Fal Sepeti Blog

Haftalık Burç Yorumları- 4 Temmuz Haftası

Haftalık Burç Yorumları- 4 Temmuz Haftası

Haftalık Burç Yorumları- 4 Temmuz Haftası

4 Temmuz- 10 Temmuz haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

4 Temmuz- 10 Temmuz Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Ay Başak burcuna geçiyor. Bu durum bizim için oldukça çalışkan olacağımız ve işlerimize odaklanacağımız bir akış yaratacak. Ayrıca detay gerektiren işlerde de bizleri destekleyecek.

Hafta ortasında Mars’ın boğa burcuna geçmesi ile her türlü eylemde kararlı adımlar atmak isteyeceğiz. Kararlı adımları atarken konforumuzun ve düzenimizin bozulmasın istemeyeceğiz aksi takdirde tepkisel davranabiliriz. Mars boğa burcunda yönettiği burcun karşısında yer alır ve içe dönük bir enerji verir, bu da Mars’ın doğasına aykırıdır. Bu nedenle Mars boğada iken bizi mutsuz eden konuları içimizde biriktirip sonrasında bir patlama yaşayabiliriz. Bu dönemde bazı şeyleri içimizde biriktirmemek önemli olacaktır.

Merkür’ün yengeç burcuna geçmesi ile her türlü iletişimizde duygusal güvenlik ihtiyacımız artabilir. Zihnimiz geçmiş anılara gidebilir geçmişe özlem duyabiliriz. Ayrıca her türlü ilişkimizde duygusal kararlar almaya meyilli olurken alıngan tavırlar sergileyebiliriz.

4 Temmuz- 10 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında çalışma düzeniniz günlük rutinlerinizle ilgili konulara yoğunlaşıyor olacaksınız. Geçtiğimiz haftadan kalan yarım kalan işleri tamamlıyor olacaksınız ayrıca devlet dairelerinde yürüttüğünüz işlerde gündeminiz olabilir. Hafta ortasında Mars’ın boğa burcuna geçmesiyle parasal konularda ve kaynaklarınızı yönetme konusunda her türlü girişiminizde emin adımlarla ilerlemek isteyeceksiniz. Para akışınızı güçlendirmek adına kalıcı adımlar atmak isteyeceksiniz. Maddi konularda güven arayışı içinde olurken her türlü adımınızı buna göre atacaksınız. 

Merkür’ün yengeç burcuna geçmesiyle aile içindeki iletişimde çok daha hassas ve kırılgan olabilirsiniz. Ev içinde ki bazı konularda hassasiyetiniz yüksek olurken bazen alıngan tavırlar sergilemeniz ilişkilerinizdeki dengeyi bozabilir. Birçok konuyu fazlaca şahsileştirme potansiyeliniz olabilir. Ayrıca ev içindeki iletişimde güven duygusu arayışı içinde olabilirsiniz. Aile içindeki kişilere karşı duyduğunuz güveni sorgulayabilirsiniz. Ayrıca ebeveynleriniz ile ilgili her konu sizin için fazlaca hassas olabilir. Hafta sonuna doğru Ay’ın akrep burcuna geçmesi ile ortaklaşa kazançlarınızla ilgili konularda ya da borçlar ve alacaklar ile ilgili konularda krizli durumlar yaşayabilirsiniz. Bankada yürüttüğünüz işlerde ya da kredili işlerinizde ters giden bazı durumlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonunda ise ev içi konularında abartıya açık tavırlar sergileyebilirsiniz. Hafta sonu ise sözlerinizle aile içindeki kişilere karşı yaralayıcı konuşmalar yapabilirsiniz. Abartılı tepkiler verebilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında aşk hayatınızla ilgili konularda detaylara fazla takılabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye karşı eleştirel davranabilirsiniz. Hayattan keyif aldığınız her noktada memnuniyet sağlamanız zor olabilir. Mars’ın Boğa burcuna geçmesi ile harekete geçtiğiniz her konuda güven ve konfor arayışınız ön planda olacaktır. Fiziksel görüntünüzde değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Ayrıca aşk hayatınızda ve ilişkilerinizde geleceğe dair kalıcı planlar yapmak isteyebilirsiniz. Partnerinizle olan ilişkinizde güven duygunuz ve arayışınız ön planda olacak. 

