Melek Kartları Nedir, Melek Fallarına Nasıl Bakılır?

melek-kartlari-nedir
melek-kartlari-nedir

Melek kartları nedir, melek fallarına nasıl bakılır soruları öncelikle bu alana ilgi duyan kişilerin akıllarında yer alır. Bilindiği üzere fal, geçmişten günümüze kadar gelmiştir. Tıpkı melek kartları da bir fal yöntemidir ve deyim yerindeyse bir kehanet yöntemi olarak günümüze kadar ulaşmıştır. Melek falı nedir, melek kartları nedir ve ne anlama gelir, hangi sıklıkta bakılmalıdır gibi soruların yanıtlarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Melek Falı Nedir?

Melek kartlarına geçmeden evvel melek falı nedir sorusunun yanıtını öğrenmemiz gerekiyor. Kartlar aracılığı ile bakılan bir fal türüdür. Melek kartları, toplamda kırk dört adet simgeden oluşur. Kişinin hayatıyla ilgili farklı ipuçları verir ve bunu da kartlar aracılığı ile yapar. Melek kartlarının anlamlarına göre, fal baktıran kişiler gelecekte yaşanacak olaylar hakkında bilgi sahibi olurlar. Ek olarak verilecek kararlarda da kartlara danışabilirler.

Melek Kartları Nedir?

Melek kartları nedir sorusu, özellikle melek falı baktıracak olan kişilerin aklındaki ilk sorulardan biridir. Bu fal türünde melek kartları kullanılır. Melek kartları, kısaca koruyucu meleklerin mesajlarını içerir. Kişiye rehberlik etmesi amacı ile yorumcular tarafından fal bakımı esnasında kullanılan kartlara melek kartlara verilen isimdir.

Kişilerin gelecekte yaşayacakları olumlu veya olumsuz durumlardan önceden haberdar olmalarını sağlar. Bununla birlikte kişilerin merak ettikleri bir konu hakkında sorulan sorulara da yanıt verir. Melek kartlarında yorumlamanın haricinde iyileşme isteği de mevcuttur. Bu sebeple melek kartları şifa terapileri için de kullanılmaktadır.

Melek Falına Nasıl Bakılır?

Melek falına nasıl bakılır derseniz, öncelikle alanında uzman kişiler tarafından bakım yapılması gerektiğinin altını çizmemiz gerekir. Oldukça konsantrasyon ve deneyim gerektiren bir işlemdir. Fal bakan kişiler özellikle mental olarak bu durumdan etkilenebilir.

Az önce de bahsettiğimiz gibi kırk dört simgeden oluşan, her birinin kendine özgü anlamları bulunan kartlar mevcuttur. Melek falına bakmak için birden fazla açılım yapılabilir. Şimdi dilerseniz sırayla onlara bir göz atalım.

Melek Falına Bakarken Hangi Açılımlar Tercih Edilir?

Melek falına bakarken sıklıkla tercih edilen ve geniş bir yorumlama alanı sunan açılım türlerinden biriyle başlayalım. Öncelikle fal bakımı için kişiden merak ettikleri ve falına baktırmak istedikleri konu için geçmiş, gelecek ve şimdiki zamanla ilgili bir kart seçmesi istenir. Bu üç kartın sıralı olarak seçilmesi de önem taşır. Daha sonra seçilen kartların anlamlarına göre yorumlama yapılır.

Herhangi bir olayı merak etmenin dışında melek kartlarına kararsızlıklar için de başvurulabilir. Öyle ki insanlar karar veremedikleri konular için melek kartlarından yardım alarak, karar açılımı denilen bu bakımın yol gösterici olduğunu da düşünmektedir.

Bu tarz bir açılımda, önce karıştırılıp sonra ters çevrilen kartlardan yedi adet seçmesi istenmektedir. Daha sonra son kart seçilir, bu da kararı en çok etkileyen tılsımlı karttır. Her kart yine anlamına göre yorumlanmaktadır. Son seçilen kart pozitifse kararın olumlu, doğru olduğu düşünülür. Eğer kişinin son seçtiği tılsımlı karar kartı negatif bir anlama sahipse de alınan kararın doğru olmadığına işaret eder.

Melek falına bakarken, yorumlayan kişinin konsantre olması kadar fal baktıran kişinin de yoğunlaşması önemlidir. Özellikle kart seçmeden önce kişinin öncelikle zihnini arındırması, konsantre olması gerekir. Bir dileği varsa tutarak soracağı soruları sorar ve kartları o şekilde seçer.

Melek Kartları arasında çoklukla tercih edilen fal bakım türlerinden biri de evet veya hayır açılımı olarak bilinir. Diğerlerine nazaran daha çok tercih edilen bir açılımdır. Kısa sürmesi ve daha pratik olması da tercih edilme sebeplerinden birkaçı olarak gösterilebilir. Bu açılımda fal baktırmak isteyen kişi kartlara bir soru sorar. Sorunun ardından aynı şekilde kartlar karıştırılarak ters bir şekilde dizilir ve fal sahibi bir kart seçer. Bunun yorumu sonucunda da kartın anlamına göre evet veya hayır yanıtını alır.

Melek Falına Hangi Sıklıkla Bakılır?

Melek falı baktırmak isteyenler, bunu hangi sıklıkla yaptırması gerektiğini de merak etmektedir. Her fal türünün gerektirdiği konsantrasyon ve yoğunluk farklıdır. Özellikle kartlar aracılığı ile bakılan ve herhangi bir soruya yanıt istediğiniz fal türlerinde bakım sıklığı daha uzundur. Melek falında da alanında uzman olan yorumcular bu fal türünün ayda bir kez bakılması gerektiğini belirtir. Düzenli olarak melek falı bakımı yapıldığında kişiye yol gösterici bir şekilde önderlik edebilir. Elbette bu esnada fala bakan kişinin ruhsal açıdan da buna hazır olması büyük önem taşır.


Melek kartları nedir, melek fallarına nasıl bakılır denince merak edilenlere cevap vermeye çalıştık. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!