Haftalık Burç Yorumları- 10 Ocak Haftası

10 ocak

10 Ocak -16 Ocak haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

10 Ocak -16 Ocak Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftaya Ay’ın, Koç burcunda olması ile giriş yapıyor olacağız. Hafta başında enerjimiz oldukça yüksek olabilir. 14 Ocak Cuma günü yaşanacak olan Merkür gerilemesinin etkileri Çarşamba günü Merkür’ün durağan hale gelmesiyle başlayacak. Salı gününe kadar ticari anlaşma ve sözleşmeleri yapmak için uygun zamanda olacağız.

Salı günü yaşanacak olan Güneş Neptün olumlu açısı, affetme ve affedilme konularında yumuşak bir etki verecektir.

Çarşamba günü yaşanacak olan Mars Neptün karşıtlığı bağışıklık sistemimize özellikle önem vermemizi gerektiren durumları ortaya çıkarabilir. Ayrıca bu süreçte  gıda zehirlenmeleri alkol ve ilaç tüketimine de dikkat etmeliyiz. Ayrıca girişim yaptığımız her konuda yanılgılara ve hayal kırıklıklarına karşı dikkatli olmalıyız. Erkeklerden gelecek hayal kırıklıkları Mars Neptün karşıtlığında söz konusu olabilir. Para piyasalarında ise kripto paralarda yanılgılara açık yatırımlar yapılması söz konusu olabilir.

Hafta sonu Plüton Güneş kavuşumu ile gücümüzü ortaya koymak isteyeceğimiz bir zamanda olacağız, otorite figürlerinden önemli destekler alabiliriz.

10 Ocak -16 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 MART – 20 NİSAN)

Koç Burcu

Sevgili Koç ve yükselen Koçlar, bu hafta kendi istek ve beklentilerinizi ön planda tutacaksınız. Beklediğiniz önemli haberleri alabileceğiniz bir haftadasınız. Hafta ortasına kadar odak noktanız maddi konular olabilir. Parasal konularda yeni fikirleriniz devrede olurken her türlü girişiminizde tanımadığınız yada yeni tanıştığınız kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Bu hafta çok fazla samimi olmadığınız kişiler sizleri yanlış fikirlere de yönlendirebilirler. Eğitim hayatı devam eden Koçlar bu hafta  odaklanma sorunu yaşayabilirler. Ayrıca bu hafta seyahat planları yapan Koçlar bazı aksaklıklar yaşayabilir. Gezeceğiniz yerlerde özellikle bağışıklık sisteminize dikkat etmelisiniz.

Bu hafta yaşanacak olan Merkür Retrosu sağlık alanında olacağı için sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Merkür gerilemesi ayrıca sosyal çevreniz ile iletişiminizi de etkileyecektir. Gelecek hedeflerinizle ilgili konularda girişimlerde bulunmayı Retro boyunca ertelemelisiniz. Bu hafta çevrenizde yardıma ihtiyacı olan kişilere yardımda bulunmaya özen göstermelisiniz. Yaptığınız iyiliklerin sizlere dönüşlerini fazlasıyla geri alabilirsiniz. Ayrıca hafta boyunca anneniz ya da anne tarafından akrabalarınızın sizlere ihtiyacı olabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar (21 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu

Sevgili Boğa ve yükselen  Boğalar, haftaya isteksiz enerjiler ile başlayabilirsiniz. Hafta genelinde yurt dışı bağlantılı konular, eğitim, seyahat ve ticari konularda çevrenizdeki kişilerden önemli destekler  alabilir, önemli planlar yapabilirsiniz. Çarşamba gününden itibaren parasal konularda kandırılmalara dikkat etmelisiniz. Yine beklediğiniz bir para varsa aksaklıklar yaşamanız söz konusu olabilir. Ayrıca hafta ortasından itibaren alacak verecek dengesine de dikkat etmelisiniz.

