte akrabalarınızdan birinin rahatsızlanacağı ve ona yardımcı olacağınız şeklinde de yorumlanır.

Kahve falınızda çıkan pişmiş tavuk, çevrenizde çok konuşan bir insan olduğunu gösterir. Eğer bu insanı zamanında yanınızdan uzaklaştırmazsanız zarar görme ihtimalinizin olduğu işaret edilir.


Kahve Falında Tavuk Görmek Ne Anlama Gelir? yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan sizler için hazırladığımız Kahve Falı videolarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz.