Haftalık Burç Yorumları- 12 Eylül Haftası

haftalik-burc-yorumlari-12-eylul-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-12-eylul-haftasi

12 Eylül- 18 Eylül haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

 12 Eylül- 18 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Ay koç burcunda olacak. Her konuda hızlı gelişmeler yaşayacağımız ani kararlar alacağımız bir etki içinde olabiliriz. Ayrıca baş ağrısı ve migren şikayetlerimiz ön plana çıkarken baş bölgesinde oluşacak yaralanmalara karşı da dikkatli olmalıyız. Trafikte hızlı araç kullanmamaya özen göstermeliyiz. 

Hafta ortasına doğru daha sakin enerjiler içinde olacağız ancak hafta sonuna doğru yaşanacak olan Venüs Mars olumsuz açısı ikili ilişkilerimizde aşk hayatımızda fikir ayrılıkları ve çatışmalar yaşanmasına neden olabilir. Parasal konularda ise beklemediğimiz gelişmeler bizleri gergin yapabilir. Riskli adımlar atmamaya özen göstermeliyiz. Hafta sonu yaşanacak olan Güneş Neptün olumsuz açısı ise hayatımızda bazı belirsiz koşullar oluşturabilir. Kandırılmalara açık bir etki söz konusu olabilir. Bu hafta sonu kimseden fikir almayıp kimseye fikir vermemeliyiz. Fikirlerde yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir. Ayrıca sağlığımız ile ilgili konularda uyku sorunları yaşamamız bağışıklığımızı düşürebilir ya da fazlaca uyku hali içinde olabiliriz. Yine zehirlenmelere karşı da özellikle dikkat etmeliyiz.

12 Eylül- 18 Eylül Haftasının Genel Etkileri Neler? 

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta boyunca sabırsız enerjiler içinde olabilir bu enerjileri etrafınızdaki kişilere yansıtabilirsiniz. Aşk hayatınızda da bazı dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile birbirinizi anlamakta ve anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Karşı tarafından beklediğiniz desteği ve ilgiyi göremeyebilirsiniz. İş hayatınızda da çalışma ortamınızda bazı gerginlikler yaşanabilir. İstemediğiniz çekişmeli ortamlarda kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla bir takım fikir ayrılıkları ve sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili ani kararlar almaktan da uzak durmalısınız. Alacağınız kararlarda yanılmalar söz konusu olabilir ya da kariyer hayatınızdaki bazı kişiler sizleri hayal kırıklığına uğratabilir. 

Bu hafta karşınıza çıkacak olan olaylar ya da gelişmeler sağlığınızı etkileyebilir dikkatli olmalısınız. Parasal konularda ise hafta sonuna doğru dikkatli olmalısınız beklenmedik masraflar gelir gider dengenizi bozabilir. Gündeminizde yer alan bir seyahat programınız varsa yapacağınız seyahatte geleceğinizi etkileyecek önemli bir olay yaşayabilirsiniz. Ayrıca hafta boyunca iletişimsel işlerde yoğun bir tamponuz olabilir. Alacağınız önemli kararları ise Merkür retrosu sonrasına bırakmalısınız.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,  hafta başında her konuda isteksiz bir enerji içinde olabilirsiniz. Bu hafta kendi istek ve beklentileriniz sizler için çok daha önemli olabilir. Karşınızdaki kişilerin sizlerden beklentileri üzerinizde aşırı sorumluluk hissettirebilir. Yaşanacak olan Venüs Mars karesi ikili ilişkilerinizdeki dengeleri bozabilir, var olan sorunlar daha da görünür hale gelirken istenmeyen tartışma ortamlarına girebilirsiniz. Alacağınız kararlarda sevdiğiniz kişinin desteğini göremeyebilirsiniz. Partnerinizin alacağı kararları siz desteklemeyebilirsiniz. Bu da ilişkide ki tansiyonun yükselmesine neden olabilir. Ayrıca çocuğu olan boğa burçları çocukları ile de bazı fikir ayrılıkları yaşayabilir. İş hayatınızla ilgili konularda ve parasal konularda istediğiniz gelişmeleri yaşamıyor olmanız gergin olmanıza neden olabilir. 

