Haftalık Burç Yorumları- 1 Nisan Haftası

haftalik-burc-yorumlari-1-nisan-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-1-nisan-haftasi

1 Nisan-7 Nisan haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

1 Nisan – 7 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

1 Nisan haftasının en önemli konusu Koç burcunda yaşanacak olan Merkür retrosu olacak. Merkür Koç burcundayken fikirlerimizde ve düşüncelerimizde daha fazla ben merkezci olmamıza neden olabilir. Ayrıca, alacağımız kararlarda aceleci ve düşünmeden kararlar almaya daha yatkın olabiliriz. Dolayısıyla, Merkür retrosunda geçmiş konular yeniden gündemimiz olurken bu konularda aceleci kararlar almak veya fazlaca kendimizi düşünmek hatalı kararlar almamıza neden olabilir. Özellikle bu dönemde yazılı anlaşma ve sözleşme gibi konularda imzalı işlerimizde düşünmeden karar almamaya özen göstermeliyiz. Çok şey bildiğimizi zannederken, Merkür retrosu bitiminde aslında bildiğimizi sandığımız şeylerin yanlış olduğunu fark edebiliriz. Merkür aynı zamanda trafikle alakalı olduğundan, trafikte de özellikle hız konularına dikkat etmeliyiz.

05 Nisan’da Venüs’ün de Koç burcuna geçmesi ile Merkür’ün de Koç burcunda Retro olması ilişkilerde ve finansal konularda düşünmeden konuşmalar yapma potansiyelimizi artırabilir. Finansal konularda da aceleci kararlar almaya daha yatkın olabiliriz. İlişkilerimizde bu dönemde daha bencil davranabiliriz ve bu durum bazı yanlış anlaşılmaları neden olabilir. İletişim konularında pot kırmaya daha meyilli olabiliriz; bu nedenle dikkatli olmalıyız.

3 Nisan’da yaşanacak olan Venüs Neptün kavuşumu ilişkilerde kandırılma, aldatılma, yanılma gibi durumları ön plana çıkarırken, karşımızdaki kişilerin olumsuz yönlerini görmezden gelip gerçeklikten uzaklaşmamıza neden olabilir. Ayrıca, maddi yönden de bu süreçte yanılgılara açık olabiliriz ve bağımlılıklarımız artabilir; dikkatli olmalıyız. İlişkilerde bu süreçte daha fazla affedici olabiliriz.

Hafta sonu etkisini göstermeye başlayacak olan Mars-Satürn kavuşumu, harekete geçmek istediğimiz ve inisiyatif almak istediğimiz konularda bazı engeller yaşatabilir. Bu dönemde özellikle otorite figürlerinden baskı görebiliriz. Olumlu tarafıyla, yaşamlarımızda yeni bir düzen kurmak adına harekete geçerken sorumluluk almamız gereken koşullar oluşabilir; bu sorumluluğu aldığımızda kendimize kalıcı düzenler oluşturabiliriz.

1 Nisan- 7 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta iş ve kariyer alanında önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi gösterebileceğiniz, liderlik etmeye başlayacağınız günler yaşayacaksınız. Ancak iletişim konularında yaşayabileceğiniz sorunlara karşı ani tepkilerden kaçınmalı ve sakin kalmalısınız. Sabırlı ve esnek olmak bu dönemde size yarayacak. 

Finansal konularla ilgili bu hafta daha net ve akılcı kararlar alabilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmak, ek kazanç sağlayabilecek yollar bulmak konusunda yeni kararlara varabilir ve hızlıca uygulamaya geçebilirsiniz. Ayrıca işinizde yaşayacağınız gelişmelerle birlikte başarının yanında kazan da sağlayacaksınız. 

Hafta boyunca rutinlerinizden kaçmak ve eğlence için kendinize zaman ayıracaksınız. Ayrıca bir süredir görüşmediğiniz yakınlarınızla yeniden bağlantı kurabilir, bir aile buluşması gerçekleştirebilirsiniz. Aile ilişkilerinizin ve ev hayatınızın daha çok ön plana çıktığı, rutinlerdense eğlenceli zaman geçirmeye yöneleceğiniz bir hafta olacak.

