Haftalık Burç Yorumları- 13 Mayıs Haftası

haftalik-burc-yorumlari-13-mayis-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-13-mayis-haftasi

13 Mayıs-19 Mayıs haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

13 Mayıs – 19 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Harika enerjilerle dolu bir haftaya giriyoruz. İlişkilerde finansal konularda başlattığımız işlerde şans, bolluk ve bereketi yoğun bir şekilde hissedeceğiz. Hafta başında, sağlam ve ciddi ilişkilere başlamak adına oldukça şanslı olacağız. Geçmişle bağlarımızı kopartarak yeni ve farklı kişilere yönelebilir, beklenmedik ilişkiler yaşayabiliriz. Ayrıca, uzun süredir beklediğimiz kişilerden sağlam ve ciddi adımlar görebiliriz. Eğer ilişkilerimizde çözemediğimiz konular varsa, bu hafta sürpriz bir şekilde çözüme kavuşabiliriz. Sevdiklerimizden beklenmedik sürprizlerle karşılaşabiliriz ve şaşırtıcı teklifler alabiliriz.

İş hayatında başvurular yapmak, bir işi başlatmak veya alım-satım işleri yapmak adına bu hafta şans ve fırsatlarla karşılaşabiliriz. Yeteneklerimize güvenmeli ve açılmaz dediğimiz kapıların sürpriz bir şekilde açıldığına tanık olabiliriz. Gelir kaynaklarımızda artış yaşayabiliriz. Ancak, bu güzel etkileri yaşarken abartıdan uzak durmaya özen göstermeli ve beklenmeyen koşullarla karşılaştığımızda öfkemize yenik düşmemeliyiz. Fevri çıkışlardan kaçınmalı ve abartılı harcamalardan uzak durmalıyız.

Özellikle Cuma günü, karşımızdaki kişilere fikirlerimizi kabul ettirme konusunda baskıcı tavırlar sergilememeli ve sabit fikirli olmamaya dikkat etmeliyiz. Gökyüzündeki güzel enerjileri faydamıza çalıştırmalıyız. Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle, sözlerimizin arkasında duracağımız etkiler içinde olacağız. Karşımızdaki kişilerin konuşmalarında bize güven vermesi önemli olacak, ancak sabırlı olmaya özen göstermeliyiz.

Astrolojik olarak, Yengeç ve Oğlak burçları için aşk kapıyı güçlü bir şekilde çalabilir. Terazi ve Koçlar para konusunda şanslı olacaklar. Akrep ve Boğa burçları kariyer ilişkilerde ciddi kararlar alacaklar. İkizler ve Yay burçları yaşamlarıyla ilgili kariyer fırsatları elde edebilirler. Aslan ve Kova burçları terfi alabilir ve aileden gelen şanslarla karşılaşabilirler. Balık ve Başak burçları ise alım-satım işlerinde, eğitim ve hukuksal konularda şanslı olacaklar.

13 Mayıs- 19 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta maddi konularda şanslı olacaksınız. Uzun zamandır tasarruf ettiğiniz, ayırdığınız paranız varsa bu hafta istediğiniz şeyler için bu parayı akıllıca kullanabilirsiniz. Ayrıca yapmak istemediğiniz şeyleri başka şekilde çözmek için de maddi gücünüzü kullanabilirsiniz. Yeni para kazanma fırsatları da önünüze çıkabilir.

Kariyer hayatınızla ilgili bu hafta işleriniz size yorucu ve sıkıcı gelebilir. Önünüze yığılan işlerinizden başka hiçbir şeye vakit bulamayabilirsiniz. Yoğun çalışma içerisinde hata yapmaktansa işleri ağırdan alıp dikkatli yapmanız yararınıza olacaktır. Hafta başında kendinizi geliştirmek için yapabileceklerinizi sıralayabilir, gelecek hedefleriniz için çıtayı yükseltebilirsiniz.