Merkür’ün yengeç burcuna geçmesi ile yakın çevre ilişkilerinizde kardeşleriniz ve akrabalarınız ile olan ilişkilerinizde daha hassas ve duyarlı olabilirsiniz.  Zaman zaman alınganlıklar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sorunları sizler için önemli olabilir. Ayrıca yapacağınız anlaşma sözleşme ve ticari konularda kökleşmeye önem verebilirsiniz. Size uzun vadede kalıcılık getirecek işlere yönelebilirsiniz. Hafta sonuna doğru Ay’ın akrep burcuna geçmesi ile duygusal hayatınızda fazlaca tutkulu aynı zamanda şüpheci davranabilirsiniz. Bu da ilişkilerde krizlere neden olabilir. Duygusal hayatınızda adeta bir dedektif gibi davranabilirsiniz. Sevgilinizin sizden sakladığı gizlediği bir şeyler olduğunu düşünebilirsiniz. Hafta sonu ise her konuyu içsel olarak abartmaya meyilli olabilirsiniz. Planlarınızı geri planda yürütmek isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında ailevi konularda yapılacak işlere yoğunlaşıyor olacaksınız. Ev içinde her şeyin kusursuz olmasını istemeniz bazı gerginliklere neden olabilir. Mars’ın boğa burcuna geçmesi ile her konudaki adımınızda bir şeyleri gizli yürütmek isteyebilirsiniz. Planlarınızı gizli tutmak hamlelerinizi geriden yürütmek isteyebilirsiniz. İçsel olarak güvenlik arayışı içinde olabilirsiniz ve çevrenizdeki kişilere güven duymakta zorlanabilirsiniz. 

Merkür’ün yengeç burcuna geçmesi ile parasal konularda hassas bir dengede olabilirsiniz. Kaynaklarınızı yönetirken risk almak istemeyeceksiniz. Parasal konularda yaptığınız iletişimlerde ve anlaşmalarda duygusal davranmanız hataya meyil verebilir. Aile içindeki masraflarınız artabilir. Gelir gider dengesini korumak için çaba harcayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Ay’ın akrep burcuna geçmesi ile birlikte çalıştığınız kişilere karşı ya da altınızda çalıştırdığınız kişilere karşı şüpheyle yaklaşacağınız durumlar olabilir. Bazı kişilerin arkanızdan iş çevirdiğini düşünebilirsiniz. Çalışma koşullarınızda krizleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonu ise sosyal çevrenizdeki kişilerden parasal konularda destekler görebilirsiniz. Ancak verilen sözlerin sonradan tutulmaması söz konusu olabilir.  Geleceğinizi ilgilendiren her türlü konuda aşırı iyimser olabilirsiniz. Uzaklardan beklediğiniz haberleri almak sizleri mutlu edebilir. Ayrıca sosyal çevrenizde önemli kişilerle tanışabilir ve bu kişilerden gelecek dönemlerde fayda sağlayabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında  yürüttüğünüz projelerde üzerinde çalıştığınız sunumlarda detaylar içinde boğulabilirsiniz. Kendinizi fikirlerinizi ortaya koyarken fazlaca mükemmelliyetçi olabilirsiniz. Mars’ın boğa burcuna geçmesi ile sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde ve geleceğe yönelik adımlarınızda güven duygunuz ön planda olacak. İlişkilerde alma verme dengesi sizler için önemli olacak. Kimi hayatınızın merkezine aldığınız hayatınızın  merkezine aldığınız kişinin sizin için neler yaptığı ilişki dengesindeki odak noktanız olacak. Ayrıca geleceğe dair planlarınızda kimlerin sizi desteklediği ve yanınızda yer aldığı da önem arz edecek. 

