Fal Sepeti Blog

Haftalık Burç Yorumları- 20 Şubat Haftası

haftalik-burc-yorumlari-20-subat-haftasi

haftalik-burc-yorumlari-20-subat-haftasi

20 Şubat-26 Şubat haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

20 Şubat-26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında balık burcunda yaşanacak Yeni Ay’ın etkisini yoğun bir şekilde hissediyor olacağız.  Yeni Ay esnasında koç burcu yükselirken yöneticisi Jüpiter’in koç burcunda olması, Yeni Ay yönetici gezegeni Mars’ın da ikizler burcunda olması Satürn ile burç dışı kavuşum yapması yaşantımızda birçok noktada yeni bir şeyler başlarken bir çok noktada da bazı bitişlerin söz konusu olacağını söylüyor.

Yeni Ay’ın etkisi ile ruhsal farkındalıklarımız artarken gitmemiz gereken yola ilahi ve kadersel olarak yol alacağımız bir süreç söz konusu olacak. Akışa ve ilahi sisteme güvendikçe düşündüklerimizden daha güzel kapıların bizlere açılacağı mucizevi etkileri de alıyor olacağız.

Venüs’ün koç burcuna geçmesi ile aşk hayatımızda sosyal ilişkilerimizde öz değerler ve parasal konularda düşünmeden hareket etmememiz gereken bir zamanda olacağız. Yine bu konularda çatışma enerjisi içinde olmamaya da özen göstermeliyiz. Aşk hayatımızda sonunu düşünmeden hareket ederek fazlaca cesur davranabiliriz.Bu etki ilişkilerde hata yapmamıza neden olabilir.

 Hafta ortasında Merkür Uranüs karşıt açısı alacağımız haberlerin beklenmedik etkiler yarabileceği konusunda bizleri uyarıyor. Bu etki fazlaca özgür ve isyankar düşünmememize neden olabilir. İletişim konularına özellikle hafta ortasında dikkat etmeliyiz. Aldığımız haberler rutinimizi bozabilir. Hafta ortasında Merkür ve mars arasındaki olumlu açı ise aldığımız her türlü fikirde harekete geçme arzusu içinde olacağımızı gösteriyor.

20 Şubat-26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta evren size doğru mesajlar gönderiyor olacak. Özellikle iş konusunda doğru kapıları çalacaksınız ve planlarınızı tamamen yenileyeceksiniz. Hedefleriniz konusunda oldukça kararlı şekilde ilerlemeye devam etmelisiniz. 

Ancak kendinize de zaman ayırmanız gereken bir süreçtesiniz. Mola vermeniz gereken yerde biraz durup dinlenmeyi bilmelisiniz. Kendinizi enerjik ve uyumlu hissetseniz de dayanıklılığınızı zorlamamalısınız. Ve bu koşuşturmanız arasında yakınlarınıza zaman ayırmayı unutmamalısınız. 

Bu hafta başkalarına karşı kendinizi sabırsız hissedebilirsiniz. Karşınızdaki insanlardan doğru karşılığı almak için onlara zaman vererek beklemelisiniz. Bu hafta ruhsal açıdan yeni açılımlar yaşayacaksınız ve farkındalığınız son derece yüksek olacak. Bu sebeple böyle zamanlarda biraz içinize dönerek kendinizi dinlemeniz size iyi oldukça gelebilir.

Aşk hayatınızda kalbinizi yeni birisiyle paylaşmaya hazır olun. Artan ifade gücünüz karşınızdaki insanın dikkatini çekecek. Platonik olarak takip ettiğiniz birisi varsa, bu hafta hislerinizi ona açıklamak için uygun zamanda olacaksınız. Mevcut ilişkiniz varsa romantik zamanlar geçirmeye hazır olun. Bu hafta aşk konusunda oldukça şanslısınız, bunu değerlendirmelisiniz. Cazibeniz son derece yüksek olacak.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta son derece popüler olacağınız etkiler alacaksınız. Eğitim ya da geçmiş eğitiminizle ilgili iletişim fırsatları söz konusu olabilir. Eski arkadaşlarınızla plan yapabilir, kalabalık buluşmalarda yer alabilirsiniz. Gönüllü çalışma, hayırseverlik gibi yardımlaşma ile ilgili konular da bu hafta gündeminizde olabilir. 

