Yıldızname Falı Nedir, Nasıl Bakılır, Neyi Anlatır?

yıldızname falı, falsepeti, fulya nas
magic pendulum, horoscope with zodiac signs and astrology dice like esoteric concept ; Shutterstock ID 1157479084; Purchase Order: -

Merhaba sevgili Falsepeti takipçileri. Ben yorumcunuz Fulya Nas. Sayfamızın bu köşesinde sizlere fal çeşitlerinden Yıldızname ile ilgili detaylı bilgi paylaşımında bulunacağım. Öncelikle bu falın hayatımızdaki sorulara yanıt verdiği konusuna değinelim.

Yıldızname Bizlere Kadersel Döngümüzü Anlatır

Öncelikle karşımızdaki kişilerin duygu, düşünce ve hisleri ile ilgili bizlere yardımcı olan Tarot Katina ya da kahve fallarını bu fal ile karıştırmamalıyız. Çünkü bu fal bizlere; duygu, düşünce, his, fiziki özellikler gibi konularda çok nadir bilgi verir ya da hiç bilgi vermezler. Yıldızname falı, daha çok hayatımızda kadersel döngü ve konuların ilerleyişi hakkında detaylı bilgi verir.

Tüm bilgilerden yola çıkarak bu falı aracılığıyla zamanı da baz alarak kadersel döngümüz ya da konuların ilerleme şekliyle ilgili bilgi alabiliriz. Konuların nasıl ilerleyeceği gibi konularda tam zaman bilgisi verir. Yıldızname falının en önemli özelliği zaman konusunda yanılma payının çok nadir olmasıdır.

Yıldızname Falı Hangi Sorulara Yanıt Verir?

Yıldızname’yle cevaplanabilecek olan soruların başında ilişki, iş, sağlık konuları gelebilir. Tarot ve kahve falının yanı sıra Yıldızname falının cevap vereceği sorular ise şöyledir:

Evlenecek miyim, boşanacak mıyım, ne zaman evleneceğim, kaç çocuğum olacak, çocuğum olacak mı, sevgilim geri dönecek mi, problemler ne zaman çözülecek, iş hayatım ne zaman düzene girecek, ileride nasıl bir mesleğim olacak, aile yaşantımda beni neler bekliyor, açık ve gizli düşmanlarım, sağlık problemlerim, eğitim hayatım, mahkeme süreçlerim, ortak varlıklar ve borçlar, miras konuları, sosyal statü, aşk hayatımda beni neler bekliyor…

Yıldızname Falında Hangi Teknik Kullanılır?

Yıldızname falının bizlere yanıt verdiği sorulardan sonra hangi tekniklerin de kullanıldığına değinmek isterim. Bu fal metal haritalar yani, doğum haritanız üzerinden bakılır. Yıldızname falı için olmazsa olmaz bilgiler doğum saati, doğum yeri, doğum tarihi bilgileridir. Çünkü bu fal lokasyon ve zaman bilgisi ile yorumlanır. Aynı saatte, yerde, dakikada doğan insanların ortak yaşanmışlıkları olabilir. Bu fal bakılırken kullanılan teknikler ise Natal haritalar ve ilerletilmiş harita teknikleridir.

KullanılanHarita Teknikleri Nelerdir?

İlerletilmiş haritalar arasında Transit, Solar Reton, Horrary (an haritası), Progress, Ingress teknikleri yer alır. Harita yorumları Natal haritalarımız ve iletilmiş haritalar üzerinde bulunan 12 evimiz (her ev hayatımızdaki bir konuyu ele alır), evlerimizi yöneten burçlarımız, evlerimizde bulunan gezegenlerimiz, gezegenlerimizin birbirlerine yakınlık dereceleri, evlerimizdeki gezegen ve burçların birbirlerine yaptıkları açılar üzerinden yapılır. Aynı zamanda ilerletilmiş haritaların metal haritalarımıza yaptıkları açılar üzerinden de yorumlanabilir.

Yıldızname yorumlarında tabi ki çok daha fazla teknik detay vardır. Bu teknik detaylar bizlere yardımcı olur. Örneğin ASC ev yöneticisi oldukça önemlidir. Kadim zamanlarda insanlar sadece ASC evi üzerinden yorumlar yapıyorlardı. Ayrıca yine köşe evlerimiz için de oldukça önemli evlerdir. Yine haritalarımız üzerindeki 2 büyük yıldız (güneş ve ay) ve konumu bizler için oldukça önemlidir.

Umarım sizlere Yıldızname falı ve nasıl bakıldığı hakkında yeterli bilgi verebilmişimdir. Başka bir köşemizde tekrar daha farklı konularda görüşmek üzere sevgilerimle..