Haftalık Burç Yorumları- 10 Haziran Haftası

haftalik-burc-yorumlari-10-haziran-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-10-haziran-haftasi

10 Haziran-16 Haziran haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

10 Haziran – 16 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle elimizdeki parayı korumak bizim için oldukça önemli olacak. Bu süreçte hedeflerimize ulaşmak için sabırlı ve her zamankinden daha kararlı, azimli hareket edebiliriz. İstediğimiz şeylere ulaşırken asla pes etmek istemeyeceğiz. Ayrıca, hafta başında iletişim konuları ön planda olabilir. Ticari işler, toplantılar ve alım satım işleri yapmak için uygun bir zamanda olacağız.

Salı günü, Mars-Pluto karesinin devreye girmesi özellikle fiziksel ya da psikolojik şiddet içeren konuları gündemimize taşıyabilir. Kazalar, patlamalar, yaralanmalar, tacizler, savaşlar ve doğal afetler bu sert açıda fazlaca görülebilir, dikkatli olmalıyız. Her konuda fazlaca hırslanıp hırsımızın kurbanı olabiliriz. Çarşamba günü, Satürn ve Merkür arasındaki sert açı iletişim konularında bizi zorlayabilir. Arka planda dönen işler ve gizli düşmanlıklar söz konusu olabilir. Bilgi paylaşımı yaparken dikkatli olmalıyız. Trafikte veya yapacağımız seyahatlerde bazı engellerle karşılaşabiliriz.

Cuma günü, Merkür Güneş’in kalbinde olacak. Bu gün özellikle ağzımızdan çıkan kelimelere ve niyetlerimize dikkat etmeliyiz. Merkür Güneş’in kalbinde iken yanık pozisyonda olur; bu nedenle evrene doğru mesajlar göndermek oldukça önemlidir. Niyetlerimiz, düşüncelerimiz ve isteklerimiz aynen bize geri dönecektir, bu nedenle olumsuz düşüncelerden uzak durmak gerekir. Cumartesi günü, dedikodu ve gıybetten uzak durarak finansal ve eğitimsel konulara odaklanmak faydalı olacaktır. Yapacağımız seyahatler varsa bu konulara yönelmeliyiz. Pazar günü ise sevdiklerimizle ve değer verdiğimiz kişilerle bir araya gelerek günü oldukça keyifli değerlendirebiliriz. Özel ve sosyal ilişkilerimiz adına son derece güzel bir gün olacak.

10 Haziran- 16 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta finansal konularla ilgili başınız biraz kalabalık olabilir. Sakin kalmanız yaşanacak bazı sorunları kısa sürede çözebilir. Belki partneriniz ya da ailenizle maddi birtakım konularda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Beklemediğiniz bir yerden gelir elde etmek için önünüze fırsat çıkabilir. Çok çalışmanız gerekebilir, ama kendinize güvenerek kazanç sağlayacaksınız. 

Kariyerinizle ilgili konularda özellikle iş arkadaşlarınızla çok uyumlu çalışma temposu içerisine girebilirsiniz. Kendinize ve yeteneklerinize güvenseniz de yanınızda size destek olan birisi ile çalışmak sizi çok daha başarılı hale getirecek. Yakın zamanda işinizde terfi edebilir, liderlik özelliklerinizi daha çok ön plana çıkarma şansı bulabilirsiniz.

Hafta başında özellikle ailenizle fikirlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşmaktan kaçınmamalısınız. Her ne kadar yalnız zaman geçirme isteğiniz ağır bassa da sorun yaşadığınız konularda ailenizin desteğini görmekten kaçınmamalısınız. Yaşam alanınızı değiştirmek ve düzenlemek için istekli olabilir, kalabalık buluşmalara, sosyal etkinliklere katılmak isteyebilirsiniz.

Aşk hayatınızda fazla duygusal davranıp, çok düşünüp yanlış adımlar atmanız söz konusu olabilir. Buna dikkat ettiğiniz takdirde aşk hayatınızda oldukça çekici olduğunuz ve şanslı olduğunuz bir hafta geçireceksiniz. Özellikle hafta sonu sosyalleşme ve flört konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizden çok sevineceğiniz bir hediye alabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz. Özellikle kariyer alanınızda hareketli ve iş bitirici tavrınız dikkat çekecek. Son derece başarılı olacaksınız ancak bu tez canlılığınızla başkalarının da işine karışıyor olmanız bazı kimseleri rahatsız edebilir. O yüzden enerjinizi kendi işlerinize odaklamanız daha iyi olabilir.