Aşk hayatınızda hareketli günlerin eşiğindesiniz. Kendinizi öncekinden çok daha cesur ve kararlı hissedebilirsiniz. Özellikle yalnızsanız sürpriz başlangıçlar yapabilir, ilk adımı cesurca siz atabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa artan kendinizi ifade etme isteğinizle birlikte partnerinizle daha çok iletişim halinde olabilir ve kendinizi daha net anlatıp bağınızı güçlendirebilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta işinizde son derece motive ve yaratıcı olacaksınız. İş ilişkilerinizin düzeldiği, istediklerini alıp hedefinize ulaştığınız bir dönem olacak. Ayrıca eğer düşünceniz varsa yeni iş fırsatları da karşınıza çıkabilir. Biraz daha fazla çalışıp, öne çıkıp güzel gelişmeler yaşamanızı hızlandırabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili işinizde yaşayacağınız gelişmelerle birlikte daha istikrarlı ve doğru kararlar alabileceksiniz. Tahmin etmediğiniz yerlerden para girişiniz olabilir, banka hesabınız hareketlenebilir. Özellikle işinizle ilgili gelir artışı yaşamanız söz konusu olabilir. Paranız artsa da aceleci davranmamak, sakin kararlar almak yararınıza olacaktır. 

Hafta boyunca yeni bir kendinize ve ruhsal durumunuza odaklanma döngüsüne gireceksiniz. Daha çok iç huzurunuzu bulmaya yönelebilirsiniz. Yakınlarınızla ilişkilerinizi düzeltmeye, daha çok zaman geçirmeye çalışacaksınız. Geçmişte yaşadığınız anlaşmazlıklar, sorunlar bu hafta çözülebilir, daha rahat ve huzurlu olabilirsiniz.

Aşk hayatınızda hafta başından itibaren duygusallık ve kendinizi ifade etme arzunuz yüksek olacak. Bu sebeple partnerinizle yapmanız gereken bir konuşma varsa bu hafta yapabilir, kendiniz için olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Eğer yalnızsanız iş ortamınızdan bir kişi size karşı hislerini açıklayabilir, şaşırtıcı duygular içerisinde kalabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha derin bağlar kurma isteği içerisinde olacaksınız. Hissettikleriniz, duygularınız sizin için çok daha önemli olacak. Bu sebeple partnerinizle çözemediğiniz konulara daha kolay çözüm bulabileceksiniz. Eğer yalnızsanız arkadaşlarınız aracılığıyla size çok uygun birisiyle tanıştırılabilirsiniz.

Finansal konularda ortak birikim ve mallarınızla ilgili ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz. Partneriniz ya da ailenizle çözümlemeniz gereken pürüzler çıkabilir. Bu dönemde aşırı harcama yapmamaya, tedbirli davranmaya dikkat etmelisiniz.

İş hayatınızda biraz zorlayıcı günler geçirebilirsiniz. Dikkatiniz dağınık olabileceği için bazı şeyleri eksik yapabilir, bu sebeple de daha fazla çalışmanız gerekebilir. Hafta ortasında itibaren bu etki geçecek o yüzden hafta başında daha dikkatli olmalısınız. İlerleyen günlerde iletişim konularında becerileriniz yükselecek ve ön plana çıkacaksınız.

Hafta boyunca yapacağınız sosyal planlarınızda birtakım aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Planlarınız istediğiniz gibi gitmeyebilir ya da ertelenebilir. Sizin için her ne kadar sinir bozucu ola da bazı ertelemeler aslında iyi olacak. Biraz daha yalnız zaman geçirmeniz, kendinizi dinlemeniz size daha iyi gelebilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili konularda beklediğinizden daha çok takdir göreceksiniz. İş alanınızda artık yüksek başarılar göreceğiniz günler yaşayacaksınız. Kendinizi çok daha motive ve çalışkan hissedeceksiniz. Bu istekli haliniz yakın zamanda önünüze yeni fırsatlar çıkmasını sağlayacak. 

Finansal konularla ilgili bu hafta harcamalarınız yükselebilir. Fazla savurgan davranıp aslında ihtiyacınız olmayan şeyler alabilirsiniz. Özellikle hafta başında fazla alışveriş yapmamaya gereksiz şeyler almamaya dikkat etmelisiniz. Harcamalarınızı ertelemeniz yararınıza olacaktır. Hafta ortasından itibaren finansal olarak daha şanslı olacaksınız, gelirleriniz artabilir.

Hafta boyunca olumlu ruh haliniz sizi daha sosyal ve eğlenceli birisi haline dönüştürecek. Hem sosyal zaman geçirmeye vakit ayıracak hem de yapmak istediğiniz şeylere de başlayabileceksiniz. Almak istediğiniz bir eğitim ya da katılmak istediğiniz bir kurs varsa bunlara başlayabilir, kendinizi geliştirmek için adım atabilirsiniz.

