Haftalık Burç Yorumları- 12 Haziran Haftası

haftalik-burc-yorumlari-12-haziran-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-12-haziran-haftasi

12 Haziran-18 Haziran haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

12 Haziran -18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Ay’ın koç burcunda olması kendimizi enerjik hissetmemizi sağlarken zaman zaman da fevri çıkışlar yapmamıza neden olabilir. Salı günü Ay’ın boğa burcuna geçmesiyle maddi konular gündemimiz olurken konforumuz bozulsun istemeyeceğiz ayrıca iki gün iştahımız da oldukça açık olabilir.

15 Haziran günü karar almak zorunda olduğumuz konularda kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Önemli kararlar almamız gereken konularda odaklanma sorunu yaşayabiliriz. Hafta sonuna doğru sosyalleşmek yakın çevremizdeki kişilerle program yapmak bize keyif verebilir.

Cumartesi günü Satürn retrosunun başlaması beş aylık süreçte  ders almamız gereken ve almadığımız konularda bizleri bir kez daha testten geçirecek. Pazar günü ikizler burcunda yaşanacak olan yeni ay da yapacağımız yeni başlangıçlar bizler için ya ödül ya da ceza niteliğinde olacak. Yeni Ay’ın Neptün’den alacağı zorlayıcı açı başlattığımız konularda sonradan yanıldığımızı fark etmemize neden olabilir. Ayrıca bu dönemde yaşayacağımız  her konu da kontrol edemediğimiz durumlar yaşayarak kadersel başlangıçlar yapabiliriz.

Hayatımızda yapacağımız mecburi yeni başlangıçlarda kendimizi sisli puslu bir yolda hissedebiliriz. Ayrıca Yeni Ay’ın etkisi ile bir çok gerçeğe uyanabiliriz. Yeni Ay’ın etkisi ile bu zamana kadar doğru bildiklerimizin yanlış yanlış bildiklerimizin de doğru olduğunu fark edebiliriz. Bu zamana kadar yaşadığımız bazı konularda kandırıldığımızı fark edip büyük bir uyanış yaşayabiliriz.

12 Haziran -18 Haziran  Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta maddi konulardaki sıkıntılarınızı çözmenin bir yolunu bulacaksınız. Beklemediğiniz bir konu ile ilgili gelir elde etmek için önünüze bir fırsat çıkabilir. Bunun için çok çalışmanız gerekebilir, ama kendinize güvenerek başarı ve kazanç sağlayabilirsiniz.

Finansal ve kariyer konularınızla ilgili fazla mükemmeliyetçi olmanız yüzünden bazı konular üzerinde çalışmaktan kaçınıyor olabilirsiniz. İşlerinizi doğru yönetip risk alırsanız başarı yakalayabilirsiniz. Sezgilerinize ve kendinize güvenerek finansal konularda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Hafta başında özellikle duygusal anlamda kendinizi ifade etme ve anlatma konusunda çok istekli olacaksınız. Özellikle ailenizle fikirlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşmaktan kaçınmamalısınız. Hafta ortasında hayatınızdaki ayrıntılardan sıkılmış hissedebilirsiniz, bu yüzden kendinize zaman ayırmayı unutmamalısınız.

Hafta boyu fazla duygusal hissetmeniz duygularınızı yoğunlaştırabilir. Pozitif kalmaya çalışmalı ve olumlu şeyler düşünmelisiniz. Özellikle aşk hayatınızda fazla duygusal davranıp, çok düşünüp yanlış adımlar atmanız söz konusu olabilir. Buna dikkat ettiğiniz takdirde aşk hayatınızda oldukça çekici olduğunuz ve şanslı olduğunuz bir zaman geçireceksiniz. Özellikle hafta sonu sosyalleşme ve flört konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta fazlasıyla dikkat çekeceksiniz ve göz önünde olmak isteseniz de istemeseniz de sahnede olacağınız zamanlar geçireceksiniz. Sizin de ilginizi çeken insanlardan iltifatlar alabilir şaşıracağınız kadar çok övgü duyabilirsiniz.