Merkür’ün burcunuza geçmesi ile her türlü iletişiminizde hassas ve duygusal olabilirsiniz. Özellikle ailevi ilişkilerde ki paylaşımlarınız ve ebeveynlerinizi ilgilendiren konular da duygusallığınız bu süreçte artabilir. Bu dönemde çok daha fazla evinizdeki ilişkileriniz önem kazanabilir. Zihniniz çok fazla geçmişe gidebilir. Geçmiş anılarınızı çok fazla hatırlayabilirsiniz. Ayrıca ilişkilerimizde duygulara hitap etmek sizin için öncelik olabilir. Hayatınızla ilgili kararlar alırken kendinizi korumaya alabilirsiniz. Riskli olan her konu sizi bu süreçte strese sokabilir. Her konuda daha öncesinde deneyimlediğiniz yolları seçmek isteyebilirsiniz. 

Hafta sonuna doğru Ay’ın akrep burcunda olması çocuklarınızla ilgili endişelerinizi arttırabilir ya da çocuklarınızla ilgili konularda krizler yaşanmasına neden olabilir. Duygusal hayatınızda ise fazlaca kuşkucu olabilirsiniz. Aşk hayatınızda her konuda şüpheci bir yaklaşım içine girebilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Merkür Jüpiter karesi ise kariyer hayatınızla ilgili konularda sizlere şans ve fırsatlar getirebilir. İş hayatınızdaki iletişiminizde gösterdiğiniz iyimser tavırlar sizlere yeni kapılar açabilir. Ayrıca akademik ve ticari konularda ki ilişkilerinizde sizi zorlayan  bir akış yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında parasal konularda detaylı çalışmalar yapmanızı gerektiren koşullar oluşabilir ya da önemli konuşmalar yapmanızı gerektiren durumlar içinde olabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken bazı konuları uzatmamaya dikkat etmelisiniz. Hafta ortasında Mars’ın boğa burcuna geçmesi ile kariyer hayatınızla ilgili konularda çok daha kararlı adımlar atacağınız bir dönemde olacaksınız. Kariyer hayatınızla ilgili konularda önemli dönüşümler içinde olurken hedeflerinize kitleneceğiniz bir süreçte olacaksınız. Bu süreçte kendinize yeni hedefler belirlerken bu hedeflere doğru yürürken akıllıca planlar yapacaksınız. 

Merkür’ün yengeç burcuna geçmesi ile içsel bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Sizin için aidiyet oluşturmak bu süreçte çok önemli olacak. Her konuda kökleşmek sizin için önemli olacak. Ayrıca Merkür yengeç burcunda iken her türlü iletişimde içsel olarak alınganlık geliştirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişilere karşı daha hassas ve duyarlı olabilirsiniz. Zaman zaman çevrenizdeki kişilere güvenmekte zorlanabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ayın akrep burcunda olması ile aile içinde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ev içindeki durumlar da krizli olaylar yaşamanız söz konusu olabilir. Hafta sonu ise yurt dışı konuları ve uzak mesafe iletişimde olumlu etkiler içinde olacaksınız. Bu zamana kadar üzerinde çalıştığınız işlerle alakalı sonuç elde ettiğiniz bir etki içinde olacaksınız. Merkür Jüpiter karesi gündemde olmayan bir seyahati hayatınıza getirirken şanslı etkilerle başlattığınız işlerde sorumluluk almanız gerekebilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında her konuya daha analitik ve mantıksal yaklaşacaksınız. Detay gerektiren işlerde son derece başarılı bir akış elde edeceksiniz. Ama zaman zaman bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Hafta ortasında Mars’ın boğaya geçmesi ile uzaklardan beklediğiniz haberler ya da uzak mesafede yürüttüğünüz işlerde son derece kararlı adımlar atacaksınız. Ticari ve hukuksal konularda hırslı ve iddalı bir tavır sergileyeceksiniz. Ticari anlaşma ve sözleşmelere imza atarken önceliğiniz kendi konforunuz olacaktır. 