Tüm hafta boyunca önemli anlaşma görüşmelerden önemli kararlar almaktan kaçınmalısınız. Hafta sonu yaşanacak olan Güneş Neptün zorlu açısı ikili ilişkilerinizde yanılgılar yaşamanıza neden olabilir. Kendinizi kandırılmış ve iyi niyetiniz suistimal edilmiş hissedebilirsiniz. Hafta boyunca fikir alışverişlerinde yanlış yönlendirilmelere karşı da dikkatli olmalısınız. Ayrıca sağlığınıza ve bağışıklık sisteminize oldukça dikkat etmelisiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında hareketli enerjiler içinde olacaksınız. Sosyal çevrenizle yapacağınız organizasyonlar içinde koşturmalı bir akışınız olabilir.  Hafta ortasından itibaren bu enerji sizi yorabilir daha kendi halinizde kalmak isteyeceksiniz. Ayrıca iş hayatınızda olan bazı belirsizlikler ve karmaşalar sizleri tüm hafta boyunca yorabilir. Yaşadığınız karmaşalarda başkalarından alacağınız fikirlere de çok fazla güvenmemelisiniz.  Mars Venüs gergin açısı ailevi konularda bir takım anlaşmazlıklar yaşamanıza neden olabilir. Aile içinde anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. Aile fertleri ile fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bu dönemde geçmiş sorunlar daha görünür hale gelebilir. Aile içinde aldığınız sorumluluklar üzerinizde ekstra yük oluşturabilir kendinizi kısıtlanmış ve gergin hissedebilirsiniz. 

Hafta sonu yaşanacak olan Güneş Neptün zorlayıcı açısı aile içinde bazı hayal kırıklıkları yaşamanıza neden olabilir. Ayrıca tüm hafta boyunca kariyer hayatınızda yaşayacağınız yoğun tempo sizleri oldukça yorabilir iş hayatınızdaki fedakarlıklarınız aile ortamınızda eleştirilebilir. Anne ve baba ile ilgili bazı anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Aile içinde yaşanacak huzursuz ve gergin enerjiler sizleri mental olarak yorabilir. Sinirsel olarak bazı rahatsızlar yaşamanız söz konusu olabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında kariyer hayatınız iş hayatınızda yapacaklarınız ön plana çıkabilir. Gündelik koşturmalarınız bu hafta vaktinizin çoğunu alabilir. İşlerinizi organize etmeli, kafa karışıklığından uzak durmalısınız. Önemli iş görüşmeleri ve konuşmalarından uzak durmaya çalışmalısınız zira kolay etkilenmelere açık olacaksınız. Bu hafta yakın çevre ilişkilerinizdeki iletişime dikkat etmelisiniz. Kardeşleriniz akrabalarınızla olan ilişkileriniz çok çabuk fevri tepkiler verebilirsiniz. 

Bu hafta yakın çevre ilişkilerinizdeki kişilerle enerjilerinizin uyuşmadığını düşünebilirsiniz. Ayrıca tüm hafta boyunca sanki hiçbir şeyin size keyif vermediğini düşünebilirsiniz. Mental olarak her konuya karşı büyük bir isteksizlik duyabilirsiniz. Kendinizi uyuşuk kararsız hissedebilirsiniz. Eğitimsel,hukuksal ve ticari işlerinizde yanılgılara açık olabilirsiniz. Uzak mesafe ilişkilerinizde irtibatta olduğunuz kişilerin sizleri etkilemesine izin vermemelisiniz. Aile ortamlarında ise gergin bir enerjiniz olabilir kavga ve tartışmalara açık olabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta seyahatler, yurt dışı bağlantılı konular ya da eğitimle alakalı konularda hızlı kararlar verebilirsiniz. Hafta ortasında daha çok çalışma hayatınıza ağırlık vereceksiniz. Parasal konularda gergin bir enerji içinde olabilirsiniz. Para işlerinizde bu hafta başkalarının vereceği fikirlere güvenmemelisiniz. Borçlarınız ödemeleriniz ve kredilerinizle ilgili konularda yaşayacağınız yanılgılara karşı dikkatli olmalısınız. Ayrıca bu hafta kimseye borç vermemeye ve kefil olmamaya özen göstermelisiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerle olan ilişkilerinizde parasal konularda bazı gerginlikler yaşamanız söz konusu olabilir. 