Finansal konularla ilgili bu hafta yeni kazanç fırsatları karşınıza çıkabilir. Elinize beklemediğiniz yerden bir para geçebilir. Ancak bu parayı nasıl değerlendireceğinizi düşünürken kulağınıza gelen şeylere karşı biraz temkinli yaklaşmanız gerekebilir. Aceleyle ve fazla incelemeden yapacağınız yatırımlar beklediğiniz gibi sonuçlanmayabilir ve size zarar getirebilir.

Hafta boyunca aile ve arkadaş çevrenizde liderliği ele alabilirsiniz. Bazı konularda kimsenin ortaya atılmaması sebebiyle sorumluluğu siz üstlenebilir ve sizden yaşça büyük kişilerden de yardım alarak yaşanan bir problemi giderebilirsiniz. Ayrıca sağlık ile ilgili konular da gündeminize gelebilir. Bu konu bir aile üyesinin yaşayabileceği bir sağlık sorunu ile ilgili olabilir.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa önemli kararlar almak için uygun zamandasınız. Partnerinizle birlikte gelecekten beklentilerinizi ortaya koyabilir ve ortak alım satım ile ilgili kararlar verebilirsiniz. Bu geleceğinizi netleştirecek ve ilişkinizi sağlamlaştıracak. Eğer yalnızsanız aşk hayatınızda oldukça şanslı olduğunuz bu haftada risk alabilirsiniz ve ilginizi çeken birisi varsa onunla konuşmak için adım atabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta işinizle ilgili konularda kendinizi oldukça enerjik hissedeceksiniz. Daha çok otoriteyi elinize alacak ve lider konumunda çalışmaya başlayacaksınız. Ancak üzerinize aldığınız fazla sorumluluk sebebiyle bu hafta bazı şeyleri ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Daha yavaş hareket etmeniz yararınıza olabilir.

Finansal konularla ilgili olarak gelecek planlarınıza daha çok odaklanabilirsiniz. Hayatınızla ilgili küçük ayrıntılarla ilgilenecek, yeni fikir ya da projelere başlayabileceksiniz. Odak noktanız yüksek enerjiniz ve yeni fikirleriniz olacak. İşinizle ilgili elinize geçebilecek yüksek kazançlar sayesinde kendinize yeni bir gelecek planı hazırlayabilecek ve daha bolluk içerisinde rahatlayabileceksiniz.

Hafta genelinde el becerilerinizle ilgili konularda çok istekli ve yaratıcı olabilirsiniz. Bu şekilde ilgilendiğiniz bir hobi varsa bunlara daha fazla zaman ayırmaya karar verebilir, ya da ilginizi çeken bir hobi ile ilgili bir kurs ya da eğitime başlamaya karar verebilirsiniz. Bu şekilde kendinize zaman ayırmanız enerjinizi olumlu yönetmenize yardımcı olacak.

Aşk hayatınızda bu hafta kendinizi ifade etme yeteneğiniz artacak ve aşk hayatınız sorunsuz ilerleyecek. Mevcut bir ilişkiniz varsa geleceğe yönelik planlarınızda partnerinizle ortak kararlar alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Kendi duygularınızı dinlerseniz sezgilerinize güvenerek net karar verebilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta eğitim ve öğretimle ilgili becerileriniz ön planda olacak. Eğer bir sınav, ders ya da kurs bitirme gibi konularınız varsa bu hafta itibariyle başarılı şekilde tamamlanabilir. Eğer kendiniz eğitim vermek ile ilgileniyorsanız yeni fikirleriniz ve enerjinizle sesinizi daha çok duyurup öne çıkabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili hafta genelinde mali durumunuzu gözden geçirmek ve gelir giderlerinizi hesaplamak için uygun zamanda olacaksınız. Gelirlerinize odaklanabilir, yeni yatırım fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Evinizle ilgili değişiklikler yapmak için bazı harcamalar yapmaya karar verebilir ve yaşam alanınızı yeniden düzenleyebilirsiniz.

