Haftalık Burç Yorumları- 1 Ağustos Haftası

Haftalık Burç Yorumları- 1 Ağustos Haftası
Haftalık Burç Yorumları- 1 Ağustos Haftası

1 Ağustos- 7 Ağustos haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

1 Ağustos- 7 Ağustos Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında yaşanacak Güneş Jüpiter üçgeni, üzerinde çalıştığımız işlerden daha fazla verim almamızı sağlarken kendimizi oldukça şanslı ve yaratıcı hissettirecek. Salı günü yaşanacak Mars Uranüs kavuşumu beklenmedik olayları hayatımıza getirirken kontrol sağlamakta zorlanacağımız etkiler yaşatabilir. Bizi sınırlandıran kısıtlayan konuları hızlı bir şekilde değiştirip özgürleşmek isteyebiliriz. Bu kavuşum ile ani beklenmedik dönüşümler yaşayabiliriz. Ayrıca fırtınalar rüzgarlar ve yangınlar bu kavuşumda etkin hale gelebilir. Doğayı ekstra korumaya özen göstermeliyiz. 

Hafta ortasında parasal konularda ve ilişkilerimizde beklenmeyen konular ani gelişmeler gündemimiz olabilir ancak bu durumları kolayca yönetebiliriz bu gelişmeler daha ziyade bizi mutlu edecek sürpriz gelişmeler niteliğinde olabilir.

Merkür’ün başak burcuna geçmesiyle iletişimde daha analitik ve detaycı olabiliriz. İlişkilerimizde eleştiri dozunu ayarlamaya özen göstermeliyiz.

Hafta sonu Venüs Neptün üçgeni daha affedici olacağımız etkiler yaşatırken aynı zamanda kandırılma ve aldatılmalara da zemin hazırlayan nitelikte olabilir.  Gereğinden fazla iyimser olmamaya özen göstermeliyiz.

1 Ağustos- 7 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, haftaya oldukça şanslı etkilerle gireceksiniz. Bu hafta Boğa burcunda kesinleşen kavuşumlar önemli, sizlere önemli kadersel durumlar yaşatacak. Örneğin uzun zamandır aklınızda olan birinden haber almanız söz konusu olabilir ya da tam düşündüğünüz bir konuyla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. İyi niyetle hareket edeceğiniz her konuda şans sizlerden yana olacaktır. Aşk hayatınızda ise partnerinizle çok daha fazla yakınlaşma ve huzur hakim olacak. 

Merkür’ün başak burcuna geçmesi ile sağlık ve iş hayatı ile konular bugünlerde gündeminizde olacak. Merkür’ün Başak burcuna geçişi sizleri zihinsel konularda daha aktif hale getirecek. Yoğun düşünceler içinde olup, hızlı kararlar aldığınız ve düşüncelerinizi hemen hayata geçirmek isteyeceğiniz bir dönem içerisinde olacaksınız. Kararlarınızı uygulamaya geçirmeden önce ince eleyip sık dokumanız sizler için daha faydalı olacaktır. Cuma gününden sonra iş ortamınızdaki insanlarla iyi kuracağınız ilişkiler başarıya giden yolu size açabilir. Başkalarının yararına çalışmak ve diğer insanlar için bir şeyler yapmak önemli olacak. Üstleriniz veya astlarınızla aranızdaki ilişki güçlenebilir. Cumartesi günü bir iş seyahatinde, iş eğitiminde ya da dışarıda iş yaptığınız insanlarla olan iletişiminizde bir takım sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,  kendinize güvendiğiniz, daha cesur olduğunuz bir haftada olacaksınız. Duygularınızı her konuda daha iyi ifade edebileceksiniz. Özellikle iş hayatınızda patronlara karşı kendinizi daha anlatabiliyor olacaksınız. Fakat sert konuşmamaya özen göstermelisiniz. İkili ilişkilerde ise bazı pürüzler meydana gelebilir. Çok tanımadığınız kişilere sırlarınızı anlatmamanızda fayda var. Merkür’ün başak burcuna geçmesi ile iletişimde şanslı bir dönemde olacaksınız. Özellikle gündeminiz ikili ilişkiler ve çocuklar ile ilgili konular  olacak. Hobi olarak ilgilendiğiniz bir alanda yeni projeler üretip, pazarlama yeteneğinizi kullanarak gelirinizi arttırabilirsiniz. 

Merkür’ün Başak burcuna geçişi iletişim alanında sizi oldukça aktifleştirecek. Cuma günü itibarıyla eğer evli değilseniz, bu dönemde flörtler yaşayabilirsiniz. Evliyseniz de daha ziyade hareketli, keyifli günler sizi bekleyecek. Sevdiğiniz insana, çocuğunuza karşı aşırı eleştirel tavırlardan uzak durmaya çalışmalısınız. Hafta sonuna doğru sanatsal işlerinizde mükemmel bir titizlikle hareket etmek isteyebilirsiniz. Özellikle aşk, eğlence hayatınız için ya da keyif aldığınız alanlar için yapacağınız harcamalarda sonradan birtakım zorlanmalar, sıkıntılar, problemler söz konusu olabilir. Venüs Neptün üçgeni yakın çevre ilişkilerinizde sizleri daha uyumlu ve affedici yapacaktır. Bu etki ile kardeşleriniz ve akrabalarınızla olan ilişkileriniz oldukça beslenecektir. Ayrıca yakın çevrenizden sizleri şifalandırıcı güzel destekler alabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, para kazanmanın gündeminizde olduğu bir haftada olacaksınız ancak günlük rutinlerle beraber yürütmeye çalıştığınız ek işler sizleri biraz zorlayabilir. Stres sizleri zorlasa da kazançlarınızla ileride rahat edeceksiniz. Bu hafta geçmişe olan bağınız güçleniyor olacak eskilerden dostlarınız, arkadaşlarınız belki de yarım kalan aşkınızla bir iletişime geçebilirsiniz. Tesadüfi karşılaşmalara oldukça şaşırabilirsiniz. 

Merkür’ün başak burcuna geçmesi ile evinizin dekorasyonu, tamir tadilat ve düzenleme gibi işler ile ilgilenebilirsiniz. İç dünyanıza, evinize yuvanıza çekilip kendinizi dinlemek isteyeceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Ailenizle keyifli anlar geçirebilirsiniz, geçmişten gelen fakat çözülmemiş iletişimsel sorunlarınız var ise, bu günler aile bireyleri ile karşı karşıya gelip konuşarak çözüme kavuşturabilirsiniz. Özel hayatınızda, sevdiğiniz insanla nedensiz birtakım sürtüşmelere, kavgalara, ateşli konuşmalara açık olabilirsiniz. Bu yüzden hareket ederken kendinizi daha sorumlu hissetmeye özen göstermelisiniz. Cuma günü iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, ulaşım gibi alanlarınızda işiniz varsa bu alanlarda önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Neptün üçgeni kariyer hayatınızda beklediğiniz parasal akışı sizlere getirebilir. İş hayatınızda ve parasal konularda şifalandığınızı hissedebilirsiniz yaşadığınız problemleri çözecek yeni kapılar sizlere açılabilir. Ancak yanılgılara ve aldanmalara karşı dikkatli olmalısınız

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında parasal anlamda beklenmedik fırsatlar sizi keyiflendirecek. Boğa burcunda yaşanacak kavuşumlar kadersel etkilerin, şansların ve fırsatların daha çok önünüze düştüğü bir akış yaşatırken parasal konularda rahatlayacaksınız. Bu etki ile belkide parasal konularda bu zamana kadar çözüm bulamadığınız konuları daha iyi fark edeceksiniz. Daha önceden borç verdiğiniz ve geri dönüşü olmayan paralarınız da bu hafta elinize geçebilir. Üstünüzdeki stresin azalmasıyla da kendinizi daha dışa dönük ve sosyal hissedeceksiniz. 