Merkür gerilemesi kariyer hayatınızı etkileyecek. Özellikle Şubat ayının dördüne kadar kariyer yaşantınızdaki her türlü iletişime dikkat etmelisiniz, kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Ayrıca kariyer hayatınızla ilgili her türlü anlaşma ve sözleşme yapmaktan da uzak durmalısınız. Anne ve anne çevresi ile olan iletişime de Merkür Retrosu boyunca dikkat etmelisiniz. Hafta sonu önemli bir konuda bir konuda güç birliği içine girmeniz gerekebilir ancak fikir ayrılıklarında inatçı fikirler sergilememeye özen göstermelisiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (21 MAYIS- 21 HAZİRAN)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen  İkizler, hafta başında arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden alacağınız haberler sizleri keyiflendirecek. Hafta boyunca oldukça enerjik ve aktif bir dönemde olacaksınız. Yönetici burcunuz Merkür bu hafta Retro hareketine başlayacak. Eğitim, ticari konular ve her türlü iş birliğinde dikkatli olmalısınız. Geçmişten bugüne yürüttüğünüz süreçlerde olumlu gelişmeler yaşarken yeni başlangıçlardan uzak durmalısınız. Ayrıca ev ve yuva konularındaki iletişime Merkür Retrosu boyunca dikkat etmelisiniz. 

Hafta boyunca ikili ilişkilerinize özellikle dikkat etmelisiniz. Partnerinizin çevresi ve ailesi ile ilgili sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir. Sevgilinizle gireceğiniz sosyal ortamlarda gerginlikler ve stresli durumlar yaşayabilirsiniz. Partnerinizle aranızda gereksiz gerginlikler yaşamanız söz konusu olabilir. Hafta sonunda parasal alanlarda güç elde edeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Merkür Retrosu boyunca sağlığınıza da ayrıca özen göstermelisiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (22 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeç  ve yükselen Yengeçler, iş hayatınızda kendinizi göstereceğiniz ve destek alacağınız bir haftaya başlangıç yapıyor olacaksınız ancak Çarşamba günü iş ortamınızda beklemediğiniz olaylar enerjinizi düşürebilir. Çarşamba günü sağlığınıza da ekstra dikkat etmelisiniz. İlişkisi olan Yengeç burçları hafta ortasından itibaren duygusal yaşamlarında romantik etkiler içerisinde olabilir. Partnerinizle yapacağınız paylaşımlar sizleri oldukça mutlu edebilir. 

Merkür retrosu sizlerin ortak para alanınızda etkisini gösterecek sevgili Yengeç burçları. Geçmişten kalan bir borç yeniden önünüze gelebilir. Ya da geçmiş borçlarınızı yapılandırmak adına bir takım düzenlemeler içine girebilirsiniz. Bu hafta ticari konularda beklediğiniz haberler varsa ertelenmesi söz konusu olabilir. Hafta sonu her türlü ilişkinizde çevrenizdeki kişilerin üzerinde baskıcı tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz. Çevrenizdeki kişilerle fikir alışverişi içinde olurken benim fikrim doğrudur tavrı sergilemeniz gerginliklere yol açabilir

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar ( 23 TEMMUZ-22 AĞUSTOS)

Aslan Burcu

Sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar, dış ortamlardan alacağınız önemli haberlerle cesur kararlar alacağınız bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Çarşamba gününe kadar işinize gücünüze adapte olmak isteyecek kendinizi kariyer konularında ortaya koymak isteyeceksiniz. Hafta ortasında annenizin bir sorunu ile ilgilenmek durumunda kalabilir, annenize her türlü konuda destek olmak isteyebilirsiniz. Merkür sizlerin evlilik ve ilişkiler alanınızda etkili olacak özellikle ilişkisi olan Aslan burçları ilişkilerinde yanlış anlaşılmalar yaşayabilir ya da eski konular yeniden önünüze gelebilir. Bu süreçte evlenmek, nişanlanmak ve ilişkilerinizi ileri boyuta taşımak için uygun zamanlar olmayacaktır. Ayrıca taşınmayı düşünen Aslan burçları Merkür Retrosu boyunca yer değişimi konuları için acele etmemelisiniz. 

Hafta boyunca parasal konularda sağlam adımlar atmak isteyeceksiniz. Ayrıca hafta boyunca toplumsal konular sizin için önemli olacak. Tüm hafta boyunca hukuksal konularda da dikkatli olmalısınız. Spor ile ilgilenen Aslan burçları her türlü sporsal faaliyetlerde dikkatli olmalısınız. Çocuğu olan Aslan burçlarının çocukları ile ilgili sağlık konuları gündem olabilir. Hafta sonu enerjiniz oldukça yükselirken yaratıcı fikirler üretebilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar ( 23 Ağustos-22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başak ve yükselen Başaklar, hafta başında odak noktanız yurt dışı konularınız, ticari işleriniz ve eğitim konularınız olacak. Hafta ortasına kadar iş seyahatleriniz hız kazanabilir ve kariyer yaşantınıza odaklanabilirsiniz. Cuma günü itibariyle yönetici gezegeniniz Merkür sizlerin günlük rutinler ve çalışma hayatınızı ilgilendiren alanda Retro hareketine başlayacak. Şubat ayına kadar olan süreçte günlük rutinlerinizi yönetmekte zorlanabilir bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Eskiden kalma bazı işler rutinlerinizi bozabilir. Angarya işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.  Çalışma arkadaşlarınızla aranızda iletişim problemleri yaşamanız söz konusu olabilir.

