2015 Bayan Kot Gömlek Modelleri

Rahatına düşkün olan bayanlar, şıklığı ve zarafeti birleştirince bakın nasıl baş döndürücü kot gömlekler ortaya çıkıyor.

Bu yıl tasarlanan gömleklerin göz kamaştırdığını söyleyebiliriz. Özellikle kot gömlek modelleri yeni sezona bomba gibi giriş yaptı. Mevsim geçişlerinin yani bahar aylarının vazgeçilmezi olan bu gömlekler, 2015 yılında da asilliğini koruyacak. Hanımlar için Jean modellerin yeşil ve mavi tonlarıyla ayrı bir yeri vardır. 2015 yılında gömlekler arasında ön plana çıkacak olan gömlek türü; kot gömlekler.

Kot kumaştan üretilen bu gömlekleri altınıza şık bir topuklu ve dar paçalı bir pantolon giyerek büyüleyici bir kombin oluşturabilirsiniz. Deri parçalarınızı neyle giyeceğim diye düşünenler ise kot gömlek ve deri çanta ikilisini mutlaka denemeli. Deri eteğiniz varsa onu da muhakkak kot pantolon üzerine deneyin. Böylelikle kot pantolonların, hem birbirine eş parçalarla hem de birbirinden farklı parçalar mükemmel kombinlendiğini göreceksiniz. Renkli pantolon üzerine renkli etek giydiğinizde ise göz kamaştırıcı bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Jean gömlekleriniz ve Jean şortlar sizi çok daha çekici kılacak. Dolabınızda kurtarıcı gibi sizleri bekleyen bu kıyafetleri gecede, günlük hayatta, davette ya da ofisinizde her yerde giyebilirsiniz.

2015 bayan kot gömlek modelleri, diğer gömleklere oranla sizi daha iddialı ve daha çarpıcı bir kişi yapacak. Tarz sahibi olmak isteyenlerin vazgeçilmezi olan bu kot gömleklerle değişik kombinler yaparak sevdiklerinizi şaşırtabilmek sizin elinizde!

Çok sevgimle…