Haftalık Burç Yorumları- 12 Şubat Haftası

haftalik-burc-yorumlari-12-subat-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-12-subat-haftasi

12 Şubat- 18 Şubat haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

12 Şubat – 18 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Oldukça sert etkiler içeren bir haftaya giriş yapıyoruz. Hafta başında Mars’ın Kova burcuna geçmesiyle daha cesaretli olacağımız, aklımıza ve bilgimize güvenerek yaratıcı fikirlerimizle isteklerimizi gerçekleştirebileceğimiz ve harekete geçebileceğimiz zamanlarda olacağız. Aynı zamanda toplum için harekete geçmek ön planda olurken sosyalliğimiz de son derece artacak. Ayrıca fikir ve düşüncelerimizin kabul görmesini her zamankinden fazla isteyeceğiz.

Venüs’ün de Kova burcuna geçmesiyle sosyal ilişkilerimiz oldukça güçlenecek. İçinde bulunduğumuz sosyal çevrelerden aşk itirafları alabileceğimiz bu süreçte fiziksel çekimden daha çok karşımızdaki kişiyle fikirsel ve sosyal uyum sağlayabilmemiz daha önemli olacak. İlişkilerde özgürlük ihtiyacımız artarken bireysel anlamda kısıtlanmak istemeyeceğiz.

14 Şubat Günü Mars ile Pluto arasındaki kavuşum öfkeli ve baskıcı tavırlar içinde olmamıza neden olabilir. Kendimizi çevremizdeki kişilerle güç savaşları içinde bulabiliriz. İçinde bulunduğumuz süreçte mücadele ettiğimiz konularda daha kararlı, hırslı ve isyankar olabiliriz. Ayrıca bu etkileşim kalabalık ortamlarda patlama, yangın, kazalara ve yaralanmalara sebebiyet verebilir, bu nedenle mümkün olduğunca kalabalık ortamlardan uzak durmaya özen göstermeliyiz.

17 Şubat’ta Venüs ile Pluto arasındaki kavuşum sevdiklerimize karşı manipülasyon uygulamamıza neden olabilir. Ayrıca finansal konularda ve ilişkilerde kontrollü davranmak bize zor gelebilir. Sevdiklerimize baskıcı tavırlar sergilememeye özen göstermeliyiz. Aynı gün içinde çevremizdeki kişilerle fikirsel çatışmalar yaşamamız söz konusu olabilir. Hiç ummadığımız haberler canımızı sıkabilir. Hafta sonu odaklanmak istediğimiz konulara yoğunlaşabiliriz. Ruhsal çalışmalarla şifalanabiliriz.

12 Şubat – 18 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta işinizle ilgili büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle başka kişilerle ortaklık ya da ekip çalışması yapıyorsanız iş birliği ile büyük aşamalar kaydedebilirsiniz. Liderlik becerilerinizin güçlü olmasıyla daha çok sorumluluk almaya başlayabilir, çevrenizdeki kişileri etkileyebilirsiniz. Bazı kişilerle ilgili biraz rekabet içerisine girmeniz söz konusu olabilir.

Finansal konularla ilgili bu hafta harcamalarınıza biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Ani olarak planlarınızda olmayan harcamalar karşınıza çıkabilir. Özellikle sağlıkla ilgili beklemediğiniz ödemeleriniz çıkabilir. Bu yüzden bu hafta daha tasarruflu olup sürpriz borçlara karşı hazırlıklı olmalısınız.

Hafta boyunca hayatınızla ilgili yapmak istediklerinizde karşınıza birtakım engeller çıkabilir. Her ne kadar doğru adımlar atsanız da bu engeller sizi yavaşlatabilir. Siz kararlılığınızla doğru yolu bulmaya devam ederek ilerleyebileceksiniz. Özellikle aile üyelerinizle ilgili beklediğiniz haberler varsa, bu hafta bu haberleri alabilirsiniz.