Ayrıca Merkür Retrosu sizlerin sağlık alanınızı da etkisi altına alacak sağlık konuları ile ilgili süreçleriniz varsa bir takım aksaklıklar yaşamanız söz konusu olabilir. Ya da ertelediğiniz önemsemediğiniz önceden yaşadığınız bir sağlık probleminiz tekrar nüksedebilir. Hafta sonuna doğru enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz sevgili Başaklar. Arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle planlar yapabilir uzun süredir görüşmediğiniz dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 EYLÜL -22 EKİM)

Terazi Burcu

Sevgili Terazi ve yükselen Teraziler, hafta boyunca parasal alanda kredi ve ödemeler sizleri zorlayabilir. Dışarıdan gelen kaynaklarınızda ve kazançlarınızda yanılgılara açık etkiler yanlış adımlar atmanıza neden olabilir. Bir banka işiniz varsa belirsiz koşullar sizi zorlayabilir. Eşinizin gelirleri ve kazançları ile ilgili bir takım sorunlar yaşanabilir. Ayrıca bu hafta başında duygusal yaşamınız ön planda olacak. Hafta ortasına kadar partnerinizin birtakım sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ya da partnerinizle ilişkilerinizi dengede tutmakta zorlanabilirsiniz. 

Cuma günü etkin olacak olan Merkür retrosu aşk hayatınızı etkileyecek. Şubat ayına kadar duygusal hayatınızda geçmiş meseleler tekrar gündeminiz olabilir. Partnerinizle fikir ayrılıkları yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Duygusal yaşantınızda beklediğiniz haberlerde ertelenmeler olabilir. Merkür Retrosu boyunca geçmişte kalan ilişkilerinizden yeniden dönüşler olabilir. Ancak Venüs Retrosunun da etkin olduğu günlerde geçmişe dönmek için uygun zamanlar değil .

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler ( 23 EKİM -22 KASIM)

Akrep Burcu

Sevgili Akrep ve yükselen Akrepler, haftaya yorucu bir iş temposu ile başlamanız söz konusu olabilir. Üzerinizdeki sorumluluklar baskı altında hissetmenize neden olabilir. Hafta ortasından itibaren ortaklıklarınız ve evliliğinizle ilgili konularda çözümlemek istediğiniz sorunlarda yaşadığınız belirsizlikler sizleri zorlayabilir. Eşiniz ile yada ortaklıklarınız ile olan ilişkilerinizde baskıcı tavırlar sergilemekten uzak durmalısınız. Cuma günü yaşanacak olan Merkür retrosu ev ve yuva alanınızı etkisi altına alacak. Uzun süredir ertelediğiniz konular ev içinde masraflara ve beklenmeyen para çıkışlarına neden olabilir. Ev içindeki elektronik ve teknolojik aletlerde sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir. Aile içindeki iletişim sorunları Merkür retrosu boyunca sizleri zorlayabilir özellikle ebeveynlerinizle olan ilişkilerinize özen göstermelisiniz fikir ayrılıkları yaşanabilir. Gereksiz konular tartışma ortamları yaşanmasına neden olabilir. Hafta sonu süpriz bir seyahat gündeminizi oluşturabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yay ( 23 KASIM -22 ARALIK)

Yay Burcu

Sevgili Yay ve yükselen Yaylar, hafta başında duygusal hayatınız ön planda olacak yönetici gezegeniniz Jüpiter’den aldığınız destekle kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Ancak Venüs’ün hala Retro olduğunu unutmamalısınız. Hafta ortasında ani sağlık sorunları yaşamanız söz konusu olabilir. Özellikle tükettiğiniz yiyecekler konusunda gıda zehirlenmelerine ve alkol tüketimine dikkat etmelisiniz. Ayrıca günlük rutinlerinizdeki koşturmaca bağışıklık sisteminizin zayıflamasına neden olabilir. 

