Haftalık Burç Yorumları- 10 Ekim Haftası

haftalik-burc-yorumlari-10-ekim-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-10-ekim-haftasi

10 Ekim-16 Ekim haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

10 Ekim-16 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında ayın koç burcunda olmasıyla son derece cesur hareket edebilir inisiyatif almamız gereken konularda harekete geçebiliriz. Salı günü itibariyle konfor alanımız bizim için önemli olabilir. Merkür’ün terazi burcuna geçmesiyle ortaklıklar iş birlikleri hukuksal konulardaki iletişimlerimiz ön plana çıkabilir. Bu süreçte bazı konularda kararsızlıklar yaşayabiliriz dengede kalmakta zorlanabiliriz.

Merkür Jüpiter karşıtlığı ise düşünce ve fikirlerimizi birilerine aktarırken abartılı davranışlarda bulunmamıza neden olabilir. Mars Neptün zorlayıcı açısı ise harekete geçtiğimiz konularda bazı yanılgılar kafa karışıklıkları yaşamamıza neden olabilir.

Güneşin Satürn ve Venüs’e yapacağı olumlu açı ise önemli farkındalıklar elde ederken duygusal ve finansal konularda kalıcı  adımlar atmamız adına bizleri destekliyor olacak.

10 Ekim-16 Ekim Haftasının Genel Etkileri Neler? 

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında krizleri yönetmek sizin için son derece önemli olacak. Özellikle ikili ilişkilerinizdeki sorunlara nokta koymak isteyebilirsiniz. Yine finansal konularda eş ve eşten gelen kaynaklar konusunda yönetemediğiniz giderek büyüyen sorunlar öne çıkarabilir. 

Hafta ortasında başarmak istediğiniz uzun süreli projeleriniz varsa kararlılıklar hedeflerinize ilerleyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise ikili ilişkilerde finansal konularda ise aldanma ve aldatılmalara açık olabilirsiniz.  Merkür’ün terazi burcuna geçmesi ile ortaklaşa işlerinizde ve ilişkilerinizde dengeleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Merkürün Jüpiter’e yaptığı olumsuz açı ile ikili ilişkilerinizde tahammül seviyeniz azalabilir. Özellikle hafta sonuna doğru arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi gözden geçirmek zorunda kalacağınız durumlar söz konusu olabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında ruhsal açıdan kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz. Hayatınızda üzerinde durmanız gereken bitmesi gereken konularda netlikler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasına doğru hızlı para girişleriniz olurken aynı hızda para çıkışlarınız olabilir kendinizi finansal açıdan dengede tutmanız zor olabilir. Sağlık konularında ise beklediğiniz sonuçlar var ise bunlarla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Ayrıca hafta sonuna doğru güzellik ve estetik konularına da para harcamalarınız söz konusu olabilir keyif ve konfor alanınızda sizleri besleyecek konulara yatırım yapabilirsiniz.

İş hayatınızda ise beklenmedik sıradışı konular gündeminiz olabilir. İlişkilerinde sorunları olan boğa burçları ise partnerlerinden son derece yapıcı davranışlar görebilir. Özelliklede partneriniz duygusal anlamda güven ihtiyacınızı besleyebilir. Hafta sonu ise para alışverişlerinize dikkat etmelisiniz kimseden borç alıp vermemeye özen göstermelisiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında ikili ilişkileriniz ve aşk konularınız gündem olurken önemli konuşmalar yapıp aynı şekilde önemli kararlar alabilirsiniz.  Arkadaşlık ilişkilerinizde sosyal çevrenizde ise size fayda sağlamayan kişileri fark edebilir bazı arkadaşlarınız ile yollarınızı ayırabilirsiniz. Sosyal çevrenizi değiştirebilir yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. İşi olmayan ikizler burçları ise iş başvurularında bulunabilir ya da başvurdukları işlerden olumlu dönüşler alabilir. 

Hafta ortasında is hayatınızda yoğun gündemleriniz olurken son derece başarılı olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise uzun süredir yorulduğunuz konularda bir aydınlanma süreci içinde olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda ise özellikle kasık bölgenize ve hijyen konularına dikkat etmelisiniz. Hafta sonu çocuklarınızla ilgili konularda yada aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında yoğun olarak yaşadığınız duyguları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Duygusal anlamda bu süreçte kendinizi beslemeye özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda ise partnerinizle son derece kaliteli paylaşımlar yapabilirsiniz. Eşinizle olan imzalı işlerinizde özellikle evlilik konularında destekleniyor olacaksınız. Hafta ortasına doğru ebeveynlerinizle alakalı sağlık sorunları oluşabilir aile büyüklerinize vakit ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca aniden uzak mesafe yolculuklarınız gündem olabilir yolculuklarınızda yaşayacağınız güzel gündemler olabilir. 