İşinizin çok yoğun olacağı bu haftada kendinizi rahatlatabilmek için sıklıkla arkadaşlarınızla iletişime geçebilir, kendi hayatınızdan sıyrılıp onlara destek olabileceğiniz konularda yanlarında olabilirsiniz. Aile üyelerinizle ilgili de güzel gelişmeler yaşayabilir, bir süredir çözülmeyen ortak sorunlar çözümlenebilir. 

Aşk hayatınızda eğer yalnızsanız yeri birisi ile tanışma şansınız yüksek. Sizin için çöpçatanlık yapan bir arkadaşınız aracılığı ile ya da sosyal medyadan yeni biri ile tanışabilirsiniz.  Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizle aranızdaki bazı konularda dengesizlik yaşayabilirsiniz. Bu sebeple de partnerinizle ciddi bir konuşma yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta kendinize güveniniz ve gücünüz çok fazla. Özellikle kariyer alanınızda var olan rakiplerinizi bu hafta alt edebilir, başarılarınızla öne çıkabilirsiniz. Planlarınıza göre gitmeyen işler, ertelenen konular canınızı sıksa da bazı şeyleri zamana a bırakırsanız olayların kendinize olumlu dönmesine olanak verebilirsiniz.

Finansal konularla ilgili bu hafta gelirlerinizde artış yaşayabilirsiniz. Maddi yönden daha çok rahatlayacak olmanız sayesinde bu dönemde kendinizi daha yardımsever bir durumda bulabilirsiniz. Bazı yerlere bağış yapabilir, gönüllü çalışabilirsiniz. Çevrenizde yardımınıza ihtiyacı olan birisi varsa bu hafta zaman ayırıp destek verebilirsiniz.

Hafta boyunca ev ve aile ile ilgili konular daha çok ön plana çıkabilir. Kardeşler, akrabalar, aile ile ilgili seyahatler gündeme gelebilir. Ayrıca ev ve aile hayatınızla ilgili bu hafta rutinlerinizin dışına çıkabilir, uzun süredir görüşmediğiniz yakınlarınıza zaman ayırabilir, kendinizi daha iyi hissetmek için eviniz ve kendinizle ilgilenebilirsiniz. 

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa yaşadığınız bir sorunla ilgili aceleci davranıp yapmamanız gereken bir konuşma yapabilir, gereksiz kıskançlıklar yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız özellikle Perşembe gününden sonra romantizm hayatınıza girecek. Hafta sonuna aşk dolu ve eğlenceli şekilde girebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta finansal konularda refah ve bolluk sizinle olacak. Yatırımınızda yüksek bir kar oranı, belki uzun süredir satışını beklediğiniz bir varlığın satışı, ya da ek gelir getirebilecek bir gelişme olabilir. Artık eliniz rahatlayacak. Odak noktanızın para olacağı bu dönemde bolluğun da kapılarını açabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda finansal konulardaki şansınız kariyerinize de yansıyabilir. İşinizde elde edeceğiniz başarı ile zam ya da terfi almanız söz konusu olacak. Özellikle hafta ortasından sonra son derece meşgul olacaksınız. Olumlu gelişmelerle orantılı olarak işinizde biraz yoğun bir döneme girebilirsiniz. Yeni eğitimler ve yeni seyahatler söz konusu olabilir.

Hafta genelinde evinizde ya da kendinizde değişiklikler yapma isteği içerisinde olabilirsiniz. İçinizden geçen hayatınızı farklılaştırma isteğinize artık cevap vereceksiniz. Ayrıca özellikle ev yaşamınızda, çocuklarınız ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir, küçük kutlamalar yapacağınız olaylar olumlu sonuçlanabilir.