Hafta başında eviniz ile ilgili konularda dikkatli olmanızda yarar var. Özellikle bozulan bir eşyanız ya da evde onarım bekleyen bir alet varsa, tamiratını birkaç gün ertelemeniz yararınıza olacaktır.

Finansal durumunuzla ilgili yeni kazanç fırsatları karşınıza çıkabilir. Elinize beklemediğiniz yerden bir para geçebilir. Doğru adımlar atmak için tüm detaylara hakim olduğunuzdan emin olmalısınız.

Hafta ortasında kendinize biraz huysuz ve alıngan hissedebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerle güç mücadelesine girmemeye, anlayışlı olmaya dikkat etmelisiniz. Egonuzu biraz törpülemeniz gerekebilir. Size iyi gelen ve sizi rahatlatan yakınlarınızla zaman geçirmeye özen göstermelisiniz. Özellikle ailenizden göreceğiniz destekler söz konusu olabilir.

Aşk hayatınızda oldukça şanslı olduğunuz bu süreçte  risk alabilirsiniz. İlginizi çeken birisi varsa onunla konuşmak için adım atabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa önemli kararlar almak için uygun zamandasınız.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta bazı şeyleri ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Olası iletişim bozuklukları yaşanabilir, küçük dikkatsizlikler gündeme gelebilir. Eğer işlerinizi erteleme şansınız varsa ertelemeli, biraz kendi kendinizle zaman geçirmelisiniz. Önemli işlerinizi yeniden farklı zamanlara planlayabilirsiniz.

Hafta başında kendinizi hayata uyumlamakta zorluk çekebilirsiniz. Her şeye fazla eleştirel yaklaşırsanız kendinizi zor durumlarda bulabilirsiniz. Bu sebeple fazla eleştirel olmadan esnek davranarak bu dönemi geçirmeniz size fayda sağlayacaktır. Aklınıza ilk geleni dile dökmeden önce düşünmeli, iletişimlerinize dikkat etmelisiniz.

Hafta sonuna doğru hayatınızla ilgili küçük ayrıntılarla ilgilenecek, yeni fikir ya da projelere başlayabileceksiniz. Odak noktanız yüksek enerjiniz ve yeni fikirleriniz olacak. Bu enerjiniz ve çalışkanlığınızla kariyer hayatınızla ilgili ani kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

Aşk hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Kendi duygularınızı dinlerseniz sezgilerinize güvenerek net karar verebilirsiniz. Hafta sonunda yaşayabileceğiniz ufak çatışmalara dikkat etmelisiniz. Hafta sonundan sonra kendinizi ifade etme yeteneğiniz artacak ve aşk hayatınız sorunsuz ilerleyecek.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu haftanızı daha çok dinlenmek ve iyileşmek için planlayacaksınız. Yakınlarınızın sizin için bir şeyler yapmasına izin verebilir, onlardan yardım ve destek isteyebilirsiniz. Kendinize bir mola verecek, sadece kendinizle ilgileneceksiniz. Bunu yaparken takıntılı olmamaya özen göstermeli  olumsuz düşüncelere yoğunlaşmaktan kaçınmalısınız.

Finansal anlamda özellikle hafta başında mali durumunuzu gözden geçirmek ve gelir giderlerinizi hesaplamak için uygun zamanda olacaksınız. Gelirlerinize odaklanabilir, yeni yatırım fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Hafta boyunca fazlasıyla enerjik olacak, küçük detaylar ve görevlerinizi tamamlamaya odaklanacaksınız. Özellikle ev hayatınızda daha ılımlı davranarak küçük sorunlarınızı çözebilirsiniz. 

