Haftalık Burç Yorumları- 22 Kasım Haftası

22 kasim

22 Kasım -28 Kasım haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

22 Kasım-28 Kasım Haftasının Genel Etkileri Neler?

Geçtiğimiz hafta yaşadığımız Dolunayın etkisi nedeniyle hafta başında duygusal güvene ihtiyacımız artabilir. Hafta ortasına kadar yaşayacağımız ani gelişmelerle istediğimiz güven duygusunu elde etmek zor olabilir.
Pazartesi günü güneşin Yay burcuna geçmesiyle birlikte bir taraftan iyimser bir ruh halinde olurken diğer taraftan her türlü abartıya meyilli olabiliriz. Hafta ortasında iletişim gezegenimiz Merkür de Yay burcuna geçiyor olacak. Bu dönemde yurt dışı iletişim ve eğitim konuları ön planda olabilir. Ancak Tutulmanın Merkür’e yaptığı olumsuz açı iletişimin istediğimiz yönde akmamasına neden olabilir.
Bu günlerde fikir ayrılıkları yaşamak mümkün gibi gözüküyor. Salı ve Perşembe günleri güneşin ve Merkür’ün yapacağı açı geçmiş konularda kadersel dönüşümler ve farkındalıklar yaşamamıza neden olacak. Hafta sonu enerjimiz oldukça yüksek olacak. Özellikle Pazar günü ruhani çalışmalar yapmak, dilek ve niyetleri ortaya koymak adına oldukça destekleyici olacak.

22 Kasım-  28 Kasım Haftalık Burç Yorumları

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 MART – 20 NİSAN)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, hafta başında evimiz yuvamız ile ilgili konular ön planda olacak. Pazartesi günü aile içindeki sorunları ve krizleri çözmek yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Aile içinde duygusal iniş çıkışlar yaşamanız söz konusu olabilir. Ani  ve fevri kararlar almaktan uzak durmalısınız.

Hafta sonuna kadar olan süreçte ise duygusal hayatınız ön planda olacak. Partnerinizle yaşadığınız sorunları çözmek adına oldukça uygun zamanlar. İlişkisi olmayan Koç burçları yeni başlangıçlar yapabilir. Perşembe günü hukuksal konularda ve ticari konularda destekleniyor olacaksınız. Ayrıca bu hafta yeni bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz. Gelecek planlarınız ile ilgili yeni anlaşma ve sözleşmeler yapabilirsiniz. Hafta sonu hobilerinize  ve sevdiğiniz konulara size keyif veren konulara yönelmek isteyeceksiniz. Pazar günü sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle mide bölgesinde sorunlar yaşayabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu

Sevgili Boğa ve yükselen burcu Boğa olanlar, haftaya başlarken özellikle maddi güven arayışı içinde olabilirsiniz. Özellikle kredi ve borçlar konusu Çarşamba gününe kadar odak noktanız olabilir. Çarşamba gününden sonra yaşadığınız maddi sorunlara çözüm bulabilirsiniz.

Bu hafta önemli kişiler ile tanışabilirsiniz ve bu kişilerden büyük destekler alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda birlikte iş yaptığınız kişilerle daha önceden yaşanan sorunlar tekrar gündeme gelebilir, ani kararlar almaktan uzak durmalısınız. Özellikle bu hafta duygusal hayatınızla ilgili olan konulara dikkat etmelisiniz. Partneriniz ile aranızdaki sorunlar gereğinden fazla büyüyebilir ve çözüm bulmakta zorlanabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri eviniz ve ailenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Ailenizle yapacağınız planlar size keyif verebilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (21 MAYIS- 21 HAZİRAN)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, hafta başında ev ve aile konularında yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Aile içinde oluşan beklenmedik masraflar nedeniyle gelir gider dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz. Bu hafta güneşin Yay burcuna geçmesiyle duygusal hayatınız ön planda olacak. Bir aylık dönemde partnerinize yoğunluğunuzu vermek isteyeceksiniz. Partnerinizin istekleri ve fikirleri ve beklentileri sizin için önemli olacak.