Aşk hayatınız, sosyal hayatınızın yoğunlaşmasıyla birlikte hareketlenebilir. Daha güçlü bağlar kurabilir, daha net iletişim içerisine girebilirsiniz. Özellikle hafta sonunda son derece romantik anlar yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız, girdiğiniz sosyal ortamlarda arkadaşlarınızın aracılığıyla yeni bir hayranla tanışabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları,  bu hafta kariyerinizle ilgili önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu dönem içinde kariyerinize odaklanmanız sizin için çok önemli olacak. Karşınıza her ne kadar engeller çıksa da hedefinizden eminseniz terfi alabilir, işinizi büyütebilir veya iş değiştirebilirsiniz. Uzun süredir kariyerinizle ilgili beklediğiniz fırsatlar ve olumlu değişimler kısa süre içinde gerçekleşebilir.

Finansal konularla ilgili bu hafta alacağınız doğru kararlarla gelirlerinizi artırabilirsiniz. Ancak sosyal hayatınızda gireceğiniz ortamlarda parasal konulara dikkat etmeniz gerekebilir. Siz farkında olmadan para konuları ile ilgili yanlış hesaplamalar yapılabilir, fazla para elinizden çıkabilir. Ayrıca bu dönem içinde borç verme gibi konulara girmemeniz yararınıza olacaktır.

Hafta boyunca kendinizi biraz kararsız hissedebilirsiniz. Yaşayacağınız bu kararsızlıklar tatlı konular hakkında olacak, örneğin dışarı çıkmak için nereye gideceğinize karar veremeyebilir ya da kıyafetlerinizi seçmek için saatlerce düşünebilirsiniz. Fazla duygusal ve fazla düşünceli olmanız sizi ufak tefek kararsızlıklara itebilir. Ufak ayrıntıları es geçmeniz gereken dönemdesiniz.

Aşk hayatınızda yalnızsanız işinizle ilgili gideceğiniz bir yerde dikkatinizi çekecek ve sizinle uyumlu birisiyle tanışabilirsiniz. Güven ve sadakat konusuna dikkat edecek ve bu tanıştığınız kişiye şans vereceksiniz. Mevcut bir ilişkiniz varsa ilişkinizde bu hafta ufak tefek engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu aşılması zor bir engel değil, hatta ilişkinizi ve aranızdaki bağı güçlendirerek ilerleyebileceksiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta genel olarak hayatınızda bir uyum enerjisi içerisine gireceksiniz. İster iş, ister okul, ister kendi hayatınızla ilgili konularda hedeflerinizin farkında olacak, adımlarınızı net olarak atmaya karar vereceksiniz. Yaşayacağınız değişiklikler, karar verdiğiniz adımlar her ne kadar sizi biraz huzursuz etse de kabuğunuzdan çıkacak ve sonucu sizin için mutluluk dolu olacak.

Kariyerinizle ilgili konularda bu hafta esnek davranmanız size daha çok başarı sağlayabilir. Önünüze ufak tefek engeller çıksa da, size karşı gelen kişiler etrafınızda olsa da işlerinize odaklandığınız sürece başarıyı sağlayabilirsiniz. Özellikle yabancılar hukuk veya ticaretle ilgili bir iş yapıyorsanız işinizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşleriniz birden yoğunlaşabilir birden fazla şeyle aynı anda uğraşabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta itibariyle kendinize bir bütçe oluşturup planlı şekilde harcamalar yapmanız ya da yatırımlarınızı değerlendirmeniz yararınıza olacaktır. Bu hafta itibariyle karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir ve büyük kazançlar sağlayabilirsiniz. Ayrıca partneriniz ya da ailenizle ilgili ortak kazançlarınızda da olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz ve sürpriz paralar elinize geçebilir.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız bu hafta yeni kişilerle tanışmak ve ilişkinizi ilerletmek için uygun zamanda olacaksınız. Son derece romantik ve heyecanlı günler kapınızda. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle kısa bir gezi, birkaç gün rahatlayabileceğiniz bir seyahat planlayabilirsiniz. Partnerinizle yaşayabileceğiniz ufak tefek anlaşmazlıklara fazla kafanıza takılmamalı, anlayışlı davranmalısınız.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta arkadaşlarınız ve ailenizle güçlü duygusal bağlar kurabilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli konularda, para, kariyer, ilişkiler gibi, yakınlarınızdan önemli destekler görebilir ve fikir alabilirsiniz. Bu zamana kadar fazlasıyla destek olduğunuz kişiler bu dönem itibariyle sizin yanınızda olacak ve size yardımları dokunacak.

