Bir Erkeği Kendine Âşık Etme Yolları

Her kadın sadece kendisini seven ve kendisine özel olan bir erkek ister. Sırılsıklam aşk denilen o yoğun duyguyu tatmak ve ömür boyu mutluluğa uzanan bir yolun başında olmak isteyen bayanlar için bir erkeği aşık etme yolları denemek kaçınılmazdır. Hele bir de çok sevdiğiniz ve birlikte inanılmaz vakit geçirdiğiniz bir erkek varsa kendine aşık etme yolları ile bu işi garantiye almalısınız. Merakla bekliyorsanız hemen başlayalım…

Gülümseyin, Gülümseyin, Gülümseyin!

Aşk çok güzel bir duygudur ancak aşkı yaşayacak olan kişilerinde özel olması gerekir. Bu nedenle özel anlarınızı paylaşacağınız insana sürekli olarak asık bir suratla bakmanız karşınızdaki kişinin kafasında farklı bir izlenim uyandırmanıza neden olacaktır. Hani her şeyden şikayet eden ve bir türlü yüzü gülmeyen tipler vardır. İşte bu tiplerin şikayetleri erkekleri sıkar ve kısa sürede daha neşeli bir insan bulmaları gerektiğini söyleyen düşünceleri de artar. Şikayetçi olmayın ve ufacık mutlulukları yabana atmadan gülümsemeye devam edin.

bie erkeği aşık etmek için

Hep Doğruyu Söyleyin!

Erkekler lafı dönüp dolaştıran kızlardan hoşlanmazlar. Aşık etmeye çalıştığınız kişide büyük ihtimal kararsız ve sürekli yalan söyleyen birinden hoşlanmayacaktır. Bu nedenle yalan söylemek yerine aşkınıza sağlam bir adım atın ve yalan söylemek yerine doğru sözlü olun. Kim yalanlar üzerine kurulu bir ilişki yaşamak ister ki. Ancak dikkat etmeniz gereken bir şey var her şeyi dobra dobra söylemek doğru söylemek değildir. Size bir soru sorulduğunda gerçek fikirlerinizi söylemeniz doğru söylemek olacaktır.

Yanına Yakıştığınızı Hissettirin!

Her erkeğin hayalinde yanına yakışan bir eş adayı yatar. Kendinize aşık etmek istediğiniz erkeğin yanına ne kadar yakıştığınıza bakmalısınız. Yani bir elmanın iki yarısı olup olmadığınızı görmeniz ve çevrenizdeki insanlardan da bu onayı almanız gerekir. Dikkat etmeniz gereken nokta yanına yakışmak için kendinizden ödün vermemeniz gerekiyor. Gerçekten uyumlu değilseniz aşkınızda pürüzler çıkacaktır. Ayrıca kendinize aşık edeceğiniz insanın isteklerine uyan davranışları daha fazla yapmanız daha iyi olacaktır. Bu sayede yanına yakıştığınızı düşünecektir.

bir-erkegi-kendine-asik-etmek

Kısıtlayıcı Olmayın!

Bir erkeği kendine aşık etme yolları arasında en önemlisi de kısıtlayıcı olmaktır. Eğer aşık edeceğiniz erkeği kısıtlamaya başlarsanız, kıyafetlerinden duruşuna kadar her konuya karışırsanız aşık etmek şöyle dursun yanınızda 5 dakika dahi tutamazsınız. Çünkü erkekler kendilerini sıkmayan ve her zaman kendi hayatlarına saygı duyan kadınlardan hoşlanırlar.

Doğallıktan Şaşmayın!

Aşık etme yolları içerisinde işiniz en yarayacak seçenek doğallık olacaktır. Çünkü yapmacık olan kadınlar erkeklerin sevmediği tiplerin başında gelir. Her davranışınızla doğal olun, konuşurken zorla kendinizi kibarlaştırmayın. Bana aşık olsun diye çabalarken yapmacık davranışlarınız yüzünden kaş yaparken göz çıkarabilirsiniz. Karşınızda doğallıktan yana olan bir erkek varken olmadığınız biri gibi davranmanız onun sizden soğumanıza neden olacaktır.

erkekleri aşık etme

Sevginizi Gösterin!

Erkekleri aşık etme yolları içerisinde sizi sevdiğiniz erkeğe en fazla yaklaştıracak durum sevginizi göstermek olacaktır. İçinizden geçtiği bir anda sevgi dolu bir mesaj atmanız ya da arayıp sesini duymanız, hoşlanacağı sürprizler yapmanız erkeğinizi size bağlayacaktır. Sevginizi gösterirken doğal olmayı ve içinizden gelen duyguları güzelce anlatmayı es geçmeyin.

Eğlence Olmayın!

Erkekler için sadece eğlence için konuşulan kızlarla birlikte birde evlenilecek olan kızlar vardır. Siz evlenilecek kız olmayı seçin. Erkekleri aşık etme yolları ararken arada yemek yapmaya, çocuklarla olan ilişkilerinize, büyüklerinize olan saygınıza dikkat edin. Eğlence için konuşmak, her gün buluşmak, her dakika birlikte olmak istediğiniz erkeği size aşık etmeyecektir. Ancak seviyeli ve ileriye dönük düşünerek aşkınıza kavuşabilirsiniz.

erkekleri etkileme