Aşk hayatınızda ise mevcut bir ilişkiniz varsa, partnerinizle birbirinizi doğru anladığınız, güçlü iletişim kurabildiğiniz bir hafta geçireceksiniz. Anlayışlı olmanız ve duygularınızı saklamadan doğru ifade edebilmeniz ilişkinizi güçlendirecektir. Eğer yalnızsanız geçmişte tam kapanmamış, yarım kalmış bir ilişki tekrar önünüze çıkabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hayatınıza bu hafta biraz macera katabilirsiniz. Özellikle kişisel gelişiminiz ya da kariyer gelişiminizle ilgili olarak yeni bir eğitime başlayabilir, ya da yarım kalmış bir şeyi tamamlamaya karar verebilirsiniz. Bu hırslı haliniz iş hayatınızda da önünüze yeni fırsatlar çıkartabilir. Yaşanabilecek iletişim aksaklıklarına karşı dikkatli olmalısınız.

Hafta genelinde hayatınızda bir değişiklik yapma arzusu içerisinde olacaksınız. Kendiniz evden dışarıya atmak, daha önce denemediğiniz etkinliklere katılmak isteyebilirsiniz. Daha sağlıklı yaşamak için bir şeyler yapmaya karar verebilir, spor ya da egzersiz yapmaya başlayabilirsiniz. 

Finansal konularda ise bir hareketlilik yaşamanız söz konusu olabilir. Bir süredir beklediğiniz alacaklarınız çözümlenebilir ya da ailenizle ilgili konulardan haberler alabilirsiniz. Bu dönemde riskli kararlar almamaya, yeni yatırımlara girişecekseniz bunları bir süre ertelemeniz yararınıza olacaktır. Yakınlarınızdan tavsiye ve yardım istemekten çekinmemelisiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa biraz fazla gergin ve anlayışsız davranabilirsiniz. Partnerinizle birbirinizi yanlış anlayabilir ve gereksiz konuları uzatabilirsiniz. Bu hafta daha sakin olmanız yararınıza olacaktır. Eğer yalnızsanız bir arkadaşınız aracılığıyla çok ilginizi çekecek birisiyle tanışabilirsiniz. Fazla gergin olmamanız, daha sakin tavırlarda bulunmanız yeni ilişkiniz için size şans getirebilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta finansal konularla ilgili uzun süredir beklediğiniz alacak verecek konularınız varsa bu hafta güzel etkiler alacak ve maddi konularla ilgili rahatlayacaksınız. Finansal konularda daha sağlam temellere dayalı yatırımlar yapabilir, daha istikrarlı bir tutum yakalayabilirsiniz. 

Kariyerinizle ilgili konularda zamanından önce bir şeyleri bitirmeniz istenebilir. Planlarınızın dışında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Bu durum içerisindeyken en çok desteği iş arkadaşlarınızdan görebilir ve yardımlarıyla bu dönemi daha rahat atlatabilirsiniz. Hafta sonundan itibaren problem çözme konusunda daha başarılı olabileceksiniz.

Hafta boyunca rutininizden çıkıp değişik şeyler denemek, farklı yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Ani bir geziye çıkmaya karar verebilir, eğlenceli olacağını düşündüğünüz seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Normalin aksine daha dürtüsel davranacak ve günlük hayatınızdan daha farklı şeyler yapmaya çalışacaksınız.

Aşk hayatınızda bu hafta partnerinizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Küçük görünen sorunlar gereğinden fazla büyüyebilir, istenmeyen kırgınlıklar yaşanabilir. Bunların yaşanmaması için geçmişteki sorunları tekrar öne sürmemeli, sakin kalıp anlayışlı olmalısınız. Eğer yalnızsanız geçmişten birisi için duygularınız yeniden uyanabilir. Geçmişte sizin için önemli olan birisi sizinle tekrar iletişime geçmeye çalışabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta kariyerle ilgili konularda öne geçeceksiniz. Her ne kadar sorumluluklarınız artsa da size iyi gelecek bir tempo içerisinde çalışacaksınız. Hafta ortasından itibaren üstlerinizle yaşayabileceğiniz anlaşmazlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Ani öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. 

Finansal konularla ilgili yatırımlarınız ve gelir kaynaklarınızla ilgili yeni fikirlere kapılabilir, yeni gelir kaynaklarına sahip olabilirsiniz. Eğer uzun süredir karar veremediğiniz konular varsa bunlar için artık adım atabilirsiniz. Fazla hırslı davrandığınızı hissederseniz karar vermeden önce iyice düşünmeniz yararınız olacaktır.

