Haftalık Burç Yorumları- 11 Eylül Haftası

haftalik-burc-yorumlari-11-eylul-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-11-eylul-haftasi

11 Eylül- 17 Eylül haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

11 Eylül – 17 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında ayın aslan burcunda olması adım atacağımız her türlü işte onaylanmak isteyeceğimiz bir akış getiriyor olacak. Enerjimizin motivasyonumuzun yüksek olduğu hafta başında egomuzu kontrol altında tutmalıyız.

Başak burcunda yaşanacak olan Yeni ay hafta başından itibaren bizi etkiliyor olacak. Yeni Ay’ın etkisi ile Ağustos ayından itibaren hayatımızda tıkanan noktalarla ilgili yeni bir süreç başlayabilir. Yaşantımızda sağlık konularında beslenme ve yaşam şeklimizi düzenleyecek yeni kararlar alabiliriz. İlişkilerde bazı kişileri gözümüzde fazla büyüttüğümüzü fark edebiliriz. Hayatımızdan çıkarmak istediğimiz kişilerle vedalaşabiliriz. 

Uranüs’ün Yeni Ay’a olumlu etkisi ilişkilerimizde ve iş hayatımızda yüzümüzü güldürecek sürpriz gelişmeler yaşatabilir. Ancak diğer taraftan Yeni Ay’ın Neptünyen olması ve Merkür’ün aynı gün durağan konumda olması algımızı duygularımızı karıştırabilir ve detaylara odaklanıyor olsak bile bazı gerçekleri görmekte bizi zorlayabilir. İmzalayacağımız anlaşma ve sözleşmeleri bu nedenle sonraki zamanlara ertelemek yerinde bir karar olacaktır. Olumlu açıdan da bakacak olursak Yeni Ay bu zamana kadar bize kafa karışıklığı yaşatan idealize ettiğimiz konularda önemli tamamlanmalar yaşatabilir.

Yeni Ay’ın Denebola sabit yıldız ile kavuşumu ilişkilerde kadın figürleri ile zıtlaşmalar yaşatabilir. Ayrıca salgın hastalıkları ve doğal afetleri tetikleyebilir. Özellikle yağışlarla ilgili de artışlar söz konusu olabilir. Aynı gün Merkür’ün durağan konumda olması iletişimde problemler aksamalar yaşamamıza neden olabilir. Yeni Ay ile beraber alacağımız kararları atacağımız adımları 17 Eylül sonrasına bırakmayı unutmayalım.

11 Eylül – 17 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta kendinizi derin duygular içerisinde bulabilirsiniz. Evrenden size gelen mesajlar, karşınıza çıkan işaretler olabilir. Farkındalığınızı yüksek tutmalısınız. Manevi yönünüz ağır basacağı için biraz daha kendi kabuğunuza çekilmiş olacaksınız. Hafta ortasından sonra kendinizi dış dünyaya açacaksınız.

Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar sizi yapılacak olan önemli işlerinizden alıkoyabilir. İşlerinizi yapmak ve arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmek arasında kalabilirsiniz. Ayrıca kariyer hayatınızla ilgili sizin için önemli olabilecek yeni kişilerle tanışabilir, özellikle yurt dışı ilişkileri ve planlarınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili biraz dikkatli adımlar atmanız daha iyi olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeli ve aceleci kararlar vermemelisiniz. Önümüzdeki dönemde ekstra harcama çıkacak ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Fazla açılmamanız yararınıza olacaktır.

Aşk hayatınızla ilgili iletişim becerileriniz üst noktada olacak. İlişkinizde ya da yeni flört adaylarınızla olan güçlü iletişiminizde liderliği ele alacaksınız ve isteklerinizin gerçekleşmesini sağlayabileceksiniz. Aşk hayatınızda yaşadığınız sorunlar varsa çözme şansına sahip olacaksınız.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta hayatınızda önem oluşturacak bazı konularla ilgili ilginç bilgiler edinebilirsiniz. Sizin için önemli olan bir konuyla ilgili olarak ortaya çıkacak büyük bir haber alabilirsiniz. Bu konu ailenizle ilgili olabilir, çözmeniz gereken bir konuyu yeni öğrendiğiniz şeyler ile çözümleyebilirsiniz.

Kariyer hayatınızda çalışma arkadaşlarınızla bir çatışma içerisine girebilirsiniz. Rakibinize karşı işlerinizi fazla hafife almış ya da yeterince ilgilenmemiş olabilirsiniz. Buna dikkat etmeli, kıskançlık ya da egonuza kapılmadan işlerinizi tamamlamaya odaklanmalısınız. İş arkadaşlarınızla dikkatli ilişkiler kurmanız yararınıza olabilir.

Finansal konularla ilgili şanslı olduğunuz bu zamanda elinize geçecek fazladan para ile çok almak istediğiniz bir şeyi alabilir, uzun süredir planladığınız bir seyahate gitmek için kolaylıkla kaynak bulabilirsiniz.

Aşk hayatınızda iş ve aile sorumluluklarının sebebiyle duygularınızı önceliğiniz yapamayabilirsiniz. Bu yüzden kendinizi yeni bir döngü içerisine sokup aşk hayatınıza yeteri kadar zaman ayırmaya çalışacaksınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa iş ve aile sorunları arasında ihmal ettiğiniz partneriniz ile daha sağlam bağlar kurmaya başlayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız kalabalık bir toplulukta yeni tanışacağınız birisi ilginizi fazlasıyla çekebilir. Cuma gününden sonra daha kolay ilişki kurabileceksiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta yaşadığınız her olayı kendi kontrolünüz altına alacaksınız. Özellikle maddi konularınızla ilgili olarak kendinizi bir tasarruf planı içine büyük bir istekle sokabilirsiniz. Harcamalarınızı azaltabilir, karşınıza çıkan yeni yatırım fırsatlarına cesaret ederek gelirinizi ve birikiminizi arttırabilirsiniz. 

Hafta başında partneriniz ya da eşiniz ile aileniz arasında bir sürtüşme söz konusu olabilir. Muhtemelen bir yanlış anlaşılma olan bu konuyla ilgili sizin desteğiniz ve yardımınız her iki tarafa da gerekebilir. Sakin davranarak bu konuyu büyümeden çözebilirsiniz.Ayrıca yaşamınızda geçmişten gelen sorunlarınız varsa çözme fırsatınız olacak.

Finansal konulardaki şansınızla birlikte evinizde yapmak istediğiniz bir yenilik ya da almak istediğiniz şeyler varsa alabilirsiniz.. Bu dönemde evinizle fazlasıyla ilgilenebilirsiniz  evinizde daha huzurlu hissedebileceğiniz ortam yaratmak için düzenlemeler yapabilirsiniz.

Aşk hayatınızda kendinizi daha fazla sevgi ihtiyacı içerisinde hissedebilirsiniz. Eğer yalnızsanız, geçmişte kalan bir ilişkinizle ilgili bir haber alabilir, ya da tekrar iletişime geçilebilirsiniz. Emin olmadan adım atmak istemediğiniz için bu süreci ağırdan ele alabilirsiniz. Bu şekilde yaklaştığınız için sağlam bir şeylere adım atabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha çok zaman geçirmek isteyebilir, artan ilginizle partnerinizi mutlu edebilirsiniz

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta bir aile üyenizle aranızda bir süredir devam eden bazı iletişim sorunlarını çözebilirsiniz. Ailenizle daha iyi iletişim kurabilir, bu sayede kendi hayatınıza daha çok odaklanabilirsiniz. Destek olmanız gereken kişilere anlayışlı ve yardımcı davranıp işlerinizi yola sokabileceksiniz.

Kariyer hayatınızla ilgili hassas ruh haliniz sizi biraz yorabilir. Çevrenizde olan olayları kişisel algılamamaya çalışmalı, alıngan davranmamalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir, alınganlık göstermezseniz onlara yardımınız dokunabilir. Hafta ortasından sonra enerjinizi kendinize yatırmalı ve kendi kendinize iyi gelecek bir şeyler yapmalısınız.

Hafta ortasından itibaren yeni bir entelektüel döngü içerisine gireceksiniz. Bilgi edinmek, fikirlerinizi ifade etmek ve yeni şeyler öğrenmek için kendinizi çok motive hissedeceksiniz. Arkadaşlarınızla ufak gezilere gidebilir, uzun süredir görüşmediğiniz kişilere zaman ayırabilirsiniz. 

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız arkadaşlarınızla gittiğiniz ortamlarda ilginizi çeken birisi ile ani bir kıvılcım yaşayabilirsiniz. Ancak fazla hızlı gitmemenizde fayda var. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle ortak bir seyahat planlayabilir, baş başa zaman geçirebileceğiniz zamanlar yaratabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta şansınızla kazanacaksınız. Özellikle finansal konularla ilgili refah ve bolluk kapılarını açıyorsunuz. Kazanma gücünüz artabilir ve önünüze tahmin edemeyeceğiniz fırsatlar geçebilir. Ancak imza, sözleşme, onay gibi konularda dikkatli ve tüm detaylara baktığınızdan emin olmalısınız. 

Kariyer hayatınızla ilgili bugüne kadar haberinizin olmadığı ve biraz canınızı sıkabilecek bir bilgiye ulaşabilirsiniz. Neler olduğunu anlayabilmek için bir araştırma içine girebilirsiniz, göründüğünden daha çok sorun fark edebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda sakin davranmanızda fayda olacaktır.

Aile ile ilgili konularınız bu hafta ortalarında biraz zamanınızı alabilir. Beklediğiniz bir haber varsa ya da harekete geçmek için bir işaret bekliyorsanız onu alacaksınız. Aile, yakınlar ya da çocuklar ile ilgili konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Aşk hayatınızda yoğun duygular yaşayacaksınız. Partnerinizden size büyük bir sürpriz gelebilir, beklemediğiniz bir jest yapabilir. Eğer yalnızsanız bir arkadaşınızın sizinle duygusal olarak ilgilendiğini öğrenebilirsiniz. Sizin için çok büyük sürpriz olacak bu durumda hayranınız sizi fazlasıyla şaşırtıp mutlu edebilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (3 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta her şeyi doğru şekilde yapmaya çalışacaksınız. Özellikle kariyer hayatınızla ilgili ne istediğinizi netleştirmenin ve onun peşinden gitmenin zamanının geldiğini düşünüyorsunuz. Hedeflerinize odaklanıp doğru adımlar atıp başarıyı yakalayabileceksiniz.

İş hayatınızda hafta başında kendinizi biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Her şeyi doğru yaptığınız halde belki kendinizi net ifade edemeyebilirsiniz. Bu sebeple  biraz daha sabırlı olmanız gerekebilir. Hafta ortasında itibaren öne çıkmaya ve dikkatleri üzerinize çekmeye başlayabilecek ve doğru kişiler ile doğru iletişim kurabileceksiniz.

Hafta boyunca özellikle eğitim gibi konularda merak ve isteğiniz fazla olacak. Başlamak istediğiniz bir kurs, eğitim gibi şeyler varsa uygun zamanda olacaksınız. İşinizle ilgili de bir eğitim sürecinizin gündeme gelmesi söz konusu olabilir. 

Aşk hayatınızda biraz hassas hissettiğiniz bu günlerde partnerinize karşı biraz alıngan tavırlar içerisine girebilirsiniz. Bazı konuşmaları ya da mesajları yanlış yorumlayabilir, gereksiz konuları olumsuz bir olaya çevirebilirsiniz. Bu yüzden daha sakin ve olumlu düşünceler içerisinde kalmaya çalışmalısınız. Eğer yalnızsanız hafta sonuna kadar ilk buluşmalar için uygun olmayabilir, hassas haliniz karşınızdaki kişinin sizi yanlış anlamasına sebep olabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta kariyeriniz ile ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Yeni bir kariyer rotası belirlemek istediğinizi hissediyor olabilirsiniz, bunu daha derinlemesine düşünmek için iyi bir dönemde olacaksınız. Ne istediğinize net olarak karar vermek ve bunu planlamak sizin için önemli olacak ve düşündüklerinizin gerçekleşmesi için uygun zamanda olacaksınız.

Finansal konularda bu hafta neredeyse para kazanmak sizin için her şeyin önüne geçecek. Daha fazla para kazanmak için neler yapabileceğiniz, nelere yatırım yapıp daha fazla para kazanabileceğiniz aklınızdan çıkmayacak. Tüm bunları düşünerek paranızı doğru değerlendirebilir ve bol kazanç sağlayabilirsiniz.

Hafta boyunca sezgileriniz çok güçlü olacak. Gizli kalması gereken bazı bilgilere ulaşabilirsiniz söylediğiniz bazı bilgileri nereden bildiğinizi karşınızdaki kişiler merak edebilir. Bir aile üyesinin hamile olduğunu hissedebilir ya da bir arkadaşınızın yeni ilişkisini o söylemeden tahmin edebilirsiniz. Bu yönünüzle yakınlarınızı şaşırtabilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu dönemde geçmişle ilgili yarım kalan ya da aklınızda yer eden şeyler varsa artık bunları tamamen kapatmak için adım atacaksınız. Bu sizin yeni adımlar atmanız için geçmeniz gereken bir aşama olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa sorunlarınızı göz ardı edip anı yaşayacağınız ve keyifli zaman geçireceğiniz bir zamanda olacaksınız.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta yenilenmek gündeminizde olacak. Eski şeylerin yerini yenileri alacak.. Hayatınızda eskidiğini, artık istemediğinizi hissettiğiniz ne varsa kendinizi  hepsini bırakmaya hazır hissedeceksiniz. Hayatınızın her anlamında bir yenilenme döneminin eşiğinde olabilirsiniz.

Sosyal açıdan çok aktif olacağınız bu haftada arkadaşlarınızla bolca zaman geçirebilir ve bir çok etkinliğe katılabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda fazlasıyla dikkat çekeceğiniz ve romantik olasılıklar içerisinde olacağınız zamanlardasınız. Ayrıca sosyal medya üzerinden de ilgi çekip yeni yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz. 

Kariyer hayatınızla ilgili olarak bazı konularda yanlış anlaşılmalara maruz kalabilirsiniz. Yanlış posta gönderebilir ya da rakamları bazı yerlere yanlış girebilirsiniz.. Bu sebeple dikkatli ve odaklı çalışmaya önem vermelisiniz.. Hafta ortasından itibaren bu etki geçecek ve daha sakin ve uyumlu çalışma içerisinde olabileceksiniz.

Aşk hayatınız sosyal yaşamınızla birlikte hareketlenecek. Çevrenizde şans vereceğiniz birçok kişi olacak ve hatta seçim yapmakta zorlanacaksınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa biraz anlayış ve iyi iletişimle partnerinizin kalbini daha çok kazanacak ve bağlarınızı güçlendireceksiniz. Ani bir şekilde kısa romantik bir seyahate çıkmaya karar verebilirsiniz

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta yeni fırsatlar sizinle olacak.  Şimdi yatırımlarınızı, kredi kartlarınızı ve diğer mali evraklarınızı gözden geçirmek için iyi bir zaman olacaksınız. Kazanma fırsatlarınızı gözden geçirmeli, hala kazançlı mısınız kontrol etmelisiniz. Bu dönemde para konularında çok şanslı olacağınız için paranızı elinizde tutmak ve tasarruf etmek sizin için daha faydalı olacak.

Hafta başında kendinizi biraz karamsar hissedebilirsiniz. Özellikle yakınlarınızla birlikte olduğunuz ortamlarda kendinizi daha olumsuz düşünceler içerisinde bulabilirsiniz. Kendinize yüklenmemeli olumlu düşünceler içerisinde kalmaya çalışmalısınız. Hafta ortasından itibaren bu etki geçecektir.

Kariyer hayatınızla ilgili bu hafta bazı teknik konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu yüzden özellikle teknik ya da elektronik şeylere dayalı işleriniz varsa çıkabilecek sorunlara karşı bunlara fazladan zaman ayırmanızda fayda olacaktır. Yoksa işleriniz gecikebilir, planlarınızın dışına çıkmak ve aksatmak zorunda kalabilirsiniz.

Aşk hayatınızda partnerinizle zaman geçirmek için can atıyor olabilirsiniz. Ancak bunun için işlerinizi düzene koymanız önceliğiniz olacak. Heyecanlı ve romantik bir geziye çıkmaya karar verebilirsiniz. Eğer yalnızsanız beklediğiniz aşk uzakta olan bir kişiden gelecek bir adımla başlayabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta geleceğiniz üzerine odaklanacaksınız. Önümüzdeki dönem boyunca hayatınız ve geleceğiniz hakkında bir uyanış ve aydınlanma yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmayı hızlandıracak kararlar verebilirsiniz. Hayatınızda ne istediğinize odaklanmanızın zamanı gelmiş görünüyor.

