Haftalık Burç Yorumları- 13 Haziran Haftası

Haftalık Burç Yorumları- 13 Haziran Haftası
Haftalık Burç Yorumları- 13 Haziran Haftası

13 Haziran- 19 Haziran haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

 13 Haziran- 19 Haziran Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Merkür’ün ikizler burcuna geçmesi ile kendimizi çok daha kolay ifade edeceğimiz zamanlar içinde olacağız. Bu dönemde hızlı kararlar alabiliriz. Zihnimiz çok hızlı çalışabilir daha çok öğrenmek ve okumak isteyebiliriz. Yüzeysel olan her şeye karşı aşırı istek duyabiliriz biraz ondan biraz bundan derken kendimizi karmaşa içinde bulabiliriz.

Salı günü yay burcunun 23 derecesinde yaşanacak olan dolunay haritasında Mars ve Chiron kavuşumu etkin olurken Uranüs ve Venüs kavuşumu da halen etkisini devam ettiriyor olacak. Ayrıca dolunay Neptün’den T kare alacak ve dolunay esnasında terazi burcu yükselecek.  

Dolunay zamanları Ay’ın en parlak olduğu zamanlardır ve Ay’ın ışıkları altında gizli saklı olan hiçbir şey kalmaz. Bu nedenle önemli yüzleşmeler ve tamamlanmalar yaşarız.

Yay burcunda yaşanacak olan dolunay bizlere kadın erkek ilişkilerinde önemli yüzleşmeler yaşatırken bir o kadar da hayal kırıklığı ve aldanmışlık yaşatabilir. İnandığımız ve peşinden koştuğumuz her şeyin kendi hayalimiz olduğu gerçeği ile yüzleşebiliriz. Harekete geçtiğimiz her konuda yara alabiliriz. Kırgınlıklarımızın derecesi yüksek olabilir. 

Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Satürn karesi uzun vadede planladığımız her konuda zorlayıcı şartları oluşturabilir.

13 Haziran- 19 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında Merkür’ün ikizler burcuna geçmesiyle yakın çevre ilişkileriniz ile ilgili fikir alışverişleriniz ve iletişiminiz hız kazanacaktır. Ayrıca bu dönemde projelerde kendinizi kolayca ortaya koyabileceksiniz. Her türlü fikriniz çevrenizdeki kişilerce önemsenecek. 

Yay burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisi ile uzak mesafede yürüttüğünüz işlerde, eğitim ve hukuksal konularda uzun süredir peşinde koştuğunuz konularda önemli sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Dolunay esnasında Venüs Uranüs kavuşumu parasal alanda sizlere sürpriz gelişmeler yaşatabilir. 

Mars Chiron karesi ise yara aldığınız konularla alakalı önemli netleşmeler yaşatabilir. Dolunayın Neptün’e yaptığı kare açı ise imzalı konularda dikkatli davranmanız konusunda sizleri temkinli olmaya davet ediyor olacak. Ayrıca hafta genelinde sıkça rüya görebilirsiniz ve gördüğünüz rüyalar mesajcı olabilir. Hafta sonunda yaşanacak olan Venüs Satürn karesi ise sosyal çevrenizdeki bazı kişilerin parasal konuları ile alakalı sizlerin sorumluluk alması gereken bir durum yaşatabilir. Arkadaş çevrenizdeki bazı kişiler sizlerden maddi destek isteyebilir. Ayrıca para kaynaklarınızı uzun dönemde kalıcı hale getirmek istersen bazı engellemeler ve kısıtlamalar yaşamanız söz konusu olabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında Merkür’ün ikizler burcuna geçmesi ile parasal konularda hızlı düşünüp hızlı karar alacağınız ve iletişiminizin artacağı bir süreçte olacaksınız. Salı günü yay burcunda yaşanacak dolunayda para evinizde gerçekleşiyor olacak. Dolunayın etkisi ile krediler alacak verecek konuları ve yatırımlarınızla alakalı önemli dönüşüm ve aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızda hata yapmaya ve yanılgılara açık olabilirsiniz özellikle bankalar ile olan işlerinizde ekstra dikkat etmeniz gereken bir süreçte olacaksınız. Duygusal hayatınızda ise dolunayın etkisi ile hızlı ve ani kararlar alabilirsiniz. 

