Haftalık Burç Yorumları- 30 Ağustos Haftası

30 ağustos

30 Ağustos- 5 Eylül haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

30 Ağustos- 5 Eylül Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftalık burç yorumları yazımıza Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle başlıyor olacağız sevgili Falsepeti takipçileri. Merkür, hava elementi olan Terazi burcunda oldukça güçlüdür. Bu nedenle 6 Kasım’a kadar iletişim ve ticari anlaşmalar konusunda dengeyi bulmakta zorluk çekmeyeceğiz. Ancak haftanın genel etkisinde Ay ve Merkür karşıtlığı ile ikili ilişkiler ve iletişim konuları bizleri zorlayacak nitelikte olacak.

Salı gününden Cuma gününe kadar etkilenecek olan Mars ve Neptün karşıtlığı ise motivasyonumuzu düşürebilir. Bağımlılıklar yaratmaya, sakarlık ve kazalara yatkın olabiliriz. Aynı zamanda hedefleri belirlemek ve harekete geçmekte de zorlanabiliriz, dikkat etmekte fayda var.

Hafta genelinde kalabalık ortamlardan uzak durmak, bağışıklık sistemimizi güçlü tutmak ve önemli görüşme toplantıları pazartesi yapmak uygun olacaktır. Hafta sonu ise ayın Aslan burcuna geçmesi ile enerji ve motivasyonumuz yükselecektir.

30 Ağustos – 5 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 Mart- 20 Nisan)

Haftalık burç yorumları yazımıza Koç burcuyla başlıyoruz. Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar, gökyüzü bu hafta duygusal hayatınız ile ilgili konuları ön plana çıkarıyor olacak. Yeni bir ilişki gündeminizi oluştururken geçmiş bağlarınızdan kurtulamıyor olmanız duygusal hayatınızda sizi karar verme noktasına getirebilir. Bu hafta aşk konularında ne istediğinizi belirlemeniz gereken bir hafta olacak. 

Hafta genelinde harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var çünkü keyfi yapacağınız harcamalar uzun dönemde sizi zorlayabilir. Bu hafta kariyer hayatınızdaki kişiler ile iletişime geçerken dikkat etmeniz ve temkinli olmanız gerekiyor. Aynı zamanda çevrenizdeki kişilere vereceğiniz sırlar konusunda dikkatli olmalısınız. Hafta genelinde bağışıklık sisteminize, sakarlıklara ve kazalara dikkat etmelisiniz. Hafta sonu ise arkadaşlarınız ile keyifli ortamlarda bulunabilir kısa süreli tatil planları yapabilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 Nisan- 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar, bu hafta günlük rutinlerin dışına çıkmak isteyeceğiniz bir hafta olacak. Sorumluluklarınızı yürütmekte zorlanabilirsiniz. Bu nedenle kendinizi stresli ve huzursuz hissedebilirsiniz. 

Bu hafta hayatınızdaki bir çok şeyi değiştirmek isteyebilirsiniz Boğa burçları. Yeni ortamlara girmek, yeni insanlar ile tanışmak ve yeni aktivitelere dahil olmak size iyi gelecektir. Yakın çevre ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara açık bir etkide olabilirsiniz. Ev konuları hafta ortasında gündeminiz olabilir ve ev içinde ağırlığınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz. Son olarak ise bu hafta size keyif veren harcamalar yapmanız ruhunuza iyi gelecektir. Aynı zamanda iş hayatınız ile ilgili konularda yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Estetik ve dış görüntünüz ile ilgili değişimleri de ertelemenizi tavsiye ederim.

ikizler burcu

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (22 Mayıs- 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar, bu hafta öfkenizi kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz. Bağlılık ve bağımlılık oluşturduğunuz konularda kendinizle yüzleşip hatalarınızı fark edebilirsiniz. Bu durum da kendinize karşı bir öfke duymanıza neden olabilir. Hata yaptığınız konuları kabullenmek kendinizi iyi hissettirecektir. 

Para ve kazançlar konusunda hedefler belirlerken dikkatli olmalısınız İkizler burçları. Dağınık ve dalgın bir ruh halinde olmanız yanlış kararlar almanıza neden olabilir. İş hayatınızda da bir takım yeni düzenlemeler, değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Hafta genelinde yaşayacağınız içsel huzursuzluklar sağlığınızı olumsuz etkileyebilir bu nedenle ruhsal anlamda şifalanma çalışmaları yapmanız size iyi gelecektir. Hafta sonu aile ilişkileriniz ve ebeveynleriniz ile ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Pazar günü Merkür ve Satürn arasındaki olumlu açı aile içinde yaşanan krizleri kalıcı şekilde çözümleme konusunda sizleri destekleyecektir.