Finansal konularda harcamalarınıza özellikle dikkat etmelisiniz zira bilinçli yapılmayan harcamalar ileride sizleri finansal açıdan zorlayabilir. Ayrıca gündemde olan hukuksal sorunlarınız ve gündemleriniz varsa hafta sonuna doğru bu konular sonuçlanabilir. Yakın çevrenize ve ailenize karşı ise son derece anlayışlı olmanız gerekebilir. Hafta sonu ise biraz daha depresif olabilirsiniz özellikle otoriter figürlerle olan iletişiminize dikkat etmelisiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta başında yakın çevre ilişkileriniz ön plana çıkarken bu kişilerle ilgilenmeniz gereken durumlarda oluşabilir.  İlişkisi olmayan aslanlar ise yakın çevreleri aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilir. Ayrıca tüm hafta sosyal medya işlerinden yeni kazançlar elde edebilirsiniz. İş hayatınızda hafta boyunca ani gelişen olaylar söz konusu olurken bu konulara da ani çözümler üretebilirsiniz. 

Hafta sonuna doğru ise arkadaşlarınızdan size gelen iş teklifleri olabilir ancak bu konuyu düşünürken ilişkilerinizin zedelenmemesine dikkat etmelisiniz. Sosyal çevrenizde dönen bir takım dedikodular olabilir yakın arkadaşlarınız sizleri bazı konularda ikna etmek için ısrarcı davranabilir. Her türlü konuda objektif olmaya ne olursa olsun kendinizi korumaya dikkat etmelisiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızın ve yakın çevrenizdeki bazı kişilerin mutluluklarına şahitlik edebilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, parasal konularda hafta boyunca önemli fırsatlar ve gündemler yakalayabilirsiniz. Yatırım yapmayı düşünen başaklar yatırımları ile ilgili de oldukça şanslı etkiler alacaklar. Taşınma konularınız gündeminizde ise bu konularda netleştiremediğiniz konular varsa hafta boyunca netlik kazanabilir. 

Kariyer hayatınızla ilgili konularda farklı iş fırsatları yakalamanız da söz konusu olabilir. İş arayan başak burçları aradıkları işi bulabilir. İş hayatınızda yoğun bir tempoda iseniz ve bir değişime gitmek istiyorsanız bu hafta şans sizden yana olacaktır. Ancak otoriter figürlerden hafta boyunca beklediğiniz desteği alamayabilirsiniz. Hafta sonunda özellikle aile büyükleri ile restleşme yaşadığınız konular gündeminiz olabilir. Dengeleri kurmakta zorlanabilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta aşk hayatınızda ciddi adımlar atabilirsiniz ve attığınız adımlar önümüzdeki altı aylık süreçte gündeminiz olabilir. İlişkisinde sorunları olan terazi burçları ise bu hafta önemli kararlar alabilir. İlişkisi biten ama hala geçmişin küllerinden sıyrılamayan terazi burçları ise bu konuları sonlandırmak için çaba göstermeli.

Hafta ortasında uzun yolculuklarınız söz konusu olabilir. Parasal konularda size getirisi olan önemli imzalar anlaşmalar da gündeminiz olabilir. Hafta sonu eşinizin ya da partnerinizin sorunları gündeminiz olabilir. Bazı durumlarda fikrinizi söylemek sizin için zor olabilir açık konuşmalar yapmak partnerinize de iyi gelecektir. Pazar günü beklenmedik para çıkışlarınız olabilir finansal konularda risk almamaya özen göstermelisiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, sosyal çevrenizde bir takım kişilerin size karşı kıskanç tavırlarına maruz kalabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda herkesle her konuyu konuşmamaya özen göstermelisiniz. Konuştuğunuz bazı konular sonrasında çarptırılarak önünüze gelebilir. Hafta boyunca bedensel olarak yorulmamaya özen göstermelisiniz. Özellikle solunum enfeksiyonlarına karşı dikkatli olmalısınız. 

