Haftalık Burç Yorumları- 23 Eylül Haftası

haftalik-burc-yorumlari-23-eylul-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-23-eylul-haftasi

23 Eylül- 29 Eylül haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

23 Eylül– 29 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında iletişim ön planda olacak, ancak ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. Sevdiklerimizle güç mücadelesi içine girebilir, partnerlerimizden baskıcı tavırlar görebiliriz. Bu dönemde dikkatli olmak önemli.

Salı günü, Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle ilişkilerde tutkulu ve yoğun bir dönem başlıyor. Aşk hayatımızda derin duygulara daha fazla ihtiyaç duyabiliriz ve fazlasıyla sahiplenici olabiliriz. Bu süreçte, ilişkilerde intikamcı, hırslı ve şüpheci duygular baskın olabilir. Kendimizi zaman zaman dedektif gibi hissetmemiz olası.

Çarşamba günü sürpriz haberler alabilir ve sıra dışı fikirler üretebiliriz. Perşembe günü ise güçlü konuşmalar yapmak için sistem bizi destekleyecek, ancak dalgınlıklara ve aldatılmalara karşı dikkatli olmamız gerekecek.

Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle iletişimde nazik, diplomatik ve politik olacağız. Bu süreçte küs olanlar barışabilir, ilişkilerde denge ve uyum sağlayabiliriz. Sorunları çözmek daha kolay olacak ve adil yaklaşımlar ön plana çıkacak. Ayrıca, bu süreç sosyal çevremizi genişletmek ve yeni insanlarla tanışmak için de uygun bir zaman.

Cumartesi günü sosyalleşmek ve sevdiklerimizle vakit geçirmek isteyebiliriz, ancak Pazar günü ilişkilerimizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Planlarımızda ani değişiklikler olabilir ve bu durum ilişkilerimizi zorlayabilir.

23 Eylül– 29 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta kariyerinizde daha aktif olma eğiliminiz varsa sezgileriniz sizi biraz yavaşlatabilir. Bu dönemde harekete geçmektense biraz geri durmak, işleri yavaştan almak, olayların kendi kendine gelişmesine izin vermek yararınıza olabilir. Yoksa hissettiklerinize güvenerek yanlış kararlar verebilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta parlak fikirlere sahip olabilirsiniz. Ancak bazı alacağınız etkiler gerçekleri net bir şekilde görmenizi zorlaştırabilir. Bu yüzden atacağınız adımlar konusunda temkinli olmalı, her detayı gözden geçirdiğinizden emin olmalısınız. Büyük fırsatlar sizi bekliyor olabilir, ancak her şeyi araştırarak ilerlemek, olası olumsuzluklardan kaçınmanızı sağlayacaktır.

Hafta boyunca eviniz ve ailenizle olan bağlarınıza daha fazla odaklandığınızı fark edebilirsiniz. Genel olarak daha verimli, düzenli ve günlük hayatınızın kontrolünü daha fazla elinizde tutmak için güçlü hissedebilirsiniz. Ayrıca özellikle duygusal ve ruhsal anlamda desteğe ihtiyacı olan arkadaşlarınız ve aileniz, sizin anlayışınıza ihtiyaç duyabilir.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle evlilik, bağlılık veya ilişkide denge konularını tartışmak, ilişkinizin geleceğini daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. Eğer yalnızsanız kelimelerle arası iyi olan, zeki insanlara karşı bir çekim hissedebilirsiniz. Ancak sadece kelimelere kapılmamalısınız, o kelimelerin altında yatan gerçeklere de dikkat etmeli ve kalbinizi dinlemelisiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta ortaklık ve iş birlikleri gibi konularda iyi bir enerjiye sahip olacaksınız. Bu dönemde, özellikle belirli bir alanda yeteneklerinizi geliştirmek için kendinizi zorlamanız çok faydalı olacaktır. Eğer bir sunum ya da önemli bir toplantı yapacaksanız, en doğru zaman önümüzdeki birkaç gün olacak. Tüm hazırlıklarınızı tamamlayarak başarıyı yakalayacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu süreçte oldukça ikna edici olacaksınız, bu yüzden fikirlerinizi ve projelerinizi başkalarına sunmak için mükemmel bir zaman içerisinde olacaksınız. Eğer onay almanız gereken maddi bir konu, ya da parayla ilgili ailevi bir meseleniz varsa ortak görüşmeler ve kararlar neticesinde istediğiniz şeye ulaşabilirsiniz.