Hafta başında kendinizi her zamankinden daha fazla hassas hissedebilirsiniz. Bu sebeple bu ruh halinin tetiklendiği durumlara girmek istemeyeceksiniz. Hayatınızda dengenizi bozan, size çok da iyi hissettirmeyen kişiler varsa bu kişilerle olacak görüşmelerinizi ertelemenizde yarar olacaktır. Ayrıca vermeniz gereken zor bir kararla ilgili yakın arkadaşlarınızın desteğine ihtiyaç duyacak bir durum da yaşayabilirsiniz.

Eğitim hayatınızla ilgili bu hafta beklenmedik bir sınavla karşılaşabilirsiniz. Ya da iletmeniz gereken önemli bir evrakla ilgili beklemediğiniz bir sorun yaşayabilirsiniz. Her şeyi iki kez kontrol ederek yaparsanız sabrınızla başarıya ulaşabilirsiniz.

Aşk hayatınızda özellikle hafta sonunuz oldukça hareketli geçebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa beklemediğiniz bir sürpriz ya da teklifle karşılaşabilirsiniz. Eğer yalnızsanız daha önce bulunmadığınız bir ortamda tanıştığınız kişi fazlasıyla ilginizi çekebilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta büyük planlar peşinde olacaksınız. Özellikle finansal konularla ilgili kendinize büyük hedefler koyabilir ve büyük adımlar atabilirsiniz. Hedeflerinizle alakalı uzun bir sürece girebileceğiniz bu dönemde şansınız her ne kadar yanınızda olsa da form, sözleşme gibi evrakları dikkatli incelemelisiniz. 

Kariyer hayatınızda bu hafta tarafsızlığınızı ve sakinliğinizi korumanız yararınıza olacaktır. Karşılaşacağınız bazı durumlar sizi çatışmaların içine sokabilir. Sakin ve arabulucu tavrınızla bu küçük sorunların çözümünü üstlenebilirsiniz. Bunun dışında biraz stresli bir hafta geçirecek olsanız da bu sizin hırsınızı ve başarınızı arttıracak.

Bu hafta itibariyle iki haftalık dönemde kendinizi fazla duygusal ve hassas hissedebilirsiniz. Bu sebeple yakın arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeli ve sosyalleşmeye daha fazla zaman ayırmalısınız. Spor ya da hobi gibi ilgi alanlarınızla ilgilenmek de bu ruh halinden kurtulmanız için yardımcı olabilir.

Aşk hayatınızda duygusal haliniz partnerinizle daha çok zaman geçirme isteğinizi ortaya çıkarabilir. Partnerinizden beklemediğiniz bir jest, bir hediye ya da çok sevineceğiniz bir haber alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız duygusal olarak olumsuz düşüncelerinizden sıyrıldığınız anda karşınızda ilginizi çeken birisini fark edebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızla ilgili çok ilginizi çekecek, uzun süredir istediğiniz gibi bir kişi karşınıza çıkabilir. Bu kişi ile aranızda bir mıknatıs varmış gibi bir çekim hissedebilirsiniz. Şu an bir ilişki istemiyor olsanız bile bu çok mümkün olmayabilir. Aşk kapınızı kuvvetli şekilde çalabilir.

Kariyer hayatınızla ilgili bu dönemde yeni ortaklıklar ve beklemediğiniz değişiklikler söz konusu olabilir. İş değiştirmeyi ya da başvuru yapmayı düşünüyorsanız bu dönem çok uygun bir zamanda olacaksınız. Mevcut işinizde de bir değişim, terfi ya da zam gibi sizi sevindirecek haberler almanız söz konusu olabilir.

Ailenizle ilgili konularda bu hafta bir aile üyesi ya da yakınınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Belki çok küçük bir olayla ilgili olsa da güveninizi kıracak, fazla alınganlık yaptığınız bir durum yaşayabilirsiniz. Daha anlayışlı davranmanız ve affedici olmanız ilişkilerinizi daha sağlıklı hale getirebilir.

Finans konularınızla  ilgili sorunsuz bir hafta geçirecek olmanıza karşın bir yakınınızın sizden istekleri olabilir. Karşınızdaki kişilere yardımcı olmak isteseniz de hayatınızdaki alma verme dengesine dikkat ederek davranmanız yararınıza olacaktır.


11 Eylül- 17 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!