Fal Sepeti Blog

Haftalık Burç Yorumları- 22 Temmuz Haftası

haftalik-burc-yorumlari-22-temmuz-haftasi

haftalik-burc-yorumlari-22-temmuz-haftasi

22 Temmuz-28 Temmuz haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

22 Temmuz – 28 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Güneş Aslan burcuna geçecek. İyi ki doğdunuz, sevgili Aslan burçları! Güneşin Aslan burcuna geçmesiyle, bir aylık dönemde daha sosyal olup kendimizi ve ışıltımızı göstermek isteyeceğimiz zamanlar olacak. Bu süreçte gururumuz her şeyden önemli olacak. En iyisini ortaya koymak adına daha cesur davranacağız. Ancak, bu süreçte ilişkilerimizde ego savaşlarına girmemeye özen göstermeliyiz.

Salı günü, Güneş ve Plüton arasındaki karşıtlık, Uranüs ve Merkür arasındaki gergin açı, sevdiklerimizle güç çekişmelerine girmemize ve baskıcı tavırlar sergilememize neden olabilir. Manipülasyonlara daha açık bir etkide olabiliriz. Ayrıca, düşünmeden ani kararlar alıp sonrasında pişmanlık duyabiliriz. Verdiğimiz sözlerden geri dönebiliriz ya da bize verilen sözler tutulmayabilir.

Çarşamba günü, hiçbir konuda abartılı çıkışlar yapmamaya özen göstermeliyiz. Kendimizi genel anlamda her konuda baskı altında hissedebiliriz. Perşembe günü, manevi açıdan oldukça güzel bir zamanda olacağız ve ruhsal çalışmalar yapmak adına olumlu etkiler alacağız. Ayrıca, Perşembe ve Cuma günleri cesaret gerektiren işlerde oldukça şanslı olabiliriz. Kendimize her zamankinden daha fazla güvenebiliriz.

Cuma günü, Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle her konuya daha fazla odaklanabilir ve detay gerektiren işlerde oldukça başarılı olabiliriz. Ancak, fazlaca detaylara takılı kalmak bütünü gözden kaçırmamıza neden olabilir. Daha fazla üretken olacağımız bu süreçte daha sistemli ve analitik olabiliriz. Ama takıntılardan ve vesveselerden uzak durmaya özen göstermeliyiz; aksi takdirde zihnimizi gereksiz yere yorabiliriz. Hafta sonu, ilişkiler açısından huzur arayışı içinde olacağız. Sevdiklerimizle birlikte vakit geçirmek ve planlar yapmak adına güzel bir akış içinde olacağız.

22 Temmuz- 28 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta söyledikleriniz oldukça etkileyici olacak. Ön planda olan yaratıcılığınızla fikirlerinizi ifade etme ihtiyacı içerisindesiniz, ama kendinizi bir güç mücadelesi tarafından engellenmiş gibi hissedebilirsiniz. Belki de size destek olamayacak bir arkadaşınızdan yardım bekliyorsunuz. Bugün gücünüzü geri kazanıp ilerlemek için başkalarının onayını beklemekten vazgeçmelisiniz.

Finansal konularla ilgili olarak, harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Yine de yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Beklenmedik iş teklifleri veya projelerle karşılaşabilirsiniz. Kendinize güvenin ve bu fırsatları değerlendirirken cesur adımlar atın. Yaptıklarınızla finansal durumunuzu da iyileştirebileceksiniz.

Hafta genelinde kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz, bu yüzden yapabileceğiniz en iyi şey doğrudan yapabileceğiniz bir eyleme odaklanmaktır. Bugün hayatınızı daha iyi hale getirmek için bir adım atın ve geri kalan her şeyin yerine oturduğunu göreceksiniz. Ayrıca sosyal çevrenizle olan etkileşimleriniz artıyor. Yeni insanlarla tanışabilir ve sosyal ağınızı genişletebilirsiniz.

Aşk hayatınızda kendinizi akışa bırakmanın ve kalbinizden geçenleri ifade etmenin tam zamanı. Ancak hafta başındaki günlerde fazla sosyalleşmeniz aşk hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle olan iletişiminiz açık ve samimi olacak. Eğer yalnızsanız aceleci davranmazsanız yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta kendinizi güçlü hissediyorsunuz. Finansal konular daha çok gündeminizde olacak ve çevrenizdeki olaylardan bağımsız olarak, kararlılığınız ve azminiz sizin için avantaj sağlayacak. Çevrenizdeki negatif olaylardan bunalmış olsanız da maddi olarak planınıza bağlı kalın ve adım adım ilerleyin. Bu hafta büyük ilerlemeler kaydedeceksiniz.