İlişkisi olmayan İkizler burçları bu dönemde yakın çevrelerinin tanıştıracakları kişilerle yeni bir aşka yelken açabilir. Platonik duygular yaşayan İkizler burçları sürpriz gelişmeler yaşayabilir. Ayrıca bu hafta her türlü ortaklaşa işlerinizde beklediğiniz sonuçları almak sizleri mutlu edecek. Hafta genelinde problem yaşadığınız her konuyu çözmek kolay olabilir. Hafta genelinde kariyer hayatınızla ilgili konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Özellikle tutulmanın etkisi ile bazı konular sizin kontrolünüz dışına çıkabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER (22 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, bu hafta sizler için oldukça önemli bir hafta olacak. Hafta genelinde kendi istek ve beklentileriniz ön plana çıkabilir. Kendinize yatırım yapmak kendiniz için harcamalar yapmak belki ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz. Güneşin Yay burcuna geçmesiyle kariyer hayatınızda yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Kariyer hayatınızda angarya işleri çözmek durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda her zamankinden fazla çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Salı ve Perşembe günleri kariyer hayatınızda iletişime dikkat etmelisiniz. Tutulmanın etkisiyle sosyal çevrenizdeki kişilerle yaşadığınız fikir ayrılıkları büyüyebilir. Yakın çevrenizdeki bazı kişiler ile bir takım sınavlar vermeniz gerekebilir.

Hafta sonuna doğru parasal konularınız ön plana çıkacak sevgili Yengeç burçları. Uzun süredir yapmak istediğiniz bir yatırımı hayatınızda netleştirebilirsiniz. Özellikle alım satım konuları ön planda olabilir. Hafta sonu duygusal hayatınıza yoğunluk vereceksiniz partneriniz ile keyifli planlar yapabilirsiniz. Duygusal ilişkisi olmayan Yengeç burçları hafta sonu bekledikleri haberleri alabilir. Yada bir aşk itirafı ile karşılaşabilir

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR ( 23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, haftaya Tutulmanın etkisi ile biraz isteksiz keyifsiz motivasyonunuz düşük başlayabilirsiniz. Sizin dışınızda gelişen konulara fevri tepkiler vermekten uzak durmalısınız. Güneşin Yay burcuna geçmesiyle aşk hayatınız ve hobileriniz ön planda olacak. Hayatınız daha hareketli ve keyifli hale gelecek. Bu dönemde oldukça flörtöz olabilirsiniz. İlişkisi olmayan ve aşk arayışı içinde olan Aslan burçları yeni tanıştıkları kişiler ile aşk yaşamlarında beklediklerini bulabilir.

Bir ay boyunca parlayacağınız ve dikkat çekeceğiniz bir zamanda olacaksınız. Hafta ortasında Merkür’ün Yay burcuna geçmesi yine hayatınızda aşk konularını tetikleyecek. Duygusal hayatınızdaki iletişimde kendinizi çok daha kolay ifade edebileceksiniz. Yaşamdan keyif almak isteyeceksiniz. Ay Tutulmasının etkisi ile kariyer hayatınızda bir dönüşüm başladı ve  kariyer hayatınızda birtakım farkındalıklar yaşadınız. Özellikle fikir ayrılıkları ön plana çıktı. Hafta genelinde Tutulmanın etkisi ile yaşadığınız tüm bu konularda radikal kararlar alabilirsiniz . İş hayatınızda bir takım yol ayrımlarına gidebilirsiniz.

BAŞAK YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 AĞUSTOS-22 EYLÜL)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında sosyal çevrenizden alacağınız haberler sizi oldukça şaşırtabilir. Sosyal çevreniz ile girdiğiniz ortamlarda şok olaylar yaşayabilirsiniz. Güneşin Yay burcuna geçmesiyle ev ve aile konularınız ön planda olacak. Hafta genelinde ev almak satmak yada taşınmak konuları hız kazanabilir. Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle emlak alım ve satımı konularında yapacağınız anlaşmalar söz konusu olabilir.