Duygusal hayatınızda ise sosyal çevrenizdeki kişiler nedeni ile partnerinizle bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle partneriniz arasında kalabilirsiniz. Ayrıca arkadaş çevrenizdeki bazı kişilerin kavga ettiğini bazı anlaşmazlıklar içinde olduğunu öğrenebilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Güneş Neptün zorlu açısı ortaklaşa gelirler ve dışarıdan elde ettiğiniz kaynaklar konusunda bazı hayal kırıklıkları yaşamanıza ya da yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Ayrıca yine eşinizin parasal konulardaki fikirleri sizi etkileyebilir ve yanlış kararlar almanızı sağlayabilir. Ayrıca ihtiyacınız olmayan bazı şeyleri almak size bazı parasal kayıplar yaşatabilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında borçlarınız ve banka işlerinizde yaşayacağınız koşuşturmalar hız kazanabilir. Parasal konularda aceleci ve huzursuz olabilirsiniz. Hafta ortasına doğru seyahat planlarınız ve eğitimle alakalı gündemleriniz devrede olacak. Mars ve Venüs arasındaki gergin açı iş hayatınızda otorite figürleri ile olan ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Yöneticilerinizle aranızda bazı gerginlikler yaşanabilir. Terfi ya da zam beklentileriniz varsa bu konularda gerginlikler yaşamanız söz konusu olabilir. Parasal konular iş hayatınızda gerginlikler yaşamanıza neden olabilir. 

Hafta sonu yaşanacak olan Güneş Neptün zorlayıcı açısı ise ikili ilişkilerinizde bazı yanılgılar ve hayal kırıklıkları yaşamanıza neden olabilir. İlişkinizde kendinizi kurban rolünde hissedip daha yönsüz ve belirsiz bir enerji içinde hissedebilirsiniz. Ayrıca partnerinizin hayatındaki belirsizlikler sizleri huzursuz edebilir ya da  partnerinizin fikirleri sizlere yanlış kararlar aldırabilir. Parnerinizle olan ilişkiniz sizlerin hayatında alacağınız önemli kararları etkileyebilir. Alacağınız önemli kararları özgür iradenizle almaya özen göstermelisiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, ikili ilişkilerinizde sabırsız enerjiler ile haftanızı başlatacaksınız. Duygusal hayatınızda fevri düşünmeden kararlar almamaya özen göstermelisiniz. İlişkinizde daha bireysel tavırlar sergilemeniz bazı anlaşmazlıklar yaşamanıza neden olabilir. Ayrıca bu dönemde yurt dışına yerleşme gündemleriniz varsa yaşayacağınız bazı aksilikler sizlere gerginlikler yaşatabilir. İçsel olarak kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Ayrıca seyahatlerinizde yaşayacağınız bazı aksilikler planlarınızda değişimler yaşanmasına neden olabilir bu durum sizleri sinirlendirebilir. 