Bu hafta kariyer alanınızda oldukça aktif olacaksınız. İşinizde oldukça başarılısınız, görevlerinize son derece odaklanarak çalışacaksınız. Karşınıza çıkan ya da yaşanabilecek sorunlara kolaylıkla çözüm üreteceksiniz. Özellikle kariyer alanınızda iletişim beceriniz oldukça yüksek, bunu etkin şekilde kullanmalısınız.

Bilinçaltınızda çözülmeden bıraktığınız bir ilişki, geçmişten kalan bir sorun varsa bu hafta tekrar anıları zihninizde uyanabilir. Anılarınızdaki bu kırgınlık, çözülmemiş sorun sizi psikolojik olarak tetikliyor olabilir. Artık bu geriden gelen sorunları çözümlemeyi ya da serbest bırakmayı denemelisiniz. Bunu başarabilmek için kendinize biraz yalnız kalabileceğiniz, düşüncelerinizi gözden geçirebileceğiniz  zamanı ayırmalısınız.

Aşk hayatınızda karşınızdaki kişi ile anlaşmazlıklardan kaçınmalısınız ve kendinizi doğru ifade etmelisiniz. Düşünmeden konuşmamaya, karşınızdaki kişiye sabır göstermeye dikkat etmelisiniz.  Sosyal çevrenize dair yenilikler söz konusu olacak. Eğer yalnızsanız, girdiğiniz kalabalık ortamlarda karşınıza ilginizi çeken kişiler çıkabilir. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta çevrenizdeki herkesi kolayca etkileyebilirsiniz. Sahip olduğunuz özgüven ile  insanlar arasında ya da sosyal medyada çok ilgi çekeceğiniz bir zamanda olacaksınız. Bunu doğru kullanmak size yeni fırsatlar sunabilir.

İkna kabiliyetiniz ile iş alanında fikirlerinizi kolayca kabul ettirebilir, kendinizi göz önüne çıkabilirsiniz. Ayrıca uzun zamandır aklınızda olan fikirleri hayata geçirebilir, kendi işinizi kurmayı düşünebilir, yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Kariyerinizde son derece önemli ilerlemeler söz konusu olacak. Yeniliklere oldukça açık olduğunuz bu haftada yabancı firmalarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri gibi durumlar da gündeminizde olabilir. 

Bu hafta aşk hayatınızda arkadaşlık ve aşk birbirine karışabilir. Bu sebeple hissettiklerinizi biraz dizginlemeli, ani kararlar vermemelisiniz. Yeni bir ilişkiye başlamayı düşünüyorsanız bu ilişki size fazla yüzeysel gelebilir. 

Genel olarak oldukça sosyal bir hafta geçireceksiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa yaşanacak ufak tartışmalarda öfkenizi kontrol altında tutmalısınız. Bu şekilde sorunlarınızın çözümünü daha kolay bulacaksınız. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta her konuda kendinize dönük olacaksınız kendi beklentileriniz ön planda olacak. Hem kariyer, hem aşk alanında ilgileri üzerinize toplayarak kendi menfaatinizi düşüneceksiniz. Özellikle alacak-verecek, ödeme ile ilgili konularınız haftanın ilk iki günü ön planda olabilir.

İş hayatınızda işinizi büyütmek ya da yeni sorumluluklar almak söz konusu olabilir. Bunu gerçekleştirmek, yaratıcılığınızı ortaya koymak için uygun zamandasınız. Kariyer alanınızdaki bu değişimlerde tanıdıklarınız ve bağlantılarınızın da yardımını göreceksiniz. Ayrıca devlet ile ilgili işlerinizde çözümlenmeyen konularınız, uzun süredir beklediğiniz sonuçsuz konular da bu hafta  kolaylıkla sonuca ulaşacak.

