Haftalık Burç Yorumları- 6 Eylül Haftası

6 eylül

6 Eylül- 12 Eylül haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

6 Eylül- 12 Eylül Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftalık burç yorumları yazımıza Yeni Ay ile giriş yapıyoruz. Salı günü Başak burcunda yaşanacak olan Yeni Ay’ın etkilerini, oldukça yoğun hissedeceğiz. Yaşayacağımız Yeni Ay, Aslan burcunda şans noktası ile yükselecek ve Uranüs ile üçgen yapacak. Bu da demek oluyor ki yenilenme enerjimiz oldukça yüksek olacak ve hayatımızda her türlü sürpriz gelişmeleri ve fırsatları çekiyor olacağız.

Pazartesi günü Ay kapanış evresinde ve balzamik fazda olacağı için biraz daha içe dönük olmak gerekebilir. Mümkünse her türlü başlangıcı Çarşamba gününden itibaren yapmak çok daha iyi olacaktır.

Yeni Ay, başlatmak istediğimiz işlerde bizi desteklerken finansal konularda da sürpriz gelişmeler yaşatabilir. Bu süreçte sağlığımız ve beslenme şeklimiz ile ilgili yeni düzenlemeler yapabiliriz. Aynı zamanda Yeni Ay, teknoloji ve dijitalleşme konusunda da oldukça olumlu gelişmeleri getirebilir.

Cuma günü ikili ilişkilerimizi ve para konularını anlatan Venüs, Akrep burcuna geçecek. Duygusal hayatımızda çok daha tutkulu enerjiler hakim olabilir. Sevgimizi gösterme şeklimiz ya benimsin ya kara toprağın tarzında olabilir. Aşk hayatımızda kuşkucu olabiliriz. Finansal konularda da oldukça hırslı olabiliriz. Estetik ve kişisel bakım konularında ise mümkünse bir aylık dönemde cerrahi işlemleri ertelemek uygun olacaktır.

6 Eylül – 12 Eylül Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 Mart- 20 Nisan)

Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar, gündelik ve sağlık ile ilgili konularda yapacağınız yeni düzenlemeler için destekleniyor olacaksınız. İş hayatınız ile ilgili konular hafta boyunca hız kazanacak. Bu nedenle önemli kişiler ile önemli görüşmeler yapabilir ve destekler alabilirsiniz. Yeni bir iş girişiminde de bulunabilirsiniz. İş arayan Koç burçları yeni bir işe başlayabilir. Maddi konularda yaşadığınız problemleri bu hafta yeni ayın etkisi ile çözüme ulaştırabilirsiniz.

Bu hafta ilişkisi olan Koç burçları partnerleri ile keyifli planlar yapabilir. İlişkisi olmayan Koç burçları ise hoşlandıkları kişilere açılabilir. Son olarak ise hafta boyunca gereksiz kıskançlıklardan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Boğa Burcu

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 Nisan- 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar, Yeni Ay aşk evinizde yükseliyor olacak. Özel hayatınız ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Aynı zamanda hobilerinize, sevdiklerinize ve sanatsal faaliyetlere vakit ayırabilirsiniz. Yeni ayın etkisi ile birlikte iş yaptığınız kişilerden de olumlu destekler alabilirsiniz.

Aşk hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilir, fazla detaycı ve mükemmeliyetçi olabilirsiniz. Duygusal hayatında sorunlar yaşayan Boğa burçları bu sorunları çözüme kavuşturabilir. Beklediğiniz haberleri alabilir önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda birlikte olduğunuz kişi ile gelecek planları yapabilir, ilişkinizi resmiyete döndürme kararı alabilirsiniz. 

İkizler Burcu

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (22 Mayıs- 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar, Yeni Ay aile ve ev konularınızı etkileyecek. Evinizde ve yuvanızda son derece mutlu ve huzurlu zamanlar sizleri bekliyor. Ev yaşamınızda yeni düzenlemeler yapabilir, önemli kararlar alabilirsiniz. Bir süredir taşınma ile ilgili gündeminiz varsa bu süreçte taşınabilirsiniz. 