Hafta boyunca yakınlarınız ve ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yakınlarınızın sizin için bir şeyler yapmasına izin verebilir, onlardan yardım ve destek isteyebilirsiniz. Her ne kadar bazı fikir ayrılıkları yaşasanız da sonunda ortak noktada buluşabileceksiniz. Kabuğunuza çekilmekten vazgeçip destek almaya hazır olmalısınız.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa kendinizi ifade etme yeteneğinizin artmasıyla partnerinizle yaşayabileceğiniz çatışmaları rahatça çözümleyebilirsiniz. Sakin kalmalı ve gereksiz şüphelere kapılmamaya çalışmalısınız. Eğer yalnızsanız arkadaş ortamınız içerisinde ilginizi çekecek ve kafanızı karıştıracak birisi ile tanışabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta finansal konularda dikkatli davranmanız gerekebilir. Çevrenizdeki kişiler tarafından size yüklü bir hediye ya da maddi gelir sağlanabilir. Size yapılan tekliflere acele ile karar vermek yerine daha dikkatli düşünerek davranmak ve yapabilirseniz daha iyi pazarlıkla daha iyi anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda fazlasıyla öne çıktığınız ve yeni fırsatlar yakaladığınız bir hafta olacak. Kendinizi daha çok ön plana çıkaracağınız, herkesin ilgisi ve dikkatini üzerinizde toplayacağınız bir döneme gireceksiniz. Hafta sonuna doğru kariyer hayatınızla ilgili uzun vadeli planlarınızı yeniden değerlendirmek için de zaman ayırabilirsiniz.

Hafta ortalarında sosyalleşmek ve etkinliklere katılmak için plan yapabilirsiniz. Ancak bu planlarınız bazı iletişim sorunları yüzünden aksayabilir. Ayrıca ailenizle ilgili konuşmalarınızda fazla eleştiri yapmamaya, daha ılımlı olmaya dikkat etmelisiniz. Kendinizi fazla duygusal hissettiğiniz dönemler yaşayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa fazla duygusal tavrınız nedeniyle partnerinizle birtakım çatışmalar ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İlişkinizi tekrar rayına oturtmak için kendinize zaman ayırmanız ve kafanızı toplamanız gerekebilir. Eğer yalnızsanız bir süredir aklınızda olan kişi ile duygularınızı konuşabilmek için bu hafta uygun zamanlamayı yakalayacaksınız.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta aşk hayatınız yoluna girecek. Bir süredir ilişkinizde yaşadığınız anlaşmazlıklar, sorunlar son bulabilir ve partnerinizle ortak noktada buluşabilirsiniz. Eğer yalnızsanız size akıl hocalığı yapabilecek donanımlı ve muhtemelen yaşça sizden büyük birisi fazlasıyla ilginizi çekebilir.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta üstlerinizden bir kişi ile fikir çatışması yaşayabilirsiniz. İşyerindeki huzurunuzu tehlikeye atmamak için sakin kalmanız ve mecbur olduğunuz kişilere karşı anlayışlı davranmanız gerekebilir. Ayrıca işlerinizin aksadığı, istediğiniz sonuçları alamadığınız konular olursa birkaç gün erteleyerek daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Finansal konularda bu hafta parlak fikirlerinizi kullanarak para kazanma gücünüzü arttırma şansınız çok yüksek olacak. Şu anda yapacağınız atılımlarla ilerleyen zamanda gelirlerinizi fazlasıyla arttırabileceksiniz. O yüzden bu hafta karşınıza çıkacak fırsatları sezgilerinize güvenerek ve akıllıca düşünerek çok iyi kullanabilirsiniz.

Hafta boyunca evinizle ilgili yaşanılabilecek birkaç aksaklık sebebiyle biraz stresli hissedebilirsiniz. Belki evinizle ilgili yenileme ve değiştirme işlerine girişebilirsiniz ancak haftanın ilk günlerinde işleriniz ters gidebilir. Bu işlerinizi hafta sonuna doğru planlamanız daha çabuk tamamlamanızı sağlayabilir. Hafta başındaki günlerinizi yakınlarınızla sosyalleşerek geçirebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta kendinizle ve özellikle sağlık rutinlerinizle çok ilgileneceksiniz. Kendinize daha iyi nasıl bakacağınıza dair birçok fikir edinebilir, bunun üzerine araştırmalar yapabilir ve harekete geçmeye başlayabilirsiniz. Bu hayatınızdaki birçok rutini değiştirme anlamına gelse de yorucu ama keyifli bir döneme geçiş yapacaksınız. 

Kariyerinizle ilgili konularda yoğun geçireceğiniz bu haftada bazı zamanlama hataları yaşayabilirsiniz. Ancak yine de fikirlerinizin önemsendiği, diğer kişilere liderlik ettiğiniz başarılı bir hafta geçireceksiniz. Sorun yaşadığınız konuların aslında kendinize güvenemediğiniz konular olduğunun, bunları başarabileceğinizin farkına varacağınız bir döneme gireceksiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta gerçek olduğuna inanamayacağınız kadar güzel teklifler alabilirsiniz. Özellikle uzun zamandır yapmak istediğiniz bir seyahat, gitmek istediğiniz bir gezi varsa bu hafta bunu planlamak ve harekete geçmek için gerekli bir kaynağı bir yakınınızdan sürpriz şekilde elde edebilirsiniz. Yalnızca acele kararlardan kaçınmanız gerekebilir.