Kariyerinizle ilgili konularda dengeli davranmanız bu hafta yararınıza olacak. Kendinizi bazen enerjiniz çok yüksek, bazen de duygusal hissedebilirsiniz. Bunlar arasında dengeyi kurup anlayışlı olabildiğiniz takdirde sorunsuz ve başarılı bir hafta geçirebilirsiniz. Özellikle seyahatler, yurt dışı işler ve hukuki konularda daha çok ön plana çıkabilir ve önemli anlaşmalar yapabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili harcamalarınızı biraz daha kontrol altında tutmanız sizin yararınıza olabilir. Özellikle ödemeler, alacak, verecek gibi konular bu hafta sizin gündeminizde olabilir. İşinizden farklı bir şekilde gelir elde edebilir ve sürpriz şekilde kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Ayrıca ailenizle ilgili miras gibi konular varsa bunlardan bu hafta iyi haberler gelebilir.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa, her ne kadar partnerinizle uyum içinde olsanız da arada yalnız kalmaya ihtiyacınız olabilir. Bu şekilde hissettiğinizde bunu partnerinize belirtmekten kaçınmamalısınız. Kendinize zaman ayırabilmek, ilişkinizin derinliğini daha da arttıracaktır. Eğer yalnızsanız, finansal konularda size destek olabilecek yeni bir kişiyle tanışmanız kısa süre içinde gerçekleşebilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta işinizle ilgili yeni ve önemli bağlantılar kuracaksınız. Yeni iş ortaklıkları, anlaşmalar ve yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Özellikle yeni tanıştığınız kişilerle yapacağınız işler sonucunda iş hayatınızdaki liderlik becerilerinizi geliştirebileceksiniz. Ancak fazla öne çıkmanız size yeni düşmanlar da kazandırabilir.

Finansal konularla ilgili özellikle hafta sonu günlerinde para sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak genel olarak finansal konularda şanslı olduğunuz ve beklenmedik kazançlar elde edebileceğiniz bir hafta geçireceksiniz. Özellikle hafta sonu günlerinde riskli alışveriş ve harcamalardan kaçınmanız yararınıza olacaktır. Ailenizle ilgili parasal konularınız varsa bunlara kalıcı çözümler bulacaksınız.

Hafta boyunca son derece sosyal olacaksınız, ancak yaşayabileceğiniz ufak aksaklıklar sebebiyle planlarınızın bazıları bozulabilir ya da tahmin ettiğiniz şekilde ilerlemeyebilir. Özellikle hafta başındaki günlerde planlarınızın bozulmasına fazla takılmamalı ve genel olarak anlayışlı olmalısınız. Hafta ortasından itibaren arkadaşlık alanınızda olumlu etkiler içerisinde olacaksınız.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa ufak tefek gerginlikler yaşanabilir. Bu gerginlikleri çözebilmek için partnerinizle daha açık iletişim kurmalı ve daha anlayışlı olmalısınız. Bu şekilde davranmanız ilişkinizde daha güçlü bağlar kurmanızı sağlayacaktır. Eğer yalnızsanız, sizi çok takdir eden ve yaşam amaçlarınızı paylaşan yeni bir kişiyle tanışabilirsiniz. Bu kişiyle ani ve hızlı bir şekilde yeni bir ilişkiye başlayabilir, hızlı şekilde ciddileşebilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta finansal konularda şanslı olacaksınız. Her ne kadar harcamalarınızı daha fazla kontrol altında tutmanız gerekse de bu hafta itibariyle gelirlerinizi arttırabilir, sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Özellikle eş ya da aile ile ilgili ortak gelirleriniz varsa, bunlarda da güzel artışlar yaşayacaksınız.