Aşk hayatınızda da olumlu etkiler alıyor olacaksınız hatta sosyal medyadan yeni bir ilişki başlangıcınız olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir ve duygusal bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Parasal konularda ise harcamalarınıza dikkat etmelisiniz ve gereksiz harcamalar yapmaktan uzak durmalısınız. Son olarak ise İkizler burçlarının hafta sonu sağlığına dikkat etmesini tavsiye ederim.

Yengeç Burcu

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER  (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar, Yeni Ay iletişiminizi, yakın çevrenizi ve kısa vadeli planlarınızı etkiliyor olacak. Yakın çevre ve kardeşleriniz ile keyifli planlar yapabilirsiniz. Aynı zamanda Salı gününden itibaren yakın çevrenizdeki kişilerin sorunları ile ilgilenmek durumunda da kalabilirsiniz. 

Sosyal medyada yapacağınız her türlü işte destekleniyor olacaksınız Yengeç burçları. Yeni bir eğitime veya projeye başlayabilirsiniz. Bu hafta yapacağınız ticari girişimler konularında destekleniyor olacaksınız. Geleceğinize dair yeni ve uzun dönemli yatırım planları yapabilirsiniz. Son olarak ise özel hayatınızdaki kişiler ile gergin bir iletişimde olabilirsiniz, dikkatli olmakta fayda var.

Aslan Burcu

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR  (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar, maddi konularda birtakım düzenlemeler yapmanız gereken bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Alacak verecek dengesini iyi yönetmeniz gerekiyor. Geçmişte kaçırdığınız bir kazanç kapısını yeniden hayatınıza çekebilirsiniz. Beklediğiniz paralar bu hafta gelebilir ve yeni iş yeri açmayı düşünüyorsanız olumlu etkiler altında olabilirsiniz.

Bu hafta oldukça sosyalleşeceğiniz ve telefon trafiğinizin yoğun olacağı bir haftada olacaksınız. Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz ile keyifli planlar yapabilirsiniz. İş başvurusu yapan ve cevap bekleyen Aslan burçları bu hafta bekledikleri haberleri alabilir. Duygusal hayatınız ile ilgili konular bu hafta biraz geri planda kalsa da aşk ilişkilerinde krizler yaşayan Aslan burçları daha çok güç kazandıklarını hissedebilirler.

Başak Burcu

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 Ağustos- 22 Eylül)

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar, bu hafta Yeni Ay sizin burcunuzda gerçekleşiyor olacak. Hayatınızın her alanında yenilenme enerjisi içinde olacağınız için başlattığınız her türlü işte oldukça destekleneceksiniz. Kişisel girişimleriniz, sağlığınız ve dış görüntünüzü ilgilendiren konularda yenilikler yapabilirsiniz. Uzun süredir planladığınız ama hayata geçiremediğiniz konularda da harekete geçebilirsiniz. 

Yaşamınızda yeni düzen oluşturmak adına harekete geçtiğiniz her konuda cesaretiniz ve enerjiniz yüksek olacak. Başak burçları duygusal hayatında nasıl bir ilişki istediğini çok daha net fark edecek. Aşk hayatınızda kendi beklentileriniz önem kazanacak. Size zararı olan bazı kişileri hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. Bu nedenle bu süreçte çok daha fazla kendinizi düşünerek hareket edeceksiniz. 

Terazi Burcu

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 Eylül-22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar, Yeni Ay’ın enerjisi hayatınıza yeni bir hazırlık dönemi olarak yansıyor olacak. Geleceğe dönük plan ve projeleriniz ile ilgili bir hazırlık süreci içine girebilirsiniz. Bu dönemde sorumluluklarınızın farkına varıp buna göre hareket ederseniz gelecek dönemde parlayacağınız fırsatlar elde edebilirsiniz.

Günlük rutinlerinizi akışa bırakmakta fayda var sevgili Terazi Burçları. Hiçbir konuyu zorlamamak size daha rahat bir süreç yaşatacak. Diğer burçların aksine sizlerin biraz daha başlangıç enerjisinden uzak durmanız gerekiyor. Sağlığınız ile ilgili ihmal ettiğiniz konularla bu hafta ilgilenmeniz doğru olacak. Parasal konularda da bu hafta olumlu etkiler alırken duygusal hayatınızda güç çekişmelerine girmekten uzak durmalısınız.

