19 Kasım Ay Tutulması ve Burçlar Üzerindeki Etkileri

ay tutulması

19 Kasım 2021 tarihinde meydana gelecek olan Ay tutulması, Venüs’ün etkili olduğu Akrep burcunda gerçekleşecek. Bu tarihte, önümüzdeki bir buçuk yıllık süreçte Akrep-Boğa hattında yaşanacak olan tutulma serilerinin ilkini deneyimliyor olacağız. Bu tutulmalar serisi 2023 yılının son bahar dönemine kadar Akrep ve Boğa aksında devam ediyor olacak.

19 Kasım Ay Tutulması ve Burçlar Üzerindeki Etkileri

Bizler tutulmaların olduğu zamanlarda yaşamımızdaki olayların hızlı ve stresli şekilde aktığı bir süreçte oluruz. Birçok kadersel dönüşümleri bu noktada yaşarız. Olaylar genellikle irademiz dışında yaşanır. Beklenmedik olaylar ve koşullar hayatımızda bir dönüm noktası yaşamamıza neden olur. Tutulmalar genellikle altı aylık süreçte yaşamımızı etkiler.

19 Kasım tarihinde gerçekleşecek bu tutulmanın Akrep tarafı, dünya gündemine ait bir çok şeyi ortaya çıkaracak. Gizli saklı olaylar, yer altı dünyası, atıklar, güç savaşları, mafya olayları, derin devlet konuları, her türlü sırlar, parasal konularda krizler, kirli sularla ilgili konular, kayıp ve krizlerle ilgili her şeyin ortaya çıkacağı bir etkiyi getirecek. Bu konularda yaşanacak gelişmeler büyük yüzleşmeler görmemize neden olacak. Ayrıca bu süreçte aile içi şiddet konularında ve nefret suçlarında artışlar da olabilir.

Tutulmanın Boğa tarafı, elimizdekinin kıymetini bilmekle ve üretmekle ilgili konuları bir kez daha bizlere hatırlatıyor olacak. Ayrıca, Boğa burcunda yaşanacak olan tutulmada Uranüs’ün etkisi, yaşanacak olan ani gelişmelerle beraber artık kuralların da değişeceğini bizlere gösteriyor olacak.

Özelikle para piyasalarında yaşanacak olan gelişmelerde büyük dönüşümler yaşayabiliriz. Bununla birlikte, bahar döneminde bazı büyük bankalarla ilgili şok gelişmeler de gündemde olabilir. Ayrıca bu dönemde kripto paralarla ilgili skandal gelişmelerde yaşanabilir. Tarım ve toprakla ilgili yeni üretim şekillerinin ortaya çıkmasını da görebiliriz.

Tutulmanın Yöneticisi Mars Doğal Afetleri Tetikleyebilir

Ayrıca Tutulmanın yöneticisi Mars’ın olumsuz açıları Mart ayına kadar olan süreçte yangınlar patlamalar kazalar ve depremleri gündem yapabilir. Özellikle depremler konusunda Mart ayına dikkat etmek gerektiğini söyleyebiliriz. Ayrıca Tutulmanın etkisiyle salgında artışlar da söz konusu olabilir.

Tutulmanın etkisi ile ben kendimi böyle güvende hissediyorum dediğimiz her konuda büyük bir dönüşüm gerçekleşecek olarak görünüyor. Sabit tuttuğumuz inatla elimizde tutmaya çalıştığımız her konunun değişimine şahit olacağız.

Bireysel anlamda ise konforumuzu korumakla ilgili bir mücadele içine girebiliriz. Yaşayacağımız ani olaylar keskin kararlar alıp bazı konularda sonlanmalar yaşamamıza neden olabilir. Bu süreçte sakin kalmak ani kararlar vermemek önemli olacak.

Atacağımız her adımda somut ve görünür sonuçlar elde etmek isteyeceğiz ancak yaşayacağımız ani gelişmeler tüm bunlara engel olabilir. Çok fazla dürtüsel davranabiliriz. Bazılarımız bu dönemde beslenme şekillerini değiştirme kararı alırken bazılarımız ise yaşam alanlarını değiştirip tarım ve toprakla iç içe olmak isteyebilir. Duygusal hayatımızda ise yaşanacak olan tutulma güven sorunları yaşamamıza neden olabilir.

Tutulmanın Diğer Tüm Burçlar Üzerindeki Etkileri

Buraya kadar 19 Kasım’da gerçekleşecek olan tutulmanın iki başrol oyuncusu Boğa ve Akrep burçlarından bahsettik. Gelin bir de tutulmanın diğer tüm burçlar üzerindeki etkileri neler olacak kısa kısa göz atalım.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

-Para alanınız ve maddi konularınız etkilenebilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

-Maddi ve manevi her konuda büyük bir dönüşüm içinde olabilirsiniz. 

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI

-Korku ve endişelerinizi etki altına alabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI

-Sosyal çevreniz ile ilgili konular etki altına alınabilir. 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI

-Kariyer hayatınızda dönüşümler yaşanabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI

-Yurt dışı ve akademik ve hukuk konularını etki altına alabilir. 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI

-Kazanç kapılarınızı ve gelirinizi etki altına alabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI

-Ortaklıklar, evlilikler ve uzun süreli birlikteliklerinizi etki altına alabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI

-Sağlığınızı ve günlük yaşantınızı etki altına alabilir. 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI

-Aşk hayatınızı etki altına alabilir. 

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI

-Aile ve yuva konuları erkin olabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARI

-Yakın çevre ilişkilerinizi etki altına alabilir.


19 Kasım’da gerçekleşecek Ay tutulması hakkında bu yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.