Kariyer hayatınızda bu hafta bir otorite figürü tarafından engellenmeye çalışılabilirsiniz. Böyle bir durumla karşılaşmanız halinde öfke ile hareket etmek yerine iş yapma tarzınızı değiştirebilir, değişime ayak uydurabilirsiniz. Bu şekilde davranmanız gelecekte size tahmin etmediğiniz kadar çok yarar sağlayabilir.

Hafta boyunca olumlu etkiler içerisinde olacaksınız. Özellikle günlük yaşamınız ve ev hayatınızla ilgili konularda sevdiğiniz şeyleri yapacak ve kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Ayrıca yüksek iletişim becerinizle arkadaşlarınız ve ailenizle keyifli zaman geçirebilir, iş yerinde yaşadığınız stresi bu şekilde hafifletebilirsiniz. Ayrıca yeni bir alışkanlık edinmek için spora başlayabilir ya da sporla ilgili aktiviteler yapmaya karar verebilirsiniz.

Aşk hayatınızda bu hafta partnerinize güveniniz ve kurduğunuz iletişim sizin için daha çok ön planda olacak. Birbirinize karşı anlayışlı tavrınız bağlarınızı güçlendirebilir ve ilişkinizi ciddiye doğru ilerletebilir. Bu hafta itibariyle ilişkinizin ciddileşmesi ve ortak kararlar almanız söz konusu olabilir. Eğer yalnızsanız, özellikle pazar günü yeni birisiyle romantik bir randevu yaşayabilirsiniz

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta işinizle ilgili risk almanız gerekebilir. Bütün hayatınızda değişiklikler yapmaya karar vermişken karşınıza engeller çıkabilir. Bu engelleri aşabilmek için almanız gereken riskleri alabileceğiniz ve doğru yolda ilerleyebileceğiniz bir zamanda olacaksınız. Daha fazla çabalamanız gerekebilir, ancak çevrenizdeki kişilerle iş birliği yaparak istediğinizi alabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili biraz daha dikkatli olmanız ve harcamalarınızı dengeli yönetmeniz gerekebilir. Aile üyelerinden birisinin sağlığı ile ilgili ödemeler yapmanız gündeme gelebilir. O yüzden tasarruflu davranmalı, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

Değişiklik yapma isteğiniz genel olarak hayatınızda devam edecek. Günlük rutinlerinizden sıkılmış olabilirsiniz, daha heyecan verici şeyler yapmak isteyebilirsiniz ve kendinizi daha hayalperest, daha cesur hissedebilirsiniz. Bu haliniz kendinize daha çok güvenmenizi sağlayacak ve çok daha iyi bir ruh halinde hayatınıza devam etmenize sebep olacak.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız, kendini size adayan yeni bir kişi karşınıza çıkabilir. Bu kişiyle sizi bir arkadaşınız tanıştırmış olabilir ya da girdiğiniz bir ortamda birbirinizin dikkatini çekebilirsiniz. Hayalinizdeki gibi bir ilişkinin başlangıcı çok yakında. Mevcut bir ilişkiniz varsa, partnerinize karşı anlayışlı olmak ve doğru iletişim kurmak hayatınızı çok kolaylaştıracaktır.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta işinizle ilgili bazı aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle iş yerinizdeki üstlerinizle güç çatışması içine girebilirsiniz. Ancak birilerinin size karşı durması sizi daha da çok hırslandıracak. Karşınıza çıkan bu engeller hırsınızı arttıracak ve daha kararlı davranmanızı sağlayacak.

Finansal konularla ilgili bu hafta harcamalarınıza biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. İhtiyacınız olmayan şeyler almamalı, ilerleyen günlerde rahat edebilmek için lüks alışverişlerden kaçınmalısınız. Ayrıca riskli alım-satım, borç ya da kredi gibi durumlara dikkat etmeniz ve ertelemeniz yararınıza olacaktır.