Tüm hafta kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Hafta sonu yaşanacak olan Neptün Güneş olumsuz açısı birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili bazı yanılgılar yaşamanıza neden olabilir. İş yaptığınız kişilerin fikirleri sizlere yanlış kararlar aldırabilir. Günlük düzeninizde ve rutinlerinizde bazı belirsiz koşullar da oluşabilir. İş yapmak istediğiniz alanlarda bazı terlikler yaşayabilirsiniz bu da sizlerde iş konularında isteksizlik yaratabilir. Ayrıca hafta sonu sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Özellikle zehirlenmeler ve yanlış ilaç kullanımına dikkat etmelisiniz. Uyku sorunları yaşamanız bağışıklığınızı düşürebilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında Ay’ın koç burcunda olması günlük rutinlerinizde hızlı kararlar alacağınız koşturma içinde olacağınız bir akışı beraberinde getirecek. Çalışma ortamınızda acele sonuçlandırmanız gereken işler gündeminizi oluşturacak. Hafta başında baş ağrısı ve migren ataklarınız oluşabilir. Hafta ortasına doğru ikili ilişkiniz gündeminiz olacak, duygusal hayatınızda kendinizi güvende hissetme isteğiniz ön planda. Mars Venüs gergin açısı ilişkinizdeki güven beklentinizin karşılanmadığını düşünmenize neden olabilir. Bu durum partnerinizle anlaşmazlıklar yaşatabilir ya da ilişkinizde bazı güven kaynaklı krizler oluşabilir. Kendinizin yanlış bir ilişki içinde olduğunuzu düşünebilirsiniz. 

Ayrıca parasal koşullarınızda yaşadığınız aksilikler gelecek planlarınızla ilgili sizleri gergin yapabilir. Sosyal çevrenizdeki kişilerle parasal konularda tartışma yaşayabilirsiniz. Bu dönemde partneriniz sosyal çevre ilişkilerinize müdahale edebilir. Sosyal çevrenizle yaşayacağınız anlaşmazlıklarda alacağınız kararlarda partnerinizin etkisi altında kalmamaya özen göstermelisiniz. Tüm hafta arkanızdan çevrilen işlere karşı dikkatli olmalısınız ve önemli adımlar konusunda çok acele etmemelisiniz. Hafta sonuna doğru karşı karşıya gelmek istemediğiniz kişilerle yüz yüze gelmek zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sizleri agresif yapabilir. Tesadüfen hiç görmek istemediğiniz bir kişi ile karşılaşabilirsiniz bu nedenle modunuz düşebilir. Sağlığınızla ilgili konularda ise hormonlarınıza ve böbreklerinize dikkat etmelisiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında aşk hayatınızla ilgili konularda hızlı gelişmeler yaşayabilir acele kararlar alabilirsiniz. Hobilerinizle ilgili alanda yaşamdan keyif aldığınız konularda sabırsız bir enerji içinde olabilirsiniz. Hafta ortasına doğru günlük rutinleriniz sağlığınız gündeminiz olabilir. Mars ve Venüs arasında yaşanacak gergin açı kariyer hayatınızla işiniz arasında kalmanıza neden olabilir. Siz iş hayatınızda kendinizi göstermek isterken ve yoğun bir çalışma temposu içinde hedeflerinize yürürken partneriniz ilgisizlikten yakınabilir. Partnerinizin kariyer hayatınızla ilgili konularda sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Partneriniz hayatında yaşadığı bazı sorunlara karşı sizin duyarsız davrandığınızı düşünebilir sizden ekstra ilgi bekleyebilir. 

Hafta boyunca aile içinde yaşayacağınız olaylarda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Ailenizden alacağınız fikirler yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Ev almak satmak gibi konular gündeminizde ise bu alanda da yanıltıcı etkiler içinde olabilirsiniz dikkatli olmalısınız. Hafta sonu sosyal çevrenizdeki bazı kişilerle yollarınızı ayırma kararı alabilirsiniz. Ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. 

