2022 Hangi Burcun Yılı Olacak?

2022 Hangi Burcun Yılı Olacak?
2022 Hangi Burcun Yılı Olacak?

2022 yılında gezegenlerin hareketleriyle birlikte, yaşanan güneş ve ay tutulmalarının da etkisiyle birçok açıdan pozitif olaylar yaşanacak. Öyle ki kimi burçlar aşk hayatında uzun soluklu ilişkilere adım atarken kimileri de kariyerinde yükselme gösterecek.

Bu yıl ay iki buçuk günde bir burç değiştirecek. Genel anlamda bütün bir yılı şanslı olarak geçirecek burçlar da var yalnızca maddi konularda şanslı olacaklar da. Tüm bunları kapsayan yazımızda, 2022 yılının hangi burcu ne gibi etkilediğini bulabilirsiniz.

2022 Yılının En Şanslı Burçları

Jüpiter her yıl bir burçta seyahat eder ve bu seyahat ettiği burç konusunda da bizlere şans verir. 2022 yılında ise Jüpiter balık burcunda gerçekleşecek olan bir yıllık seyahatine adım atıyor. Bu sebeple genel anlamda 2022 yılının en şanslı burcu balıklar diyebiliriz. On iki yılda bir gerçekleşen bu şans, balık burçlarına bolluk ve bereket sunacak. Bununla birlikte koç burçları da genel anlamda 2022 yılını şanslı olarak geçirecekler.

Aşk Hayatında Gelişmeler Gösterecek Burçlar

Bu yıl kimi burçlar kariyere odaklanırken kimileri de hayatının aşkını bulacak. Özellikle yılın ikinci yarısı itibariyle koç burçları aşktan yana çok şanslı zamanlar geçirecekler. Bununla birlikte terazi burçları da tıpkı koçlar gibi aşk hayatında aradıklarını bulacaklar. Uzun süreli ilişkiler anlamında gerçekleşecek olan bu şans, var olan bir ilişkinin sorunsuz devam etmesi olarak da adlandırılabilir.

Maddi Konularda Şanslı Olacak Burçlar

2022 yılı itibariyle parasal konularda oldukça şanslı olacak burçlar hayallerini gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşacak. Aslanlar ve kovalar bu yıl maddi konularda epey şanslı günler geçirecekler. Aslan burçlarını kariyer konusunda profesyonel seviyelere ulaşmak ve bununla birlikte ciddi statü sahibi olmak için müthiş fırsatlar bekleyecek. Özellikle çevrimiçi platformlarda çalışan ya da internette bir iş geliştiren aslan burçları bu sene gerçekleşecek terfilere hazırlıklı olmalı.

30 Nisan, 16 Mayıs, 25 Ekim ve 8 Kasım tarihlerinde Uranüs tutulma noktalarına yakın olacağından dolayı aslan burçları aniden istifa edebilir, terfi alabilir ya da kariyer değiştirebilir. Astrologlar tarafından 2022 yılında aslan burçlarına sosyal medyayı göz ardı etmemeleri, web siteleri, sohbet odaları, hobi grupları oluşturarak arkadaş çevrelerini olabildiğince genişletmeleri öneriliyor. Bunlar, bu sene Aslan burcuna iyi gelebilir.

Büyük Dönüşümlere Adım Atacak Burçlar

2022 yılında belli başlı olaylarda şanslı olan burçlar haricinde kendilerini büyük bir dönüşümün içerisinde bulacak burçlar da var. Akrep ve boğa burçları, 2022 yılı itibariyle büyük bir dönüşüme girecekler. Her anlamda hayatlarında olumlu yönde pek çok farklılık olacak. Özellikle uzun süredir devam eden hayat mücadelelerinde değişim ve rahatlama olacak. Hayat enerjilerinin arttığı ve aynı zamanda hayatınızla ilgili yeni gelişim ve dönüşümlerin meydana geleceği günler yaşanacak.

Kariyer Konusunda Şanslı Burçlar

İkizler burcu kariyer konusunda son derece başarılı bir yıl geçirecek. Öyle ki 2022 yılının mottosu ikizler için başarılar ve tanınma olarak geçecek. Uzun zamandır süren kariyer yolculuklarında istedikleri başarıyı elde ettikleri bir yıl yaşayacaklar. Bununla birlikte terfiler, yükselmeler ve iş teklifleri gündemde olacak. Kariyer konusunda son derece şanslı olan ikizler burcu maddi olarak da rahatlayacak.


Sizler için hazırladığımız 2022 Hangi Burcun Yılı Olacak? yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.

Önceki İçerikKahve Falında Kartal Görmek
Sonraki İçerikKahve Falında Kurt Görmek
Merhabalar ben Akın Kurt. Baba tarafım İran ve anne tarafım Lübnan göçmeni olup ben Mardin doğumluyum. Hem İran coğrafyası hem Lübnan coğrafyası ile harmanlanıp Türkiye'nin en kadim şehri olan Mardin coğrafyasında bilgilerimi yoğurmuş bulunmaktayım.15 yıldır fal ile ilgileniyorum. Kişiye özel dualarla kötü enerjiyi söküp atmaktayım. Sosyoloji bölümü mezunuyum. Yan dal olarak Psikoloji bitirdim. Yaşam koçluğu, ilişki danışmanlığı , biyoenerji ve çakra açma & dengeleme üzerine aldığım eğitimlerle yanınızdayım.