14 Şubat Sevgililer Günü İçin Romantik Öneriler

14 Şubat Sevgililer Günü’ne çok ama çok az bir süre kaldı. Aşk dolu atmosferin yaşanacağı bu özel günde hayatınızda özel biri varsa, o gün sizin için daha anlamlı olabilir. Biz de çiftelere Sevgililer Günü için romantik öneriler toplamaya çalıştık.

  • Her Şeyi Planlayın

Unutulmaz bir 14 Şubat yaşamak istiyorsanız, her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlayın. Geleneksel kutlama yerine hoş bir yemek ya da vaktiniz varsa konaklama planı yapmak günü daha da anlamlı halet getirecektir. O gün giyeceğiniz kıyafeti, alacağınız hediyeyi, neler söyleyeceğiniz ve hediyeye neler yazacağınızı kısacası her şeyi önceden planlayın. Böylelikle umduğunuzdan daha mükemmel bir sevgililer günü yaşayabilirsiniz.

  • Hediyelerle Şaşırtın

Hediye demek pahalı bir şey almak değildir. Kendi yaratıcılığınızı göstererek küçük hediyelerle hoş bir sürpriz yapabilirsiniz sevgilinize. Herkes kendisi için emek verildiğini, kendisi için vakit harcanıldığını görmekten çok hoşlanır. Elinizden bir şey gelmiyorsa üzülmeyin, hediyenizin kartınız kendiniz hazırlayarak da hayat arkadaşınızı şaşırtabilirsiniz.

  • Sürpriz Sürpriz Sürpriz…

14 Şubat Sevgililer Günü’ne minik sürprizlerle başlamak güzel olabilir. Bütün günü birlikte geçirecekseniz, sevgilinize güzel notlar hazırlayabilir ve bu eşsiz güne mükemmel bir başlangıç yapabilirsiniz. Gün içerisinde ummadığı anlarda karşısına romantik fotoğraflar, notlar, mesajlar çıkartmanız onun yüzünde tebessümler oluşmasını sağlayacaktır.

  • Bakımlı Olun

Bu güzel günü özel hale getirmek istiyorsanız, en güzel ve en özel halinizle sevgilinizin karşısına çıkmalısınız. Hem onun sizi en güzel haliyle görmesini sağlamak hem de kendinizi daha iyi hissetmek için bakımlarınızı ve makyajınızı yapın. Güne özel ve şık kıyafet de seçmeyi unutmayın.

  • Romantik Bir Ortam Oluşturun

14 Şubat’ı evde geçirmeyi düşünüyorsanız, ortamı romantik hale getirmelisiniz. Klişeler bazen o kadar da kötü değildir. Bu özel güne uygun olarak mumları, gülleri, kalpleri ve kırmızı renkleri kullanmaktan çekinmeyin. Birlikte yemek yiyecekseniz, müzik listenizi oluşturun ve güzel bir sofrada bu günün tadını çıkarın.

Çok sevgimle