Akrep Burcu

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 Ekim-21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar, sosyal çevrenizden tutunda iş hayatınız ve meslek hayatınız ile ilgili her türlü desteği alabileceğiniz olumlu bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Bu dönemde ortaklaşa yapılan işlerde yeni başlangıçlarınız olabilir fakat ince eleyip sık dokumanız gerekiyor.

Bu hafta Yeni Ay’ın etkisi ile sosyal çevrenizde elemeler yapabilir ve bazı arkadaşlıklarınızı sonlandırma kararı alabilirsiniz. Bazı Akrep burçları geçmişte ilişkide olduğu fakat sonradan koptuğu kişiler ile yeniden görüşmeye başlayabilir. Son olarak ise Venüs Cuma günü sizin burcunuza geçiyor. Aşk hayatınız ön planda olacak bu nedenle bir aylık dönemde çok daha fazla tutkulu aşklara çekilebilirsiniz. 

Yay Burcu

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (22 Kasım- 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar, Yeni Ay kariyer alanınızda yükseliyor olacak. Mesleki alanlarınızı ve sosyal statünüzü etkileyen her türlü konuda yeni başlangıçlar yapabilir, kazançlarınızı artırabilirsiniz. Geçmişte de yaptığınız bir iş başvurusundan olumlu dönüşler alabilirsiniz. 

Kariyer hayatınızda başarınızı arttırmak için yeni düzenlemeler yapabilirsiniz Yay burçları. Cuma günü itibari ile duygusal hayatınız ile ilgili konularda geri planda kalmayı tercih edeceğiniz bir dönem başlıyor olacak. Bu nedenle bu süreçte gizli saklı ilişkilere çekilebilirsiniz, dikkatli olmanızı tavsiye edebilirim.

Oğlak Burcu

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR  (22 Aralık- 21 Ocak)

Sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak olanlar, Yeni Ay enerjisinde seyahatler, yurt dışı ve eğitim konuları gündeminiz olacak. Uzun dönemli gelecek planlarınız aktif olabilir. Uzak mesafede olan bir iş teklifi alabilir ya da ticari bir girişim başlatabilirsiniz. Aynı zamanda sosyal medya çalışmalarına da ağırlık verebilirsiniz. 

Gerek iş gerekse akademik konularda uzak bağlantılı işlerinizde destekleneceksiniz Oğlak Burçları. Bu süreçte uzak mesafede olan bir ilişkiye başlayabilir ya da geçmişte yarım kalan bir ilişki yeniden başlayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerden olumlu destekler alabilir, kısa bir tatil planı yapabilirsiniz. Aynı zamanda önemli insanlar ile önemli görüşmeler yapabilir, çevrenizdeki kişiler tarafından takdir edilebilirsiniz. Fakat birlikte çalıştığınız kadın figürleri ile çekişmelere girmekten uzak durmanızı tavsiye ederim.

Kova Burcu

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR (22 Ocak- 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar, hayatınızda önemli değişim ve dönüşümlere doğru gittiğiniz bir dönemdesiniz. Krediler, yatırımlar, mal alımı ve satımı gündeminiz olabilir. Aile içerisinde de miras paylaşımları söz konusu olabilir. 

Hukuksal konular önem kazanabilir. Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle birlikte kariyer hayatınızda olumlu bir süreç içerisine girebilirsiniz. İş hayatınızda oldukça tutkulu ve hırslı olabilirsiniz. Altıncı hissiniz bu dönemde oldukça yüksek olacağından aklınızdan geçeni hayatınıza çekebilirsiniz. 

Balık Burcu

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (20 Şubat- 20 Mart )

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar, Yeni Ay ilişkiler alanınızda doğuyor olacak. Yalnız olan Balık burçları bu dönemde yeni bir ilişkiye başlayabilir. Birlikteliği olan yada evli olan balık burçları ise ilişkilerinde radikal kararlar alabilir. Bazılarınız evlilik kararı alırken bazılarınız ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları radikal olarak çözümleme ulaştırabilir. Bu süreçte her türlü ilişkinize çeki düzen vermek isteyebilirsiniz. 

Kararsızlık yaşadığınız her konuda kararlar alacağınız ve kararsızlıklarınızı sonuca bağlayacağınız bir dönem olacak. Kariyer hayatınızda önemli projelere başlayabilirsiniz. Keyfi harcamalar yapabilir ve size keyif verecek konulara yönelebilirsiniz.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. Falsepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.