Canlı Katina Falı – Katina Aşk Falı Nasıl Baktırılır? İşte Bilmeniz Gerekenler

katina aşk falı
katina aşk falı

Fal Sepeti üzerinden baktırabileceğiniz canlı katina aşk falı ile ilgili aklınıza takılan soruları burada cevaplıyoruz! Yazının devamında, canlı katina falı bakımı ile ilgili bilmeniz gerekenlere ulaşabilirsiniz.

Canlı Katina Falı Bakımı Kaç Dakika Sürüyor? 

Öncelikle canlı olarak katina falı baktırmak, rastgele seçilen kartların size sistem tarafından yorumlanması ile eş değer bir şey değil elbette. Online bir şekilde katina falı baktırmanın avantajı da tam burada başlıyor.

Canlı katina falı bakılırken sizinle ilgilenen gerçek bir yorumcunun bulunması falın gerçekliğini arttırıyor. Üstelik siz de falcıların daha önceki yorumlarına bakarak her biri kendi alanında uzman birçok yorumcu arasından dilediğinizi seçip kolayca falınıza baktırabiliyorsunuz. Fal baktırma süreniz ise seçtiğiniz kartlara, çıkan detaylara göre değişiyor. Yorumcunuzla da alakalı olan bu süre yaklaşık olarak 10 dakika olarak belirleniyor.

Canlı Katina Falı Baktırmak İçin Kaç Soru Hakkım Var? 

Sorumuzun detaylarına geçmeden evvel, herkesin aklında olan bir soruyu daha yanıtlayalım. Tabii ki canlı olarak katina falı baktırabileceğiniz yorumcuyu seçebilir ve iletişime geçtikten sonra da falcınıza soru sorabilirsiniz.

Canlı katina falı bakımında yorumcunuza toplamda iki soru sorma hakkına sahipsiniz. Bunlardan birini fal bakımınız başlamadan evvel, diğerini ise yorum sonrasında yapabilirsiniz. İlk olarak fal bakımından önce soru sormak isterseniz, özellikle altını çizmek istediğiniz bir konu veya soru varsa yorumcunuza iletebilirsiniz. Diğerini ise fal bakımınız bittikten sonra, yorumlanan falla ilgili anlamadığınız bir durum oluşursa veya danışmak istediğiniz bir durum meydana gelirse yorumcunuz ile iletişime geçerek çözebilirsiniz. 

Yorumcunuza canlı katina falı bakımı öncesinde ve sonrasında soracağınız birer soru için kelime sınırlaması bulunuyor. Sorularınızı en fazla 1000 kelimeden oluşacak şekilde yazarak yorumcunuza iletebilirsiniz.

Endişe etmeyin, 1000 karakter aklınıza takılan birçok soruyla ilgili yanıt bulmanıza yardımcı olacaktır!

İstediğimiz Yorumcuyu Seçebiliyor muyuz?

Canlı katina falı baktırmak istediğinizde karşınızdaki yorumcunun kim olduğu da önem verilmesi gereken konulardan biri haline geliyor. Öncelikle merak edilen sorunun yanıtını vermemiz gerekirse; evet, Fal Sepeti’nde bulunan herhangi bir yorumcuya katina falı bakımınızı yaptırabilirsiniz.

Yalnız burada altını çizmemiz gereken bir detay mevcut. Site veya uygulama üzerinden seçeceğiniz herhangi bir yorumcunun online olması gerekiyor. Sizin de tahmin edeceğiniz gibi zaten karşınızda gerçek bir yorumcunun bulunabilmesi için, seçmek istediğiniz yorumcunun da Fal Sepeti’nde aktif olması ve falınıza bakabilmesi gerekir.

Elbette seçeceğiniz yorumcunun online olup olmadığını da kontrol edebilirsiniz. Tüm yorumcularımızı uygulamadan takip edebilirsiniz. Böylece herhangi bir yorumcu online olduğunda uygulamamız üzerinden bildirim alarak, aktif yorumcularımızdan dilediğinize fal bakımınızı yaptırabilirsiniz.

Katina Falının Yorumlanması İçin Hangi Seçenekler Var? 

Fal Sepeti üzerinden yorumcularımıza canlı bir şekilde katina falı baktırmak istediğinizde birden fazla seçeneğe sahip oluyorsunuz. Bunlardan birini seçerek de falınıza baktırabilirsiniz. Canlı katina falı bakımında üç farklı seçenek mevcut. Yalnızca mesaj, sesli mesaj veya telefon görüşmesi olarak sizi bekleyen üç seçenekten dilediğinizi seçerek falınıza baktırabilirsiniz. Hangi seçeneği istiyorsanız, onu seçtikten sonra dilediğiniz online yorumcuyu da seçerek canlı katina falı bakımınızı yaptırabilirsiniz.

Katina Falı Baktırmak Ne Kadar? 

Öncelikle akıllarda oluşan bir diğer soruyu yanıtlayalım. Fal Sepeti, kredi sistemiyle çalışıyor. Bu sebeple de fal baktırmak için yeterli kredi miktarına sahip olmalısınız. İstenilen kredi miktarı sabit değil. Aksine yorumcudan yorumcuya göre değişiklik gösteriyor. Kısacası, seçtiğiniz yorumcuya göre sahip olmanız gereken kredi miktarı da değişmekte. Söz konusu kredileri de kredi veya banka kartınız ile sisteme kolayca yükleyebilirsiniz.

Hangi Yorumcuya Katina Falı Baktıracağımı Nasıl Seçeceğim?

Farklı bir soruda da yanıtladığımız gibi canlı katina falı bakımında istediğiniz yorumcuyu kendiniz seçebilirsiniz. Online yorumcular arasından hangi falcıyı seçeceğinize bir türlü karar veremiyor olabilirsiniz. Zorlandığınız bu noktada da işinizi çok kolaylaştıracak bazı detaylar mevcut. 

Fal Sepeti uygulamasında yer alan yorumcularımızın altında puanlama sistemi bulunmakta. Puanlama sisteminden hariç olarak, daha önce o yorumcuya fal baktıran ve yorum yapıp puan veren kişilerin görüşlerine de ulaşabilirsiniz. Bu sayede bir kararsızlık yaşarsanız, daha önceden fikirlerini belirten kişilerin yorum ve puanlarından yardım alabilirsiniz. Böylelikle yorumcunuzu seçmek daha kolay bir hale gelecektir.

Katina Falı Öncesi Kaç Kart Seçebiliyoruz? 

Canlı katina aşk falı baktırmak istediğinizde size sunulan kartlardan belli bir miktar seçmeniz isteniyor. Bilindiği üzere katina falı bakımında bir destede toplamda 65 kart yer alıyor. Online katina falı baktırmak istediğiniz zaman sistem size bu 65 kartı sunuyor ve içerisinden 10 adet kart seçmenizi istiyor. Dilediğiniz kartları seçtikten sonra da diğer adımları takip ederek canlı katina falınızın bakımını, online olan yorumculardan dilediğinize yaptırabilirsiniz.


Canlı Katina Falı – Katina Aşk Falı Nasıl Baktırılır? yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan sizler için hazırladığımız videolarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz.