Haftalık Burç Yorumları- 11 Mart Haftası

haftalik-burc-yorumlari-11-mart-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-11-mart-haftasi

11 Mart- 17 Mart haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

11 Mart – 17 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Merkür’ün koç burcuna geçmesi ile daha hızlı düşünüp hızlı kararlar alacağımız bir dönemi başlatacağız.  Bu dönemde çevremizdeki kişilere karşı daha açık konuşmalar yapabiliriz. Fakat fikirlerimizi savunurken saldırı şeklinde olmamasına özen göstermeliyiz.

Salı günü Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ile sevgi ve ilişki konularında daha empatik ve affedici olurken akışta kalmak isteyeceğiz ve akışa güveneceğiz. Bu dönemde ilişkilerde daha romantik ve paylaşımcı olurken kendimizi ilişkilerimize daha fazla adayabiliriz ancak gerçeklikten uzaklaşmamaya da özen göstermeliyiz. Venüs balık burcunda kendini feda etmek yada kurban rolüne sokmak ile alakalı olduğundan dikkat etmeliyiz.

Hafta boyunca etkili olacak olan Güneş Neptün kavuşumu maneviyatımızı ön plana çıkarırken yardımlaşmak bizim için önemli olacak. Fakat alma verme dengesini korumaya özen göstermeliyiz. Zihnimiz biraz dalgın olabilir . Kandırılma ve aldatılmalara karşı daha açık olabiliriz.

Ayrıca tüm hafta boyunca etkili konuşmalar yapmak çevremizdeki kişilere fikirlerimizi kabul ettirmek daha kolay olacak. Cesaret gerektiren işlerde harekete geçmek aksiyon almak ve istediğimiz sonuçları elde etmek adına da destekleneceğiz.

11 Mart– 17 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta işinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle önümüzdeki iki hafta boyunca işinizde yenilikler ve değişiklikler sizinle olacak. Yaratıcılığınız yüksek olacak ve daha çok göz önünde olacaksınız. Kendinizden daha emin adımlar atabilecek ve işinizde liderliği ele alabileceksiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta elinizden tahmin etmediğiniz bir miktar para çıkabilir. Belki daha uzun vadede ödeyebileceğinizi düşündüğünüz bir para ya da ilerleyen günlerde planladığınız bir ödeme bu hafta gerçekleşebilir. Zor durumda kalmamak için harcamalarınızı tutarlı yapmanız yararınıza olacaktır.

Hafta genelinde yaratıcılığınız çok yüksek olacak. Bu da kendinizi sanatsal faaliyetlerle fazlasıyla ilgilenirken bulmanıza sebep olabilir. Bu sayede evinizle ilgili dekorasyon değişiklikleri yapabilir ya da kıyafetlerinizde yeni bir tarz oluşturmaya karar verebilirsiniz.

Aşk hayatınızda hafta boyunca geçmişle ilgili düşünceler aklınızda dolanabilir. Yaşayacağınız kafa karışıklığı geçmişte tam anlamıyla çözülmemiş sorunlu bir ilişki sebebiyle olabilir. Duygularınızı net şekilde kendinize ifade etmeniz, vedalaşmanız gereken anılarınızla vedalaşmanız sizi rahatlatabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa kendinizi son derece romantik ve duygusal bulabilir partnerinizi bu sayede daha çok mutlu edebilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta aşk konusunda şansınız açık olacak. Kendinizi son derece romantik ve yeni olasılıklara açık hissedeceksiniz. Eğer yalnızsanız bir süredir arkadaşınız olan kişi size karşı duygularını açıklayabilir ve siz de sadece arkadaş olarak gördüğünüz bu kişiye karşı bir şeyler hissetmeye başlayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa artık daha cesur adımlar atmaya karar verebilir ve duygularınızı, isteklerinizi daha net şekilde partnerinize aktarabilirsiniz.

Hafta boyunca finansal konularda biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir. Her ne kadar alışveriş sepetiniz hep dolu ve almak istedikleriniz hiç bitmiyormuş gibi gelse de gereksiz harcamalardan kaçınmalı ve bütçenizi göz önünde bulundurmalısınız. Harcama yapmak için ek gelir ya da yatırımlarınızdan kazanacağınız gelirleri beklemelisiniz.

Hafta boyunca arkadaşlarınızla ve ailenizle son derece fazla zaman geçireceksiniz. Arkadaşlarınızın farklı çevreleriyle etkinliklere katılabilir, birçok yeni insanla tanışabilirsiniz. Ailenizle ile ilgili olan konularda geçmişte yaşanan sorunlara fazla takılmamalı, bu gibi durumları aile üyelerinizle konuşmaktan kaçınmalısınız. Bu hem sizi hem de karşınızdaki kişileri gereksiz yere rahatsız edebilir.

Kariyerinizle ilgili konularda kendinizi bir değişiklik isteği içerisinde hissedebilirsiniz. Bu hafta itibariyle olumlu etkiler içerisinde olacaksınız. Yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi kullanarak kişisel büyümenize katkı sağlayacak adımlar atabileceksiniz. Doğru kararlar verebilmek için kendinize daha fazla zaman ayırmalı, ne istediğinize ve adımlarınıza net olarak karar vermelisiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta itibariyle son derece sosyal olacaksınız. Özellikle arkadaşlarınızla ya da işinizle ilgili bağlantılı kişilerle son derece sosyal zaman geçirecek, hareketli ve eğlenceli zamanlar yaşayacaksınız. Ancak ailenizle ilgili konularda bazı zorlayıcı sorunlar yaşayabilirsiniz. Evinizi birlikte paylaştığınız kişiler, yakınlarınız sizin düzeninizi bozabilecek bazı işlere kalkışmış olabilir ve bu da sizi biraz bunaltabilir.

Finansal konularla ilgili şansınızın oldukça yüksek olacağı bu hafta mevcut yatırımlarınız varsa bunlarla ilgili kazanç artışı yaşayabilir, ayrıca bir süredir beklediğiniz hukuki bir süreç varsa bu olumlu sonuçlanabilir. Bu sayede hesabınıza da yüklü bir miktar para geçebilir.

Kariyerinizle ilgili konularda hırslı çalışmanız yöneticilerinizin dikkatini fazlasıyla çok çekecek. Özellikle iş arkadaşlarınızla uyumlu tavrınız yakın dönemde size liderlik, yöneticilik gibi konumlarda görev alma şansı getirebilir. Kariyer hayatınızda bir yenilenme enerjisi içerisine gireceksiniz ve olumlu etkiler alacaksınız.

Aşk hayatınızda romantizm isteğiniz ve flört becerileriniz yüksek olacak. İlişkilerinizde daha duygusal ve anlayışlı bir tutum sergileyecek ve karşınızdaki kişilerle daha derin bağlar kurabileceksiniz. Eğer yalnızsanız aşk hayatınızda yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkinizin ciddileşmesi için önemli kararlar alabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta kariyerinizde yenilikler yaşayacaksınız. Kendinizi akışa bırakmış ve kabuğunuzdan çıkmış durumdasınız, o yüzden önünüzde birçok fırsat açılmış olacak. Uzun süredir beklediğiniz gelişmeyi yaşayabilir ve hayal ettiğiniz değişiklikler artık gerçekleşebilir. Eğer eğitim, sınav gibi konularda beklediğiniz süreçler varsa bunları tamamlamak ve başarılı olmak için çok uygun zamanda olacaksınız.

Finansal konularla ilgili bu hafta içgüdüleriniz çok güçlü olacak. O yüzden para kazanmak için aklınıza gelen yeni yolları sezgilerinize güvenerek kullanabilirsiniz. Somut adımlar atmasanız da aklınızda olan şeyleri araştırıp geliştirebilir ve yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Önümüzdeki dönemde kazanç artışı yaşamanız söz konusu olacak.

Bu hafta içerisinde yakın bir arkadaşınız ya da aile üyesi ile seyahat etmek durumunda kalabilirsiniz. Her ne kadar birdenbire ortaya çıkan bir durum olsa da size çok iyi hissettirecek bir seyahat yapabilirsiniz. Yaşadığınız yerden kısa bir süreliğine de olsa uzaklaşmak size kendinizi çok iyi hissettirecek ve sizi yenileyecek.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu hafta size çok iyi gelecek yeni bir kişiyle tanışabilirsiniz. Özellikle çıkacağınız bir seyahatte çok etkileneceğiniz bir kişi ile tanışabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa her ne kadar fazla duygusal hissetseniz de bu karşınızdaki kişinin duygularını daha iyi anlamanıza sebep olacak ve partnerinizle bağlarınızı güçlendirecek.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta aşk hayatınız hareketlenebilir. Eğer yalnızsanız bir arkadaşınızla tahmin etmediğiniz bir anda yakınlaşabilirsiniz. Kendinizi çok daha yakın ve duygularınızı birbirinize açıkladıktan sonra çok daha rahat hissedebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle birlikte ortak mülk satın almaya karar verebilir, ilişkinizi bu sayede daha da güçlendirebilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda hafta boyunca kendinizi çok daha güçlü hissedeceksiniz. Bu sayede iş arkadaşlarınızla ve yöneticilerinizle çok daha kendinize güvenerek iletişim kurabilecek, yeni girişimlerde bulunabileceksiniz. Ayrıca kendinize güvenli haliniz kişisel hedeflerinize daha çok odaklanmanızı sağlayacak. Belki bu sayede yeni başvurular ve yeni arayışlar içerisine girebileceksiniz.

Hafta boyunca sezgileriniz fazlasıyla güçlü olacak. Bu sayede kendinize güveniniz artacak ve kendinizi çok daha net ifade edebileceksiniz. Cesaretiniz ve özgüveninizle her zamankinden daha fazla kendinizi öne atabilecek ve istediğiniz gibi herkesin gözlerini üzerinize çevirebileceksiniz.

Finansal konularla ilgili önümüzdeki 2 hafta boyunca karşınıza birçok fırsat çıkabilir. Yeni alım satımlar, beklenen parasal gelişmeler ve yatırımlarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çevrenizde parasal konularda size destek olabilecek kişilerden fikir almanız yararınıza olacaktır. Ancak özellikle aile ile ortak varlıkları içeren işlemlerde daha dikkatli davranmalı, her şeyi araştırarak adım atmalısınız.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta işinizle ilgili yaşadığınız bir soruna çözüm bulabileceksiniz. Özellikle ilginizi çeken bir iş arkadaşınızın yaşadığınız sorunu çözmekte size büyük yardımı dokunacak. Yaşadığınız bu sorunla birlikte aslında odaklanmanız gereken şeyleri gözden kaçırdığınızı, kendinizi gereksiz ayrıntılarla fazla meşgul ettiğinizi fark edebilirsiniz.

Finansal konularla ilgili kendinize daha sıkı bir bütçe planı yapmaya karar verebilirsiniz. Hayallerinizin bütün detaylarına inerek neler yapmanız gerektiğine karar verebilir ve bundan sonraki maddi durumunuzu buna göre ilerletmeye karar verebilirsiniz. Bu şekilde davranmanız önümüzdeki dönemde elinizin rahatlamasına, kendinizi daha çok bolluk içerisinde bulmanıza yarar sağlayacak.

Bu hafta içerisinde özellikle aile ile ilgili konularda birkaç sorun karşınıza çıkabilir. Bir aile üyesi ile ilgili ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz. Bu durum geçmişte kalan konuların tekrar açılmasına sebep olabilir. Öfkenize yenilmemek için kendinize zaman ayırmayı unutmamalı ve düşünmeden konuşmamaya dikkat etmelisiniz. Yoksa bu size ilerleyen günlerde zarar getirebilir.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa bu ilişkiyi güçlendirebilmek için gerekli her şey sizinle olacak. Partnerinizin de sizin de çok daha romantik hissettiği, daha çok ortak kararların alındığı ilişkinizin ciddileştiği bir dönem yaşayacaksınız. Eğer yalnızsanız aileniz ya da arkadaşlarınız aracılığıyla yeni bir kişiyle tanışabilirsiniz. İçerisinde bulunduğunuz dönem yeni bir ilişkiye başlamanız, yeni kişilere şans vermeniz için son derece uygun bir dönem olacak.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta güzel şeylere adım atacaksınız. Hayatınızda bir süredir yapmak istediğiniz değişiklikler için zaman ayırabilir, dinlenip enerjinizi yenileyebilir ve kendinize özen gösterebilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili yeni kararlar verebilir, ayrıca kendinizi daha iyi hissetmek için adım atabilirsiniz. Sağlıklı yaşamak, huzurlu olmak kendinizi daha iyi hissetmek gibi konular bu hafta sizin için ön planda olacak.

Kariyerinizle ilgili konularda iş arkadaşlarınızla iletişiminiz bu hafta itibariyle sağlamlaşacak. Genel olarak olumlu etkiler içerisinde olacaksınız ve başarılı işlere imza atacaksınız. Çevrenizle uyumlu şekilde çalışmanız ilerleyen zamanda beklediğiniz değişimleri önünüze getirecek ve yeni fırsatlar yakalayabileceksiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta içerisinde karşınıza gerçekten fazlasıyla kar kazanacağınız fırsatlar çıkabilir. Bunları gerçeğe dönüştürebilmek için hızlı davranmanız ve doğru kararlar vermeniz gerekebilir. O yüzden para ile ilgili konularda bütün dikkatinizi bu konuya vermeli, hızlı ve doğru kararlar almaya dikkat etmelisiniz.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız sağlıkla ya da sporla ilgili bir aktivite yaparken ilginizi çekecek bir kişi ile tanışabilirsiniz. Yüksek enerjinizle karşınıza çıkacak bu kişiyi rahatlıkla etkileyebilir ve yakınlaşabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa romantik ve duygusal haliniz partnerinizin sizden daha çok etkilenmesini sağlayabilir. Başarılı iletişim kurmanız partnerinizi istediğiniz şekilde yönlendirmenize yardımcı olabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta aşk hayatınız oldukça hareketli geçecek. Önümüzdeki iki hafta boyunca romantizm ve eğlenceli vakit geçirmek sizin için çok önemli olacak. Eğer yalnızsanız aklınızdaki adaylarla görüşmek plan yapmak ve yakınlaşmak için uygun zamanda olacaksınız. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle ortak yaşamaya karar verebilir, ciddi adımlar atabilir ve ilişkinizi derinleştirebilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda son derece başarılı olacağınız bu hafta birlikte çalıştığınız ekibe liderlik edebilir, önemli toplantılar düzenleyebilir ve kendinizi yöneticilerinize çok daha doğru şekilde ifade edebilirsiniz. Bazen işinizle ilgili endişeye kapılsanız da şanslı ve başarılı bir dönemde bulunuyorsunuz. Yakın zamanda güzel değişimler söz konusu olabilir.

Finansal konularla ilgili çevrenizde konuşulanlara kulak verirseniz önemli bilgiler yakalayabilir ve gelirlerinizi arttırmak için fırsat yakalayabilirsiniz. Bunu yapabilmek için biraz riske girmeniz gerektiğini, riskleri göze almadan kazançlarınızı arttıramayacağınızı aklınızdan çıkarmayın. Dikkatli ve kendinizden emin davranmanız parayı size getirecektir.

Hafta boyunca aile ilişkileriniz biraz fazla duygusal olabilir. Özellikle eş ya da çocuklarla ilgili konularda ortak istekler ile ilgili bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Duygusal haliniz sizi gereğinden fazla etkileyebilir. Yakınlarınızla net olarak iletişim kurabiliyor olmanız sizi bu duygusal halinizden rahatlıkla kurtarabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta evinizle daha çok ilgileneceksiniz. Yaşam alanınızla ilgili yenilikler yapmaya karar verebilir, yaratıcı fikirlerinizi evinize uygulayabilirsiniz. Önümüzdeki dönemde bütün ilginiz ev ve aileniz üzerinde olacağı için yaşam alanınızda herkesin çok daha rahat edebileceği bir yer oluşturmaya uğraşacaksınız.

Kariyerinizle ilgili konularda biraz zorlayıcı bir dönem yaşayabilirsiniz. Özellikle iş arkadaşlarınız arasında manipülasyonlara dikkat etmeli, duyduğunuz her şeye inanmamalısınız. Özellikle bu dönemde mümkünse seyahat planlamak, rutin çalışma ortamından uzaklaşmak sizin için çok daha iyi olabilir.

Finansal konularla ilgili bu hafta gereksiz riskler almaktan kaçınmalısınız. Her ne kadar gelirlerinizi arttırmak, kazancınızı katlamak isteseniz de maddi konularda fazla özgür davranmamalı, kendinizi tutumlu bir plan içerisinde bırakarak adımlar atmaya dikkat etmelisiniz. Düşünmeden alacağınız kararlar size zarar verebilir.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa bu hafta ilişkinizin tadını çıkaracak, son derece romantik ve huzurlu zaman geçireceksiniz. Evinizde mutlu olmanız birlikte daha çok zaman geçirmenizi sağlayacak. Eğer yalnızsanız bir süredir ilginizi çeken kişiyle yeni bir ilişkiye başlamak için uygun zamanda olacaksınız. Bu kişiden gelen sinyalleri doğru değerlendirmelisiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta iş yerinizde ilgi odağı siz olacaksınız. Normalden daha fazla göz önünde olduğunuz, daha kalabalık kişilere liderlik ettiğiniz ve ilgiyi üzerinize topladığınız bir dönem geçireceksiniz. Ayrıca iş ortamınızda arkadaşlık ilişkileriniz ilerleyebilir, normalden daha fazla bitlikte zaman geçirip işinizi eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Kararlı ve disiplinli haliniz finansal konularda beklediğiniz kazancı yakın zaman içerisinde size getirecek. Geçmişte yaptığınız yatırımların önümüzdeki dönem itibariyle size fazlasıyla geri dönüşü yakın zaman içerisinde gerçekleşebilir. Hayatınızda hem kariyer hem de finansal anlamda yeni dönüm noktaları ve olumlu değişimler yaşanması söz konusu olabilir.

Hafta boyunca kendiniz ve sağlığınızla ilgili bir şeyler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bir süredir kendinizle ilgilenmiyor olabilirsiniz ya da bazı şeyleri göz ardı etmiş olabilirsiniz. Bu hafta itibariyle bunun farkına varacak ve kendiniz için daha çok özen göstermeye ve zaman ayırmaya başlayacaksınız.

Aşk hayatınızda son derece romantik hissedeceğiniz bu hafta eğer yalnızsanız iletişim becerilerinizle istediğiniz kişinin ilgisini çekebilirsiniz. Özellikle bir seyahat esnasında ve yeni tanıştığınız bir kişiyle güzel bir ilişki içerisine girebilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha derin ve ciddi konuşmalar yaparak ilişkinizi güçlendirebilir ve geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta maddi durumunuz iyiye gidecek. Kazançlarınızın artmasıyla biraz daha fazla para harcama dürtüsü içerisinde olabilirsiniz, ancak tutumlu olabilmek için gereksiz şeyler almamaya dikkat etmelisiniz. Her ne kadar önümüzdeki dönemde karşınıza birçok finansal fırsat çıkacak olsa da dikkatli davranmanız sizin yararınıza olacak. Yakın dönemde iş geliriniz artabilir ya da daha iyi şartlarda yüksek maaşlı yeni bir iş bulabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda kendinizi çok daha rahat hissettiğiniz hem mutlu olup hem de odaklanarak çalışabildiğiniz bir iş değişime söz konusu olabilir. Kariyerinizde ve kişisel gelişiminizde son derece olumlu değişimlerin yaşanacağı, daha çok saygı göreceğiniz bir dönem içerisinde olacaksınız.

Hafta boyunca aile ve evinizle ilgili konular gündeminizde yer alabilir. Yaşam alanınızda bir düzenleme yapmanız sizin ya da bir yakınınızın taşınma ile ilgili bir işi söz konusu olabilir. Böyle bir durum varsa bu hafta itibariyle harekete geçmeniz uygun olacak ve olumlu etkiler altında bir değişim yaşanacak.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle daha çok fikir alışverişi yaptığınız, ortak hedefleriniz için birlikte plan yapıp buna göre hareket ettiğiniz bir dönem içerisinde olacaksınız. Her ne kadar özgürlüğünüze düşkün olsanız da gelecek hayalinizi yanınızdaki kişiyle kurmaya başlayacaksınız. Eğer yalnızsanız arkadaşlarınız aracılığıyla yeni bir kişiyle tanışmanız sizin mutlu edebilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili enerjiniz yüksek olacak. İşinizde son derece yoğun çalışacağınız bir dönem içerisine girebilir, yeni kişilerle tanışıp yeni şeyler deneyip kendinizi kalabalıklar içerisinde bulabilirsiniz. Eskiden alışık olduğunuz iş rutininiz önümüzdeki dönem içerisinde olumlu yönde değişecek ve size hak ettiğiniz ödülleri getirecek.

Finansal konularla ilgili işinizde yaşayacağınız olumlu değişimler sayesinde gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Ancak yatırımlarınızla ilgili konularda ya da büyük alım satım işlerinizde manipülasyonlara dikkat etmeniz, gereksiz riskler almamanız gerekebilir. Özellikle ortaklık gerektiren konularda dikkatli olmanız yararınıza olacaktır.

Hafta boyunca sezgileriniz son derece güçlü olacak. Bu sebeple size negatif hissettiren kişilerden kendinizi uzak tutmak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha huzurlu hissetmek için pozitif kişilerle çevrili olmak isteyebilir, kendinize odaklanmak için yalnız kalmaya da zaman ayırabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek ve yaratıcı şeyler ortaya çıkarmak için uygun zamanda olacaksınız.

Aşk hayatınızda ilişki enerjinizin yüksek olacağı bu hafta eğer yalnızsanız yeni birisiyle tanışmak için çok uygun zamanda olacaksınız. O yüzden sosyalleşme fırsatlarını kaçırmamalı, yeni kişilerle tanışabileceğiniz ortamlarda sıklıkla bulunmalısınız. Kısa süre içerisinde yeni bir ilişki başlayabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle çok daha iyi anlaştığınız ve birbirinizi tamamladığınız, kısa süre içerisinde ciddi kararlar alabileceğiniz günler geçireceksiniz.


11 Mart- 18 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!