Merkür’ün yengeç burcuna geçmesi ile sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde alıngan tavırlar sergileyebilirsiniz. Bazı durumlarda fazlaca duygusal tavırlar sergilemeniz kalabalıklar içinde kendinizi yalnız hissetmenize neden olabilir. Ayrıca gelecek ideallerinizle ilgili planlarınızda bu dönemde önceliğiniz güvende kalmak ve aidiyet duygusu içinde yer almak olacaktır. Hafta sonuna doğru Ay’ın akrep burcunda olması ile yakın çevre ile olan ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere daha kuşkucu bir tavır sergileyebilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Merkür Jüpiter karesi ise gelecek planlarınızda parasal konularda güven arayışınızı ön plana çıkarırken iletişiminiz artabilir. Ayrıca bankalar krediler ile olan süreçlerinizde kendinizi korumaya almak isteyebilirsiniz. Ortaklaşa olan kaynaklarınızla ilgili önemli konuşmalar yaparken kendi konforunuzu ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Yaşamınızda parasal konularda kökleşmek adına çaba harcayabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında içsel olarak takıntılı bir ruh halinde olabilirsiniz. Oldukça huzursuz ve vesveseli duygular içinde enerjiniz düşük olabilir. Farkında olmadan fazlaca detaylara takılı kalarak kaygı oluşturabilirsiniz. Hafta ortasında Mars’ın boğa burcuna geçmesi ile ilişkilerinizde ortaklıklarınızda kararlı adımlar atmak isteyeceksiniz. Özellikle finansal konularda dışarıdan gelen kaynaklarınızda hiçbir şekilde riske girmek istemeyeceksiniz. Sizin konforunuzu bozacak her türlü koşula karşı agresif bir tutum içinde olabilirsiniz. Huzurunuzu bozan koşullarda agresif tepkiler vermekten çekinmeyeceksiniz. Çünkü dengede kalmak sizin için oldukça önemli olacak. 

Merkür’ün yengeç burcuna geçmesi ile kariyer hayatınızda aidiyetlik duygusu arayışı içinde olacaksınız. İş hayatınızdaki her türlü iletişimde alıngan tavırlar sergilemenizde mümkün olabilir. Kariyer hayatınızda bu süreçte geçmişten gelen konularda gündeminiz olurken bazı şartları düzelme fırsatı elde edebilirsiniz. Ancak kariyer hayatınızla ilgili konularda duygusal tavırlar sergilemekten ve duygusal kararlar almaktan uzak durmalısınız . Hafta sonuna doğru Ay’ın akrep burcuna geçmesi ile parasal konularda risk almamaya özen göstermelisiniz. Finansal konularda gelirlerinizi arttırma konusunda daha tutkulu bir tavır sergileyebilirsiniz. Hafta sonu Jüpiter Merkür karesi ise iş hayatınızla duygusal hayatınız arasındaki dengeleri bozabilir. Özel hayatınızdaki dengeleri korumak kariyer hayatınız nedeni ile zor olabilir. İş hayatınızdaki koşullar ile ilişkileriniz arasında kalabilirsiniz. Buda ekstra çaba sarf etmenizi gerektiren koşullar oluşturabilir

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında sosyal çevrenizle olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz arkadaşlık ilişkilerinizde bir takım yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin davranışları ve tutumlarını anlamakta zorlanabilirsiniz. Mars’ın boğa burcuna geçmesi ile ilişkilerinizde daha kararlı adımlar atacağınız bir süreçte olacaksınız ancak sevgilinizle olan problemleri çözerek ilerlemelisiniz. Yaşadığınız fikir ayrılıklarını içinize atmanız ilerleyen süreçlerde öfke patlamaları yaşamanıza neden olabilir hiçbir sorunu içinizde biriktirmemelisiniz. Kararlı bir şekilde sorunlarınızı çözümlemeye odaklanmalısınız. Bu süreçte ilişkisi olmayan akrep burçları son derece emin duygular hissettikleri bir ilişkiye başlayabilir. 