Hafta içerisinde kısa seyahatler planlayabilir, örneğin uzaktaki yakınlarınızı, arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz. İşinizle ilgili geziler de söz konusu olabilir, yurtdışı konuları bu hafta gündeminizde yer alabilir.

Aşk hayatınızda bu hafta geçmişinizdeki özel biri ile tekrar görüşmeye başlayabilirsiniz. Ancak aynı hataları tekrarlamamaya dikkat etmelisiniz. Devam eden bir ilişkiniz varsa isteklerinizden biraz taviz vererek ilişkinizi hayal ettiğiniz hale getirebilirsiniz. Yapabileceklerinizin farkına varıp elinizde olan şeyleri gerçekleştirebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta parasal konularda oldukça şanslısınız. Yatırım yapmak, mevcut stratejinizi değiştirmek için son derece iyi bir zaman. Gelecekteki iyi kazançların temelini bu zamanlarda atabilirsiniz. Yeni anlaşmalar, ortaklıklar, sözleşmeler gündeminizde olabilir. Ayrıca hayatınızda bu yenilikler gerçekleşirken yeni bir borçlanma, kredi gibi durumlar da söz konusu olabilir.

İş konusunda oldukça enerjik olduğunuz bu hafta kendinizi olumlu hedefe yönlendirmelisiniz. İş arkadaşlarınız ya da yakınlarınızla çekişmeli konulara girmemeniz sizin yararınıza olacaktır. Eleştiri kabul etme konusunda daha yumuşak davranmanız gerekebilir. Diğer insanların sizinle ilgili düşüncelerini bilmek size yeni farkındalıklar kazandırabilir.

Aşk konularında da oldukça şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Mevcut ilişkiniz varsa geleceğe yönelik adımlar atabilirsiniz. İlişkinizi daha ileri bir adıma taşıyabilirsiniz, evlilik, nişan gibi konular gündeminize gelebilir. Yalnızsanız sizi çok arzu eden bir hayranınızla yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Karşınıza çıkan yeni kişilere şans verme konusunda bu hafta daha rahat davranabilirsiniz. Bu hafta duygusal konularda sezgilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta sizin için harika gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, daha önce bulunmadığınız ortamlarda bulunabilirsiniz, yeni gruplara dahil olabilirsiniz. Bu yenilikler sizi çok rahatlamış hissettirecektir.

Ayrıca yeni bir iş anlaşması, ortaklık da gündeminizde olabilir. İş konusunda sergilediğiniz özgüven ve enerji ile profesyonel başarılar kazanabilirsiniz. Ayrıca iş hayatınızda yaşanan zıtlaşmalarda arabulucu olarak sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Bu sorumluluklar size olumlu olarak geri dönecektir. Finansal konularda beklediğiniz ödemeleriniz, alacaklarınız varsa bu konuda olumlu enerjiler sizinle olacak. Yeni gelirlerle parasal konularda oldukça rahatlayacaksınız. 

Aşk konusunda gerekirse risk alabilecek bir dönemdesiniz.  Biriyle yakınlaşabilir, yeni bir ilişkinin temelini kendiniz atabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa oldukça romantik zamanlar planlayabilirsiniz. Aşk hayatınızı iyileştirmek için önemli adımlar atacağınız bu haftada, bu adımların karşılığını beklerken de sabırlı olmalısınız.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta hayatınızın her alanında doğru yolda ilerlediğinizi fark edeceksiniz. Hem iş hem aşk hayatınızda alacağınız önemli kararlarda sezgilerinize güvenmelisiniz. Karşınıza çıkan fırsatlarda vereceğiniz kararlarda olumlu enerjiler sizinle olacak.

Bu hafta dikkat etmeniz gereken gündeminiz yakın arkadaşlarınızla girebileceğiniz tartışmalar olarak görünüyor. Öfkenize yenilmeden karşınıza çıkan sorunları aşabilirsiniz. Sakinliğinizi korumak size her zaman olumlu sonuçlar getirecektir.