Dolunay anında yaşanacak olan Mars Chiron kavuşumu içten içe kızdığınız ya da kırıldığınız uzun süredir içinize attığınız konularda öfke patlaması yaşamanıza neden olabilir. Bu süreçte sizi aşağı çeken kişilerden uzak durmalı kendinizi değersiz hissetmenize neden olan her şeyi bırakmalısınız ve parasal kazançlarınıza yönelmelisiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Satürn karesi kariyer hayatınızda sizi kısıtlayan şartları oluştururken çok daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Bu dönemde fiziksel görüntünüzde kalıcı değişimler yapmak isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında Merkür’ün burcunuza geçmesi ile her konuda hızlı düşünüp hızlı karar almaya meyilli olacaksınız. Kendinizi bu süreçte çok daha kolay ifade edebilirsiniz. Ancak dolunayın etkisi ile kafa karışıklıkları yaşayacağınız etkiler hakim olacak. Geçmişte unutamadığınız bir konu ya da bir aşk hikayesi ile ilgili içsel olarak bir değişim ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Geçmişinizde yer alan bir kadınla ilgili duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz ya da bu süreçte birilerinin sizi bir konuda gizliden gizliye desteklediğini fark edebilirsiniz. Eskilerden olan bir sevgi meselesi gündeminiz olabilir. 

Mars Chiron kavuşumu ise arkadaş çevrenizden çok güvendiğiniz bir kişi ile alakalı sizi şaşırtacak rekabet ortamı yaşatabilir. Hiç ummadığınız bir kişiden cesur davranışlar görüp yara alabilirsiniz. Dolunay sizlere uzun süredir devam eden bir konuda bitme enerjisi getirecektir. Uzun süredir sizi yoran bir konu artık hayatınızda sonlanabilir. Ayrıca bu süreçte ortak çalıştığınız kişilerle alakalı problem yaşayabilirsiniz. Her türlü hayalperest yaklaşımdan uzak durmalısınız. Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Satürn karesi ise uzaklarla olan ilişkilerinizde sorumluluk almanızı gerektiren şartları oluştururken hukuksal veya eğitim konularında bazı engeller yaşatabilir ya da uzaklardan gelecek haberler seyahat gündemlerinizle ilgili sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)  

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında Merkür’ün ikizler burcuna geçmesi ile geri planda çok fazla zihninizi çalıştırabilir. Düşünceleriniz zaman zaman sizleri yorabilir. Dolunayın etkisi ile hayata karşı daha geri planda kalmak isteyeceğiniz bir süreç içine girebilirsiniz. Ayrıca geri planda bir erkekle ilgili gizli korkularınız ortaya çıkabilir. Dolunayın etkisinde yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmek sizi ekstra şifalandırabilir. Ayrıca kalbi boş olan yengeç burçları hızlı bir aşkın içine girebilir. Son derece kadersel başlangıçlar yapabilir. Duygusal hayatınızla ilgili konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir. 

Kariyer hayatınızda ise uzun süredir çözümlemek istediğiniz konularda önemli sonuçlanmalar ve tamamlanmalar yaşanabilir. İş hayatınızda çözüme kavuşturmak istediğiniz bir konu sonlanabilir. Kariyer hayatınızda sorunlarınız varsa bir sayfayı kapatıp yeni bir sayfa açmaya karar verebilirsiniz. Ayrıca dolunay süresince sağlığınıza ekstra özen göstermenizi gerektiren koşullar oluşabilir. Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Satürn karesi alacaklar borçlar ve ödemeleriniz konusunda ya da ortaklaşa gelirleriniz konusunda zorlayıcı şartları hayatınıza taşıyabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos) 

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında Merkür’ün ikizler burcuna geçmesi ile yeni sosyal çevrelere dahil olabilir önemli kişilerle tanışabilir iletişiminiz oldukça yüksek olabilir. Dolunayın etkisi ile aşk hayatınıza dair konularda önemli netleşmeler ve sonlanmalar yaşanabilir. Bir ilişkiyle ilgili ya da beklenti içerisinde olduğunuz kişi ile ilgili geri planda öğreneceğiniz konular sizlere hayal kırıklığı yaşatabilir. Aşk hayatınıza dair önemli kararlar alınabilir. Bu dönemde çocuklarınıza dair endişeleriniz artabilir. 