Salı ve Perşembe günleri aile içinde yaşanacak huzursuzluklar nedeniyle gergin bir ruh halinde olabilirsiniz. Çarşambadan sonra kariyer hayatınızda önemli konuşmalar yapmak için uygun bir zamanda olacaksınız. Önemli kişilerden istediğiniz destekleri alabilirsiniz. Hafta sonu kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırmak isteyeceksiniz. Size keyif veren planlar yapabilirsiniz. Duygusal hayatınızda ise partneriniz ile fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Özellikle partnerinizin ailesi ile ilgili konular ön planda olabilir. Partnerinizin bir sorunu ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İlişkisi olmayan Başak burçları yeni tanıştıkları bir kişi ile flörtöz etkiler yaşayabilirsiniz ancak sosyal çevrenizden ve yakın çevrenizden tanıştığınız kişi ile ilgili olumsuz eleştiriler alabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 EYLÜL-22 EKİM)

Terazi Burcu

Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burçları, kariyer ve iş hayatınızın ön planda olacağı bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. İş hayatınızda özellikle duygusal tepkiler vermekten uzak durmalısınız. İş hayatınızda fazla alıngan olabilirsiniz. Bu hafta kariyer hayatınızda kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Güneşin Yay burcuna geçmesiyle sosyal medya ve dijital konularda yapacağınız işlerde parlayabilirsiniz. Ayrıca Merkür’ün yay burcuna geçmesiyle yeni projeler ve eğitimler yaşamınızda ön planda olacaktır.

Hafta boyunca kardeşlerinizin ya da akrabalarınızın sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki bazı kişilerin sizin enerjinizi aşağı çektiğini düşünebilirsiniz. Ay Tutulmasının etkisiyle para alanınız hareketlenmişti. Özellikle miras ve nafaka alanında beklediğiniz gelişmeler varsa süreç istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Fikir ayrılıkları ve uzlaşmakta zorlanacağınız etkiler söz konusu olabilir. Ortaklaşa kazançlar konusunda bir takım engeller yaşayabilirsiniz. Hafta genelinde beklediğiniz paralar gecikebilir. Hafta boyunca sosyal çevrenizle keyifli organizasyonlar içine girebilirsiniz. Hafta sonu biraz içe dönmek isteyebilirsiniz ve yalnız kalmanın size ve ruhunuza iyi geleceğini düşünebilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 EKİM-22 KASIM)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, hafta başında uzak mesafeden beklediğiniz haberler varsa bu haberleri alabilirsiniz. Hafta genelinde kazançlarınızı arttırmak konusunda bir takım faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Hobi olarak ilgilendiğiniz bir konuyu kazanç kapısına çevirmek isteyebilirsiniz. Her türlü finansal girişiminiz için Çarşamba gününden sonra destekleniyor olacaksınız. Ticaret ile uğraşan Akrep burçları büyük atılımlar yapma kararı alabilir. Ticari konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Hafta genelinde parasal konularda yapacağınız önemli konuşmalar varsa yapabilirsiniz. Tutulmanın etkisi ile ilişkileriniz ile ilgili yeni kararlar almış olabilirsiniz. Hafta genelinde bu kararların doğruluğunu sorgulayabilirsiniz. Bazı Akrepler ilişkilerini bitirme kararı almış olabilir hafta boyunca kendinizi bu konuyu düşünürken bulabilirsiniz. Kararsızlıklarınız duygusal iniş çıkışlarınız söz konusu olabilir. Bazı Akrep burçları ikili ilişkilerden beklentilerini sorgulayabilir .Ben nasıl bir ilişki istiyorum hayatıma neden yanlış kişileri alıyorum sorgulaması içine girebilirsiniz. Hafta sonunda sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Kendinizi ve zihninizi dinlendirmelisiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (23 KASIM-22 ARALIK)

Yay Burcu

Sevgili Yay ve yükselen Yay burçları, haftaya harcamalar, borçlar ve alacak verecek konularının ön planda olduğu bir giriş yapacaksınız. Güneşin sizin burcunuza geçmesiyle bir ay boyunca parlayacaksınız. Gökyüzünde tüm gezegenler sırasıyla sizin burcunuza geçiyor olacak. Hafta boyunca alacağınız her türlü haber biraz keyfinizi kaçırabilir enerjinizi aşağı çekebilir. Kariyer hayatınızla ilgili her konuda aksaklıklar ve gecikmeler yaşanabilir. Yaptığınız planlar istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Garanti olarak gördüğünüz her konuda bir şeyler beklentiniz dışında gelişebilir.