İşinizle ilgili yeni bir sayfa açabileceğiniz bu haftada yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Bu hafta ifade yeteneğinizin de yüksek olduğu için yeni anlaşma ve ortaklıklar için son derece uygun bir zamandasınız. Hayatınızda yapmak istediğiniz yeniliklere oldukça açık olacağınız bu haftada ayrıca temizliğe girişebilir, dağınıklıktan kurtulabilir, fazlalıkları evden çıkarıyor olabilirsiniz.  

Aşk hayatınızda sürpriz karşılaşmalar yaşanabilir, hayatınıza yeni birisi girebilir. Duygusal konularda iletişimde oldukça başarılı olacağınız bu haftada aşk için en uygun zamanlara giriyorsunuz, bunu değerlendirmelisiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkinizin olgunlaştığı bir döneme gireceksiniz. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu haftanız tutku dolu geçecek. Aşk hayatınızda hareketli ve romantik günler kapınızda. Bu hafta arzularınız fazlasıyla ortaya çıkıyor. Bu sebeple yeni flörtler, yeni ilişkiler gündeminizde olabilir. Yeni zevkler keşfedebilir, yeni hobiler de edinebilirsiniz. Her anlamda yaşayacağınız yenilikler size ruhsal açıdan çok olumlu etkiler getirebilir.

Bu hafta bundan sonraki hayatınızda neleri ön plana alıp neleri geriye iteceğinize karar verebilirsiniz.  Hayatınızda yenilikler yapmak için kalıcı adımlar atabilirsiniz. Ancak bazı şeyleri reddederken, uzaklaştırmaya çalışırken fevri davranmamaya özen göstermelisiniz. Günlük rutindeki işleriniz hafta ortasından itibaren size daha keyifli gelebilir. Bu yüzden sabırlı olup kendinizi zorlamadan sorumluluklarınıza odaklanmalısınız.

Bu hafta çok değer verdiğiniz bir yakınınıza yardım edebilirsiniz. Yakın arkadaşınıza önemli bir tavsiye verebilir, bir sorunda onun için önemli bir rol oynayabilirsiniz. İletişim becerilerinizin oldukça yüksek olduğu bu haftada yeni bağlantılar da kurabilir, arzu ettiğiniz alanda -kariyer olabilir, aşk olabilir- dikkat çekmeyi başarabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta hayatınız toparlanıyor, yolunda gitmeyen şeyler yoluna girmeye başlıyor. Özellikle ailenizle ilgili olan konular söz konusu olabilir. Bu konularla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. 

İletişim trafiğiniz bu hafta oldukça yüksek olacak. İletişimde oldukça başarılı olduğunuz bu haftada becerilerinizi doğru kullandığınız takdirde hayatınız oldukça yola girecek ve sorunlarınızdan kurtulabileceksiniz. 

Bu hafta parasal konularla ilgili tartışmalara girebilir, paylaşılacak paralarla ilgili gündem yaşayabilirsiniz. Ya da belli bir yatırım planınız için beklediğiniz kazanç sonunda bir araya gelebilir. Refaha çıkmanız için gerekli şeyler ardı ardına gerçekleşecek. Yatırım yapmak, kazanç elde etmek için uygun zamandasınız, bu durumu iyi değerlendirdiğinizden emin olmalısınız.

Aşk hayatınızda karşınızdaki kişiye daha düşünceli davranmanız gerekebilir. Fazla otoriter ve inatçı davranmanız sorun yaşamanıza sebep olabilir. Yalnızsanız arkadaşlarınız aracılığıyla tanışacağınız yeni bir aday karşınıza çıkabilir. Ancak çabuk başlayıp biten ilişkilere dikkat etmelisiniz, sabırsız davranmamalısınız.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta fark ediliyorsunuz. Kendinizi doğru şekilde ifade edip tam olarak duyulabileceğiniz bir haftadasınız. Yüksek enerjinizle kariyer alanınızda da ön plana çıkıp yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade ettiğiniz sürece bu size kazanç olarak da geri dönecektir. Bu hafta yeni yerler keşfedebilir, yeni alışkanlıklar edinebilirsiniz. 