Aşk hayatınızda özellikle eski aşklarınızla ilgili haber alabilir, ya da bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Bu durumda ani karar almaktan kaçınmalısınız çünkü hissettiğini heyecan geçici bir durum olabilir, olumsuzlukları görmenizi engelleyebilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa ufak tefek sorunları büyük tartışmalara çevirmekten kaçınmalısınız.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta işinizle ilgili konularda çevrenizden fazlasıyla destek göreceksiniz. Kariyer alanınızda kaçındığınız, üstlenmek istemediğiniz zor bir görev varsa, bu hafta bununla ilgili cesaretinizi toplayıp işe girişeceksiniz. İş arkadaşlarınızın ya da üstlerinizin de desteğiyle başarılı olabileceksiniz.

Finansal konularda ise gelirinizin sizin için yetersiz olduğunu, daha fazla gelir elde etmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Yakınlarınızın da desteğiyle harcamalarınızı azaltabilir, para biriktirmeye başlayabilir, refaha ulaşmak için yapmanız gerekenleri çevrenizle paylaşıp onlardan da destek alabilirsiniz. Ayrıca yapacağınız ek bir iş ya da yatırımla gelirlerinizi arttırmanız da söz konusu olabilir.

Hafta ortasından itibaren iletişim gücünüz oldukça yüksek olacak. Mutlu ve rahat geçireceğiniz bu haftada arkadaşlarınızla eğlenceli planlar yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bir süredir aklınızda olan seyahatler, belki işinizle ilgili geziler de gündeminize gelebilir. Kısa süreli yer değiştirmenizle birlikte hayatınıza daha çok odaklanabilecek, size iyi geldiğini hissedeceksiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizden fazla ilgi beklemeniz ve sabırsız olmanız karşınızdaki kişiyi biraz sıkabilir. Daha anlayışlı davranmaya özen göstermelisiniz. Eğer yalnızsanız yeni birisiyle tanışmanız an meselesi olabilir. Fazla sabırsız davranmazsanız ve kendinizi doğru ifade edebilirsiniz güzel bir ilişki başlamak üzere olabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta iş hayatınızda bazı konularda inisiyatif alacak ve rakiplerinizin karşısında bir adım öne geçeceksiniz. Ancak vereceğiniz kararlarda fazla aceleci davranmamalısınız. İşinizle ilgili, yapmanız gerekenler ile ilgili bazı şeylerin yeni farkına varabilir, değiştirmeniz gereken şeylere odaklanabilirsiniz. 

Finansal konularla ilgili anlık harcamalar karşınıza çıkabilir ya da daha fazla nakit harcamanız söz konusu olabilir. Finansal işlemlerde, ödemelerinizde özellikle dikkatli olmanız gerekebilir. Kazanma gücünüzün artabileceği bu dönemde fırsatların size gelmesini beklemeden siz erkenden keşfedebilir ve daha fazla para kazanabilirsiniz.

Hafta boyunca Özellikle arkadaş ortamlarınızda çok yaratıcı ve enerjik olacağınız bu hafta herkesin dikkatini üzerinize çekeceksiniz. Hafta ortalarından sonra enerjiniz hala yüksek olacak, ancak odak noktanız kendi hayatınızla ilgili yapmak istediğiniz iyileştirmeler olabilir. Evinizle de daha çok ilgilenecek, yenilikler yapma isteği içerisinde olacaksınız. 

Aşk hayatınızda bu hafta duygularınızı paylaşma konusunda son derece heyecanlı ve sabırsız olabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi ve ilişkiden ne beklediğinizi doğru şekilde partnerinize aktarabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Eğer yalnızsanız özellikle hafta sonuna doğru karşılaştığınız kişilerle ilgili yanlış izlenimlere kapılabilirsiniz. Hızlı kararlar vermekten kaçınmalısınız.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta kariyer alanınızda son derece çalışkan olacaksınız. Kariyer hayatınızla ilgili özellikle hafta başında yeni bir görev alabilir, belki yeni bir pozisyonda çalışmaya başlayabilirsiniz. Fazla çalışmanız hafta ortasında sizi yorgun ve bitkin hissettirebilir, kendinize zaman ayırmayı unutmamalısınız.