Hafta boyunca odak noktanız kişisel bakımınıza daha fazla özen göstermek olacak. Kişisel hedeflerinizi yeniden şekillendirmek veya kendinizi nasıl daha iyi ifade edebileceğinizi düşünmek için ideal bir zamandasınız. Eğer dış görünüşünüzde veya imajınızda bir değişiklik yapmak istiyorsanız, hafta başı bu düşünceleri harekete geçirmek için mükemmel bir dönem olacak.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa küçük ayrıntılar, uzun vadede büyük farklar yaratabilir. Partnerinizle aranızda kafa karışıklığı yaşarsanız, soru sormaktan ve gerçeği öğrenmeye çalışmaktan çekinmemelisiniz. Ufak sorunları çözmek size huzuru getirecek. Eğer yalnızsanız yeni bir kişiyle tanışma şansınız çok yüksek olacak. Geçmiş bir sorundan kurtulmak yeni bir ilişki için ilk adım olabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta kariyerinizde karşınıza bir engel çıktığında ya da bir sınırlama hissettiğinizde, pes etmek yerine araştırmaya devam etmelisiniz. Hafta ortasından itibaren yaşadığınız zorluklara karşı daha derin bir anlayış kazanabilir ve işinize yarayacak yeni bilgilerle karşılaşabilirsiniz. Bu şekilde sorunları kolaylıkla çözümleyebileceksiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta şansınız yüksek olacak. Yatırım yapabilir, gelirlerinizi arttırmanın yeni bir yolunu bulabilir, kazançlarınızı katlayabilirsiniz. Ayrıca önünüze araştırmaya değer fırsatlar çıkabilir ve bu fırsatları doğru kullanabilmek için maddi konulara biraz fazla zaman ayırmanız ve her şeye detaylarıyla hakim olmanız gerekebilir.

Hafta boyunca kişisel ifadelerinizde önemli bir enerji artışı yaşayacaksınız. Özellikle ev yaşamınızda ya da aile içerisinde yüksek enerjinizle sürpriz kararlar almanız mümkün olabilir. Bu kararlar, hızla alınmış gibi görünebilir ve hatta çevrenizdekiler bu duruma şaşırabilir. Ancak, sezgilerinize güvenip bu ani değişikliklerin aslında size fayda sağlayacağına inanmalısınız.

Aşk hayatınızda bu hafta kelimelerle olan ilişkiniz güçlü olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa aşk konusundaki şansınız ve iletişim gücünüzle huzurlu bir hafta geçireceksiniz. Eğer yalnızsanız geçmişten bir kişi ansızın karşınıza çıkıp iletişime geçip size geri dönmek isteyebilir. Karar vermeden önce net olarak her şeyi düşündüğünüzden emin olmalısınız.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta iletişimde ustalaşmak, yeni konuşmalar başlatmak ve fikirlerinizi ifade etmek üzerine yoğunlaşacaksınız. Aynı zamanda, arkadaşlarınızla daha verimli bağlantılar kurmanız ve yeni şeyler öğrenmeniz size büyük memnuniyet verebilir. Sosyal medya ya da dijital platformlardaki varlığınızı artırma konusunda ilham alabilir ve başarılı olabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta ailenizle veya mülklerinizle ilgili konulara daha fazla ilgi göstereceksiniz. Keskin zekanız ve ikna kabiliyetiniz, ticaret ve pazarlık süreçlerinde size büyük avantaj sağlayacak. Bu süre zarfında, özellikle ev ve araba gibi büyük alımlarda daha iyi anlaşmalar yapabilir ve büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Hafta boyunca hayatınızda değişim rüzgarları esecek ve kişisel gelişim açısından büyük fırsatlar yakalayabileceksiniz. Kendinize, kariyeriniz, sağlığınız ve genel yaşam hedefleriniz açısından doğru yolda olup olmadığınızı sormak için harika bir zaman içerisinde olacaksınız. Genel olarak daha bağımsız olma eğiliminde olabilirsiniz, ancak daha pozitif bir tavırda olacaksınız.

Aşk hayatınızda romantik buluşmalar için şans yanınızda olacak. Eğer yalnızsanız ve birisiyle ilk buluşmaya çıkmak istiyorsanız hafta başı bunun için uygun günler olacaktır. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle birbirinize daha çok zaman ayırarak son derece romantik günler geçirebilirsiniz. Partnerinizin ihtiyaçlarını daha iyi anlayacak ve duygusal olarak ona daha fazla uyum sağlayacaksınız.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta zihniniz çok açık olacak. Kariyerinizle ilgili konularda öğrenme, öğretme, yazma veya yeni bilgiler edinme gibi entelektüel uğraşlarınızın hız kazanacağını fark edebilirsiniz. Bu dönemde araştırma yapmaya, arkadaşlarınızla bilgi paylaşmaya veya uzman kişilerle derinlemesine sohbetler gerçekleştirmeye istekli olabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili alacağınız destekleyici enerjiler, sizi yeni ve kârlı fırsatlara yönlendirebilir. Ancak olumsuz düşüncelere kapılırsanız bunlar maddi bolluğunuz üzerinde olumsuz bir etki yaratabilir. Bu süreçte, zihninizi olumlu tutarak kaygı ve olumsuz düşüncelerden kaçınmak önemli olacak. Harcamalarınıza dikkat edip tasarruflu olmanız ilerleyen dönemde fayda sağlayacaktır.

Bu hafta duygusal dünyanıza derinlemesine inmek, kendinizle daha güçlü bir bağ kurmanıza yardımcı olabilir. Bu süreçte hislerinizi yazıya dökmek ya da güvendiğiniz biriyle içten bir konuşma yapmak, ruhsal gelişiminizde önemli adımlar atmanıza yardımcı olabilir. Bu farkındalıkları günlük hayatınıza uygulamak hem zihinsel hem de duygusal sağlığınızı güçlendirebilir.

Aşk hayatınızda bu hafta partnerinizle yeniden uyum sağlayacaksınız ve aranızdaki bağı güçlendirmek sizin için her zamankinden daha kolay olacak. İlişkinizde umut verici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız hafta ortasından itibaren çevrenizde yeni hayranlar bulabilirsiniz. Ne istediğinize karar vermiş olmanız istediğiniz gibi bir kişiyi size çekecektir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta düşüncelerinizde ve konuşmalarınızda büyük bir netlik kazanacaksınız. Ancak kariyerinizle ilgili konularda gerçekleri gözden kaçırmamanız gerekebilir. Olayların görünüşüne aldanmamak ve arka plandaki gerçeği görmek sizin için oldukça önemli olacak. Tesadüfi karşılaşmalar veya sıra dışı kişilerle etkileşimler, sizi yeni düşünce biçimlerine açabilir.

Finansal konularla ilgili bu hafta potansiyel olarak kârlı fikirler üretme yeteneğinizi artabilir. Zihninizdeki negatif düşüncelerden arınmak, finansal akışınızı engelleyen tüm engelleri ortadan kaldırmanıza yardımcı olacak. Konfor alanınızdan çıkmak belki biraz cesaret gerektirebilir, ama bu değişiklik, geleceğiniz için olumlu ve büyük bir fark yaratacak.