Merkür’ün başak burcuna geçmesi ile gündeminiz yeni yerler görmek olacak. Bu süreçte organizasyonlar, gezi planları yapabilir, bol bol seyahat edebilirsiniz. Yeni bir eğitime katılabilir ve yapacağınız yolculuklar sırasında yeni iş olanakları ile karşılaşabilirsiniz. Akraba ve kardeşleriniz ile iletişiminiz iyi olduğu bu günlerde yakın çevrenizden eğitim ve iş imkanları konusunda destek göreceksiniz. Cuma gününden sonra iletişimsel konuları daha fazla seveceksiniz. İnsanlarla ve yakın çevrenizle kuracağınız güzel bağlar, onlarla var olan ilişkilerinizi daha iyi bir noktaya taşıyabilir. Her şeyin parasal değerler çerçevesinde değişmediğini görecek, yaşantınızdan keyif almasını öğreneceksiniz. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerde olacaksınız. Kendinizden emin tavırlarınızla karşınızdaki kişileri kolayca etkiniz altına alabileceksiniz. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Yaşamınız renklendirecek çalışmalara yöneleceksiniz. Duygularınız yenilenecek. Sosyal açıdan parlak bir döneme gireceksiniz. Evlilik olmasada, bekarlar ciddi ilişkilerin ilk adımlarını atabilirler. Karşılaştığınız kişilerden bu süreçte oldukça etkilenebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında ufak seyahatler, arkadaşlarla yapılan planlarla kendinizi daha keyifli ve canlı hissediyor olacaksınız. Keyifli tavırlarınız ise etrafta insanların dikkatini çekiyor olacak. Bu süreçte düşündüğünüz konular ya da kişilerle ilgili haberler alabilirsiniz. Diğer yandan da yaşanabilecek aksiliklere karşı sinirlenmemeye özen göstermelisiniz. Uranüs Mars etkileşimlerİ yaşadığınız aksiliklerde öfkenizi kontrol etmekte sizi zorlayabilir. 

Merkür’ün Başak burcuna geçişi ile ana konunuz para olacak. Gelirinizi arttırmak ve yeni kazançlar sağlamak için çok iyi bir dönemde olacaksınız. Bu günler yatırım yapmak, para kazanmak, ek iş yapıp kazançlarınızı arttırmak için çok uygun bir zaman dilimi. Maddi konular ile ilgili yeni iş fikirleri, plan projeler ve fikirlerinizi hayata geçirme konusunda oldukça aktif olacaksınız. Giyime, kuşama, yemeye, içmeye, takılara, sanatsal konulara, eğlenceye daha fazla para harcayacaksınız. Parayla ilgili konularda kuracağınız sağlam ve etkili ilişkiler size maddi konularda güzel getirilerde bulunabilir. Bu dönemde yatırım yapma ihtimaliniz de yüksek. Aşk hayatınızda ve çocuğunuz varsa onunla olan bağlantılarınızda ufak tefek sürtüşmelere, kavgalara da açık bir dönem olabilir dikkat etmelisiniz. Her şeye rağmen düşündüğünüz bir çok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken; eski alışkanlıklarınızı gözden geçirerek gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Sosyal yaşamı sevmenize rağmen, bu dönemde belli sürelerde yalnız kalmak isteyecek ve yaşadıklarınızın muhasebesini yapacaksınız. Özellikle hafta sonu aile içinde yaşanacak gerginliklere dikkat etmelisiniz. Parasal konularda gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, aşk ve ilişkilerin önem kazandığı bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Bu hafta sevdiğiniz kişiye karşı daha cömert olacaksınız ve karşınızdaki kişiye güven vereceksiniz.  Paylaşımlarınız daha da artacak ve birbirinize karşı her konuda daha açık olacaksınız. Hafta boyunca rüyalarınızın etkisinde kalabilirsiniz. Ayrıca aldığınız haberler sizleri oldukça şaşırtabilir. Merkür’ün burcunuza  geçmesi ile gerek iş, gerek özel hayat ve sosyal çevreniz ile ilgili iletişim alanında çok yoğun olacaksınız.