Finansal konularla ilgili özellikle hafta ortasından itibaren gereksiz harcamalar yapmamaya dikkat etmelisiniz. Fazla üzerinde düşünmeden ani karar verdiğiniz harcamalar sebebiyle pişmanlık hissedebilirsiniz. Kararsız olduğunuz, net olamadığınız konularda paranızı tutmanız ve tutumlu olmanız gerekebilir.

Hafta genelinde dileklerinizin isteklerinizin gerçekleşmesi için enerjiniz çok yüksek olacak. Dua etmek, iletişim kurmak, hayal etmek ve isteklerinizi dile getirmek için çok uygun zamanda olacaksınız. Bu yüzden olumlu şeyler düşünmeye, hayallerinizi gerçekten içten isteyerek dile getirmeyi unutmamalısınız. Yeni şeyler öğrenmeye de çok açık olacağınız bir dönemde olacaksınız.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa her konuda netlik aramanız partnerinizi biraz sıkabilir. Kendinizi biraz daha akışa bırakmaya çalışmalısınız. Eğer yalnızsanız istediğiniz gibi bir kişi ile çok yakın zamanda tanışacak olabilirsiniz. Aldığınız olumlu etkilerle birlikte tutkulu şekilde istediğiniz şeylere kavuşmanız çok daha kısa sürede gerçekleşebilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta elinize geçecek yüklü bir miktar para olabilir. Sizin için çok değerli olan bir şeye de kavuşabilirsiniz. Ayrıca kariyeriniz ile bağlantılı konulardan çok istediğiniz şeyler için önünüze fırsatlar gelebilir. Ortaklık gibi bir durumunuz varsa kendinizi öne çıkarmak için çok çalışmanız gerekebilir. Bu uğraşlarınızın meyvesini yüksek gelirlerle kısa zaman içerisinde alabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda da işten elde ettiğini gelirleriniz ve yatırımlarınız ön planda olacak. Eğer iş yerinizden talepleriniz varsa bunları dile getirmek ve şartlarınızı belirtmek için uygun bir zamanda olacaksınız. Ayrıca yaratıcılığınızın da yüksek olmasıyla birlikte kendinizi daha çok ön plana çıkartacak ve kariyerinizde başarılı bir dönem geçireceksiniz.

Hafta genelinde arkadaşlarınızla fazlasıyla zaman geçirebilir, çok sosyal olabilirsiniz. Bir arkadaşınızla bağlarınız oldukça derinleşebilir. Ayrıca eğer hobileriniz varsa bunlarla ilgilenebilir, gelecek ile ilgili planlarınızı gözden geçirebilir, ileride olacaklarla ilgili danışacağınız kişilerden yardım almaya çalışabilirsiniz.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa özellikle hafta ortasından sonra güzel enerjiler sizinle olacak. Gereksiz şüphelere kapılmanız ve partnerinize karşı anlayışlı olmanız ilişkinizde sorun çıkmasını engelleyecektir. Eğer yalnızsanız arkadaşlarınız aracılığıyla önceden tanıştığınız bir kişi sizinle iletişime geçebilir ve bir yakın arkadaşlık başlayabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta ilişkilerinizde şanslı olacaksınız. Özellikle eğer yalnızsanız gerçekten ilginizi çekebilecek, yakından tanımak istediğiniz bir kişi ile tanışabilirsiniz. Aşk hayatınızda şans yanınızda olacak. Mevcut bir ilişkiniz varsa partnerinizin ayaklarınızı yerden kesmesi, ilişkinizin hayalinizdeki gibi bir ilişkiye dönüşmesi sizi çok mutlu edecek.

Kariyer hayatınızda bu hafta yaratıcı ve çalışkan hissedeceksiniz. İçinden çıkamayacağını düşündüğünüz durumları kolaylıkla halledebilir, ayrıca çevrenizdeki kişilerin de desteğini fazlasıyla göreceksiniz. Bu hafta itibariyle işinizle ilgili ne yapacağınızı ve ne şekilde ilerleyeceğinizi daha net bileceksiniz.

