Yükselen Burç İlişkide Kimlerle Anlaşabileceğinizi Cevaplıyor!

Yükselen burç; ilişkideki en önemli uyum faktörlerinden birisidir. Aşk, evlilik, cinsellik, arkadaşlık gibi ilişki konularında büyük önem arz eder. İnsanlar arasındaki bu uyum başka bir tabirle yükselen burçlarla da ilgilidir. Astroloji, yıldızlar, burçlar birbirleri ile bağlantılıdır. Tabiatı birbirine uygun burçlar birbirleri ile çok daha rahat iletişim kurarlar. Ancak zıt burçlar bu iletişim konusunda çok daha zayıflardır. Buna karakter çalışması da denebilir. Alçalan burç da yine ilişkide nasıl biri olunduğundan ilişkideki beklentilere kadar yanıt verir.

Burç ve yükselen genellikle astroloji alanında en çok karşılaşılan sorulardandır. Burç uyumu denildiğinde aslında sadece karşıdaki kişinin burcu ile anlaşmasına bakılmalıdır. Yükselen burç uyumu ise kişinin ilişkide hangi burç ile anlaşabileceğini gösteren detaylardan biridir.

Yükselen Burcunuz Hangi Burçla Anlaşıyor?

Burçlar arasındaki uyumun göstergesi olan yükselen burç, kimle ne kadar anlaşabileceğiniz konusunda sizlere fikir verebilir. Birbirleri ile anlaşan burçlar ve anlaşamayan burçlar yükselen burç uyumu ile belirlenebilir. Aşağıdaki anlaşıp-anlaşamayan burçlar ise yükselen burçların uyumudur. Yani; kendi yükseleniniz ve ilişkide bulunduğunuz kişinin yükseleni ile olan uyumdur. Bir bakıma ilişki uyumu da denilebilir. İşte burçlar hangi burçlar ile anlaşır sorusunun cevabı…

Koç Burcu

Koç burçları genellikle en iyi Yay ve Aslan burçları ile anlaşmaktadır. Ateş grubu burçlardan biri olan Koç, yine ateş grubu burçlar ile uzun soluklu bir ilişki içerisinde olabilirler. Tabiat olarak ateş grubunda olmaları birbirlerini daha çekici hale getirir. Koç burcunun ortalama olarak anlaşabildiği burçlar ise İkizler, Boğa, Balık ve Kova burçlarıdır. Hiç anlaşamadığı burçlar ise Yengeç, Oğlak ve Terazi’dir.

Boğa Burcu

Boğa burçları Oğlak, İkizler ve Başak ile kusursuz anlaşabilmektedir. İkinci derecede anlaştığı burçlar ise Balık, Yengeç ve Koç burçlarıdır. Oturaklı ve dengeli yapıları ile bilinen Boğa burçları Akrep, Kova ve Aslan’lar ile hiç anlaşamazlar.

İkizler Burcu

İkizler burcunun anlaşabildiği burçlar genellikle Kova ve Terazi’dir. Ortalama olarak anlaştığı burçlar ise genellikle Aslan, Koç ve Yengeç’tir. Yay ve Başak burçları ile anlaşmaları son derece zordur. İyi anlaştıkları burçlar arasından birlikte oldukları ilişkiler çok daha uzun soluklu olacaktır.

Yengeç Burcu

Duygusal Yengeç burcu tabiatı gereği su grubu burçlar ile çok daha iyi anlaşırlar. Yani Balık ve Akrep burçları için Yengeç burcu ile ilişki oldukça keyiflidir. Genel olarak da Başak, Aslan, Boğa ve İkizler burçlarıyla iyi anlaşabilirler. İletişim kurmakta zorlandığı burçlar ise Oğlak, Terazi ve Koç’tur.

Aslan Burcu

Ateş grubu burçlardan biri olan Aslan, yine kendisi gibi Yay ve Koç burçları ile anlaşabilmektedir. Başak, Yengeç, Terazi ve İkizler burçları ile Aslan’ların anlaşması fena değildir. Ancak birbirlerine bayılmazlar. Hiç anlaşamadıkları burçlar ise Boğa, Kova ve Akrep’tir.

Başak Burcu

Düzen hastası yükselen Başak burcunun en iyi anlaştığı burçlar Oğlak ve Boğa burçlarıdır. Normal şartlarda arkadaşlık da kurabileceği diğer yükselen burçlar ise Balık, Yengeç, İkizler ve Koç burçlarıdır. Aynı ortamda bulunmak dahi istemeyeceği burçlar ise Akrep, Kova ve Aslan’lardır.

Terazi Burcu

Yükseleni Terazi olanların en iyi anlaştığı burçlar İkizler ve Kova burçlarıdır. Başak, Akrep, Aslan ve Yay burçları normal şartlarda arkadaş olup anlaşabilecekleri burçlar arasındadır. Bir türlü uyum sağlayamadıkları burçlar ise Yengeç, Oğlak, Koç burçlarıdır.

Akrep Burcu

Su grubu burçlardan biri olan Akrep yükselenine sahip kişiler Yengeç ve Balık burcuyla iletişim kurmayı severler. Terazi, Oğlak, Yay ve Başak burcu da yine uyum gösterebildikleri burçlar arasındadır. Kova ve Boğa burçları bir türlü anlaşamadıkları burçlar arasındadır.

Yay Burcu

Yine ateş grubu bir burç olan Yay’ların en iyi anlaştığı burçlar Koç ve Aslan burçlarıdır. Yükselenlerin dikkate alındığı bu burç uyumunda orta halli diyebileceğimiz burçlar Akrep, Terazi, Kova ve Oğlak burçlarıdır. Başak, İkizler ve Balık burcu kişiler bir türlü anlaşamadığı kişilerdir.

Oğlak Burcu

Sakin Oğlak burçlarının en iyi anlaştığı burçlar Başak ve Boğa’lardır. Yay, Akrep, Kova ve Balık burçları yine orta halli olarak anlaşabildikleri arasındadır. Yengeç, Koç ve Terazi burçları ile anlaşmakta büyük zorluk yaşarlar.

Kova Burcu

Yükseleni Kova olanlar, Terazi ve İkizler burcu ile oldukça iyi anlaşırlar. Koç, Oğlak, Balık ve Yay burçları ile olan ilişkileri ortalamadır. Arkadaşlık kurabilirler. Ancak Akrep, Boğa ve Aslan burçları ile anlaşamazlar.

Balık Burcu

Su grubu ve Zodyak’ta en son sırada bulunan Balık burcunun en iyi anlaştığı yükselen burç üyeleri Akrep ve Yengeç’tir. Su grubu burçlarla iyi anlaşmasının yanı sıra Kova, Oğlak, Koç ve Boğa burçları ile de iyi anlaşırlar. Sevmekte bir türlü başarılı olamadıkları burçlar ise Yay, Başak ve İkizler burcudur. Yükselen burçların birbirine uyumları genellikle ilişkideki belirleyici faktörlerdendir. Enerji, tabiat, davranış ve bakış açıları genellikle yükselen burçlar arasında kesişir. Ancak yükselen burçların uyumlu olması bazen sorunların ne olduğu konusunda yeterli olmaz. Burç uyumlarının yanı sıra Tarot falı ya da Yıldızname falı gibi fallarla da ilişkinize yönelik sorular da cevaplanabilmektedir.