Aşk hayatınızda bir süredir sizi üzerek ilerleyen bir durumun içerisindeyseniz artık bundan kurtulmanın zamanının geldiğini düşünebilirsiniz. Bu adım zor ancak sizin için ileride çok daha mutlu günler getirebilir. Eğer yalnızsanız ve kalbinizde biri varsa Olayları akışına bırakmanız her şeyin tam da istediğiniz gibi ilerlemesini sağlayacaktır.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta aşk hayatınızda yeni ve güzel haberler söz konusu olabilir. Partnerinizle ya da partner adayınızla bu hafta itibariyle ortak kararlar alabilirsiniz. Birlikte vereceğiniz büyük ve önemli kararlar olacak ve ikinizi de son derece romantik günler bekliyor olacak. Bu esnada kendinizi gereksiz şüpheye sokmamalısınız.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta iş arkadaşlarınıza fazla güvenmemeniz gerekebilir. Kendinizden fazla ödün vermeniz ve çevrenize fazla güvenmeniz sizi gereksiz strese sokabilir. Bu sebeple işinizle ilgili konularda yalnızca kendinize güvenerek ilerlemeniz yararınıza olacaktır. Hafta sonuna doğru üst düzey kişilerden önemli bir teklif alabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta kazanç fırsatları karşınıza çıkabilir. Finansal anlamda ek kaynaklar elde edebileceğiniz bu dönemde, bu kaynaklar size banka ya da bir yakınınızın aracılığıyla gelebilir. Ayrıca işinizle ilgili de sürpriz kazançlar hesabınıza geçebilir. Bir süredir bekleyen ihtiyaçlarınızı tamamlayabileceksiniz.

Hafta genelinde aile ve yakınlarınızla olan ilişkilerinizde birbirinizle güç mücadelesine girebilirsiniz. Bundan kaçınmak için egonuzu dizginlemeniz gerekebilir. Daha fazla rahatlamak ve kendinize zaman ayırmak yakınlarınızla ilişkilerinizi daha iyi yönde etkileyecektir. Çevrenizdeki kişilere karşı daha duyarlı bir tutum içerisinde olmanız gerekebilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta evinizle ilgili büyük bir değişiklik yapmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Evdeki sorumluluklarınızla ilgili düzeltmeler yapabilir, kendinize daha çok güvenebilirsiniz. Ayrıca düşündüğünüz şeylerin aslında daha farklı yapılabileceğini, kendinize ve yeteneklerinize daha fazla güvenmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Şansınız sizden yana olacak.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta daha yoğun çalışmanız gerekebilir. Özellikle iş yerinizdeki bazı kişilerin eksiklikleri ya da hatalı iş yapmalarının cezasını alacağınız fazla sorumlulukla siz çekebilirsiniz. Hata yapmamak için ayrıntıları fazlasıyla araştırabilir, bulduğunuz çözümleri detaylı incelemek isteyebilirsiniz. Bu halinizle fazlasıyla övgü alacak ve takdir edileceksiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta risk almanız gereken durumlar önünüze çıkabilir. Beklemediğiniz bir yerden gelecek bir para ile ilgili ne yapacağınıza ya da nasıl bir yatırım yapacağınıza dair birçok düşünceniz olabilir. İşbirliğine girebileceğiniz yakınlarınızla ortaklaşa kararlar alabilirsiniz ve riskli konularda sezgilerinizle hareket edebilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta iletişim konularında bazı sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Daha anlayışlı ve sakin davranabilirseniz bir süredir belirsiz kalan konular sonunda netleşecek ve ilişkinizde yeni bir döneme geçiş yapacaksınız. Eğer yalnızsanız yeni birisi ile tanışabilirsiniz ama heyecana kapılıp kendinizi yanlış tanıtmamaya dikkat etmelisiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta kariyerinizde önünüze yeni kapılar açılabilir. Fazla mükemmeliyetçi olmanız sebebiyle bazı konularda ilerleyememiş olabilirsiniz. Ancak bu hafta itibariyle çıkış yolu bulacaksınız ve kısa sürede yeni atılımlar yapabileceksiniz. Hedefinize odaklı çalışmanız takdir almanıza yardımcı olacaktır.