Aşk hayatınızda özellikle partnerinizle konuşmaktan çekindiğiniz konular varsa,  bu konular yüzünden sorun yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru kendinizi ifade etme yeteneğinizin artmasıyla yaşayabileceğiniz çatışmaları rahatça çözümleyebilirsiniz. Yalnızsanız çok fazla kendinizi dinlediğiniz bir zamanda olduğunuz için karşınıza çıkan kişileri fark etmeyebilir, aslında sizin ilginizi çekebilecek size hayran kişileri gözden kaçırabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta neredeyse her konuda çok şanslısınız. Özellikle kariyer alanınızda işinizle ilgili fazlasıyla öne çıktığınız ve yeni fırsatlar yakaladığınız bir zamanda olacaksınız. İş arkadaşlarınızın fazlasıyla takdirini kazanabilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili uzun vadeli planlarınızı yeniden değerlendirmek için de kendinize zaman ayırabilirsiniz.

Hafta ortasında finansal konularda dikkatli davranmanız gerekebilir. Ne kadar cömert hissetseniz de alacağınız şeyleri ertelemek yararınıza olacaktır. Özellikle başkaları için yapmayı düşündüğünüz harcamalarınızı azaltmak ya da ertelemek ilerleyen günlerde sizi daha rahat hissettirecektir.

Hafta sonuna doğru sosyalleşmek ve etkinliklere katılmak için plan yapabilirsiniz. Ancak bu planlarınız bazı iletişim sorunları yüzünden aksayabilir. Ayrıca ailenizle ilgili konuşmalarınızda fazla eleştiri yapmamaya, daha ılımlı olmaya dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda ilgi duyduğunuz birisi varsa bazen zor koşullar yaşasanız da ilişkilerinizi iyileştirmek adına  uygun zamanlamayı yakalayacaksınız. Bu kişi sizden yaşça daha büyük bir kişi ya da uzakta yaşayan birisi olabilir. Aranızdaki engellerin aşılması için harekete geçebilirsiniz. 

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta doğru seçimlerle ilerleyeceksiniz. Yaptığınız işlerle ilgili doğru kararlarınızla birçok kişiden övgü alabilir, utanacak kadar beğeni toplayabilirsiniz. İşlerinizin aksadığı, istediğiniz sonuçları alamadığınız konular olursa birkaç gün erteleyerek daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Hafta boyunca son derece enerjik ve aktif olacaksınız, bu sebeple kendinizi ayrıntılar içerisinde sıkışmış hissedebilirsiniz. Hafta ortasında bu yoğunluktan dolayı mola vermek isteyebilirsiniz ancak arkadaşlarınızla sosyalleşme fırsatlarına katılmaktan işleriniz yüzünden vazgeçebilir, bazı davetleri reddedebilirsiniz.

Hafta sonuna doğru özellikle kariyer alanında birçok işinizi halledecek, çözemediğiniz konularla ilgili de sezgilerinize güvenerek doğru kararlar verebileceksiniz. Odaklandığınız hedeflerinizi unutmamalısınız. Net şekilde davranmanız size başarıyı getirecektir. İlerleyen zamanlarda işiniz ile ilgili önemli ve olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Aşk hayatınızda yaşadığınız bir zorluk varsa çözüm yolunu bulabilirsiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa işler ciddileşebilir, ilişkinin yeni bir aşamasına geçebilirsiniz. Yalnızsanız yeni bir ilişki başlangıcı çok kısa bir süre içerisinde gerçekleşebilir, aşk hayatınızda şans yanınızda olacak.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta yapmak istediğiniz her şeye zaman bulabileceksiniz. Özellikle uzun zamandır yapmak istediğiniz bir seyahat, gitmek istediğiniz bir gezi varsa bunu planlamak ve harekete geçmek için uygun zamandasınız.

Her açıdan yoğun geçireceğiniz bu haftada bazı zamanlama hataları yaşayabilirsiniz. Örneğin işinizle arkadaş buluşması arasında sıkışıp kalabilirsiniz. Planlama becerinizle her şeyi halledebileceksiniz. Rutinlerinizin bozulduğu, yorucu ama keyifli zamanlar geçireceksiniz. Kariyer alanınızda ufak tefek sorunlar yaşasanız da fikirlerinizin önemsendiği, diğer kişilere liderlik ettiğiniz başarılı zamanlar geçireceksiniz. Sorun yaşadığınız konuların aslında kendinize güvenemediğiniz konular olduğunun, bunları başarabileceğinizin farkına varacağınız bir döneme gireceksiniz.