Bu günlerde çok düşünecek, düşüncelerinizi hayata geçirecek ve aktif bir şekilde çevrenizle olumlu diyaloglar içerisinde olacaksınız. Özellikle ikili konuşmalarda fazla yargılayıcı ve sorgulayıcı olmamaya da özen göstermelisiniz. Ayrıca sizi yoran ya da uzun süredir uğraş verdiğiniz konularda artık nokta koyabilirsiniz. Alım satımla ilgili işleriniz ya da hedefleriniz varsa bu hafta  gökyüzünün de desteğiyle bu isteklerini gerçekleştirebilirsiniz. Var olan geliriniz ya da mal varlığınızla ilgili yatırım planlarınız aktif olabilir. Sadece bunları yaparken kendinizi gergin ve sinirli hissedebilirsiniz.. Cumartesi günü ailevi ilişkilerde sorumluluklarınızla ilgili birtakım endişelerin, sinirsel gerginliklerin ve huzursuz ortamların devreye girdiğini görebilirsiniz. Özellikle bazı konuşmalarınız aile büyükleriniz tarafından onay görmeyebilir. Onlarla olan bağlantılarınıza ve iletişiminize bu süreçte dikkat etmelisiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler (23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta biraz daha iç dünyanıza kapanacağınız, kabuğunuza çekileceğiniz bir zamanda olabilirsiniz. Bu durumun nedeni ise ilişkilerde yaşadığınız karışıklıklar olabilir. İkili ilişkilerde yaşadığınız kafa karışıklıkları nedeniyle zorlanabilirsiniz. Yaşadığınız bu durumu pek fazla yakınlarınıza anlatmak istememeniz de sizleri yalnızlığa sürükleyebilir. Merkür’ün başak burcuna geçmesi ile kendi iç dünyanıza dönerek düşüncelerinize odaklanmak isteyeceğiniz bir dönem içinde olacaksınız. Bu dönemde yoga ya da meditasyon yapmaya yönelebilirsiniz. Ayrıca bu süreçte hakkınızda yapılan dedikodu ya da arkanızdan yapılan konuşmalar bir bir açığa çıkabilir. 

Sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Bulunduğunuz çevreden biraz uzaklaşarak kendi kendinize kalmak size iyi gelecektir. Hafta boyunca içgüdülerinize de önem vermeyi unutmamalısınız. Özellikle iş hayatınızda bazı konularda çeki düzen vermek isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda güçlü ve etkili insanlardan alacağınız destekle satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, bilgisayar, network ile ilgili her tür konuda güzel, kalıcı, sağlam adımlar atmanız ve istediğiniz destekleri bulmanız söz konusu olabilir. Yeni bir şeyler öğrenme ve aynı anda birden fazla konuya ilgi göstermek isteyebilirsiniz. Hafta sonu yakın çevrenizin sorumluluklarıyla baş etmek ve uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.. Bakış açınız biraz dar olabilir, endişeli ve gergin halleriniz ön plana çıkabilir. Her şeyi gözünüzde fazla büyütebilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta kafanızdaki planlar pek de istediğiniz gibi işlemese de daha hırslı çalışacağınız bir zamanda olacaksınız. Hafta başında kariyerinizi ilgilendiren çok güzel ve kalıcı bir anlaşma söz konusu olabilir. Kendinizi güçlü, güvenli ve başarılı hissedebilirsiniz. Kariyerinizde önemli değişiklikler yapmak ya da var olan işinizi bir üst noktaya taşımak, anlamında çok önemli adımlar atabilirsiniz. Merkür’ün başak burcuna geçmesi ile Sosyal hayatınızda, arkadaş çevrenizde popüler olduğunuz, parladığınız, ön plana çıktığınız bir dönem içinde olacaksınız. Yeni işler, yeni projeler, imza ve anlaşma konuları gündeminizde olacak. Özellikle bu süreçte yeni iş imkanları konusunda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmekte fayda olacaktır. 