Hafta genelinde sizin için derin düşünme ve ciddi konular üzerinde kafa yorma zamanı olacak. Artan sezgileriniz ve yoğun odaklanma yeteneğiniz sayesinde, karmaşık sorunları çözmek ve olayların ardındaki gerçekleri ortaya çıkarmak için mükemmel fırsatlar yakalayacaksınız. Aynı zamanda, fikirlerinizi ve planlarınızı başkalarına kabul ettirmek için çok ikna edici olacaksınız.

Aşk hayatınızda alacağınız etkiler hislerinizi net ve etkileyici bir şekilde dile getirmenize yardımcı olacak. Kalbinizden geçenleri açık bir şekilde ifade ettiğinizde, karşınızdaki kişi üzerinde derin ve kalıcı bir etki bırakmanız mümkün olacak. Eğlenceli tavrınız, yüksek enerjiniz ve iletişim becerinizle uzun süredir peşinde olduğunuz kişiyi artık bir şeylere ikna edebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta kariyerinizde profesyonel olarak ne istediğinizi netleştirmenin tam zamanı olacak. Özellikle iş hayatınızda en çok arzuladığınız şeyin takdir görmek olduğunu fark edebilirsiniz. Kendinizi daha fazla değerli hissetmek ve başarılarınızın fark edilmesini sağlamak için hedeflerinizi belirlemeli ve bu doğrultuda ilerlemeye başlamalısınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta planlama yapmak için son derece uygun bir dönem olacak. Eğer iş görüşmeleri ya da iş anlaşmaları gündeminizdeyse, bu süreçte fikirlerinizi net bir şekilde ifade etmek ve destek toplamak için mükemmel bir fırsat yakalayacaksınız. Bu tavrınız istediğiniz finansal fırsatları yakalamak için size avantaj sağlayabilir.

Hafta içerisinde bilinçaltınızda bir süredir bekleyen ve belki de unutmuş olduğunuz bir düşünce gün yüzüne çıkabilir. Özellikle evinizle ilgili yapmak isteyip yapamadığınız bir işiniz varsa bununla ilgilenmeniz gerekebilir. Ev içerisindeki işlerinizle ilgili halledildiğini düşündünüz bir sorun tekrar gündeme gelebilir. Bu hafta bu sorunu kökten çözebileceksiniz.

Aşk hayatınızla ilgili eğer yalnızsanız bu hafta başında kendinizi daha romantik ve iletişime açık hissedebilirsiniz. Yeni ilişkilere adım atmak için uygun zamanda olacaksınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa bu dönemde kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz. Kendinizi partnerinize karşı daha rahat ve samimi hissedebilirsiniz. Söylemek istediğiniz her şeyi doğru şekilde birbirinize aktarabileceksiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta içinizde mevcut çevrenizin dışına çıkıp yeni keşifler yapma arzusu yükselecek. Hem iş ortamında hem de genel anlamda hayatınızda ilerleme kaydedebileceğiniz fırsatlar arıyorsunuz. Seyahat etmek, yeni yerler keşfetmek, bilinmeyen alanlara adım atmak, farklı insanlarla tanışmak ve size ilham verecek yeni bilgiler edinmek isteyebilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta şansınız yüksek olacak. İstediğiniz şeyler yavaş ilerliyor olsa da bu hafta bunları hızlandırmak için önünüze yeni fırsatlar çıkabilir ve yeni bir bolluk döngüsü içerisine girebilirsiniz. Kazanma gücünüz yükselecek, ancak bunun için bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Yapmak istediklerinize odaklanmanız, olumlu düşünmeniz yararınıza olacaktır.