Kariyer hayatınızda yoğun bir hafta sizi bekliyor olacak. Sorumluluklarınız artabilir ve yeni projelerle uğraşmanız gerekebilir. Ancak bir otoriteyle yaşayabileceğiniz bir güç mücadelesi, kendi yöntemlerinizle çalışma konusundaki kararlılığınızı test edebilir, dikkatli olmalısınız. Açık fikirli, dengeli ve yaratıcı bir yaklaşım sergilemek, size takdir kazandırabilir.

Hafta genelinde ev ve aile konuları gündeminizde olacak. Ailenizin ihtiyaçları ile iş yerindeki sorumluluklarınız arasında denge kurmanız gerekebilir. Çevrenizdeki kişilerde daha uzlaşmacı olmanız gerekebilir, bu durumda gücünüzün farkında olup, ancak karşı tarafın da söylediklerini dinlemeye açık olmalısınız. Yine de aile ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek size iyi gelecek.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız yeni biriyle tanışma veya sosyal medya üzerinden görüşmeleriniz yeni romantizmler yaşamanızı sağlayabilir. Heyecana kapılıp özel bir buluşma gecesi de ayarlayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta ilişkinizde güven ve sadakat ön planda olacak. Partnerinizle aranızdaki bağın güçlendiğini hissedebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta iletişim yeteneklerinizin ön planda olduğu bir dönem olacak. Sosyal çevreniz genişleyebilir ve yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Ayrıca fiziksel enerjiniz dorukta olacak. Telefonunuz sürekli çalabilir, mesajlarınız susmayabilir. Bu enerjiyle başa çıkarken, etrafınızdaki bazı insanlar bunalmış hissedip sizi negatif etkileyebilirler.

Kariyerinizle ilgiliyse iletişim konuları gündeminizde olacak. Bir sözleşme veya anlaşma söz konusu olduğunda, araştırma çok faydalı olabilir. Şartları ve koşulları anlamak için detaylı inceleme yapmanız gerekebilir. Hazır olana kadar hiçbir şeyi imzalamamaya dikkat etmeli, aceleci davranmamalısınız. Kendinizi ifade etme şekliniz, bilgi edinme ve fikirlerinizi paylaşma isteğiniz artabilir.

Finansal konularla ilgili beklenmedik harcamalar çıkabilir, bu yüzden bütçenizi dikkatli yönetmelisiniz. Özellikle evinizle ilgili konularda birkaç sorun yaşayabilir ve bunu düzeltmek için fazladan harcama yapmanız gerekebilir. O yüzden daha tasarruflu davranmanız, özel harcamalarınızı bekletmeniz yararınıza olacaktır.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle konuşmalarınızda gerginliklerden kaçınmak zor olabilir. Kıskançlık, güç mücadelesi veya başka bir kontrol meselesi nedeniyle bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Sakin kalmanız yararınıza olacaktır. Eğer yalnızsanız hareketli günler geçirebilir, birçok aday arasında kafanız karışabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta finansal konularla ilgili iyi ve işe yarar çözümler buluyorsunuz. Para evinizde hareketlilik yaşayacaksınız. Size borçlu olunan parayı almakta gecikmeler yaşanabilir. Bu durum nakit akışı sorunu yaratıyorsa alternatif düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Yatırım yapmayı düşünebilirsiniz, ancak riskleri iyi değerlendirin.

Kariyerinizle ilgili konularda disiplinli ve düzenli olmanız gereken bir hafta. Yeni projelere adım atarken detaylara dikkat etmelisiniz. Yeni kavramları öğrenmek ve fikirlerinizi ifade etmek her zamankinden kolay olacak. İş arkadaşlarınızla beyin fırtınası yapmak ve yaratıcı fikirler bulmak daha doğal gelecek. Açık fikirli olmaya gayret etmelisiniz.

Hafta genelinde hassas yapınız sebebiyle etrafınızdaki insanların stresli halleri sizi de dengesiz hissettirebilir. Bu nedenle, kendi alanınıza ve kontrolünüz altında olan şeylere odaklanmanız daha önemli olacak. Dikkatinizi sevdiklerinize verin ve kalan şeylerin kendi kendine yol almasına izin verin. Kendi ihtiyaçlarınıza da zaman ayırmayı unutmamalısınız.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa duygusal bağlarınızın güçlendiği bir hafta olacak. Partnerinizle daha derin ve anlamlı sohbetler yapabilir, birbirinizi çok daha iyi anlayabilirsiniz. Eğer yalnızdanız geçmişteki bir kişi sizinle tekrar iletişime geçebilir ve geçmişte kalan duygusal yaraları sarma fırsatı bulabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta işinizle ilgili konularda yeni aktiviteler sizi bekliyor. Güç sahibi ve size destek olabilecek biriyle tanışma şansınız var. Bu kişi bir ünlü veya sektörünüzde tanınmış biri olabilir. Size önemli kapılar açılabilecek ve geleceğiniz için önemli adımlar atmanıza yardımcı olacak birileri hayatınıza girecek.

Finansal konularla ilgili gelirlerinizi artırma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizde yeni projeler ve iş teklifleri sizi bekliyor olabilir. Kar kazanacağınız fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bu sayede gelirleriniz fazlasıyla artacaktır ve hayallerinizi gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşacaksınız. Yine de harcamalarınıza dikkat etmeyi unutmamalısınız. 

Hayatınızda birçok şey oluyor ve çoğunu, her zamanki gibi, başarılı bir şekilde yönetiyorsunuz. Ancak bazı huzursuzluklar var ve her şey üzerinize yığılmış gibi hissedebilirsiniz. Bugün, hayatınızda neyi kabul etmek istediğinizi ve neyin standartlarınızın altında olduğunu belirlemeniz önemli. Sonrasında değişiklikler yapmaya ve kontrolü yeniden ele almaya başlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle kalpten bir konuşma yapmak haftanın başında daha kolay olabilir. Hafta genelinde romantik ve tutkulu anlar sizi bekliyor. Eğer yalnızsanız bir süredir aklınızda olan özel biriyle bire bir zaman geçirerek haftanızı en iyi şekilde değerlendireceksiniz. Kısa sürede ilişkiniz ciddiye binebilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta kariyerinizde ve itibarınızda önemli adımlar atıyorsunuz. Bu hafta iyi bir iş çıkarırsanız, yarın işler kendiliğinden yoluna girecektir. Siz düzeni seviyorsunuz ve işler birikince yarım kalmış gibi hissediyorsunuz. Odaklanmayı sürdürürseniz yapılması gereken tüm işlerinizi tamamlayabilecek ve geleceğinizi netleştireceksiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta gözünüze çarpan olası bir kazanç fırsatı için risk almak isteyebilirsiniz. Kendiniz için kazançlı bir durum yaratmak ve üstlerinize odaklandığınızı ve meydan okumaya hazır olduğunuzu göstermek için ekstra güce sahipsiniz. Gelirlerinizin artmasıyla birlikte birikim yapmaya odaklanmanız faydalı olacak.

Hafta genelinde yalnız kalmak için zaman ayırmak, belirli bir duruma dair içgörü kazanmanızı veya kaçan bir sorunun cevabını bulmanızı sağlayabilir. İç dünyanıza odaklanırsanız, sezgilerinizi daha güçlü hale getirebilirsiniz. Ancak sağlığınızla ilgili bir dalgalanma yaşayabilirsiniz, bu yüzden kendinize dikkat etmeniz ve sizi strese sokan kişi ve durumlardan uzak durmalısınız.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız özel biriyle tatlı ve keyifli zaman geçirmek için kendinizi hazır hissedeceksiniz. Bir süredir peşinizde olan birisi varsa bu hafta ona şans verebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa anlayış ve sabır sizin için daha çok ön planda olacak. Partnerinizle aranızdaki iletişimi açık tutarak sorunları çözebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta her şey yolunda görünüyor. Özellikle kariyerinizle ilgili konularda aktif, istekli olmak ve doğru insanlarla bağlantı kurmak konusunda doğuştan yeteneklisiniz. Siz iletişim kanallarını açık tutarken ve kendinizi ön plana atarken bazı iş arkadaşlarınızı rahatsız edebilirsiniz, görmezden gelmeniz size yarar sağlayacaktır. 

Finansal konularla ilgili yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü besleyecek şekilde nakit akışınızı hızlandıracak fırsatlar çevrenizde dönüyor. Büyük ve cesur hayaller kurmaktan çekinmeyin. Bir süredir hak ettiğiniz ancak ulaşamadığınız şeye artık ulaşabileceksiniz. Gelirinizi tahmininizden daha çok arttıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Hafta genelinde arkadaş çevrenizde liderliği ele almak için ilham bulacağınız etkiler içerisinde olacaksınız. Önümüzdeki dönem boyunca da arkadaşlarınızla toplantılar düzenlemek ve diğer grup aktivitelerine katılmak için doğal yaratıcılığınızı ve insan ilişkilerindeki becerilerinizi kullanacaksınız. Ancak bu esnada sağlığınıza dikkat etmeli ve spor yapmayı ihmal etmemelisiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bir arkadaşlık beklenmedik bir şekilde aşk ilişkisine dönüşebilir. Ya da sıkıcı bir ilk buluşma olarak düşündüğünüz şey, hızla tutkulu bir ilişkiye dönüşebilir. Heyecan verici bir dönem yaşayacaksınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinize her zamankinden daha açık sözlü davranabilir ve isteklerinizi kolayca kabul ettirebilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta şanslı bir bağlantı kuruyorsunuz. Özellikle başkalarından gelen kaynaklarla ilgili gelir artışı yaşayabilirsiniz. İşinizdeki değişiklikler, daha iyi bir pozisyona gelmenize ve daha fazla kazanç elde etmenize neden olabilir. Bilgi sahibi bağlantılarınızla iletişime geçmek, sizi profesyonel bir fırsata yönlendirecektir.

Bu hafta kariyerinizle ilgili seyahat etmeniz veya ofiste daha fazla zaman geçirmeniz istenebilir. Parlama zamanı sizde, bu yüzden yeteneklerinizi sergilemekten çekinmemelisiniz. Kısa süre içerisinde kararlılığınız ve azminizle öne çıkacaksınız. Ancak yine de hafta başındaki günlerde egonuzun ön planda olmasına izin vermeyin. Bu dönemde otoriteyle çatışma olasılığınız yüksek olabilir.

Sosyal çevrenizle daha fazla vakit geçireceğiniz bir hafta olacak. Arkadaşlarınızla keyifli etkinliklere katılabilirsiniz. Bu hafta çevrenizde ve dünyada birçok şey oluyor ve siz genellikle kenarda durup insanların tepkilerini izlemeyi tercih ediyorsunuz. Çevrenizde ne tür bir fırtına koparsa kopsun, huzurlu kalma ve sabit olma eğiliminde olacaksınız.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız kendinizi aniden spontane gelişen eğlenceli bir ilişki içerisinde bulabilirsiniz. Her zamankinden daha cesur davranabilecek, yeni ilişkiniz içerisinde kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle son derece romantik sürpriz bir gezi ya da tatile çıkmaya hazır olmalısınız.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükselenYay burçları, bu hafta maddi konularda özellikle ticaret işlerinde kar elde etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bunu yaparken doğru iletişim kurmak son derece önemli olacak. Ancak özellikle bir sözleşme imzalıyorsanız veya gayri resmi bir anlaşma yapıyorsanız, şartların netleştirildiğinden ve her iki tarafın da yükümlülüklerini anladığından emin olmalısınız.

Kariyerinizle ilgili konularda yeni projeler ve iş teklifleri sizi bekliyor olabilir. Hayatınızda heyecan verici gelişmelerin olacağı bir dönemdesiniz. Macera ve yeni deneyimler arayışındaysanız şu anda çeşitli fırsatlarla karşı karşıya kalacaksınız. Bu fırsatlar işinizle, eğitiminizle veya seyahatle ilgili olabilir. Heyecan verici bir dönem hayatınızda giriş yapacak.

Hafta genelinde kendinizi entelektüel olarak gelişmek için ilham alacaksınız. O yüzden eğitimle ya da yeni hobilerinizle ilgili konular daha çok gündeminize gelebilir. Ayrıca sosyal çevrenizle daha fazla vakit geçireceğiniz bir hafta olacak. Arkadaşlarınızla keyifli etkinliklere katılabilirsiniz, kısa seyahatler planlayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda duygusal etkiler altında olmanız bu hafta partnerinizle derin bir bağ kurma isteğinizi artırıyor. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak, ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşımak için önemli bir adım olabilir. Eğer yalnızsanız sizi çok iyi anlayan, hayatını sizinle paylaşmaya hazır bir kişi kısa süre içerisinde karşınıza çıkabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta çevrenizdekileri etkileyen bir performans sergileyeceksiniz. İş ve günlük rutinlerinizdeki düzenliliği önemsemeniz iş arkadaşlarınızla ortak çalışmanızı engelleyebilir. Ancak haftanın başında işi bitirme konusunda aynı hedefe odaklanacaksınız. Kararlı, ısrarcı ve işbirlikçi bir çalışma tarzı, ortak hedeflerinizi gerçekleştirmenin anahtarı olabilir.

Finansal konularla ilgili yatırım konularında dikkatli olmalısınız. Beklediğiniz finansal getiri biraz gecikebilir ancak kısa süre içerisinde gelmesi muhtemel olacak. Bu süreçte ihtiyacınız olan şeyler için alternatif kaynaklar bulmak akıllıca olabilir. Alternatifleri araştırmak zorunda kalmak hoşunuza gitmeyebilir, ancak sonuçta beklediğinizden daha fazlasını elde edebilirsiniz.

Hafta genelinde alacağınız etkilerle hayatınızı değiştirmeniz gereken alanlar ortaya çıkarabilir. Bu, savunmasızlık hissi, güven eksikliği, kontrol ihtiyacı veya fazla maddi eşyalar gibi konular olabilir. Ayrıca, maddi olarak refahınızı engelleyen eksiklik hissi varsa, bu durumun üstesinden gelmeniz için bir fırsat olabilir.

Aşk hayatınızda bu hafta partnerinizle daha çok yakınlaşabilir, daha çok zaman geçirerek bazı sürprizler yaşayabilirsiniz. İlişkiniz ciddi yönde ilerlemeye başlayabilir ve ortak kararlar alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız yeni ilişkilere artık açık olabilir, geçmişte kalan ilişkileri geride bırakıp yeni başlangıçlar yapmaya hazır hissedebilirler.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta çevrenizde popüler olacaksınız. Hem dünyada hem de çevrenizde birçok değişiklik yaşanıyor olsa da bu değişimlere en iyi şekilde ayak uydurabilecek kişilerden birisiniz. Geleceği planlama ve işlerinizi nereye taşıyacağınız konusunda vizyon sahibisiniz. Bu sayede kariyerinizde yeni ve başarılı günlerin kapısını açabileceksiniz.

Finansal konularla ilgili önemli bir bağlantı kurabilirsiniz. Yatırım veya finansal planlarınız için yeni fırsatlar araştırmak kazançlarınızı hızlandırmak için faydalı olabilir. Para konularını düşünmek, hedeflerinize odaklanmak ve başarmak bu hafta çok daha kolay olacak. Eğer kredi, başvuru, limitler gibi konularla ilgili yapılacak işleriniz varsa bu hafta uygun zamanda olacaksınız. 

Hafta başında, sıradan rutinlerinizi kırıp kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kendi isteklerinizi tanımalı ve bu doğrultuda harekete geçmek için cesaretli olmalısınız. Uzun mesafeli seyahatler planlamak veya yeni beceriler kazanmak için hobilerinizle ilgili bir kursa katılmak gibi adımlar size ilham verebilir. 

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa siz ve partneriniz önemli bir konuda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Bu durumu çözmek için ortak noktalarınızı bulmaya odaklanmalısınız. Eğer yalnızsanız sürpriz ve samimi karşılaşmalar yaşayabileceğiniz bu haftada beklemediğiniz gelişmeler söz konusu olabilir. Uyumlu yeni bir ilişki başlayabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, yüksek standartlarınızı korumaktan geçiyor. İş arkadaşlarınızla ve üstlerinizle büyük resmi ve hedeflerinizi konuşmak için ideal bir zaman. Vizyonunuzu net bir şekilde ortaya koyarak, onu gerçeğe dönüştürme şansınızı artırabilirsiniz. Zaman yönetiminizi gözden geçirmek de sizin için aydınlatıcı olabilir.

Finansal konularla ilgili bu hafta ailenizden birisiyle alakalı olarak bir güç mücadelesi içerisine girebilirsiniz. Yakınlarınızdan ya da ailenizden kiminle ortak iş yapıyorsanız finansal konularla ilgili bu hafta ufak anlaşmazlıklar yaşanabilir. Doğru iletişim kurduğunuzdan emin olarak yeni adımlar atmanız geleceğiniz için daha sağlıklı olacaktır. 

Hafta genelinde başkalarının enerjilerinin sizi etkilemesine izin vermek yerine, kendi sağlığınıza odaklanın. Özellikle ev ve aile hayatınızda, enerjilerin değiştiğini ve bazı durumların bir fırtınaya dönüştüğünü hissediyor olabilirsiniz. Değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenip akışına bırakmaya çalışmak sizi de rahatlatabilir.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa evlilik, bağlılık ve eşitlik konularında derin düşüncelere dalabilirsiniz. İlişkinizde derin etkiler bırakacak konuşmalar yapabilirsiniz. Fazla öfkeye kapılmadan ne söylediğinize dikkat ederek kendinizi net açıklamalısınız. Eğer yalnızsanız yeni bir buluşma size fazla yüzeysel gelebilir ve bu nedenle kalbiniz kırılabilir. Kendinizi kaptırmamalısınız.


22 Temmuz- 28 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!