Hafta boyunca kendinizi gereğinden fazla gergin hissettiğiniz günler olabilir. Böyle durumlarda daha sakin kalabilmek için kendinize daha çok zaman ayırabilir, huzurunuzu arttıracak şeyler yapmaya çalışabilirsiniz. Haftanın ortasından itibaren enerjiniz daha yüksek olacak, daha çok sosyalleşebilirsiniz. 

Aşk hayatınızda eğer içinden çıkamadığınız bir durum içerisindeyseniz bu hafta farklı ve yeni bir bakış açısı kazanabilir, bir süredir yaşadığınız ilişki sorunlarınızı çözebilirsiniz. Daha anlayışlı ve iletişim içerisinde olacağınız günler geçireceksiniz. Eğer yalnızsanız mevcut bir arkadaşlığınız beklemediğiniz anda romantik bir ilişkiye dönüşebilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta işinizle ilgili fırsatlar yaşayabilirsiniz. Bir iş birliği ya da ortaklıkla ilgili tekrar iletişime geçilebilir, geç kaldığınızı düşündüğünüz bir fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu hafta itibariyle hedeflerinize daha çok odaklanabilir, daha hızlı ilerlemenin yeni yollarını bulabilirsiniz. 

Finansal konularla ilgili daha güçlü konuma gelebilmek için adımlar atmaya karar verebilirsiniz. Belki daha iyi şartlarla iş değiştirmeye karar verebilir, ya da daha çok kar elde edeceğiniz bir ortaklığa başlayabilirsiniz. Uzun vadede gelir gider durumunuzu dengeleyecek ve artıya geçeceksiniz. Bu süreçte harcamalarınızı yine de dikkatli yapmanız fayda sağlar.

Hafta başından itibaren partnerinizle ya da yakın arkadaşınızla yaptığınız planlar, organize ettiğiniz şeyler bozulabilir. O yüzden sizin için önemli şeyler yapmak istiyorsanız daha dikkatli planlamanız gerekebilir. İletişimle ilgili ufak sorunlar yaşayabilirsiniz. 

Aşk hayatınızda daha cesur ve tutkulu olacağınız bu haftada duygularınızı daha açık ifade etmek isteyebilirsiniz. Hayatınıza biraz heyecan getirmek, farklı etkinliklere katılmak isteyebilirsiniz. Ayrıca kendi isteklerinizi daha çok ön plana koyabilir, partnerinizin size uyumunu sağlayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız karşınıza çıkan birisine birden aşık olabilirsiniz ancak bu hafta işler biraz ağır ilerleyebilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta aşk hayatınız biraz karmaşıklaşabilir. Geçmişten bir kişi aniden aklınıza gelebilir ya da karşınıza çıkabilir. Geçmişte çözemediğiniz sorunlarla tekrar yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Belki de geçmişteki bir kişinin hayatındaki gelişmeleri duymanız duygularınızı alt üst edebilir. Sakin kalıp kendi hayatınıza odaklanmalısınız. Aşk hayatınız kısa bir süre içerisinde sizi çok mutlu edecek.

Kariyerinizle ilgili konularda yeni eğitimlere katılmanız söz konusu olabilir. Ayrıca yurt dışı ile ilgili konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir seyahate gitmeye karar verebilirsiniz, ya da işinizle ilgili yurt dışı seyahati içeren bir konu gündeme gelebilir. İş alanınızda sizi negatif etkileyebilecek insanlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. 

Finansal konularla ilgili bu hafta planlarınızı tekrar gözden geçirmeye karar verebilir, gelecekte yapmak istedikleriniz için gidiş yolunuzu tekrar düzenleyebilirsiniz. Yakın zamanda yeni gelir kaynakları ve sürpriz kazançlar ortaya çıkabilir. Bu gibi durumlarda ani kararlardan kaçınmalı ve aceleci davranmamalısınız. 

Hafta genelinde hayatınızda yeni bir yön vermeye karar verebilirsiniz. Günlük rutininizde işleri yapma şeklinizi değiştirmek isteyebilir, kendinizle ilgili yaşam tarzınızı değiştirecek daha sağlıklı, daha aktif olacağınız bir rutine geçmek için kararlar verebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak gereksiz yere gerilmenizi önleyecektir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle işinizle ilgili konularda eskiden karar verdiğiniz ancak harekete geçmediğiniz bir konu varsa bu hafta tekrar gündeminize gelebilir ve bu kez adım atabilirsiniz. Bunun yeni bir iş fırsatı olması yüksek ihtimal. Kısa süre içerisinde iş için verdiğiniz emeklerin karşılığını alacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta gereksiz riskler alabilirsiniz. O yüzden aceleye getirerek ve risk alarak karar vermemeniz yararınıza olacaktır. Yoksa olumlu sonuç almanız zor olabilir. Özellikle uzun vadeli yatırımlarla ilgili dikkatli olmanızda fayda var. Dengeyi korumalısınız.