Hafta boyunca ev hayatınız ve aile yaşamınızla ilgili karmaşık duygular içinde olabilirsiniz. Bu duygularınız ve yaşayacağınız olumsuzluklar sizi evinizde değişiklik yapmaya itebilir, kendinizi başka şeylere odaklanmak zorunda hissedebilirsiniz. Özellikle aile büyükleriyle ilgili yaşayacağınız fikir çatışmaları özgüveninizi kırabilir. Ancak buna izin vermemelisiniz. Bir süre sonra bütün bu olumsuzluklar ortadan kalkacak.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsınız, özellikle hafta başındaki günlerde yeni birisiyle bağlantı kurmak, içinizi açmak ve ne beklediğinizi belirtmek için uygun zamanda olacaksınız. Gerçekten heyecanlanacağınız ve yeni bir ilişkiye adım atacağınız bir döneme geçiş yapacaksınız. Mevcut bir ilişkiniz varsa, kendinizi anlatmak içinizdekileri dökebilmek için fazlasıyla istekli hissedecek ve ilişkinizi daha rahat hissedebileceğiniz bir biçime sokmak için adımlar atacaksınız.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta işinizle ilgili yeni olasılıklar söz konusu olabilir. Özellikle yakın arkadaşlarınız ya da yakın aile üyelerinizle birlikte işinizde yenilikler yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan 1-2 engelde bazı kişiler size aksini söylese de yeni projelere odaklanmak ve adım atmak size başarı getirebilir ve kariyerinizde bir dönüm noktası oluşturabilir.

Finansal konularla ilgili bu hafta kendinizi güvende hissetmek için tasarruflu davranabilirsiniz. Hayatınızla ilgili genel bir endişe içerisinde olsanız da takıntılı davranmamalı, aklınıza gereksiz şeyleri takmamalısınız. Haftanın genelinde olumlu enerjiler içerisinde olacak ve yakınlarınızın finansal konularda desteklerini yanınızda hissedeceksiniz.

Haftanın genelinde yakın çevrenizde ve ailenizle birçok etkinlik içerisinde bulunacaksınız. İletişiminizi etkin kullanabildiğiniz bu dönemde kalabalıklar içerisinde olmak hayatınıza mutluluk getirecektir. Özellikle aile hayatınız içerisinde kendinizi daha huzurlu hissedecek ve önceliğinizi ailenize vereceksiniz.

Aşk hayatınızda normaldekinden farklı, daha heyecan verici zamanlar geçirebilirsiniz. Tahmin etmediğiniz bir zamanda partnerinizle kısa gezilere çıkabilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Kendi isteklerinizi de gözeterek sevdiklerinizle uyum içinde zaman geçirebileceksiniz. Eğer yalnızsınız, geçmişteki bir kişiyle ani bir karşılaşma yaşayabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta finansal konularda şans sizin yanınızda olacak. Daha fazla kazanç sağlamak ve daha çok gelir elde etmek için gerekli fırsatlar karşınıza çıkabilir. Hem siz çok motive olacaksınız hem de akıllıca ve planlı hareket etmeniz sayesinde büyük şans ve fırsatlar karşınıza çıkacak. Finansal konularla ilgili beklemediğiniz anda hızla değişimler gerçekleşebilir.

Kariyerinizle ilgili konularda yapmanız gereken birçok şey aynı anda önünüze gelebilir. Disiplinli bir şekilde çalışmanız size başarıyı getirecek. Her şeyin istediğiniz gibi ilerlememesi sizi geriye düşürmemeli. Şans yine sizin yanınızda olacak ve isteklerinize ulaşabileceksiniz. Özellikle hafta ortasından itibaren kariyerinizde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Haftanın genelinde ailenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yaşayacağınız gelişmeler ailenizle aranızdaki bağı güçlendirecek. Onların desteğini hissettiğiniz sürece hayata karşı genel tavrınızda daha çok kendinize güvenerek adım atabileceksiniz. Ayrıca evinizle ilgili yeni bir satın alma gündeme gelebilir.