Hafta boyunca aile ve arkadaşlarınızla organizasyonlar, davetler, kısa geziler söz konusu olabilir. Akrabalar, kardeşler ile ilgili konular gündeminizde yer alabilir. Evinize yeni eşyalar alabilir, ufak yenilikler yapmaya girişebilirsiniz. Yeni bağlantılar kurmakta oldukça şanslı olduğunuz bu haftada önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. 

Aşk hayatınızda da bu hafta flört yeteneğiniz de çok yüksek olacak. Yalnızsanız etrafınızı kontrol etmeli, gözlerinizi açık tutmalısınız, aşk çok yakınınızda olabilir. Devam eden bir ilişkiniz varsa bu hafta partnerinizi fazlasıyla cezbedeceksiniz. Oldukça romantik zamanlar geçirebilir, ilişkinizi sağlamlaştırabilirsiniz. 

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta tüm işlerinizdeki iyileşmeleri fark ediyor olacaksınız. Uzun zamandır bekleyen finansal kararlarınız varsa bunlarla ilgili harekete geçmek için oldukça doğru zamandasınız. Paraya dair yenilikler için olumlu enerjiler sizi destekliyor. Bu hafta ailevi konularda önemli gündeminizde olabilir. Aile toplantıları, ziyaretler söz konusu olabilir, uzun zamandır bekleyen konularda bir karara varabilirsiniz.

Kendinizi değerli hissettikçe fırsatlar ayağınıza gelecek. Unutmayın ki siz kendinize ne kadar değer verirseniz daha fazlasını kendinize çekeceksiniz. Kendinizi bu denli iyi ifade ettiğiniz bu haftada sevginizi ifade edebilir, geçmiş sorunları çözme yoluna gidebilirsiniz. Uzun zamandır karar vermeyi bekleyen konularınız varsa yeni kararlar alabilir ve harekete geçebilirsiniz. Üzerinizdeki olumlu enerjileri siz de olumlu şekilde kullanmalısınız.

Aşk hayatınızda da yeni ve olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Karşınızdaki kişiye ona ihtiyacınız olduğunu göstermeyi unutmayın. Var olan bir ilişkiniz  daha sağlam temellere oturabilir. Yalnızsanız karşılaşacağınız yeni kişiler olabilir, uzun sohbetlere hazırlıklı olmalısınız.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta hayatınızdaki her konuda harekete geçmek için iyi bir haftadasınız. Yakınlarınızdan alacağınız tavsiye ve fikirlerle birçok işi yoluna koyacaksınız. Artık kenarda beklemeyip işleri kendiniz ele almalısınız.

Yenilikler bu hafta size geliyor, bu yeni bir iş, yeni bir yaşam tarzı, yeni bir ilişki deneyimleyebilirsiniz. Yeni kararlar almanız için uygun bir zamandasınız. Kendinizi dinleyip sizin için en iyi olacak şeye odaklanmalısınız. Bu zamanlarda tohumlarını ektiğiniz girişimleriniz size gelecekte fazlasıyla kazanç getirecek. Şükrettikçe bolluk içerisine giriyorsunuz. Ancak fazla savurgan olmamaya dikkat etmelisiniz. Ertelediğiniz işleriniz varsa bunları da tekrar ele alıyorsunuz. 

Bu hafta dış görünüşünüzle ilgili konularda da yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirebilmek için biraz kendinize dönüp kendinizi dinlemeniz size şifa getirebilir. Hafta sonu hayallerinizdeki gibi bir sevgili ile tanışabilirsiniz, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Var olan ilişkiniz varsa partneriniz tam olarak hayallerinizdeki kişi gibi davranmaya başlayacaktır, yaşadığınız ufak tefek sorunlar çözümlenecek. Sorunları içinizde çözülmez hale getirmemelisiniz.


20 Şubat – 26 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!