Finansal konularla ilgili biraz durağan bir dönem geçireceksiniz. O yüzden bu dönemi gelecek planlarınızı gözden geçirmek, yapabiliyorsanız daha çok tasarruf etmeye çalışarak geçirebilirsiniz. Gelirlerinizin artması için aceleci hissedebilirsiniz ancak şu anda yaptığınız çalışmalar verdiğiniz emekler emin olun ki boşa gitmeyecektir.

Hafta genelinde arkadaşlarınızla sık sık görüşebilir, birçok etkinliğe katılabilirsiniz. Her zamankinden daha farklı şeyler yapmak istediğiniz bu dönemde kendinizi kalabalıklar içerisinde göz önüne atmak size çok daha cazip gelecek. Ne kadar yoğun olduğunuz bir hafta olsa da hafta sonunuz son derece keyifli ve kendinize zaman ayırabildiğiniz bir şekilde geçecek.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta kariyerinizde başarı sağlayabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda yüksek enerjiniz ve yaratıcılığınız harekete geçecek, işinizle ilgili yeni bağlantılar kuracak ve becerilerinizi profesyonel anlamda gösterebileceksiniz. Hayatınızla ilgili her konuda kalıplarınızın dışına çıkmaya, yeni şeyler denemeye hazır hissediyorsunuz ve başarı kazanıyorsunuz.

Finansal konularda ise işinizdeki başarılarınızla birlikte gelirlerinizin artması söz konusu olacak. Daha refah içerisinde hissedecek ve daha çok yatırım yaparak maddi durumunuzu daha iyi duruma getirebileceksiniz. Ancak bu dönemde çevrenizdeki kişilerin talepleri ya da harcamalarının artması biraz gerginlik yaşamanıza sebep olabilir.

Hafta genelinde kendinize daha çok zaman ayırmak isteyebilir, daha sağlıklı ve mutlu olmak için rutinlerinizi değiştirebilirsiniz. Ayrıca aile ve ev konularınız da gündeminizde yer alabilir. Dışarıya çıkmak ya da etkinliklere katılmak istemeseniz de konfor alanınızda kalıp kalabalık arkadaş ortamınızda keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Aşk hayatınızda partnerinizle geçmişte planladığınız ve çok istediğiniz bir şey için artık gerekli kaynağı sağlayabilir, ikinizin de hayali olan bir şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız ilginizi çeken kişi ile ilgili hislerinizi arkadaşınıza açabilir ve yardımını isteyebilirsiniz. Yakın zaman içerisinde güzel bir başlangıç için ilk adımları atabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta iş alanınızda son derece yoğun günler geçireceksiniz. Yeni aldığınız görevlerde hemen ilerleme görmek isteyebilirsiniz. Sabırlı olup niçin mücadele veriyorsanız aynı şekilde devam etmeniz çok yakında size istediğinizi kazanma şansı verecektir. İşinizle ilgili seyahatlere çıkmanız da söz konusu olabilir.

Finansal konularla ilgili kariyerinizde yaşayacağınız değişiklikler doğrultusunda gelirlerinizi arttırma fırsatı bulabilirsiniz. Elinize geçecek kazançlarla yapacağınız yatırımlarla ilgili aile büyükleriniz ya da akıl hocası konumundaki kişilerden önemli tavsiyeler alabilirsiniz. Eğer işiniz dışında gelir kaynağınız bulunuyorsa bu iş ilerleyebilir, yeni ortaklıklar söz konusu olabilir.

Hafta genelinde kurallara karşı çıkıp kendi kurallarınızı koymak istiyorsunuz. Normalde yaptığınızdan farklı bir şeyler yapmak, farklı yollarla işlerinizi halledip yaşamak istiyorsunuz. Biraz daha kuralların dışına çıkıp rutinlerinizi değiştirip yaşamınızı daha kolay yaşanabilir hale getireceksiniz. Yaşayacağınız değişim bazı aile üyelerinin hoşuna gitmeyebilir.