Hafta genlinde konfor alanınızın dışına çıkarak cesur adımlar atmak isteyebilirsiniz. Özellikle seyahatler, kısa geziler, iş ya da eğitiminizle ilgili gitmeniz gereken yerler söz konusu olabilir. Bu seyahatlerinizi esnasında işiniz için verimli olabilecek kişilerle tanışabilir ve deneyim kazanabilirsiniz. Hafta boyunca gelecekte ihtiyacınız olan desteği alabileceğiniz kişilere etrafınızda tutmalısınız.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkinizdeki durgunluğu aşmak için uygun fırsatlara sahip olacaksınız. Hafta başında partnerinizle ufak bir anlaşmazlık yaşamanız olası, ancak bu ilişkinizi sona erdirecek bir durum olmayacak, aksine birbirinizi daha iyi anlamanızı sağlayacak bir fırsat olabilir. Eğer yalnızsanız bu hafta sizi gerçekten fazlasıyla güldüren ve sesiyle etkileyen bir kişi ile tanışabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta, işinizle ilgili alışılmadık ve yenilikçi bir fikre sahip olabilirsiniz. Bu fikirler, sizi beklenmedik şekillerde motive edebilir ve iş hayatınızda büyük bir adım atma isteği uyandırabilir. İş hayatınızda son derece yoğun günler geçireceğiniz, günlük rutinlerinizi bile unutabileceğiniz kadar meşgul olacağınız bir hafta olacak.

Finansal konularla ilgili bu hafta destekleyici etkiler alacaksınız. İşinizle ilgili satışlarınız artabilir ya da fazlasıyla kar elde edebileceğiniz bir şey satabilirsiniz. Elinize fazladan para geçebileceği bu hafta yatırımınız ya da birikiminiz varsa tahmin etmediğiniz şekilde çok değerlenebilir. Üzerinize fazla yük almamaya yine de dikkat etmelisiniz.

Hafta boyunca arkadaşlık ilişkilerinizde enerji patlaması yaşayacaksınız. Bu dönemde arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmek, sosyal toplantılar düzenlemek ve grup aktivitelerine katılmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Fikirlerinizi bir grup içinde paylaşmak ve yakınlarınıza destek olabilmek size büyük bir memnuniyet verecek.

Aşk hayatınızda bu hafta karşılıklı olarak ne kadar duygusal yük taşıdığınızı ve ilişkinizde dengeyi sağlamak adına neler yapmanız gerektiğini düşünme zamanı içerisinde olacaksınız. Eğer partnerinizle aranızda duygusal bir dengesizlik olduğunu fark ederseniz, bu durumu şimdi düzeltmek için adım atmak ilişkinizin sağlıklı bir şekilde gelişmesi için oldukça önemli olacaktır.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta profesyonel çevrenizle olan bağlantılarınızı yenilemek ve genişletmek için yeni fırsatlar bulabilirsiniz. Sahip olduğunuz yetenekleri gizlemeyin; aksine, bunları tanıtmak ve başkalarının da takdir etmesini sağlamak için adım atmalısınız. Zorlu işler üstlenmeye başlayacaksınız ve bu süreçte büyüme fırsatları bulacaksınız.

Finansal konularla ilgili daha önce sadece mantık çerçevesinde değerlendirdiğiniz konuları bu kez sezgilerinizle ele alacaksınız. Hayal gücünüzü finansal planlarınıza dahil etmek, daha önce aklınıza gelmeyen yaratıcı çözümler üretmenizi sağlayabilir ve daha sağlam, emin adımlarla ilerlemeye başlayabilirsiniz.