Yengeç Burcu

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar, bu hafta kendinizi mutsuz ve huzursuz hissettiğiniz her konuyu çözüme kavuşturmak isteyeceksiniz. Aynı zamanda yapmak istedikleriniz konusunda sağlam ve kalıcı kararlar alabilirsiniz. Kendinize yeni hedefler belirleyeceğiniz ve mantığınızın ön planda olacağı bir hafta olacak. 

Duygusal hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyle beklentilerinizi konuşmak isteyebilirsiniz Yengeç Burçları. Perşembe günü sizin için her türlü iletişimi destekleyici nitelikte olacaktır. Hafta boyunca alerjik reaksiyonlara karşı dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda trafikte de dikkatli olmalısınız. Cuma günü içsel olarak kendinizi huzursuz hissedebilir, her türlü konuda aidiyetlik duygusu geliştirmekte zorlanabilirsiniz. Son olarak ise hafta sonu aileniz ile keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar, bu haftanın gündemini kazançlar ve maddi konular oluşturacak. Bu süreçte gelir gider dengesini korumakta gerçekçi olmalısınız. Hafta başı ise sosyal çevreniz ile ilgili iletişime dikkat etmelisiniz çünkü zorlayıcı etkiler içinde olabilirsiniz. Özellikle de Çarşamba günü aile bireyleri olan iletişiminize dikkat etmelisiniz.

Duygusal hayatınız ile ilgili konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz Aslan Burçları. Cuma günü partneriniz ile güç savaşlarına girmemeye özen göstermelisiniz. Kariyer hayatınızda hedefleriniz ile ilgili yeni planlar yapabilir, sizi daha yükseğe taşıyacak projeler geliştirebilirsiniz. Aynı zamanda bireysel konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Son olarak ise hafta boyunca bağışıklık sisteminizi korumaya özen göstermelisiniz. Sosyal ortamlar ve her türlü organizasyonlar içinde bulunmak size keyif verecektir.

Başak Burcu

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 Ağustos- 22 Eylül)

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar, bu hafta istek ve beklentilerinizden ödün vermek istemeyeceksiniz. Çünkü çevrenizdeki kişilere karşı bu zamana kadar fazlası ile ödün verdiğinizi düşünebilirsiniz. Bu hafta sezgileriniz sizi yanıltmayacaktır, her türlü ilişkinizde konuşması gerekilenleri konuşma cesareti göstereceksiniz. 

Pazartesi günü kariyer hayatınızda güçlü kişilerle önemli ve destekleyici bağlantılar kurabilirsiniz Başak burçları. Çarşamba günü ise biraz içe dönmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu ise yakın çevreniz ile birtakım gerilimler yaşayabilirsiniz. Özellikle ebeveynlerinizin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Son olarak da bu hafta sağlığınız ile ilgili konularda uzman kişilerden destek almaya özen göstermelisiniz çünkü kulaktan dolma bilgiler sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Terazi Burcu

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI (23 Eylül-22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar, hafta genelinde duygusal hayatınız ile ilgili konularda olumlu etkiler alıyor olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişi ile keyifli bir akışta olacaksınız. Fakat kariyer hayatınızda ve para konularında fırsat gibi gördüğünüz gelişmeler size hayal kırıklığı yaşatabilir. Kariyer hayatınızda karşılaşacağınız her türlü fırsatı gerçekçi olarak değerlendirmeniz gereken bir hafta sizi bekliyor. 

Perşembe ve Cuma günü gergin bir enerjide olabilirsiniz bu nedenle her türlü iletişime dikkat etmelisiniz. Cuma günü kariyer hayatınızda kendinizi ortaya koymak isteyebilir ve beklediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz Terazi burçları. Aile hayatınızda geri plana atılmış bir konu tekrar gündeminizi oluşturabilir ve kalıcı bir çözüm üretmek durumunda kalabilirsiniz. Son olarak ise hafta boyunca gıda zehirlenmelerine karşı dikkatli olmanızda fayda var çünkü tükettiğiniz yiyecekler sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Akrep burcu

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 Ekim-21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar, ortak kazanımlar ve banka ödemeleri hafta başında gündeminizi oluşturabilir. Hafta boyunca sosyal çevre ilişkilerinizde bir takım hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz bu nedenle tanıştığınız yeni kişilere karşı da dikkatli olmalısınız. İş hayatınızda da geri planda olacağınız işlerden destekler alabilirsiniz. 