Kariyer hayatınızda ise kendinizi ön plana çıkarak önemli fırsatlar elde ederken çevrenizdeki kişilerden takdir görebilirsiniz. Kendinizi ortaya koyacağınız sürpriz iş teklifleri karşınıza çıkabilir.  Mars Chiron kavuşumu ise eğitim ve seyahat ile ilgili konularda sizi yoran konular yaşatabilir. Seyahat gündeminiz varsa bazı aksaklıklar yaşatabilir. Bu süreçte beklenmedik para çıkışlarınız olabilir. Aile içinden bir kadına içten içe hırslandığınız durumlar yaşanabilir. Geri planda kaygılarınız ve endişeleriniz artabilir. Hafta sonu yaşanacak olan Satürn Venüs karesi iş hayatınızda günlük rutinlerinizde sizi zorlayabilir. Fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Ayrıca sağlığınızla ilgili konular gündeminiz olabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında Merkür’ün ikizler burcuna geçmesi ile kariyer hayatınızdaki iletişimleriniz hızlanabilir. İş hayatınızda kendinizi daha kolay ortaya koyabilirsiniz. Dolunayın etkisi ile ev, aile ve kariyer hayatınızla ilgili konularda sonuçlanma ve tamamlanma yaşayabilirsiniz. Ev içinde yeni düzen kurma gündemleriniz olabilir. Ayrıca iş planları ve iş görüşmeleriniz hız kazanabilir. Kariyer hayatınızda yakın temasta olduğunuz bazı kişiler sizlere hayal kırıklığı yaşatabilir. Ayrıca bazı kişilerin sizden bir şeyler sakladığını öğrenebilirsiniz 

Dolunay esnasında öğreneceğiniz yeni bir şey sizleri kaygılandırabilir. Ayrıca bağışıklığınızla ilgili sağlık sorunlarınız ortaya çıkabilir. Güvende olmaya her zamankinden fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Bununla beraber uzaklardaki kişilerden destekler alınabilir. Kendinizi güzelleştirmek adına adımlar atabilirsiniz. Para konularında ise bu dönemde eliniz bollaşabilir ancak bir taraftan eliniz bollaşırken diğer taraftan beklemediğiniz para çıkışlarınızda olabilir. Finansal konularda yaşanacak dalgalanmalara bu dönemde dikkat etmelisiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında Merkür’ün ikizler burcuna geçmesiyle uzak mesafelerle olan iletişiminizde hızlı bir akış yaşanmaya başlayabilir. Yay burcunda yaşanacak dolunay partnerinizle alakalı fikir ayrılıkları yaşanmasına neden olabilir. Ayrıca ilişkilerinizde tartışma ve rekabet ortamı oluşabilir. İlişkisi olmayan teraziler yeni başlangıçlar yapabilir. 

Eğitim hayatınızla ilgili konularda karar alma aşamasına gelebilirsiniz. Ancak bilgi alıp vermede bazı karışık durumların yaşanması yanılgılara neden olabilir. Akrabalarınızla ve sevdiklerinizle ilgili konularda bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. Beklediğiniz paralar ve alacaklar elinize geçebilir. Kariyer hayatınızda önemli iş birlikleri içine girebilirsiniz. Aynı süreçte nafaka ve miras konularında sonuçlanmalar söz konusu olabilir. 

Yay burcunda yaşanacak dolunay sizlere ilişkilerinizde sınır koymayı öğrenmeniz gerektiğine vurgu yapıyor olacak. Hafta sonu Venüs Satürn karesi aşk hayatınızda korkular ve endişeler yaşanmasına neden olabilir. Aşk hayatınızda yaşayacağınız gelişmelerde sorumluluk almanız gerekebilir.  Ayrıca güzelliğiniz için operasyonlar söz konusu olabilir. Fakat bazı aksilikler yaşanabilir. 

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında Merkür’ün ikizler burcuna geçmesi parasal konularda yaşamınızda hızlı bir akış oluşturabilir. Dolunayın etkisi ile para konularınız gündeminiz olurken yapacağınız önemli yatırımlarla ilgili sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Ayrıca bazı akrep burçları yaşamları ile alakalı bir sorunu eşlerinin desteği ile çözüme kavuşturabilir. Bazı akrep burçları ise özgürleşme isteği içinde olabilir. 

Yaşayacağınız ani gelişmeler bazı akrep burçlarının ilişkilerini sonlandırabilir ilişkilerinizde yeni bir belirleyebilirsiniz. Bu süreçte küllerinden doğan aşklar alevlenebilir. Kaybetme korkunuz artabilir. Kontrolün sizde olmadığı konularda endişeleriniz ve kaygılarınız çoğalabilir. Aile bireylerinizin sağlık sorunları oluşurken cerrahi müdahale gerektiren koşullar oluşabilir. Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Satürn karesi ise ev içinde gerginlikler yaşanmasına neden olabilir. Ev içindeki sorumluluklarınız artabilir. Miras yoluyla gelecek menkullerde sorunlu durumlar oluşabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık),

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında Merkür’ün ikizler burcuna geçmesi ile ortaklarınız ve eşinizle olan iletişiminizi hızlandırabilir. Burcunuzda yaşanacak dolunayın etkisi ile ilişkilerinizde önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız her olay kadersel olaylar olacaktır. Ayrıca ilişkilerinizde önemli karşılaşmalar netleşmeler ve sonlanmalar yaşayabilirsiniz. 