Aşk hayatımızda partnerinizden bir hediye, çok mutlu olacağınız bir haber alabilirsiniz. İlişkinizin ciddileşmeye başladığı, yeni kararlar almaya başlayacağınız bir dönemde olacaksınız. Yalnızsanız uzun süredir aklınızda olan bir kişi ile bir buluşma, görüşme söz konusu olabilir. Olayları akışına bırakırsanız her şey tam da istediğiniz gibi ilerleyecektir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta kazanç fırsatları ile geçecek. Finansal anlamda ek kaynaklar elde edebileceğiniz bu dönemde, bu kaynaklar size banka ya da bir yakınınızın aracılığıyla gelebilir. Bu fırsatları finansal şansınızın yüksek olduğu özellikle hafta sonuna yakın günlerde çok iyi değerlendirebilirsiniz.

Kariyer alanınızda işinizi iyi yapmaya özen göstereceksiniz. İşinizin size uygun olup olmadığı fazlasıyla aklınıza takılabilir. Şu an değişiklik yapma zamanı olmasa da yakında tüm isteklerinizi içeren fırsatlar önünüze çıkabilir. Aile ilişkilerinizde yakınlarınızla güç mücadelesine girebilirsiniz. Bundan kaçınmak için egonuzu dizginlemeniz gerekebilir. Daha fazla rahatlamak ve kendinize zaman ayırmak aile ilişkilerinizi daha iyi yönde etkileyecektir.

Aşk hayatınızda geçmişte kalan düşüncelerinizden kurtulmak isteğiniz artabilir. İlişkileriniz de köklü bir değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Alışkanlık olduğunu düşündüğünüz bir ilişkiniz varsa ne istediğinize net olarak karar verebilir, yeni adımlar atabilirsiniz. Fazla olumsuz düşüncelere kapılıp bunların etkisinde karar vermemeye dikkat etmelisiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta kendinize daha fazla güvenmelisiniz. Düşündüğünüz şeylerin aslında daha farklı yapılabileceğini, kendinize ve yeteneklerinize daha fazla güvenmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Şansınız sizden yana olacak. Risk almanız gerekiyorsa bu dönemde adım atabilirsiniz.

Hafta boyunca kendinizi çok enerjik ve çok meraklı hissedeceksiniz. Önünüze gelen her konuda ayrıntıları fazlasıyla araştırabilir, bulduğunuz çözümleri bile detaylı incelemek isteyebilirsiniz. Bu halinizle özellikle kariyer alanınızda fazlasıyla övgü alacak ve takdir edileceksiniz.

Finansal anlamda risk almanız gereken durumlar önünüze çıkabilir. Özellikle hafta ortasında beklemediğiniz bir yerden para gelebilir. Bu parayla ne yapacağınıza ya da nasıl bir yatırım yapacağınıza dair birçok düşünceniz olabilir. Bütün detayları kontrol ettiğinizden emin olarak adım atabilirsiniz.

Aşk hayatınızda yalnızsanız yeni bir ilişki ve aşka hazırsınız ve sonunda şans da sizin yanınızda. Yeni ve uzun süreli bir ilişkiye başlayabilirsiniz.  Mevcut bir ilişkiniz varsa bir süredir belirsiz kalan konular sonunda netleşecek ve ilişkinizde yeni bir döneme geçiş yapacaksınız. İletişim konularınızda ılımlı olmaya özen göstermelisiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta yenilikler sizinle olacak. Hayatınızla ilgili yeni bir karar alabilir, yeni bir fikir duyup bakış açınızı farklılaştırabilir ve yaşam tarzınızı değiştirmeye karar verebilirsiniz. Değişim size son derece olumlu etkiler getirecek.