Duygusal hayatınızda geçmiş konular yeniden gündeminizi oluşturabilir ancak hafta sonuna doğru duygusal yaşamınızda tüm sorunlarınızı çözmüş olacaksınız. İlişkisi olmayan Yay burçları tesadüfen tanıştıkları bir kişiden oldukça etkilenebilir. Aşk hayatınızda beklediğiniz haberler var ise bu hafta gelebilir. Hafta genelinde kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Yeni bir spor programına başlayabilirsiniz. Ancak kendinizi fazla zorlamamalısınız.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR (23 ARALIK-22 OCAK)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta duygusal hayatınız ön planda olacak. Özellikle aşk hayatınızla ilgili konularda verdiğiniz kararları sorgulayabilirsiniz. Duygusal hayatınızda kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Partnerinize duyduğunuz güveni sorgulayabilirsiniz. Ya da duygusal yaşamınızda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Hafta ortasında kendinizi biraz geri plana çekmek isteyebilirsiniz. Her şeyden uzaklaşmak yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Parasal konularda birtakım gecikmeler yaşayabilirsiniz.

Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle arkanızdan dönen bazı konuşmaları duyabilirsiniz. Özellikle bu süreçte kimseye sırrınızı vermemeye özen göstermelisiniz. Hafta genelinde kendi iç sesinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Gelecek planlarınızı zihniniz de tasarlayıp yeni hedefler oluşturabilirsiniz. Gelecek planlarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Tüm hafta boyunca kariyer hayatınızda ani kararlar vermekten uzak durmak isteyeceksiniz. İş hayatınızda birtakım programları ertelemek isteyebilirsiniz. Hafta genelinde enerjiniz biraz düşük olabilir. Kendi kendinize bazı konuları gereğinden fazla takıntı haline getirebilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI (23 OCAK-22 ŞUBAT)

Kova Burcu

Sevgili Kova ve yükselen Kova burçları hafta başından itibaren kariyer hayatınızda çevrenizdeki kişilerin desteğini almak isteyeceğiniz zamanlarda olacaksınız. Kariyer hayatınızda lansmanlar organizasyonlar davetler hız kazanabilir. Bu davetlerde parlayacağınız bir enerjide olacaksınız. İş hayatınızda oldukça dikkat çekeceksiniz gireceğiniz topluluklarda güçlü bağlantılar kuracaksınız. Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde bu hafta hareketli olacak. Dostlarınızla planlar yapmaktan keyif alacaksınız.

Bu hafta önemli anlaşmalar ve sözleşmeler yapacaksınız. Hafta genelinde flörtöz etkiler içinde olacaksınız ve aşk hayatınızda birden fazla seçenek ile karşılaşabilirsiniz. İlişkisi olan Kova burçları partnerinizin geçmişi ile ilgili duyacağınız bir haber keyfinizi kaçırabilir. Tutulmanın etkisi hafta genelinde ev ve aile konularını tetikleyecek sevgili kova burçları özellikle aile büyükleri ile fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Yada ebeveynlerinizin bir sorununu çözmek size düşebilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (23 ŞUBAT-22 MART)

Balık Burcu

Sevgili Balık ve yükselen Balık burçları haftaya keyifli etkiler ile başlıyorsunuz. Hafta başında duygusal hayatınız ön planda olacak flört aşamasında olan bir ilişkiniz varsa bu hafta duygusal bir bağa dönüşebilir ancak ikili ilişkilerinizde fazla alıngan olmamaya özen göstermelisiniz.

Güneşin Yay burcuna geçmesi kariyer hayatınızı hızlandırıyor olacak sevgili Balık burçları. Bu dönemde iş hayatınızda kendinizi ve yeteneklerinizi kolayca ortaya koyabileceksiniz. Önemli insanlardan yöneticilerinizden yeteneklerinizi le ilgili olumlu geri dönüşler alacaksınız. Hafta genelinde iş hayatınızda moral ve motivasyonunuz oldukça yüksek olacak. Başarı adeta sizin için kaçınılmaz olacak. Parasal konularda Perşembe gününe özellikle dikkat etmelisiniz, gereksiz yapacağınız harcamalar bütçenizin ilerleyen zamanlarda zorlanmasına neden olabilir. Özellikle dijital ortamlardan yapacağınız işlemlerde her şeyi iki kez kontrol etmelisiniz. Ayrıca bu hafta yakın çevreniz ve kardeşlerinizden olumlu destekler alabilirsiniz yada kardeşlerinizin yaşamındaki gelişmeler sizi oldukça mutlu edebilir.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.