Hafta sonu maddi konularda birtakım sıkışmalar oluşabilir. Bu sıkışmalardan kaynaklı olarak biraz negatif olabilirsiniz. Sorumluluklarınızla ilgili can sıkıcı gelişmeler ve endişeler karşınıza gelebilir. Bu yüzden sosyal çevrenize karşı parasal konularda kendinizi biraz yetersiz hissetmeniz mümkün olabilir. Ayrıca bu hafta ilişkilerle ilgili geçmişteki bazı konular birdenbire önünüze gelebilir. Buradaki durumu yönetirken nasıl ilerleyeceğinize siz karar vereceksiniz. Çözmekte zorlandığınız ya da geleceğinize dair merak ettiğiniz konularla ilgili, yeni bir dönemece girebilir ve belirsizlikleri yok edebilirsiniz. Bazı akrep burçları ise hafta sonu sosyal ortamlarda tanıştıkları bir kişi ile yeni bir ilişkiyi başlatabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar (22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hedeflerinizi gerçekleştirme konusunda kararlı ve cesur olduğunuz bir haftaya giriyor olacaksınız. Mesleki anlamda sözünüzü geçirerek kendinizi en iyi şekilde ortaya koyabilirsiniz. Beklenmedik paralar, iş teklifleri bu hafta yüzünüzü güldürebilir. Haksızlıklara karşı adaleti bulabilirsiniz ya da dilekleriniz gerçekleşebilir. Aşk hayatınızda ise ego savaşlarına dikkat etmelisiniz. 

Merkür’ün başak burcuna geçmesi ile kariyer hayatınızda yoğun olduğunuz bir dönem içerisine girebilirsiniz. Zihnen ve bedenen yorulduğunuz, oldukça aktif olduğunuz çalışma hayatınız bu günlerde gündeminizde olabilir. Özellikle üst düzey konumunda ki kişiler ile iletişim kurarken biraz daha yapıcı ve sakin olmalısınız. Hafta boyunca uzaklardan alacağınız haberler kendinizi iyi hissettirebilir. Yabancılarla yapılan işler bu hafta sizi oldukça memnun edebilir. Cuma gününden sonra üstleriniz, patronlarınızla olan ilişkilerinizde kendinizi gösterebilirsiniz. Onlarla daha fazla bağlantılarınızı kuvvetlendirebilir, bir araya gelebilirsiniz. İstediğiniz birtakım zam, terfi gibi konular varsa dile getirmekten korkmamalısınız. Pazar gününde aile hayatınızda büyük hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bazı konuşmalar, aile büyüklerinizle olan iletişiminizi de etkileyebilir bu olumsuzluklar özellikle hafta başında işinize yansıyabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, sevdiklerinizle beraber olacağınız ve biraz da kafanızı dinleyeceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz Ayrıca hafta boyunca ev ile ilgili konuların ön plana çıktığı etkiler alacaksınız. Aileniz ile yapacağınız konuşmalar, gelecek planları veya taşınma işleri gündeminizde olabilir. Sağlıkta yaşadığınız problemler ise geride kalacak. Kronik rahatsızlıklar, kırıklar veya incinme ile ilgili sorunlarınız varsa yaşayacağınız gelişmeler sizi  mutlu edebilir. Ayrıca dış görünüşünüzde de değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Ancak planlarınızdaki ani değişimlere karşı sakin kalmanızda fayda olacaktır. Merkür’ün başak burcuna geçmesi ile eğitim ve yurtdışı konuları ile ilgileneceksiniz. Yeni bir eğitime katılabilir ya da yurtdışı bağlantılı bir iş teklifi alabilirsiniz. Sosyal hayatınızda oldukça hareketli ve kişisel olarak çok özgüvenli olabilirsiniz. 