Cuma günü yaşanacak olan Merkür retrosu ile yakın çevre ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Ayrıca sunum ve projelerinizde bazı dijital problemler yaşamanız da söz konusu olabilir. Her türlü konuda kendinizi ifade ederken dikkatli olmalısınız. Merkür Retrosu boyunca her türlü fikirlerinizde beklediğiniz desteği bulmanız zor olabilir. Ayrıca kardeşleriniz ve kuzenleriniz ile aranızda geçmişte yaşanan sorunlar tekrar önünüze gelebilir. Hafta sonu çevrenizdeki kişilere karşı fevri tepkiler vermekten uzak durmalısınız.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar ( 23 ARALIK-22 OCAK)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar, hafta ortasına kadar olan günlerde ebeveynlerinizle ilgilenmeniz gereken konular gündeminiz olabilir. Aile büyüklerinizin sağlık sorunları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta ortasından itibaren gündeminiz ise duygusal hayatınız olacak. Partneriniz ile vakit geçirmek isteyeceksiniz ancak hesapta olmayan bazı konular ilişkinizde sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Sevdiğiniz kişiye fikirlerinizi kabul ettirmekte zorlanabilir, baskıcı bir tavır sergileyebilirsiniz. 

Cuma günü yaşanacak olan Merkür Retrosu para alanınızda olacak. Şubat ayına kadar olan süreçte para akışınızda yaşadığınız aksaklıklar sizleri zorlayabilir. Beklediğiniz paralarda gecikmeler yaşanabilir. Ekstra giderleriniz oluşabilir. Bankalarda ve kredi işlerinizde bir takım engeller yaşayabilirsiniz. Yapacağınız her türlü online işlem de pürüzler yaşamanız söz konusu olabilir. Ayrıca Retro boyunca riskli yatırımlardan uzak durmalısınız.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 23 OCAK – 22 ŞUBAT)

Kova Burcu

Sevgili Kova ve yükselen Kovalar, hafta boyunca sağlık konularına dikkat etmelisiniz. Tansiyon ve dolaşım sistemi sorunları yaşamanız söz konusu olabilir. Hafta ortasında ailevi konularda koşturmanız gereken bir tempoda olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru davetler ve organizasyonlar hız kazanabilir. Kendinizi bir davetten diğerine koştururken bulabilirsiniz. 

Cuma günü yaşanacak olan Merkür retrosu sizin burcunuzda gerçekleşecek. Her türlü konuda iletişime dikkat etmelisiniz. Yaşamınızın her alanında iletişimde olduğunuz kişilerle fikir ayrılıkları ya da yanlış anlaşılmalar yaşanması söz konusu olabilir. Ayrıca elektronik eşyalarınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz, almayı düşündüğünüz teknolojik bir alet varsa kesinlikle ertelemelisiniz. Merkür Retrosu boyunca yeni ticari girişimler yapmaktan uzak durmalısınız. Duygusal yaşantınızda kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar ( 23 ŞUBAT – 22 MART)

Balık Burcu

Sevgili Balık ve yükselen Balıklar, hafta başında odak noktanız parasal konularınız olacak. Gelirlerinizi arttırmak, alacak ve verecek konularında denge sağlamaya çalışmak sizler için öncelik olabilir. Hafta ortasından itibaren alkol ve ilaç tüketimine dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikler zehirlenmelere karşı açık bir etki altında olabilirsiniz. Hafta ortası hayalini kurduğunuz bir konuda mücadele vermenizi gerektiren şartlar oluşabilir. Ya da mücadelesini verdiğiniz bir konuda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Merkür Retrosu sizin on ikinci evinizde gerçekleşecek. Bu süreçte geçmiş konuları sorgulayabilirsiniz. Geçmişle adeta bir hesaplaşma içine girebilirsiniz. Zihniniz bu süreçte çok fazla karışık olabilir.  Merkür Retrosu boyunca geçmiş ilişkilerinizden haberler alabilirsiniz. Ya da geçmişte ilişki yaşadığınız bir kişi ile ilgili duyduklarınız sizi şaşırtabilir. Hafta sonunu ise ailenizle evde geçirmek isteyebilirsiniz. Tüm haftanın yorgunluğunu evinizde atmak sizlere iyi gelecektir.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.