Finansal konularla ilgili özellikle çocuklarla ilgili konularınız varsa bunlar için fazla harcamalar söz konusu olabilir. Planlarınız dışında olan giderler sizi daha tasarruflu davranmaya itebilir. Geleceği daha çok düşünerek ve çok daha tasarruf ederek girebileceğiniz zor durumdan kendinizi kurtarabileceksiniz.

Hafta başındaki günlerde hayatınızla ilgili yeni bir karar alabilir, yeni bir fikir duyup bakış açınızı farklılaştırabilir ve yaşam tarzınızı değiştirmeye karar verebilirsiniz. Değişim size son derece olumlu etkiler getirecek. Aynı şekilde fiziksel görünümünüzde ve sağlığınızla ilgili rutinlerinizi değiştirmek için de motive olacağınız bir haftadasınız.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bir süredir planlayıp görüşemediğiniz yeni bir adayla muhteşem bir randevu geçirebilirsiniz. Sizin için gerçekten mükemmel bir ilişki kısa sürede başlayabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinize zaman ayırmada bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Biraz esnek davranarak keyifli ve romantik zaman geçirip kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta finansal konularda şans sizin yanınızda olacak. Bir süredir beklediğiniz gelişmeler bu hafta itibariyle yaşanabilir ve hak ettiğiniz gelire kavuşabilirsiniz. Gelecek için tasarruf planlarınızı yaparken bir yakınınızdan yardım alabilir ve yeni fikirleri uygulamaya koyabilirsiniz. Acele kararlardan kaçınmalısınız. 

Kariyerinizle ilgili konularda hafta başındaki günlerde biraz gergin ve stresli olabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın hoşlanmadığınız tavırları sizi kolayca sinirlendirebilir. Daha sakin kalıp kendi planlarınıza ve projelerinize odaklanmanız yararınıza olacak. Hafta ortasından itibaren kariyer alanınızda yeni bir ortaklık ya da sözleşme söz konusu olabilir.

Hafta genelinde profesyonel anlamda kendinizi çok yaratıcı ve üretken hissedeceksiniz. Kendi işinizden ayrı uğraştığınız başka bir iş ya da hobi varsa bunlarla daha çok ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Bunlarla ilgili kendinizi geliştirecek yeni eğitim ya da kurslara başlayabilirsiniz. Bu sayede ek gelir de elde edebilirsiniz.

Aşk hayatınızda son derece romantik ve huzurlu bir hafta geçireceksiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinize karşı daha net olmanız ve açık iletişim kurmanız içinizde yaşadığınız tereddütleri giderecektir. Yalnızsanız bir yakınınızın sizin için ayarladığı randevuya mutlaka çıkmalısınız.  Çünkü bu dönem karşınıza çıkabilecek yeni insanların hayatınızın aşkı olma olasılığı yüksek.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta aile ve ev yaşamınız daha ön planda olacak. Ailenizle ilgili konularda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir ve bu yoğunluk size zorlayıcı gelebilir. Ancak aileniz ya da mülklerinizle ilgili yeni başlangıçların olabileceği bu dönemde olumlu kalmaya ve yakınlarınıza karşı daha anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta biraz zorlanabilir ve işinizi yapma şeklinizle ilgili sınanabilirsiniz. Üstleriniz tarafından size verilecek yeni ve daha büyük görevler için kontrol ediliyor olabilirsiniz. Bu sizi her ne kadar strese soksa da bu dönemi başarı ile atlatmanız geleceğiniz için size büyük kapılar açabilir.

Finansal konularla ilgili yakın zaman içerisinde işinizle ilgili yaşayacağınız olumlu gelişmelerle birlikte gelirlerinizi arttırma şansınız olacak. Ailenizin ya da partnerinizin de desteğiyle birlikte ev alma, taşınma, yer değişiklikleri gibi konularla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Ayrıca yeni girdiğiniz ortamlarda tanışacağınız varlıklı kişiler de size yeni kapılar açabilir.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa özellikle hafta başındaki günlerde partnerinizle kendinizi daha uyumlu hissedebilirsiniz. Hem duygusal hem fiziksel olarak daha yakın olacağınız bu dönemde partnerinizle daha çok zaman geçirebilir ve kısa tatillere gidebilirsiniz. Eğer yalnızsanız artık bir ilişkiye hazır hissediyor olabilirsiniz, bu haliniz sayesinde de istediğiniz gibi bir kişi ile kısa sürede tanışabilirsiniz.


10 Haziran- 16 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!