Hafta boyunca geleceğinize dair çok değerli sezgiler ve rehberlik hissedebilirsiniz. Bu içsel rehberlik, ilerleyen dönemdeki kararlarınızı şekillendirebilir. Ayrıca değişime de ayak uydurmanız gerekebilir. Geleneklere sıkı sıkıya bağlı kalmak her zaman en doğru yol olmayabilir. Artan açık fikirlilik ve sezgileriniz, size yeni kapılar aralayacak ve beklenmedik içgörüler sunacaktır.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle ilişkinizi gözden geçirip derinlemesine düşünme fırsatı bulacaksınız. Bu dönemde özellikle karşılıklı emek ve duygusal yük paylaşımına dikkat etmelisiniz. İlişkinizde bir tarafın daha fazla sorumluluk aldığını hissediyorsanız, bu durumu dengelemek için harekete geçme zamanı gelmiş olabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta işyerinizde bir adım öne çıkacaksınız. Özellikle yaşanan bir soruna mantıklı yaklaşımınız çözümü kolayca bulmanızı sağlayacak. Zihinsel olarak işinize tam anlamıyla odaklandığınızda, tüm görevlerin üstesinden gelebilecek durumdasınız. Çok fazla sorumluluk aldığınız bu dönemde arada kendinize zaman ayırmayı unutmamalısınız.

Finansal konularla ilgili hafta boyunca ciddi kararlar almak zorunda kalabilirsiniz ve bu kararlar maddi durumunuzu yakından etkileyebilir. Ancak bu sorumluluklar karşısında hazırlıklı olmanız gerektiğini unutmamalısınız. İlerleyen günlerde biraz daha tasarruflu davranmanız tekrar böyle bir durum yaşamamanız için gerekli olabilir.

Hafta genelinde manevi konulara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Manevi yönden güçlü olacağınız için evrene verdiğiniz mesajları, isteklerinizi olumlu şekilde dile getirmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bu dönemde, yakınlarınızı rahatlatma ve onlarla empati kurma yeteneğiniz daha çok ön plana çıkacak. Yeni insanlarla tanışmak ve sosyal çevrenizi genişletmek için uygun zamanda olacaksınız. 

Aşk hayatınızda partnerinizle eğlenceli ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Bu keyifli anlar, aranızdaki bağı yenileyip canlandırırken, birbirinizle daha güçlü duygular hissetmenizi sağlayacak. Eğer yalnızsanız fazlasıyla sosyal olduğunuz bu dönemde yeni kişilerle tanışmanız söz konusu olabilir. Doğru kişi, sizinle karşılaştığı için kendisini çok şanslı hissedecek.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta iş hayatınıza dair önemli bir anlaşmanın masaya yatırılması söz konusu olabilir ve kariyerinizde bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz. Özellikle bir ekip çalışmasında başkalarıyla ortak hareket etmek veya benzer ilgi alanları olan kişilerle bir araya gelmek size büyük avantaj sağlayabilir.

Finansal konularla ilgili bu hafta tanıdığınız biri sizi şaşırtacak bir şey söyleyebilir. Bu kişinin söylediği şey size akıllıca gelebilir ve tüm varlığınızı bu söze dair bir yatırıma koyabilirsiniz. Yine de tüm riskleri aldığınızdan emin olarak kararlar vermelisiniz. Geleceğiniz için ve hayalleriniz için artık daha ciddi adımlar atmaya başlayabileceğiniz bir döneme gireceksiniz.

Bu hafta içerisinde özellikle zihinsel anlamda büyük bir açıklık yaşayacaksınız ve bu süreç size yeni keşifler ve yeni arkadaşlıklar edinme fırsatları sunacak. Artan sezgisel gücünüz sayesinde, çevrenizde olup bitenlere daha keskin bir anlayışla yaklaşabilirsiniz. Özellikle şifalanma ve ruhsal alanlarınızda önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. 

Aşk hayatınızda özellikle hafta başında partnerinizden tam da duymak istediğiniz şeyleri duyabilirsiniz. Bu süreç, karmaşık ilişki sorunlarını çözmek için harika bir zaman olabilir. Eğer yalnızsanız hafta boyunca ön planda olmanız ve fazlasıyla dikkat çekmeniz sonucunda yeni kişilerle tanışabilirsiniz.


23 Eylül- 29 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!