Merkürün yengeç burcuna geçmesi ile uzak mesafe iletişiminiz hız kazanıyor olacak uzaklardan beklediğiniz haberler var ise bu süreçte gelebilir. Yine ticari konular hukuksal ve eğitimsel konularda hızlı bir iletişim trafiğiniz olabilir. Eğitim hayatınız ve hukuksal konularda önemli kararlar alabilirsiniz ancak bu kararları alırken kesinlikle duygusal davranmamalısınız. Ayrıca bu dönemde eşinizin anne tarafı ile ilgili hassas konularda gündeminiz olabilir. Hafta sonuna doğru ise kendinizi her konuda daha tutkulu ve kararlı hissedebilirsiniz. Jüpiter Merkür karesi ise günlük rutinlerinizde sizlere ekstra sorumluluk getirebilir. İnandığınız konuların peşinden gitmek isterken fazla hassas olabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte sağlığınızla ilgili konulara da ekstra dikkat etmelisiniz. Özellikle annenizin sağlığı ile ilgili konular gündeminiz olabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında kariyer hayatınızda son derece analitik düşünmenizi gerektiren koşullar oluşurken işinize gücünüze odaklanmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda son derece pratik olabilirsiniz. Hafta ortasında Mars’ın boğa burcuna geçmesi ile birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde içinizde biriktirdiğiniz konularda öfke patlaması yaşayabilirsiniz ve bazı konularda konforunuzun bozulması ya da işlerinizin beklediğiniz gibi ilerlememesi önemli kararlar almanıza neden olabilir. Ayrıca boğaz bölgenizle ilgili oluşacak ateşli hastalıklara da dikkat etmelisiniz. 

Merkür’ün yengeç burcuna geçmesi ile parasal konularda duygusal davranmamanız gerekiyor. Sevdiklerinizin ihtiyaçları doğrultusunda aşırı para harcayacağınız durumlar söz konusu olabilir ya da sevdiğiniz kişiler sizden parasal olarak destek isteyebilir. Birilerine borç verirken oldukça dikkatli olmalı paranın gelip gelmeyeceğinden emin olmalısınız. Hafta sonuna doğru ayın akrep burcuna geçmesi ile içsel olarak kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Çevrenizde olup biten her şeye karşı daha kuşkulu yaklaşabilirsiniz. Merkür Jüpiter karesi riskli yatırımlar konusunda sizleri uyarıyor olacak. Özellikle borsa ve şans oyunları konusunda kayıplar yaşayabilirsiniz ya da özel zevkleriniz hobileriniz için harcayacağınız paralar sizleri ileride zorlayabilir. Düşünmeden keyfi yapılacak harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında yurt dışı konuları uzak mesafeler ticari ve eğitimsel konular gündeminiz olacak. Hafta ortasında Mars’ın boğa burcuna geçmesi ile duygusal hayatınızla ilgili konularda kararlı adımlarla ilerlemek isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda hiç olmadığı kadar ne istediğinizi bilerek adım atacaksınız. Bu süreçte aşk hayatınızda arafta kalan konular var ise sonuçlandırmak isteyecek ve kendinize yön belirleyeceksiniz. Aşk hayatınızda belirli bir konfor dahilinde olmak isteyeceksiniz. 

Merkür’ün yengeç burcuna geçmesi ile aşk hayatınızda aidiyetlik duygusu önemli olacak. Duygusal güven ihtiyacınız ön planda olacak. Güven duymadığınız ilişkilere çekilmek istemeyeceksiniz. Ayrıca Merkür’ün yengeç burcuna geçmesiyle zihniniz geçmişe çok fazla gidebilir eski anılarınız zihninizi meşgul edebilir. Eskiye özlem duyabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ayın akrep burcuna geçmesi ile sosyal çevrenizdeki kişilerle aranızda krizli durumlar yaşanabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizde daha kuşkucu olabilirsiniz. Bazı kişilerin gizli saklı meselelerini öğrenebilirsiniz ya da sizden saklanan konular arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi zedeleyebilir. Merkür Jüpiter karesi aile içinde bazı sorunlarla mücadele etmenizi gerektirecek durumlar yaşatabilir. Özellikle parasal konularda çözmeniz gereken bir sorun olabilir. Aile içindeki kişilerin maddi talepleri sizleri zorlayabilir. 