Aynı şekilde fiziksel görünümünüzde ve sağlığınızla ilgili rutinlerinizi değiştirmek için de motive olacağınız zamanlardasınız.. Bu değişiklikleri yaparken çok zordan başlamamak, daha kolay yöntemlerle ilerlemek daha başarılı olmanıza yardımcı olacaktır. Kariyer hayatınızda çalışma ortamınızda ya da örneğin departmanınızda bir değişiklik söz konusu olabilir. Başlangıçta size kişisel gelebilecek bu değişiklik aslında sizin için olumlu bir gelişmeye sebep olacak. Bu dönemde kariyerinizle ilgili gelişmeleri kişisel algılamamaya dikkat etmelisiniz. Hedefinize odaklanarak çalışmanız takdir almanızı sağlayacak

Aşk hayatınızda son derece romantik zamanlar geçireceksiniz ancak sevgilinize zaman ayırmada bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Biraz esnek davranarak keyifli ve romantik zaman geçirip kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Yalnızsanız ilginizi çok çeken birisi ile bir ilk buluşma söz konusu olabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta ihtiyaç duyduğunuz her şeye sahip olabilirsiniz. Önünüze gelen fırsatları doğru değerlendirmeli ve kendinizi akışa bırakmalısınız. Olumlu düşünceler içerisinde kaldığınız sürece hayat size istediğinizi bu dönemde verecektir.

Kariyer alanınızda yeni bir ortaklık ya da sözleşme söz konusu olabilir. Bu gibi bir durumda önünüze konulan yeni belgeleri dikkatli incelemeli ve her şeyden emin olarak ilerlemelisiniz. Ani değişimler her şeyden emin olduğunuz takdirde olumlu yönde ilerleyecektir. Bu hafta finans ile ilgili konularınızda fazladan dikkatli davranmanız yararınıza olacaktır. Örneğin alışverişlerinizde şifrenizi girdiğinizde dikkat etmeli, para transferlerinizde göndermeden önce tutarı tekrar kontrol etmelisiniz. Ufak dikkatsizlikler canınızı sıkabilir.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bir yakınınızın sizin için ayarladığı randevuya mutlaka çıkmalısınız. Çünkü bu dönem karşınıza çıkabilecek yeni insanların hayatınızın aşkı olma olasılığı yüksek. Beklentilerinizi çok yüksek tutmadan insanları tanımak için şans vermelisiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa daha önce gitmediğiniz bir yere geziye gidebilir, son derece romantik zaman geçirebilirsiniz. 

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta özellikle işiniz ile ilgili konularda liderlik etmek durumunda kalacaksınız. Ne kadar öne çıkmak istemeseniz de sizin yardımınızla liderlik ettiğiniz konularda başarıya ulaşılacak. Hedeflerinizi ve isteklerinizi dile getirmekten kaçınmamalısınız.

Ailenizle ilgili konularda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Aile içinde birçok etkinlik daveti alabilirsiniz. Söz konusu aileniz olduğu için aile içi etkinlikleriniz yorucu olsa da mutlu ve heyecanlı gelişmelerle geçecek. Kariyer alanınızda sizin için gerçekten şanslı ve büyük olan yeni bir iş fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. İlk başta ne yapacağınıza emin olamasanız da sezgilerinize ve bilginize güvenerek başarınızı bir adım ileriye taşıyabilirsiniz. Kendinize güvenmeli, yapabileceklerinizin farkında olmalısınız.

Aile ve ev yaşamınızın ön planda olduğu bu günlerde fazla yoğun olduğunuz için koşullar size zorlayıcı gelebilir. Ancak aileniz ya da mülklerinizle ilgili yeni başlangıçların olabileceği bu süreçte olumlu düşünmeye özen göstermelisiniz. Yaşanabilecek yanlış anlaşılmalara  karşı meraklı davranmanızda yarar var. Aşk hayatınızda da kimseye körü körüne güvenmemeye bu dönemde dikkat etmelisiniz.


12 Haziran- 18 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!