Dolunayın etkisi ile duygusal hayatınızda kendinizi yönsüz hissedebilirsiniz. Kafa karışıklığı yaşayacağınız durumlar olabilir. Aşka dair yolunda gitmeyen sizi tedirgin eden sizi yaralayan konular yaşanabilir. Aşk hayatınızdaki karmaşalardan çıkmak zor olabilir. Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Satürn karesi günlük rutinlerinizde kendinizi ifade etmekte sizleri zorlayabilir. Sunumlar projeler ve fikirsel konularda bazı engeller yaşatabilir. Ayrıca anlaşmalar sözleşmeler konularında bazı ters giden durumlarda sorumluluklarınız artabilir.  Ev alımı satımı konularında süreçleri olan yay burçları hayal kırıklıkları yaşayabilir. Bu süreçte riskli yatırımlardan uzak durmanız fayda sağlayacaktır.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak) 

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında Merkür’ün ikizler burcuna geçmesi ile birlikte çalıştığınız kişilerle olan iletişiminizde hızlı bir akış olabilir. Ekip içinde fikirsel paylaşımlarınızda desteklenebilirsiniz. Dolunayda Venüs’ten önemli bir destek alıyor olsanızda sağlık konularına bu süreçte ekstra dikkat etmelisiniz. Yanlış yalan haberler yaşantınızda yanlış kararlar almanıza neden olabilir. 

Ayrıca bu süreçte Mars Chiron kavuşumu ev içindeki sakarlıklara dikkat etmenizi söylüyor. Ev içinde eksik hissettiğiniz her konuda harekete geçmek isterken bir şeyler kontrol dışına çıkabilir. Aşk hayatınızla ilgili konularda ise sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Parasal konularda ise çok dikkatli adımlar atmanız gerekir. Kariyer hayatınızda ise yeni kararlar almanız gerekebilir. İş hayatınızda bir yol ayrımına gelebilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak Satürn Venüs karesi parasal konularda sorumluluk almanızı gerektiren koşulları yaşatırken bazı engeller ve zorlanmalar yaşatabilir. Bu dönemde her şeyi oluruna bırakmak sizler için önemli olacak. Risk alacağınız her konuda iki kez düşünmeyi ihmal etmeyin.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında Merkür’ün ikizler burcuna geçmesi ile duygusal hayatınızla ilgili konularda hareketli bir süreç içerisine girebilirsiniz.  Dolunayın etkisi ile sosyal gruplar gelecek planlarınız ile ilgili konularda yön değiştirebilirsiniz. Ayrıca bu süreçte harcamalarınız artabilir. Alım ve satım konularında risk almamanız gerekir. Dolunayın etkisi ile ailevi konularda sorumluluk almanızı gerektiren koşullar oluşabilir. Bu dönemde sorumluluk almaktan korkmamalısınız sorumluluk aldıkça köklendiğinizi hissettikçe hayatınızda önemli tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. 

Dolunayın etkisi size yakın olan kişilerden yana yara alacağınız etkiler yaşatabilir. Çok güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Sosyal çevrenizde ve yakın ilişkilerinizde yön bulmakta zorlanabilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Venüs Satürn karesi ailevi konularda sorumluluk almanızı gerektiren şartlar oluşturabilir. Aile içinde yaşayacağınız gelişmeler sizi bir mücadele ortamına sürükleyebilir. Ev içindeki her konuda zorlandığınız şartlar oluşabilir. Aile içinde kadersel dönüşümler yaşamanız söz konusu olabilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında Merkür’ün ikizler burcuna geçmesi ile aile içindeki iletişiminiz ve paylaşımlarınız hız kazanırken kendinizi çok daha iyi ifade edebilirsiniz. Yay burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisi ile kariyer hayatınızda önemli netleşmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde ruhsal dalgalanmalar içinde olabilirsiniz. İlişkilerinize dair konularda özlem duygusu içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde önemli destekler alabilirsiniz. 

Parasal konularda ise güven arayışı içinde olurken yakın çevrenizdeki kişiler sizlere hayal kırıklığı yaşatabilir. Finansal konularda aldığınız desteklere bu süreçte son derece dikkat etmelisiniz yanılgılara açık olabilirsiniz. Hafta sonunda Venüs Satürn kavuşumunun etkisi ile çevrenizdeki kişileri sorgulayabilirsiniz. Ayrıca çevrenizdeki bazı kişilerin gerçek yüzlerini görebilirsiniz. Bazı kişileri hayatınızdan radikal bir şekilde çıkarma kararı alabilirsiniz. Bazı balık burçları ise bu dönemde kendilerini ifade etmekte zorlanabilir geri çekilmiş lik duygusu içinde kendisini yönsüz hissedebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle olan bağlarınıza özellikle dikkat etmelisiniz.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.