Hafta genelinde ev ve aile ile ilgili konular daha çok gündeminizde olabilir. Ancak aile içi iletişimlerinizde yaşanabilecek yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Geçmişteki birkaç sorun tekrar gündeminize gelebilir. Sakin kalmak ve daha çok sosyal aktivitelere zaman ayırmak sizi gergin konulardan uzaklaştıracaktır.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu hafta yeni kişilerle tanışmak, ilk buluşmalara katılmak için çok uygun zamanda olacaksınız. Çevrenizde sizden yanıt bekleyen bir kişi varsa ona olumlu cevap verebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta partnerinizle daha fazla derinlik kurabilir ve ilişkinizin geleceğini daha net planlayabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta iş hayatınızda olumlu değişimler yaşanabilir. Bir iş anlaşması ya da sözleşme ile ilgili konularınız varsa hafta ortasında bunlarla ilgili adım atabilirsiniz. Kariyer alanınızda görünen bu değiştik finansal anlamda da size yeni gelirler getirebilir. Hafta başından itibaren iletişimle ilgili yaşanabilecek sorunlara karşı hazırlı olmalısınız.

Hafta genelinde ve önümüzdeki bir süre boyunca maddi konularda dikkatli olmanız, harcamalarınızı kontrol altında tutmanız gerekebilir. Özellikle sağlık konularıyla ilgili ödemeler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu sebeple temkinli davranmanızda fayda olacak. Kısa süre içerisinde finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir ve daha kararlı adımlar atabilirsiniz.

Hafta boyunca kendinizle ilgilenmek, kişisel hedeflerinize odaklanmak daha çok gündeminizde olacak. Yaşamınızda yeni başlangıçlar, yeni rutinler, yeni hedefler sizinle olacak. Yaptıklarınız ve karar verdiklerinizle olumlu yönde bir değişim içerisine girebilirsiniz.

Aşk hayatınızla ilgili olarak mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle enerjiniz oldukça yüksek olacak ve bağlantınız sağlamlaşacak, normalden daha fazla birlikte zaman geçirebileceksiniz. Ortak bir eşya alma ya da mülk alma gibi konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız bu zamana kadar sıradan gördüğünüz birisi ani şekilde dikkatinizi çekmeye başlayabilir ve ani şekilde yakınlaşabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta gözler üzerinizde olacak. Özellikle iş ya da eğitim hayatınızla ilgili daha çok sorumluluk altına girebilir, yaptıklarınızla öne çıkabilirsiniz. Daha cesur ve kararlı adımlar atacak, kendiniz için çok başarılı günler yaşayacaksınız. Kısa süre içerisinde güzel gelişmeler, olumlu değişimler yaşamanız söz konusu olabilir.

Finansal konularda hafta genelinde şans yanınızda olacak. Özellikle ailenizle ilgili gelecek bir para ya da satılacak bir şey varsa bu hafta bu konular çözümlenebilir. Uzun süredir beklettiğiniz bir ödemeyi yaparak maddi durumunuzu iyileştirebilirsiniz. Ancak bu dönem içerisinde yapacağınız satın almalarda dikkatli olmalı, özellikle elektronik eşyalar alırken araştırmanızı iyi yapmalısınız.

Bu hafta içerisinde uzun süredir aklınızda olan bir kursa başlamaya karar verebilir yeni bir eğitime katılmayı isteyebilirsiniz. Hayatınızın akışını değiştirecek bir yenilik yapma isteği içerisinde olabilirsiniz. Genel olarak ev ve aile hayatınızın daha huzurlu olduğu, ailenizle daha derin bağlar kurduğunuz bir hafta geçireceksiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha kararlı ve cesur konuşmalar yapabilirsiniz. Kendinizi ve isteklerinizi daha net ifade edebilecek, ilişkinizi kendi istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Eğer yalnızsanız hayallerinizdeki gibi ilişki yaşayabileceğiniz birisi ile tanışmanız an meselesi olabilir. Daha çok sosyalleşmenizde fayda var.


1 Nisan- 7 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!