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında gelir gider dengenizi korumak adına detaylı bir çalışma içine girebilirsiniz. Bankalar borçlar alacak ve verecek konuları ile meşgul olabilirsiniz. Mars’ın boğa burcuna geçmesi ile aile içinde konforunuzu bozacak her konuya fazlaca tepkisel davranabilirsiniz. Ayrıca aile içinde alınacak önemli kararları hayata geçirmek için adım atabilirsiniz. Ev içindeki konforunuz bu süreçte sizin için son derece önemli olacak. 

Merkür’ün yengeç burcuna geçmesi ile çalışma ortamınızda iş arkadaşlarınızda aranızda oluşacak alınganlıklara dikkat etmelisiniz. Çevrenizde olup bitenleri şahsileştirme eğiliminde olabilirsiniz. İş ortamınızda hassas konular gündeminiz olabilir her konuya aşırı duygusal yaklaşabilirsiniz. Bazı kişilerin geri planlı hareket etmesi arkadaşlarınızla aranızda güven sorunları yaşatabilir. Hafta sonuna doğru Ay’ın akrep burcuna geçmesi ile kariyer hayatınızda çok daha hırslı ve tutkulu bir enerji içinde olabilirsiniz. Tuttuğunuzu koparan bir mizaç sergileyebilirsiniz. Merkür Jüpiter karesi kardeşler akrabalar ve kuzenler ile olan ilişkilerinizde gerginlikler yaşatabilir. Çevrenizdeki kişilerin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu kişilerin sorunları günlük rutinlerinizde değişiklikler yaşanmasına neden olabilir. Çevrenizdeki kişilerin sizlere ihtiyacı olabilir. Ve gündeminiz değişebilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında eşiniz ve birlikte olduğunuz kişiye karşı son derece eleştirel davranabilirsiniz ya da birlikte olduğunuz kişinin davranışları nedeni ile takıntılı ve vesveseli düşünceler içine çekilebilirsiniz. Mars’ın Boğa burcuna geçmesi ile sunumlar projeler gibi yürüttüğünüz işlerde kararlı ve planlı adımlar atmak isteyeceksiniz. Planlarınızı bozan koşullarda tepkisel davranabilirsiniz. Ayrıca kardeşleriniz ve kuzenlerinizle olan ilişkilerinizde uzun süredir içinize attığınız konuları öfkeyle kusabilir önemli hesaplaşmalar yaşayabilirsiniz. Sabrınızı zorlayan her koşulda sakin kalmakta zorlanabilirsiniz. 

Merkür’ün yengeç burcuna geçmesi ile aşk hayatınızla ilgili konularda daha hassas ve duyarlı olabilirsiniz. Duygusal güvenlik ihtiyacınız artarken ilişkinizde fazlaca alıngan tavırlar sergileyebilirsiniz.  Hafta sonuna doğru Ay’ın akrep burcuna geçmesi ile uzak mesafelerden alacağınız haberler canınızı sıkabilir ya da uzak mesafelerden beklenti içinde olduğunuz konular istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Hafta sonu yaşanacak olan Jüpiter Merkür karesi parasal konularda sizleri zorlayabilir. Beklediğiniz paralarda gecikmeler yaşanabilir. Ayrıca yapacağınız keyfi harcamalar bütçenizin üstüne çıkabilir.  Beklediğinizden fazla para harcamaları yapabilirsiniz. Hesapsız kitapsız yapılan harcamalar sonradan pişmanlık yaşatabilir.


Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!