Hafta ortasında iş ortamınızdaki arkadaşlarınızla çatışma ortamları söz konusu olabilir kimseyle güç mücadelesi içine girmemelisiniz. Hukuksal anlamda yürüttüğünüz işleriniz varsa olumlu sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Duygusal hayatınızda ise özgürlük arayışı içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde kendi değerinizi daha fazla sorgulayabilirsiniz. Ev içinde ailevi konularda bir sağlık sorununuz varsa bu hafta bir tamamlanma yaşamanız söz konusu olabilir. Hafta sonu insanlarla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz herkese güvenmemeye özen göstermelisiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta boyunca ilişkilerinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Aşk hayatınızda duygularınız ile mantığınız arasında kalan durumlarda akılcı yolu seçmeniz sizler için önemli olacak. Bitmesi gereken ilişkileri bitirmemeniz sorunların üstünü kapatarak yol almanız duygusal hayatınızla ilgili konularda ileride daha büyük sorunlar yaşamanıza sebep olabilir. Aşk hayatınızda kendi değerinizi oluşturarak duygularınızı bir tarafa bırakarak kararlı adımlar atmanız sizlere fayda sağlayacak. Size layık olmayan kişileri değerinizi aşağı düşüren kişileri hayatınızda barındırmamaya özen göstermelisiniz. 

Ev ve emlak konularında yürüttüğünüz işleriniz bu hafta hız kazanabilir uzaklara taşınmakla ilgili gündemleriniz varsa harekete geçmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda ise yeni düzenlemeler içine girebilirsiniz. Geçmişte finansal konularda kayıplar yaşadıysanız yeniden eski gücünüze kavuşmaya başlayabilirsiniz. Hafta sonu keyfi harcamalarınız söz konusu olabilir. Ayrıca sizi kıskanan fesat davranan kişilerle Pazar günü önemli yüzleşme ve hesaplaşmalar yaşayabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta sizler için iş ve kariyer hayatınızla ilgili konularda başarı kazanç dolu bir hafta olacak. Kendi işini kurmak isteyen oğlak burçları oldukça destekleyici etkiler alacak terfi ya da zam bekleyen oğlak burçları ise bekledikleri terfi ve zamları alabilecek. Ancak bu hafta hizmet aldığınız ve hizmet verdiğiniz kişilere oldukça dikkat etmelisiniz. Günlük rutinlerinizde birlikte çalıştığınız kişilerle olan diyologlarınızda yanlış anlaşılmalara da açık bir etkide olacaksınız. Hafta sonuna doğru bazı konularda seçenekler arasında kalabilirsiniz sizin için en elverişli olan koşullara yönelmelisiniz. Ayrıca imzalamanız gereken anlaşma ve sözleşmelerde yanılgılara dikkat etmelisiniz. Duygusal hayatınızda ise ilişkilerinizi ciddi boyuta taşımak isteyebilirsiniz. Hafta sonu çalışma temposundan oldukça yorulduğunuz için kendinize hobilerinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta boyunca daha kontrollü, disiplinli ve bilinçli hareket etmek isteyeceksiniz. Yakın çevrenizle alakalı sonuçlanan bazı konuların haberlerini alabilirsiniz. Uzak mesafeli işlerinizden önemli kazançlar elde edebilirsiniz. Hafta ortasında uzun vadeli projeler gündeminiz olurken yarım kalan işlerinizi de sonuçlandırmak isteyebilirsiniz. 

Eğitim hayatında sorunları olan kova burçları ise sorunlara çözüm üretecektir. Duygusal hayatınızda ilişkilerinizdeki iletişimde fevri davranışlar sergileyebilirsiniz çözüm odaklı olmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle partnerinizden beklediğiniz konularda kendisinin beklenti içerisinde olduğunuz konuları ağırdan ele alması anlaşmazlıklara yol açabilir. Hafta sonu ise hayal ettiğiniz bazı konuların hayal ettiğiniz gibi olmadığını fark edebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta boyunca düşünceleriniz ve iletişim konularınız oldukça önemli olacak. Hafta başında hayatınızda bir takım düzenlemeler yapmak isteyebilir yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Hafta ortasında uzun süredir yapmak istediğiniz ancak ertelediğiniz konuları başlatma kararı alabilirsiniz. Merkür’ün terazi burcuna geçmesi ile miras nafaka ortaklaşa paralarınız ve dışarıdan elde ettiğiniz kazançlarınız gündem olabilir. Uzun süredir küs olduğunuz konuşmadığınız kişilerle hiç tahmin etmediğiniz ortamlarda karşılaşıp küslükleri sona erdirebilirsiniz. Duygusal hayatınızda ise geçmişe fazlaca takılabilirsiniz. Hafta sonu akrabalar ve yakın çevre ile olan ilişkilerinizde her duyduğunuza inanmalısınız. Yakın çevre ilişkilerinizde bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz.


10 Ekim- 16 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!