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında aile içinde hızlı kararlar alacağınız bir etkide olacaksınız. Ev içinde yapılması gereken acil işleri yetiştirmeye odaklanacaksınız. Ev içinde yaşayacağınız sakarlık ve kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Hafta ortasına doğru ise hayatın keyif veren yönlerine odaklanacaksınız. Venüs Mars arasında yaşanacak sert açı uzak mesafeden yürüttüğünüz işlerle alakalı bazı aksilikler yaşanmasına neden olabilir bu durum sizleri gergin yapabilir. Günlük rutinlerinizde ani bir seyahat gündeminiz tüm rutinlerinizi bozabilir iş çevrenizdeki kişilerle tartışma yaşamanıza neden olabilir. Uzak mesafe de iletişimde bulunduğunuz kişilerle bazı fikir ayrılıkları yaşanabilir kendinizi istemediğiniz tartışma ortamları içinde bulabilirsiniz. 

Hafta sonu fikirleriniz bulanık belirsiz ve kararsız olabilir. Her konuda yönünüzü bulmakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin söylediklerinden çok fazla etkilenebilirsiniz. Alacağınız haberlerin doğruluğundan emin olmalısınız, yanıltıcı etkiler olabilir. Ayrıca kardeşler ve kuzenlerinizin sizin alacağınız kararları etkilemesine de izin vermemelisiniz. 

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında hızlı düşünüp hızlı kararlar alacağınız etkiler içinde olacaksınız. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde hızlı gelişmeler yaşayacağınız bir etki söz konusu olabilir. Ayrıca kısa vadeli plan ve projelerinizde kendinizi hızlı bir şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz. Salı günü itibari ile odak noktanız ailevi konularınız olacaktır. Venüs Mars arasındaki gergin açı aşk hayatınızda bazı çekişmeler yaşamanıza neden olabilir. Özellikle yatırımlarınız, ortaklaşa para işleriniz varsa gerçekçi adımlardan uzaklaşmamalısınız. Parasal konularda çevrenizdeki kişilere karşı gereğinden fazla cömert olabilirsiniz. Parasal konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz bu durum belki de bazı hobilerinizden vazgeçmenize neden olabilir. Eğitimsel işlerinizde para kaynaklı bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ticari alanlarda ise beklediğiniz paraların elinize geçmemesi iş yaptığınız kişilerle aranızda gerginliklere neden olabilir. 

Hafta sonu güneş Neptün olumsuz açısı parasal konularda kendinizi yönsüz hissetmenize neden olabilir belirsiz enerjiler söz konusu olabilir. Ayrıca para konularında kimsenin fikri ile hareket etmemeye özen göstermelisiniz. Maddi konularda riskli kararlar almaktan uzak durmalısınız.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında kaynaklarınızla ilgili koşturmanız ve acele karar almanız gereken koşullar oluşabilir. Salı günü itibari ile ise kısa vadeli projeleriniz gündeminizi oluşturabilir. Fikirlerinizi kolayca ortaya koyabilir yakın çevrenizdeki kişilerden destek görebilirsiniz. Aile içinde hafta sonuna doğru tadilat ve tamirat işleriniz söz konusu olabilir. Beklediğiniz paralarda gecikmeler yaşayabilirsiniz. Belirsiz miktarda beklediğiniz paranız varsa bu para düşündüğünüzden daha az olabilir bu durum da sizleri gergin yapabilir.

Bu aralar hayatınızdaki kararsızlıklar özel hayatınızda sizi yanlış yönlendirebilir. Sevdiğiniz kişiye destek olmak isterken aslında onu yanlış yönlendirebilirsiniz. Bu hafta önemli işlerinizle ilgili kafanız karışık olacağından kesin olmamaya özen göstermelisiniz. Özellikle de ilişkilerinizde belirsiz enerjiler olacağından alacağınız kararlardan sonrasında pişman olabilirsiniz. İlişkinizde yaşadığınız huzursuzlukları çevrenizdeki kişilere anlatmamalısınız. Çevrenizdeki kişilerden ilişkinize dair alacağınız tavsiyeler hata yapmanıza neden olabilir. Ayrıca hafta sonu ayaklarınızla alakalı sorunlara da dikkat etmelisiniz.


11 Eylül- 18 Eylül Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!