Hafta boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınız ile ilgili konularda ani gelişen olayları yönetmekte zorlanabilir ve tepkisel davranabilirsiniz. Hafta ortasında ise kariyer hayatınızda yöneticiler ve otorite figürlerinden destekleyici etkiler alabilirsiniz. İş arayan Akrep burçları bu hafta olumlu etkiler alıyor olacak. Son olarak ise hafta genelinde finansal konularda yaşadığınız problemler sosyal hayatınıza etki edebilir, dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

yay burcu

YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI (22 Kasım- 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar,  hafta boyunca iş hayatınızda yöneticileriniz ve otorite figürleri ile kuracağınız her türlü iletişim önem kazanacak. Kariyer hayatınızda kendinizi ve yeteneklerinizi ortaya koyacağınız gelişmeler yaşanabilir. Fakat aile hayatınızda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Sizin için önemli olan bir aile bireyi size hayal kırıklığı yaşatabilir. 

Duygusal hayatınızda birlikte olduğunuz kişilere karşı ön yargılı davranmamaya özen göstermelisiniz Yay burçları. Finansal konularda kazanımlarınız sizin beklediğiniz etkide olmayabilir. Bu durum da maddi konularda yeni planlamalar içerisine girmenize neden olabilir. Özellikle Cuma günü çok fazla tepkisel davranmamaya özen göstermelisiniz. Son olarak ise hafta sonu sosyalliğiniz artabilir, her türlü davet ve organizasyonlara dahil olabilirsiniz. 

oğlak burcu

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR (22 Aralık- 21 Ocak)

Sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak olanlar,  hafta boyunca eğitim, yurtdışı konuları ve uzak mesafe ilişkileri gündeminizi oluşturuyor. Kariyer hayatınız ile ilgili her türlü iletişim önem kazanacak. Bu nedenle her türlü beklentinizi dile getirebilir ve olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Sadece bu süreçte hiçbir konuyu takıntı haline getirmemeye özen göstermelisiniz. Aynı zamanda medya üzerinden de yapacağınız her türlü işte olumlu destekler alıp çok önemli kariyer fırsatları elde edebilirsiniz. 

Hafta genelinde gergin ortamlara girmekten uzak durmalısınız çünkü hiç istemediğiniz krizler yaşayabilirsiniz. Özellikle duygusal hayatınızda öfkeli, agresif ve aşırı tepkisel davranabilirsiniz. Maddi konularda ise gelir ve gider dengesini kontrol altında tutmalısınız. Hafta sonu her türlü konuya duygusal yaklaşacağınız için mantığınızı geri planda bırakacağınız zamanlar olacak. Son olarak ise sağlığınız ile ilgili konularda özellikle sakarlıklara ve yaralanmalara dikkat etmelisiniz.

kova burcu

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR (22 Ocak- 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar,  uzun süredir beklediğiniz haberlerin gelmesi ya da beklediğiniz gelişmelerin yaşanması haftaya güzel enerjiler ile başlamanıza neden olacak. Özellikle hafta içinde parasal konulara dikkat etmelisiniz. Alacak verecek konularına ve ticari konulara dikkat etmelisiniz çünkü aldatılmalara açık bir etkide olabilirsiniz.

Kardeşleriniz ve yakın çevre ilişkilerinize özellikle Perşembe ve Cuma günleri dikkat etmeli, baskıcı tavırlar sergilemekten kaçınmalısınız. Hafta sonuna doğru ise sevdiğiniz kişinin beklentilerine kulak vermeniz önemli olacaktır. Duygusal hayatınızda da önemli kararlar alabilirsiniz. Son olarak ise hafta boyunca takıntılı davranışlarınız sağlığınızı olumsuz etkileyebilir bu nedenle rahat bir akışta olmaya özen göstermelisiniz.

balık burcu

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARI (20 Şubat- 20 Mart )

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar, hafta başında duygusal hayatınız ile ilgili endişeler ve korkularınız ön planda olabilir. Hatta geçmiş ve gelecek arasında kalıp birtakım konuları kuruntu haline getirebilirsiniz. Bu da duygusal hayatınızda çok fazla tepkisel davranmanıza neden olabilir.

Kariyer hayatınızda her şeyin en iyisini yapmak adına fazla mükemmeliyetçi olabilir ve zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Hafta genelinde ise gerçekçi olmayan her türlü atılımlardan uzak durmalısınız. Finansal konularda da yeni kazanç kapıları arayışına girebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise keyfi harcamalar yapabilirsiniz. Son olarak ise bu hafta çevrenizdeki kişilerin sizden çok fazla beklentisi olabilir ve bu durumu kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ortaklaşa iş yaptığınız kişilerden ise olumlu destekler alabilirsiniz. 


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. Falsepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.