Bugünlerde kendinize yeni bir ilgi alanı yaratıp seminer, kurs gibi eğitimlere katılmak size çok iyi gelecektir. Cuma günü itibarıyla daha fazla seyahat etmenizi gerektiren koşullar oluşabilir. Uzun yolculuklardan ve öğrenmekten keyif alabilirsiniz.. Yeni, ilginç, yabancı insanlarla tanışabilirsiniz, hayata karşı olumlu bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Cumartesi günü yabancılarla yapılacak işlerde ve yurtdışı bağlantılı görüşme ve konuşmalarınızda birtakım beklenmedik olayların oluşmasıyla beraber bazı işlerinizde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Özellikle seyahat ediyorsanız bazı noktalarda zorlanabilirsiniz. Duygusal anlamda ise daha cesur olmak isteyeceğiniz bu dönem de yakın çevrenizdeki kişiler sizlere çözemediğiniz sorunlarla ilgili güçlü destekler sağlayabilirler. 

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta biraz daha rahatlayıp enerjinizi toparlayacağınız etkiler alacaksınız. Gökyüzü sizlere verdiğiniz emeklerin karşılığını almak adına önemli fırsatlar sunuyor olacak. Geçmişten aldığınız tecrübelerle yaptığınız yeni başlangıçlar sizlere önemli kazanımlar yaşatacak. Merkür’ün başak burcuna geçmesi ile miras, tazminat, ortak gelirin artışı gibi konular gündeminizde olacak. Bu konular ile ilgili beklediğiniz ya da beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. 

Bu dönemde yakın çevreniz ile bol bol maddi konular üzerine konuşup, fikir alışverişinde bulunabilir ve ailenizden parasal anlamda olumlu destekler alabilirsiniz. Ayrıca tüm hafta sevdiğiniz insanla sosyal çevrelerde sorumluluklarınızı bilerek ilerleyeceksiniz. Her konuda birlikte hareket etmek size güç verecek. Cuma gününden sonra ortaklaşa parasal konularda becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz. Alacaklarınızı tahsil ederek, aynı şekilde parasal konularda güzel ilişkiler içinde olabilirsiniz.. Bir kredi almak istiyorsanız bankaya başvuruda bulunabilirsiniz ve borcunuzu kapatmak için çeşitli çözümler üretebilirsiniz. Bu dönemde sorumluluk almak konusunda kararsız kalmayacaksınız. Her konuda daha net kararlar almaya özen göstereceksiniz. Haftanın sonuna doğru para konularını çok da kafaya takmadan ailenizde hoş vakit geçirmenin yollarına bakabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları,  işinizde yoğun bir döneme gireceğiniz ve risk alacağınız bir haftada olacaksınız. Ancak bu durum karamsar bir hale sokmasın sizleri uygun bir planlamayla işlerinizi yoluna sokmayı başaracaksınız. Ayrıca bu dönemde yakınlarınızdan destek görebilirsiniz. Finans konularında yatırımlar öne çıksa da hırsla hareket etmemeye özen göstermelisiniz. İlişkiler ise gayet yolunda giderken yeni başlayan birlikteliklerde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız. 

Merkür’ün başak burcuna geçmesi ile ikili ilişkiler gündeminizde olacak. Bu günler içerisinde partnerinizle ilişkiniz, yaşadığınız sorunlar ya da ilişkinizin gidişatı üzerine konuşabilir, beraberliğinizi bir adım ileriye taşıma düşünceleri içerisinde olabilirsiniz. Zihninizi tamamen aşk hayatınız üzerine odaklayabilirsiniz. Cuma gününden sonra evliliğinizle ilgili konu ve olaylar hızlanıyor olacak. Hayatınızdaki insanla evliliğe adım atmak için de uygun zamanlar içine gireceksiniz. Özellikle sevdiğiniz insanla bağlantılarınızı kuvvetlendirmek, ilişkinizi gözlemlemek, ilişkinizde daha sıcak tutumlar geliştirmek önem kazanacak. Bu süreçte evliliğinizde pürüzler varsa bütün bu pürüzleri çözüme kavuşturabilirsiniz. Cumartesi günü ortaklaşa işlerinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Sizin için ortaklaşa işlerinizde bazı durumları somutlaştırmak çokta zor olmayacak. Maddi anlamda ise uzun zamandır kazançlarınızdaki engeller artık ortadan kalkıyor olacak.


Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!