Aşk hayatınızda mevcut bir ilişkiniz varsa özellikle hafta sonu itibariyle partnerinize ilişkinizden ne beklediğinizi ne istediğinizi açıkça belirtmek için uygun zamanda olacaksınız. Eğer yalnızsanız gittiğiniz bir gezi, sosyal bir ortam ya da bir eğitimle ilgili bir yerde çok ilginizi çekecek size hayran birisiyle tanışabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta ailenizle ilgili konular ön planda olacak. Aile ve ev ile ilgili konularınızda uzun süreden beri yaşanan bir sorun varsa bu hafta sorunun kaynağını ortaya çıkarabilir, bu çözüm sürecinin bir parçası olarak sorunu kökten çözebilirsiniz. Ailenize ne kadar saygı duyuyor olsanız da bu hafta kendi kararlarınızı uygulamak durumunda kalabilirsiniz.

Kariyerinizle ilgili konularda hedefleriniz ve yapmak istediklerinizle ilgili düşündüğünüzden çok daha fazlasını yapmak için artık hazır hissedeceksiniz. Ancak bu dönemde fazla dikkat çekmemek için daha sessiz ve derinden ilerlemeniz yararınıza olacaktır, bazı kötü niyetli kişiler çevrenizde bulunabilir. Kendinizi öne atmadan sessiz ilerlemeniz başarıyı getirecek.

Finansal konularla ilgili her ne kadar durağan bir hafta geçirecek olsanız da özellikle alacak verecek konularında, borçlanma ile ilgili konularda dikkatli olmalı, bütün detayları incelediğinizden emin olmalısınız. Daha dikkatli ve tasarruflu davranmanız ilerleyen günlerde zorluk yaşamamanız için gerekli olabilir.

Aşk hayatınızda artık kendi kararlarınızın daha ön planda olduğu daha net olduğunuz bir döneme geçiş yapacaksınız. Özellikle mevcut bir ilişkiniz varsa daha olumlu şekilde ilerleyecek, ciddileşecek ve ortak kararların alınacağı zamanlar yaşayacaksınız. Eğer yalnızsanız ani bir kararla yeni bir randevuya çıkabilir, romantik bir gezi planlayabilir ve unutamayacağınız günler yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta kariyerinizde çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız. Bir süredir ne için çabaladıysanız o konuyla ilgili hak ettiğiniz şeyler artık sizin olabilir. Ayrıca iletişiminizin çok güçlü olması sayesinde kendinizi daha çok ortaya koyabilir, terfi ya da ödül gibi konularda güzel haberler alabilirsiniz.

Finansal konularla ilgili hem çok çalışmanız sayesinde hem de aklınızdaki gereksiz düşünceler ve şüphelerden kurtulmanız bloke olan şeyleri açacak ve kendinizi bolluk enerjisi içerisinde bulabileceksiniz. Ayrıca güçlü sezgilerinizle doğru yerlere yatırım yaparak kazançlarınızın da artmasını ve ek gelirler sağlamayı başarabilirsiniz. 

Hafta genelinde yaratıcı ve parlak fikirlere sahip olacaksınız. Özellikle evinizle ilgili yapmak istediğiniz değişiklikler varsa bunlarla ilgili basit çözümler bulabilir ve kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. Hafta başındaki günlerde aileniz ya da yakın arkadaş çevrenizden bir kişinin desteğinize ihtiyacı olabilir. Desteğiniz ve yardımseverliğiniz sayesinde bu kişiyi zor durumdan kurtarabilirsiniz.

Aşk hayatınızda beklenmedik bir kişiyle bir ilişkiye başlamaya aniden karar verebilirsiniz. Bu hafta sizin için yeni maceralarla dolu olabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa da normalde partnerinizle yapmayacağınız şeyler yapabilir, son derece keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bu hafta ilişkilerinizle ilgili kalıpların dışına çıkacağınız bir hafta olacak.


13 Mayıs- 19 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!