Yükselen Burç ve Tarot Bağlantısını Biliyor Muydunuz?

Yükselen burç ve Tarot falı en eski tarihlerden bu yana birbiri ile bağlantı içerisindedir. Zodyak’ta yer alan burçlar kişinin karakteri, ilişkideki davranışları, insanlara gösterdiği yüzü gibi birçok özelliği belirler. Yükselen burç ise kişinin insanlara gösterdiği bir nevi maskedir. Yükselen burç, kişinin ilişkide nasıl davranışlar sergilediği ve insanlara gösterdiği yüzünü simgeler. Bu sebeple; ister aşk, ister arkadaşlık, ister aile ilişkilerinde karakteri belirleyen özellikleri gösterir.

Yükselen burcun Tarot falı ile bağlantısı da yine kişinin insanlara gösterdiği yüzü üzerinden ilişkilidir. Tarot falının yükselen burca göre açılması, insanların o kişiyi nasıl gördüğü ve nasıl ilişkiler kurduğu konusunda cevaplar verir. Yani; yükselen burcunuza göre Tarot falı açtığınızda insanlarla aranızdaki ilişkinin, sizin gösterdiğiniz davranışlar açısından cevaplarını verir.

Yükselen Burç Odaklı Tarot Falı Neyi Anlatır?

Yükselen burç ve Tarot falı birbirleri ile kişinin bıraktığı etki anlamında örtüşür. Yükselen burç; kişinin içindeki gizli karakteri ortaya çıkaran detayları anlatır. Ayrıca kişinin bir ortama girdiğinde bıraktığı etkinin nasıl olduğunu da ifade eder. Yükselen odaklı Tarot Falı ise kişinin arkadaş, aile ve aşk ilişkilerinde bıraktığı izlenimden yola çıkarak cevaplar verir. Çevredeki algılanış şeklinin yansımaları yükselen burç ve Tarot falı ile bağlantılır. Bu nedenle yükselen burcu odağa alarak bakılan Tarot falı, fal sahibinin sosyal çevresini daha doğru anlaması ve yönlendirmesi adına oldukça etkili bir yöntemdir.

Yükselen Burç ve Tarot Falında Neye Dikkat Edilmelidir?

Yükselen burç odaklı Tarot Falı bakılırken asıl nokta, o kişinin sosyal çevresine yönelik doğru soruları sormasıdır. Tarot falında sorulacak sorular kişinin; sosyal, aile, ilişki, aşk, arkadaşlık ve iş konularında olmalıdır. Yükselen burcunuzu öğrenerek bakabileceğiniz bu fal çeşidinde açılım kısmı tamamıyla sizlere kalmıştır. Dilerseniz spesifik olarak aşk falı ya da kariyer falı olarak da açabilirsiniz. Bu fallarda da yine yükselen burcunuz, insanların üzerinde bıraktığınız etkiyi simgeleyerek falınıza yanıt verecektir.

Yükselen burç ve Tarot falında izlenilmesi gereken en önemli adım, burcunuzun kartını ortada konumlandırmaktır. İster 7 kart Tarot açılımı, ister 3 kart Tarot açılımı yapın; genellikle ortadaki kart şu anda bulunulan durumu simgeler. Yükselen burcunuzu düşünerek açtığınız bu kart, sizlere şu an yaşadığınız durum hakkında bilgi verir. Ancak yükselen burç odaklı fal açtığınız için; sizin insanlarda bıraktığınız etki sebebiyle yaşanılan durumları anlatır. Yükselen burç odaklı Tarot falını tek başına bakabileceğiniz gibi dilerseniz alanında profesyonel falcılarımızı da tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem yükselen burcunuz hem de Tarot falınız hakkında çok daha profesyonel bir yorum alabilir, sosyal çevre algılarınızı o yönde geliştirebilirsiniz.


Yükselen Burç ve Tarot Bağlantısını Biliyor Muydunuz? yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan sizler için hazırladığımız Tarot videolarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz.