Fal Sepeti Blog

Haftalık Burç Yorumları- 30 Eylül Haftası

haftalik-burc-yorumlari-30-eylul-haftasi

haftalik-burc-yorumlari-30-eylul-haftasi

30 Eylül- 6 Ekim haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

30 Eylül– 6 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında yaşanacak olan Gad Merkür kavuşumu geçmiş konularla ilgili konuşmaları anlaşma ve sözleşmeleri gündemimiz yapabilir. Ancak bu anlaşma ve sözleşmeleri yaparken dikkatli olalım ayrıca dedikodu ve gıybetten takıntılı düşüncelerden de uzak durmaya çalışalım.

Mars Satürn arasında yaşanacak olan olumlu açının etkisi ile uzun vadeli kalıcı işlere başlangıç yapmak adına güzel bir etki alacağız. Ayrıca bu etki ile spora başlayabiliriz, dayanıklılık ,disiplin ve çalışkanlık gerektiren işlerde başarılı olabiliriz.

1 Ekim’de yaşanacak olan Güneş Merkür kavuşumu ile düşündüklerimize ağzımızdan çıkan kelimelere özen göstermeliyiz. Merkür bu konumda yanık olacağından gölge çalışabilir bu nedenle iletişimsel konularda yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalıyız.

2 Ekim’de yaşanacak olan Güneş tutulması ile ilişkilerde yeni bir dönem başlıyor olacak. Tutulmanın kavuştuğu sabit yıldız dulluk sabit yıldızı olduğundan özellikle kadınlarla alakalı gündemler söz konusu olabilir. Ayrıca bu dönemde ilişkilerde bir şeyleri elde etmek için başka şeylerden vazgeçmemiz gerekebilir. 

Üçüncü kişiler nedeniyle yaşanan ayrılıklar da ilahi adalet yerini bulabilir. Terazi burcunda yaşanacak olan tutulmada Satürn Venüs’e ve Marsa su üçgeni yapıyor olacak. Satürn terazi burcunun yücelim yöneticisidir. Bu büyük maneviyatı simgeleyen su üçgeni sayesinde ilişkilerde adalet ve önemli hak edişler alınabilir.

Karmanın lordu Satürn yüceldiği terazi burcunda adaleti dağıtacaktır. Bu yaşanacak olan su üçgeninde gezegenler her ne kadar düşüşte oldukları pozisyonda yer alsa da su üçgenleri karma ile bağlantılı olduğundan tutulmada karmik etkiler fazlaca olacaktır. 

Ayrıca tutulma ya eşlik edecek olan juno sabit yıldızı kadersel tanışmaları yaşatabilir. Yeni tanıştığımız kişileri daha önceden tanıyormuş hissi yaşayabiliriz. Ayrıca bu dönemde başlayan ilişkiler oldukça kalıcı olabilir ruh eşlerimiz hayatımıza girebilir. 

Tutulma merküryen etkide olacağından ilişkilerde anlaşma ve sözleşmeler,  hukuksal konular ön plana çıkabilir. Güney ay düğümü tarafında yaşanacak olan bu tutulmada Geçmişte koparamadığımız bağlar kopabilir ve kendimize yeni bir sayfa açabiliriz.

Ayrıca çocuklar, sanatçılar, ünlü kişilerle alakalı gündemler kayıplar olabilir. Borsa ve riskli yatırımlar alanında dalgalanmalar yaşanabilir. Sağlık açısından böbrekler ,safra kesesi gibi rahatsızlıklara karşı da dikkatli olmalıyız.

Cuma Günü yaşanacak olan Venüs Satürn üçgeni ilişkilerde kalıcı iyileşmeler yaşatabilir. Aşk hayatımızda sorumluk aldığımız konularda geleceğe yönelik sağlam kararlar alabiliriz. Finansal anlamda disiplinli olmak isteyebiliriz.

Hafta sonu yaşanacak olan Merkür Mars arasındaki olumsuz açı kavga ve tartışmaları öfke patlamalarını yaşatabilir. Sinirlerimiz gergin olabilir. Fazlaca dürtüsel davranarak konuşmalarımızla karşımızdaki kişileri kırmamaya özen göstermeliyiz. Ayrıca trafikte oldukça dikkatli olmalıyız.

30 Eylül– 6 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta bazı döngülerin sona erdiğini ve yenilerinin başladığını fark edeceksiniz. Bu enerji, daha önce fark etmediğiniz bir yeteneğinizi keşfetmek için mükemmel bir fırsat sunabilir. Ayrıca, kişisel meselelerinizin de ön planda olduğu bir hafta olacak, bu yüzden iş ve özel hayat dengesini kurmak biraz zorlayıcı olabilir.

Finansal konularla ilgili bu hafta tek başınıza yapabileceğiniz işler size en büyük kazancı sağlayabilir. Yalnızca kendinize güvenerek, bireysel başarılar elde edebileceğiniz bir hafta olacak. Bu nedenle projelerinize odaklanarak kendi yeteneklerinizi ön plana çıkarmaktan çekinmemelisiniz. Elinize geçecek sürpriz gelirle artık istediğiniz planları gerçekleştirme şansınız olacak.  

Haftanın başında, kendinizi diğer insanlardan biraz daha izole etmek isteyebilir, yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Özellikle duygusal anlamda daha içe dönük olabilir, kendi içinize kapanabilirsiniz. Bu süreç, duygusal anlamda sizi zorlayabilir ama daha sağlıklı ve dengeli bir yaşamın kapılarını aralayacaktır. Hafta ortasına doğru arkadaşlarınızla daha çok etkileşimde bulunma fırsatları doğabilir.

Aşk hayatınızda açık ve net bir şekilde kendinizi ifade etmeniz için mükemmel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu hafta sevgilinizle önemli bir konuşma yapabilir veya ilk buluşmanıza rahatça çıkabilirsiniz. Özellikle hafta sonuna doğru olan günlerde boş kalbinizi dolduracak çok ilgi çekici biriyle tanışabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa hafta sonu çok romantik geçebilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta iş yerinde bazı değişiklikler yaşanıyor ve bu değişiklikler, genel iş deneyiminizi daha keyifli ve verimli hale getirebilir. Stresten kaçınmak için özellikle talepleri yüksek olan kişilerden ve karmaşık durumlardan kaçınmaya çalışmanız iyi olur. İlişkilerinizde doğru bir dengeyi bulmak ve gerginlikleri en aza indirmek önem taşıyacak.

Finansal konularla ilgili bu hafta oldukça yoğun bir dönem sizi bekliyor. Bu süreçte, bütçe planlarınızı gözden geçirip daha verimli stratejiler geliştirme fırsatını bulacaksınız. Özellikle hizmet sektörü veya insanlara yönelik işlerde çalışıyorsanız kazançlarınızda artış yaşamanız muhtemel olacak. Sabırlı ve hırslı yapınız, hedeflerinize ulaşmak konusunda size büyük avantaj sağlayacak.

Hafta boyunca özellikle çevrenizdeki insanlara yardım etmek için harekete geçebilirsiniz. Yardımsever doğanız, bu hafta ön planda olacak. Ayrıca kendinizi yeniden dengelemek ve sağlıklı bir rutine geri dönmek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ön plana çıkararak hem fiziksel hem de ruhsal dengenizi yeniden bulabilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu hafta sosyal çevrenizle olan etkileşimlerinizde romantik fırsatlar yakalayabilirsiniz. Arkadaş gruplarıyla vakit geçirmek veya iş yerindeki sosyal aktiviteler, özel biriyle tanışmanız için zemin hazırlayabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa aşk hayatınızda büyük bir enerji artışı hissedeceksiniz. Bu günlerde partnerinizle romantik planlar yapmak için fırsat bulabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta iletişim gücünüz artacak. Bu nedenle yaratıcılıkla ilgili projeleri paylaşmak, unutulmuş bir fikri yeniden canlandırmak veya yeni bir istekle işinize yoğunlaşmak için harika bir dönemde olacaksınız. Ancak, ciddi ve sıkıcı işlere odaklanmak zor olabilir çünkü aklınız daha çok sanatsal ve keyifli işler üzerinde olacak.

Finansal konularla ilgili bu hafta finansal hesaplamaları dikkatle gözden geçirmek sizin için önemli olacak. Küçük bir hata bile ileride büyük sonuçlar doğurabilir, bu yüzden her şeyi en ince ayrıntısına kadar kontrol etmeyi ihmal etmemelisiniz. Özellikle hafta ortasında alacağınız sürpriz bir haberle elinize tahmin etmediğiniz miktarda para geçebilir. 

Hafta genelinde derin ve felsefi sohbetler yapma eğiliminde olacaksınız. Bu süreçte, etrafınızdaki insanlarla güçlü bağlar kurmak için büyük bir istek duyacaksınız. Sezgilerinizin çok güçlü olduğu bu haftada özellikle aile üyeleriniz ve yakın arkadaşlarınızla ilgili öngörüler alabilirsiniz. Geleceğinize de dair sezgisel kararlar verebilirsiniz.

Aşk hayatınızla ilgili eğer yalnızsanız hayatına ilgi çekici birisini bu hafta çekebilirsiniz. Eğer aklınızda birisi varsa ve çevrenizdeyse bu hafta oldukça şanslı olabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa ortaklık ve bağlılık ile ilgili konuların ön planda olmasıyla partnerinizle ileriye dönük ciddi konular gündeminizde yer alabilir. İletişim konusunda yaşanacak bazı sorunlar sizi biraz zorlayabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta kendinizi büyük hedeflere ulaşmaya çalışırken bulabilirsiniz, ancak aşırıya kaçma eğiliminiz olabilir. Bu süreçte gerçeklerle yüzleşip, elinizdekilerle en iyisini yapmaya odaklanmanız gerekecek. Hafta başında işinizle ilgili gerginlikler yaşasanız da hafta ortasından sonra daha olumlu hisler içerisinde olabileceksiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta kendinizi fazla para harcama isteği içerisinde bulabilirsiniz. Dikkatinizi evinize ve ailenize odaklayacaksınız ve finansal anlamda ailenizden destek görebileceksiniz. Bu hafta başlamış olduğunuz işlerin ya da yapacağınız başvuruların uzun vadeli sonuçları olacak ve bu sizi daha iyi bir konuma getirecek.

Hafta genelinde sizi motive eden, sizi harekete geçiren güçlü bir amaç olacak. Aileniz ya da kişisel bir hedefiniz için büyük bir fedakarlık yapmaya hazır hissedebilirsiniz. Ayrıca rutinlerinizle ilgili konularda kendinizi geliştirmek için çaba göstereceksiniz. Size iyi hissettirecek şeylere artık daha fazla zaman ayırmaya karar verebilir, sağlığınızla ilgili konularda da refahınızı yükseltmek için çalışabilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız sanat ya da müzik gibi yaratıcı alanlarda biriyle tanışma ihtimaliniz yüksek olacak. Bu dönemde kuracağınız bağlar, bir ilişkinin başlangıcını sağlayabilir ve aranızdaki kimyayı güçlendirebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa daha yakın ve istikrarlı bir dönem başlayabilir. Bir süredir stresli bir dönem yaşıyorsanız anlayışlı tavrınızla bunu çözebileceksiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta enerjiniz yükselecek. Bu durum, fikirlerinizi açıkça ifade etmek ve bilgi toplamak konusunda sizi teşvik edecek. Kendinizi bilgi alışverişine çok açık bulabilirsiniz ve bu süreçte yeni yollar keşfetmek, zihinsel olarak sizi besleyecek. Ancak özellikle hafta sonu aceleci kararlar ve hızlıca verilmiş tepkilere karşı dikkatli olmalısınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta düşündüğünüz şeyleri gerçeğe dönüştürme gücüne sahip olacaksınız. Yatırımlarınızı gözden geçirebilir ve uzun vadeli hedeflerinize doğru kararlı bir adım atabilirsiniz. Bu hafta kontrol tamamen sizde olacak ve bunu en iyi şekilde değerlendirme şansına sahip olacaksınız. Mali durumlarınızı kontrol altına almak ve geleceğinizi güvence altına almak için fırsat bulabilirsiniz.

Hafta boyunca ailenizle olan ilişkileriniz ön plana çıkacak. Bu hafta, özellikle kardeşleriniz, kuzenleriniz ya da yaşıt akrabalarınızla daha yakın bir iletişim kurabilirsiniz. Keyifli sohbetler, birlikte paylaşılan anılar ve birbirinize verdiğiniz destek bu dönemin merkezinde olacak. Hafta başında sahip olacağınız enerji ve motivasyon sayesinde kişisel hedeflerinize de daha kolay ulaşabilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle birlikte yaptığınız planlar üzerinde daha derinlemesine düşünmek, bu bağı kuvvetlendirmek için önemli fırsatlar bulabilirsiniz. Eğer yalnızsanız hafta başındaki günler sosyalleşmek ve flört etmek için ideal olacak çünkü bu dönemde kendinizi rahat ve daha arkadaş canlısı hissedeceksiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta bir iş kurmak veya var olan bir iş üzerinde ciddi planlar yapmak için harika bir dönemdesiniz. Özellikle iş ilişkileri ve ortaklıklar alanında olumlu etkiler alacaksınız. Ortaklaşa bir iş yürütmek adına, her iki taraf da sağlam ve ciddi adımlar atmaya hazır olabilir ve kariyerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili beklediğiniz bir haber varsa bu hafta bu haberi alabilirsiniz ve gelecekteki finansal hedefleriniz doğrultusunda adımlar atabilirsiniz. Olumlu bir bakış açısıyla hareket etmek, finansal bolluk yaratma yeteneğinizi artıracak. Bu dönemde parayla ilgili aceleci ve agresif davranışlardan kaçınmanız gerekebilir, sabırlı ve mantıklı hareket etmek yararınıza olacak.

Hafta genelinde sağlığınız ve genel yaşam düzeninizle ilgili daha fazla sorumluluk almanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Planlarınızın yolunda gitmesini sevdiğiniz için bu aksaklıklar canınızı sıkabilir, ancak sabırlı olmak bu süreçte en doğru yaklaşım olacaktır. Ayrıca, bu dönemde arkadaşlarınızın ve ailenizin sizinle daha fazla iletişim kurmak isteyeceğini görebilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa ortaklık, bağlılık, evlilik ile ilgili konularda güzel haberler ve gelişmeler yaşayabilirsiniz. Son zamanlarda bazı zorluklar yaşamış olabilirsiniz, ancak artık bu dönemi geride bırakmaya başlayacaksınız. Eğer yalnızsanız ve uzun süreli bir bağlılık arıyorsanız, bu dönemde kuracağınız ilişkiler size güvenlik ve istikrar sağlayabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta kariyerinizde özellikle rutinlerinizi düzenleme, iş akışınızı daha verimli hale getirme konusunda güçlü bir motivasyon hissedeceksiniz. İşlerinizi daha titizlikle ele alacak, dikkat gerektiren detaylara odaklanarak harekete geçmeye hazır hissedeceksiniz. Başarılı bir hafta sizi bekliyor ve işinizde tüm övgüleri toplamanız muhtemel.

Finansal konularla ilgili dengeli olmanız bu hafta boyunca önemli olacak. Yatırımlarınız, borçlarınız ve bütçenizi kontrol altına almanız gereken bir dönemdesiniz. Doğru planlamayla ilerleyip, finansal konularda dikkatli adımlar atarsanız, uzun vadede maddi başarı elde etme şansınız oldukça yüksek olacak. Maddi durumunuzla ilgili bir süredir yaşadığınız sorunlar varsa bunlar artık çözümlenebilir.

Hafta boyunca alacağınız etkiler kimliğinizi ifade etme konusunda daha özgüvenli ve yaratıcı olmanızı sağlayacak. Giyiminizden konuşma tarzınıza kadar her şey, iç dünyanızı yansıtan bir simge haline gelebilir. Kısacası, başkalarının sizi olduğunuz gibi tanımasına izin vermekten çekinmeyeceksiniz. Her şeyi tek başınıza göğüsleyebilecek enerjiye sahip olacaksınız.

Aşk hayatınızda bu hafta iletişim konusunda bazı zorluklar karşınıza çıkabilir. Kendinizi açık ve dürüst bir şekilde ifade etmekten çekinmemelisiniz, duygularınızı paylaştıkça partnerinizle daha güçlü bir bağ kurma fırsatını yakalayacaksınız. Eğer yalnızsanız geçmişte anlaşmazlık yaşadığınız birini affetme konusunda istekli olabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta kariyerinizde dengeyi bulduğunuz ve iş hayatınızda yeni bir döneme adım attığınız bir süreç başlıyor. Önümüzdeki iki hafta boyunca tamamlanma ve kapanış enerjileri kendini gösterecek. Bu, geçmişte yaşananları ardınızda bırakmak ve yeni deneyimlerin kapılarını aralamak için ideal bir zaman dilimi olacak.

Finansal konularla ilgili bu hafta hedeflerinize ulaşmak için güçlü bir motivasyonla dolup taşacaksınız. Üzerinde çalışmanız gereken konulara odaklanarak, onları en iyi şekilde tamamlama kararlılığına ve cesaretine sahip olacaksınız. Maddi anlamda zorlu görevleri tam zamanında ve bütçenize uygun bir şekilde tamamlayabileceksiniz.

Hafta genelinde önemli bir dönüm noktası ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendinize özen gösterdiğiniz, kendiniz için zaman ayırdığınız bir hafta olacak. Uzun süredir kendinizi yorgun ve bunalmış hissediyorsanız bu hafta artık dinlenmek, kendinizi dinlemek ve özel işlerinizle ilgilenmek için zaman ayırabileceksiniz.

Aşk hayatınızda hafta boyunca partnerinizle düşüncelerinizi içe dönük bir şekilde değerlendirecek, hayatınızı şekillendiren olaylar ve ilişkiler hakkında konuşabileceksiniz. Oldukça eğlenceli ve romantik bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız bu dönemde karşınıza çıkacak kişi sizinle son derece uyumlu bir kişi olacak ve uzun soluklu bir ilişkiye ilk adımı atabilirsiniz. 

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta iş yerinde özellikle sosyal ilişkilerde ve iletişimde sizin için yeni kapılar açılabilir. Özellikle kişisel gelişim ya da yaratıcılık üzerine çalışan gruplarla olan etkileşimleriniz hem profesyonel hem de kişisel anlamda sizi tatmin edecek. Haftanın ilerleyen günlerinde, yaratıcılık ve tutkularınızın iş hayatınızla nasıl örtüştüğünü fark edeceksiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta büyük ve kapsamlı planlar yapmaya yatkın olacaksınız. Özellikle ailenizle ilgili finansal konular gündeminizde olabilir. Miras planlaması ya da aile içi taşınma gibi önemli meseleler, özellikle yaşlı aile bireyleriyle birlikte çözülmeye çalışılabilir. Finansal planlamalar yaparken, sağlam adımlar atmak ve sınırlar belirlemek uzun vadede size fayda sağlayacaktır.

Bu hafta özellikle arkadaşlarınız ve ailenizle olan ilişkilerinizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklenmedik bir davet alabilir ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu hafta, sosyal etkinlikler ve arkadaş toplantıları için oldukça uygun bir zaman dilimi. Enerjisi yüksek bir ortamda, tanıdığınız insanlarla eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız halihazırda görüştüğünüz kişi ya da yeni tanışacağınız kişi ile ilgili fazla kontrolcü davranmanız zararınıza olabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkinizde geçmişte yaşanan bazı olaylara dair gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde çekişmelerden kaçınmaya çalışmak, ilişkilerinizi korumak adına faydalı olabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta kariyer hayatınızda bazı önemli değişimlerin kapınızı çalması söz konusu olabilir. Büyük hedefinize yönelik olarak dikkatli ve adım adım ilerleyen bir yol izleyebilirsiniz. Her ne kadar bu süreç size yavaş ilerliyor gibi görünse de aslında büyük bir emek sarf ediyor ve kayda değer bir mesafe kat ediyorsunuz, bunun karşılığını yakında alacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta biraz daha dikkatli olmanız size fayda sağlayabilir. Özellikle hafta içindeki günlerde kendinizi fazla para harcayacağınız aktivitelerden uzak tutmanız yararınıza olacaktır. Karşılayamayacağınız yüklerin altına girmemeli, çevrenizdeki kişiler için gereksiz harcamalar yapmamalısınız, çünkü bu sizi tahmininizden çok zorlayabilir.

Hafta genelinde arkadaşlık ve sosyal bağlantılar kurma ihtiyacınız artabilir. Bu enerji, profesyonel ağınızı genişletme ve fırsatları değerlendirme konusunda da size cesaret verebilir. Ancak bu hafta özellikle otoritelerle olan ilişkinize ve iletişiminize dikkat etmelisiniz, aksi takdirde başa çıkılması zor bazı durumlarda kalabilirsiniz. 

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa karşınıza çıkacak başka birisi hayatınızda gerçek aşkı hak ettiğinize dair uzun ve duygusal bir konuşma yaparak sizi etkilemeye çalışabilir. Kendi hayatınızla ilgili başkalarının yargılarına göre hareket etmekten kaçınmalısınız. Eğer yalnızsanız geçici veya yüzeysel ilişkiler yaşamaktansa yalnız kalıp aşkı bekleyeceğiniz bir dönemde olacaksınız.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta iş arkadaşlarınız ya da dostlarınızla samimi sohbetler iş birliği fırsatlarını artırabilir ve yeni kazanç kapıları açabilir. Ancak bu fırsatların sizi heyecanlandırması, hemen karar vermenizi gerektirmez. Bu fırsatları, uzun vadeli hedeflerinize ve değerlerinize uygun olup olmadığını gözden geçirmeniz çok önemli olacak.

Finansal konularla ilgili bu hafta bir farkındalık ve aydınlanma yaşayabilirsiniz. Bugün zihninizde daha net bir odaklanma ve karmaşık mali planları çözebilme yeteneği olduğunu fark edebilirsiniz. Özellikle daha fazla para biriktirmenizi sağlayacak fırsatlar için uygun bir zaman dilimi doğacak. Gelecekte sizi güvende hissettirecek adımlar atmak için uygun zamanda olacaksınız.

Hafta genelinde sizin için en önemli olan şeyler üzerine derinlemesine düşünmeye başlayabilirsiniz ve büyük bir değişiklik yapmaya karar verebilirsiniz. Sosyal konumunuz, aileniz içerisindeki statünüz daha da yükselebilir. Artık daha fazla göz önünde olabilir, kendinizi daha çok ön plana çıkarabilirsiniz. Bu hafta itibariyle artık daha fazla söz sahibi ve kararlarda sözü dinlenen kişi olacaksınız.

Aşk hayatınızda bu hafta ilişkiniz hakkında düşünmek için bolca vaktiniz olacak. Bu dönem ilişkinizi yeniden keşfetme, yaratıcı çözümler bulma ve partnerinizle ilgili yeni farkındalıklar kazanma konusunda size fırsatlar getirecek. Eğer yalnızsanız sosyal hayatınızdaki artan popülerliğiniz sayesinde yeni insanlarla tanışmak ve yeni bir aşk ilişkisinin başlamasına karar vermekte daha kararlı olacaksınız.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta kariyer yolunuzda daha parlak bir geleceğe doğru adım atıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar, yeteneklerinizin farkına varıp takdir ederken, sizin çoğu zaman kendi değerinizi küçümsediğinizi fark edebilirsiniz. Bugün, belki de daha önce hiç düşünmediğiniz bir şekilde, kariyer yolunda büyük bir adım atmanız için bir teşvik alabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta çok daha net ve hedef odaklı bir tutum içine girebilirsiniz. Özellikle krediler veya diğer maddi destekler konusunda harekete geçmeye karar verebilirsiniz. Birçok karışık bilgiye aynı anda ulaşabilirsiniz ancak bu bilgi kaosunun ortasında, gerçekten size fayda sağlayacak ve uzun vadede finansal rahatlık getirecek fırsatları ayırt edebileceksiniz.

Hafta genelinde kendi kendinize olumsuz düşüncelerle boğuşmayı bırakmak, sizi ilerlemek için özgürleştirecek. Eğer uzun süredir içsel bir huzursuzluk yaşıyorsanız, bu hafta zihinsel ve duygusal dengeyi bulma fırsatı yakalayabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde de bu hafta son derece sosyal olacaksınız. Bu sizin kişisel olarak gelişmenizi ve kendinizi değerli hissetmenizi de sağlayacak.

Aşk hayatınızda bu hafta duygusal ve romantik açıdan oldukça yoğun bir dönem geçireceksiniz. Partnerinizle ya da yakın çevrenizle daha fazla zaman geçirip bağlarınızı güçlendirmek için içsel bir istek duyabilirsiniz. Eğer yalnızsanız yeni tanışacağınız bu kişi sizden uzak bir mesafede olabilir ancak aranızdaki mesafe ne kadar uzak olursa olsun ilişkiniz bir o kadar birbirinize bağlı şekilde ilerleyecek.


30 Eylül- 6 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!