Aşk hayatınızda eğer yalnızsınız bu zamana kadar aklınızdan geçen kişilerin tam tersine bir kişi dikkatinizi çekebilir. Her ne kadar size farklı gelse de bu kişi size çok farklı şeyler hissettirebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa hayatınızdaki koşturmaya mola vermek istediğinizde partneriniz sizin için her şeyi yapabilecek ve düşünebilecek bir konumda olacak.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili çok daha net ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Normalden daha fazla enerjiye sahip olacak, çok daha özgüvenli davranabileceksiniz. Liderlik yeteneklerinizin de öne çıkması ile birlikte yeni bir iş veya proje gibi büyük bir yenilik içerisine girebilirsiniz. Özellikle sosyal etkileşim konularında başarılı olacağınız için sosyal medya ile ilgili işlerinizde daha çok ön plana çıkabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta çok büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle hafta ortasından itibaren önemli fırsatlar önünüze gelebilir ve hayatınızda önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Aklınız arada karışsa bile olumsuzluğa kapılmamalı, devam etmelisiniz.

Hayallerinizin gerçeğe çok yaklaştığı bu haftada neyi düşünürseniz, hayattan bunun karşılığını alabileceksiniz. Hayallerinizde veya genel olarak hayattan isteklerinizde her ne varsa, bunları gerçekleştirebilmek için önemli fırsatlar yakalayabilir ve hayatınıza her zamankinden daha çok umutla bağlanabilirsiniz.

Aşk hayatınızda özellikle hafta ortasından itibaren olumlu gelişmeler sizinle olacak. Uzun süredir hissetmediğiniz kadar duygularınızı yoğun hissedebilir, mevcut ilişkinizde ciddiye yönelik adımlar atabilirsiniz. Eğer yalnızsanız, özellikle Pazar günü sizin için önemli olabilecek bir kişi ile tanışmanız söz konusu olabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta kariyerinizle ilgili konularda içgüdülerinize ve sezgilerinize güvenmenizde fayda olabilir. Yolunuza her ne kadar engeller çıksa da bunun ilerlemenize dair bir işaret olduğunu düşünebilir ve daha hırslı ilerleyebilirsiniz. Sabırlı olmanız ve odaklanarak çalışmanız başarıya ulaşmanıza ve sizin ilerlemenize engel olanlara yanıt olacak.

Finansal konularla ilgili ne kadar dengeli davranırsanız o kadar geleceğinizi güvence altına alabileceksiniz. Yine güçlü sezgilerinizle nereden ne kadar kazanabileceğinizi ve ileride ne gibi riskler taşıdığınızı net olarak öngörebilecek ve hayatınızı daha iyi yönlendirebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerden para ile ilgili önemli fırsatlar duyabilirsiniz.

Sezgilerinizin fazlasıyla güçlü olacağı bu haftada özellikle arkadaşlarınızla ilişkilerinizde hissettiklerinizle ön plana çıkacaksınız. Belki birisinin yaşadığı bir problem olabilir ya da ailenizle ilgili çözülmesi gereken bir problem olabilir bu gibi bir durumda sezgilerinizle konuyu aydınlatabilir ve yakınlarınızın zarar görmeden bu durumdan kurtulabilmesi için bir şeyler yapabilirsiniz.

Aşk hayatınızda her zamankinden daha olumlu bir bakış açısına sahip olmanız huzurlu bir hafta geçirmenizi sağlayacak. Partnerinizle fikirlerinizi paylaşmaktan düşüncelerinizi ve isteklerinizi açıklamaktan sakınmayacak ve bu şekilde ilişkinizi daha güçlü bir hale getireceksiniz. Eğer yalnızsanız yeni tanıştığınız kişilere karşı bencil şekilde davranmanız iyi olabilecek şeyleri aksatabilir. Daha anlayışlı tavırda olmanız yararınıza olacaktır.


12 Şubat- 18 Şubat Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!